Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bence tedaviye devam edin canım bizimde bir yıl olmadı ama 4. Aydan sonra doktora gittik en azından oldu mu olacak mi diye beklerken doktora sordu gun sorular ve aldığın cevaplar seni biraz da olsa rahatlatıyor . Yine de siz bilirsiniz Allah yar ve yardımcınız olsun Rabbim en güzelini en hayirlisini versin

Canım ben öyle 3 sene falan beklemeyi zaten düşünmüyorum,inşallah gerek kalmaz ama eğer eylüle kadar olmazsa kesin tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum,tabii tutacak diye bir şey yok ama normal olur mu acaba diye de 2-3 sene beklemeye gerek yok. Hele bir kaybettikten sonra zaman hiç geçmiyor biliyorsundur bir an önce kavuşmak istiyorsun. Ruhen ve bedenen toparlanıp tekrar spora falan başlayacağım. inşallah rabbim hayırlı zamanda hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip eder bana ve isteyen herkese

canım biz ilk 10 ay istemedik sonra 4 ay olumlu bir şey olmayınca nisanda gittik dr a ve eşimdeki sorunu öğrendik eşim başladı tedaviye,dr lar genelde bekleyin olur dedi,en son gittiğimizde dr artık aşılama zamanı geldi dedi ben de aşılamaya sıcak bakmadım tutma ihtimali çok az olduğu için. Martta tüp bebek yaptırmak için randevu alacağımız gün hamile olduğumu öğrendim. Açıkcası beklemek kolay olmuyor her ay kırmızıları görünce sersem oluyorsun. Eşim bir karışım içmeye başlamıştı o karışımdan 20 gün sonra öğrendik hamile olduğumu. Eşim tekrar o karışıma başladı ben de toparlandıktan sonra spora başlayacağım,eylüle kadar hayatımıza normal ve çocuk fikrinden uzak devam edeceğiz inşallah başarabilirsek olmazsa da eylülde tüp bebek,Rabbim nasıl uygun görürse artık onu yapacağız. Peki sizin 1 sene olmamasında bir neden var mıydı?

CennetBahcesi53 geçmiş olsun aynı derecede ağır ve yoğun bir hastalık ben de atlattım 7 haftalıktım organ gelişimi tamamlanmadığı halde antibiyotik içtim geni akıntısında enfeksiyon türemişti. Günlerce öksürdüm gebelik bulantım yoktu yerine bLgam sökme bulantısı geldi gibi öksürdükçe karnıma sancı giriyordu Ateş'im antibiyotikle çıkmadı belki
Dr antibiyotik verdi ben kullanmadım daha kötü olunca acile gittik mecbur başladım. Daha önce yaşamasaydım anlayamazdım seni çünkü 32 yaşındayım böyle bir hastalık geçirmedim bir hafta aynı kanepede sağdan sola dönmeden yattım. Yatarken bile Can'ım acıyordu rahatsızdım. Geçecek hiç geçemeyecek gibi eliyor ama gececek mide bulantın varsa az az ye, yemeye çalış yemeden atlatamıuorsun sadece yatmakla geçmiyor çorba meyve sıcak suya limon bal iki yudum bile içsen yemekten bir kaşık bile alsan kar olacak. İlaç gibi yemelisin ki vücut toplasın kendini. Kısa Zaman'da geçer inşallah çok çok geçmiş olsun

Öncelikle Allah sabır versin. Malesef Ben de yaşadım acısını çok iyi biliyorum. Sağlıkçılar Bazen çok acımasız olabiliyorlar malesef. İlk hamileliğimde 2dr a gittim kalbi durmuş kendin düşüremezsin dediler kürtaja aldılar. Daha karar verildi servise çıkmadan parayı peşin aldılar. Servise çıktım bağıra bağıra kürtaj hastası şu odaya diye kata duyurdular sanki gönüllü aldırıyorum hala aklıma geldikçe üzülüyorum. Masada yatarken dr la hemşireler şakalaşıp kakara kikiri gülüyorlardı. Çıkışta Dr nerdeyse hiç bişey demedi 1hafta sonra kontrole gittim tam Ramazan'a giriyorduk dedim ben lohusamıyım yoksa adet gibi mi bu ben bilemem dedi. Patalıjiye parça yollamışlar hiç bişey demediler. Ben de sağlam olsun diye diğer dr ada kontrole gittim ona sordum lohusasın dedi. Pataloji raporu sordu haberimiz yok. patalojiye parça gitmiştir servise sorun diye o söyledi yoksa haberimiz yok. Neyse ikisi de herşey yolunda bi sorun yok kanaman 1-2 güne biter dedi. Tam 34gün sürdü lohusalığım sonrasında Allahtan ikisinede randevu bulamadım başka dr a gittim meğer enfeksiyon varmış çok yoğun şekilde Bebek enfeksiyondan düşmüş olabilir dedi. 2dr a kontrole gittiğim halde kontrole gitmedin mi sen diye çok şaşırdı. Yeni kürtaj oldun rahim kendi toparlansın diye kürtajda yapamadı dr m. Aylarca enfeksiyonum geçmedi dünyanın ilacını kullandım zaten zorlu olan bir süreci çok daha zorlu geçirdim. 4.ay parça düşürdüm ondan sonra rahatladım. Çok uzun oldu farkındayım korkutmak için değil uyarmak için yazıyorum inan. kimsenin böyle şeyler yaşamasını istemem. Sen lohusasın kendini çok iyi koru dikkat et yorma kendini ben bilmiyordum ilk 1hafta temizliğe sardım çok yıprattım kendimi. Bide Kontrole gittiğinde alttan baktır bence. Ya da mümkün olan en kısa zamanda.

Allah ikinizede şifa versin inşAllah. Sen içini ferah tut bebeğin üzmez annesini

Ben de ilk öğrendiğim gün çok hasta olmuştum bana da ilaç vermemişlerdi. Dr m doğal yoldan c vitamini al demişti. Biri turpla soğan yazmış ama soğana dikkat et derim ben. Enfeksiyon için falan Soğan kürü uygulanıyor idrar söktürücü etkisi olduğu için zararlı olabilir doktoruna danışmadan sakın kullanma bana eşim her gün karışık meyve suyu yapmıştı çok iyi gelmişti bana

cok gecmis olsun canim. burun fisfisi uyumana yardimci olur. bogazin ve cigerlerin temizse biraz dinlenip toparlanirsin kolayca. bolca dinlenmeye bak.

kusura bakma haddim diil hic ama sadece 4 ayda olmayinca mi tup bebege karar verdiniz???

tek doktorla mi ilerlediniz bilmiyorum ama bence birkac yerle daha gorusun cunku bu isin takibi ilaclari vs ciddi maliyetler ve benim doktorum 1 yil korunmasiz 6 ay dogal takipsiz kimseye tup bebek denemesi onermiyor. siz tabi genetik bir yatkinlik olacagi endisesi ile gitmissiniz ama yine de 4 aylik bir surecte tupe karar vermek cok erken. bizde bir sorun olmadigi tasdikli oldugu halde (oglum normal yolla oldu cunku) biz bile planladigimiz tarihten 8 ay sonra hamile oldugumu ogrendik.

tablo o kadar umutsuz olmayabilir. kendini pozitif sartla.. biliyorum su an cok uzgunsun ama mesgaleler bul mutlu ol ve aklini bebek konusundan uzaklastir. doktorumuzun soyledigi bisi var bu isin %30u fizyolojik sartlarsa %70i psikolojik diyor.

Hapşırırken gözlerimden yaşlar akıyo nerden kaptım ben böyle bi mikrop çok şaşkınım vallahi. Kestane balı yiyorum günde bir kaşık, çok da yüklenmek istemiyorum bitkisel şeylere herşeyden azar azar, şimdi bi adaçayı içebilsem boğazım ne güzel yumuşar ama cesaret edip içemem. Elim kolum bağlı resmen senin de dediğin gibi anca meyve limonlu su vs. Hafif şeyler yiyorum. Çok teşekkür ederim Allah hepimize şifa versin lütfen hasta olmayın dikkat edin bir grip bile ne hale getiriyor insanı bu dönemde

İnşallaah çok sağol canım

adacayini gargara yapabilirsin bogazin icin. benim okula giden kuzu her sabah aksam yapar :))

Aleyküm selam gecmis olsun canım neyin var.
Baş ağrısı var idrar yollarında enfeksiyon çıktı griptim bide ikisi birbirini tetiklemis aşırı derecede baş ağrım var kafayı kaldiramiyorum kasiklarim çok agriyodu enfeksiyon dan mış çok sağol canım

cok gecmis olsun canim. burun fisfisi uyumana yardimci olur. bogazin ve cigerlerin temizse biraz dinlenip toparlanirsin kolayca. bolca dinlenmeye bak.
Çok sağol Can'ım. Sürekli yatıyorum şimdilik inşallah hemen geçer... Kendinize çok dikkat edin havalar çok aldatıcı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…