Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Mrb kizlar insallah herkes iyidir bebisler iyidir haftasonu hic bakamadim hem doktor kontrolun vardi hem oglumun dogum gunu vardir ev alt ust oldu haha ikili tarama testi yapildi guzel cikti cok sukur sonuc kilo vermisim bebegim masallah iyi hamdolsun kiz gibi dedi bacak arasinda bi cikinti yok ama kesin degil umitlenme dedi iki haftasonra belli olucak sizler de ne var ne yok

Kaç haftaliktin canım sen tahmin yaptı Dr un bide özele mi gidiyorsun

Super haber! Ben de Carsamba sabahi doktora gidecegim. Cinsiyeti konusunda umidim yok ama hayirlisi bakalim.

Bizim ki bende polikistik over vardı canım ondan olmadı tedaviyle oldu sonra. Aşılamayla da hamile kalanları biliyorum aslında. Bi kac ay yine doğal yollardan devam edin o zaman olmazsa tüp bebek de bi seçenek tabi . Biliyorum çok zor ama stresten uzak durmaya çalışın Canım doğal yoldan olmamasının en büyük sebebi stres mis doktor oyle demişti. Hatta bi çok hastam tüp bebekten sonra normal yolla bebek sahibi oluyor stres olmadığı için demişti . Allah tekrar tekrar yardımcınız olsun canım kendini hazır hissettiğinde doktora git bence şimdi biraz kafanı dinle akışına bırak kendiliğinden de olabildiğini gordun sonuçta . Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canım

gözün aydın canım :)

Kızlar selam bende bu hafta ikili teste gideceğim cinsiyet sorsam mı acaba? Komik duruma düşer miyim:)
Benim de tam 1hafta kaldı 2li teste.. Benimki için erkendir diye düşünüyorum cinsiyet için ama seninle aramızda 3gün var. Cinsiyeti ne zaman öğrenebiliriz şu an belli olur mu diye sorucam ben:)

hayır canım 4 ay değil 10 ay korunup sonrasında da 1 sene 4 ay olmayınca tüp bebeğe karar vermiştik eşimin ailesinde de tüp bebek çoook. En yakın olarak abisinin de aynı sorunlardan 4 sene olmayınca tüp bebekle sahip olduğu çocukları var. hayır tek dr değil,4 dr a gittim.

Anladim simdi canim. Tum doktorlar hem fikirse tabi ki tup denenir ama biliyosun son zamanlarda ciddi bir piyasa oldu bu is. Insan ister istemez endise ediyor. Rabbim en kisa zamanda kucagini doldursun canim. Tum isteyenlerler birlikte insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…