Kaç haftaliktin canım sen tahmin yaptı Dr un bide özele mi gidiyorsunMrb kizlar insallah herkes iyidir bebisler iyidir haftasonu hic bakamadim hem doktor kontrolun vardi hem oglumun dogum gunu vardir ev alt ust oldu haha ikili tarama testi yapildi guzel cikti cok sukur sonuc kilo vermisim bebegim masallah iyi hamdolsun kiz gibi dedi bacak arasinda bi cikinti yok ama kesin degil umitlenme dedi iki haftasonra belli olucak sizler de ne var ne yok
Super haber! Ben de Carsamba sabahi doktora gidecegim. Cinsiyeti konusunda umidim yok ama hayirlisi bakalim.Mrb kizlar insallah herkes iyidir bebisler iyidir haftasonu hic bakamadim hem doktor kontrolun vardi hem oglumun dogum gunu vardir ev alt ust oldu haha ikili tarama testi yapildi guzel cikti cok sukur sonuc kilo vermisim bebegim masallah iyi hamdolsun kiz gibi dedi bacak arasinda bi cikinti yok ama kesin degil umitlenme dedi iki haftasonra belli olucak sizler de ne var ne yok
Ama bu acısızmışYeme...... mideni altüst eder....
Bizim ki bende polikistik over vardı canım ondan olmadı tedaviyle oldu sonra. Aşılamayla da hamile kalanları biliyorum aslında. Bi kac ay yine doğal yollardan devam edin o zaman olmazsa tüp bebek de bi seçenek tabi . Biliyorum çok zor ama stresten uzak durmaya çalışın Canım doğal yoldan olmamasının en büyük sebebi stres mis doktor oyle demişti. Hatta bi çok hastam tüp bebekten sonra normal yolla bebek sahibi oluyor stres olmadığı için demişti . Allah tekrar tekrar yardımcınız olsun canım kendini hazır hissettiğinde doktora git bence şimdi biraz kafanı dinle akışına bırak kendiliğinden de olabildiğini gordun sonuçta . Allah hayırlı evlatlar nasip etsin canımcanım biz ilk 10 ay istemedik sonra 4 ay olumlu bir şey olmayınca nisanda gittik dr a ve eşimdeki sorunu öğrendik eşim başladı tedaviye,dr lar genelde bekleyin olur dedi,en son gittiğimizde dr artık aşılama zamanı geldi dedi ben de aşılamaya sıcak bakmadım tutma ihtimali çok az olduğu için. Martta tüp bebek yaptırmak için randevu alacağımız gün hamile olduğumu öğrendim. Açıkcası beklemek kolay olmuyor her ay kırmızıları görünce sersem oluyorsun. Eşim bir karışım içmeye başlamıştı o karışımdan 20 gün sonra öğrendik hamile olduğumu. Eşim tekrar o karışıma başladı ben de toparlandıktan sonra spora başlayacağım,eylüle kadar hayatımıza normal ve çocuk fikrinden uzak devam edeceğiz inşallah başarabilirsek olmazsa da eylülde tüp bebek,Rabbim nasıl uygun görürse artık onu yapacağız. Peki sizin 1 sene olmamasında bir neden var mıydı?
Mrb kizlar insallah herkes iyidir bebisler iyidir haftasonu hic bakamadim hem doktor kontrolun vardi hem oglumun dogum gunu vardir ev alt ust oldu haha ikili tarama testi yapildi guzel cikti cok sukur sonuc kilo vermisim bebegim masallah iyi hamdolsun kiz gibi dedi bacak arasinda bi cikinti yok ama kesin degil umitlenme dedi iki haftasonra belli olucak sizler de ne var ne yok
Benim de tam 1hafta kaldı 2li teste.. Benimki için erkendir diye düşünüyorum cinsiyet için ama seninle aramızda 3gün var. Cinsiyeti ne zaman öğrenebiliriz şu an belli olur mu diye sorucam ben:)Kızlar selam bende bu hafta ikili teste gideceğim cinsiyet sorsam mı acaba? Komik duruma düşer miyim:)
Cnm çok üzüldüm rabbim yardım etsin en kısa zamanda sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeğini kucağına alırsın inşallah..Yine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
Çok geçmiş olsun canım benim.Allah sabır versin inşallah.her şey de bir hayır vardır.daha sonraki aylarda daha çok üzülürdün.Yine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
hayır canım 4 ay değil 10 ay korunup sonrasında da 1 sene 4 ay olmayınca tüp bebeğe karar vermiştik eşimin ailesinde de tüp bebek çoook. En yakın olarak abisinin de aynı sorunlardan 4 sene olmayınca tüp bebekle sahip olduğu çocukları var. hayır tek dr değil,4 dr a gittim.kusura bakma haddim diil hic ama sadece 4 ayda olmayinca mi tup bebege karar verdiniz???
tek doktorla mi ilerlediniz bilmiyorum ama bence birkac yerle daha gorusun cunku bu isin takibi ilaclari vs ciddi maliyetler ve benim doktorum 1 yil korunmasiz 6 ay dogal takipsiz kimseye tup bebek denemesi onermiyor. siz tabi genetik bir yatkinlik olacagi endisesi ile gitmissiniz ama yine de 4 aylik bir surecte tupe karar vermek cok erken. bizde bir sorun olmadigi tasdikli oldugu halde (oglum normal yolla oldu cunku) biz bile planladigimiz tarihten 8 ay sonra hamile oldugumu ogrendik.
tablo o kadar umutsuz olmayabilir. kendini pozitif sartla.. biliyorum su an cok uzgunsun ama mesgaleler bul mutlu ol ve aklini bebek konusundan uzaklastir. doktorumuzun soyledigi bisi var bu isin %30u fizyolojik sartlarsa %70i psikolojik diyor.
Yine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
canım yaaaaa,çok üzüldüm inannnnnnn, Ben de perşembe günü kaybettim bebeğimi... Rabbim sabrımızı versinYine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
hayır canım 4 ay değil 10 ay korunup sonrasında da 1 sene 4 ay olmayınca tüp bebeğe karar vermiştik eşimin ailesinde de tüp bebek çoook. En yakın olarak abisinin de aynı sorunlardan 4 sene olmayınca tüp bebekle sahip olduğu çocukları var. hayır tek dr değil,4 dr a gittim.
Allah sabirlar versin. Beter acilarla sinamasin.Yine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
Yine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
Allah sabır versin ,en kısa zamanda Allah sana Hayirli bir evlat nasip etsin insallahYine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
Cok uzuldum allah sabir versinYine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
Allah sabir sihhat versin canim.. En kisa zamanda insallah kavusursun bebegineYine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?