Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar bu arada rüyamda ata bindiğimi gördüm. Rüya tabirlerine baktm erkek için hanımı hamileyse oğlu olacak diyo ama rüyayi ben gördüm acaba oğluş mu geliyo çok merak ediyorum. Eşim de rüyasında oğlumuz olduğunu görmüş

Tabi sağlıklı hayırlı olsun cinsiyeti önemli degil de insan merak ediyo işte:)

Eryamanda oturuyorum dusuk yapmadan once koruya gidiyodum sonra sogudum ordan simdi lina ya gidiyorum yenimahallede bir yer arkadasim tavsiye etti ama bakalim pek memnun degilim
Can'ım bende Ankaradayim Linaya gidiyordum mine hanıma çokta memnundum çok uzman Bi doktor. Ama dogum ücreti fazla geldiği icin bıraktık Sincan'da Bi yere gidiyorum şimdide memnunum

Danistiklarimdan bir tanesi prof perinatalog o nedenle şaşırdım... hayırlısı olsun

Yine yine kaybettim bebeğim gitti bıraktı beni gece kürtaj olacam
Allah sabrini versin başka acı yaşatmasın inşallah üzmemeye çalış kendini biliyorum zor ama senden başkası seni toparlayamaz. Çaresi yine sen de yine dua da.
Sana bu bebeği nasip eden Rabbim inşallah bir daha nasip edecek sağlıkla alacaksın kucağına bütün bu yaşadıkların geride kalacak ama yeter ki sen iyi ol. Geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun

Gözün aydın canım:)

Canım çok geçmiş olsun çok... görünce çok üzüldüm inan rabbimin takdiratı, rabbim bir ewlat daha nasip eder de onu hiç almaz inşallah senden.
Kendine iyi bak en kısa zamanda atlatmak dileği ile.. E esessevo

Son düzenleme:
Canim adacayi içme. Gerci icmiyormussun ama yine de hatirlatayim dedim.Doktor adet söktürücü olarak tavsiye etmişti bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…