Hahahaha, benim de bir tane bile düz kışlığım yok, kış bitsin yazlıklara düz tabana geçeceğim inşallah ya da süreyi uzatıp kendimi kandırıyorum ama eşimi kandırmayacak gibiyim, yaz sezonu biterken kendime en az 8 çift topuklu yazlık rezervi yapmıştım, nasıl kıyacağım ben onlaraProfil fotonu ısırarak yemek istiyorum öncelikle:) ay canım ben topuklu ayakkabılarımla neredeyse yatacak kadar yapışıktım o derece. Bir de öyle böyle topuk da giymezdim boy kompleksimden dolayıne zaman ki hamile kaldım bıraktım şimdi mecburen sürekli spor ayakkabı bakıyorum eşim isyanlarda. Zaten dünya kadar ayakkabım varken ağlıyordum şimdi hiç düz ayakkabım yok diye ağlıyorum tek derdim bu olur innnşalllahh. Bence düzlere sen de geç artık. Ben yaptıysam sen de yapabilirsin inanıyorum sana! Yarın kendine yeni bir başlangıç yap :)
Kızlar onu soracağım ya mamas papas yurt dışı sayfasında 20 23 euro olan kıyafetler yerli sayfalarda 169 tl, arada çok çok fark var, ankara'ya gidince bakacağım mağazası var mı, konyadayım şimdi, , buraya geleli 5-6 ay oldu daha, burada var mı bilmiyorum.Paspas dedin bitirdin markayı
ayy hemen uyee olalım :dKuzlar prima sayfasına üye olun
1 yıllık bebek bezi çekilişleri varmış.
Üye olmak yetiyor
Facebookta takıldığım gruplardan birinde bir kadına çıkmış
Düşünsenize 1 yıl bedava dolduracak altını
Temmuzda 8 yaşını dolduracak canımKaç yaşında fıstık?
yok canim nerde hemsire geliyo ben cok panigim elim ayagim titrer zaten bi de batiramam arti yanma da yapiyor ama cesaret edip yapmiyorum sen nasil yapiyosun ne kullaniyorsunAllah sana da sabır versin arkadasım:) nasıl? Zorlanıyor musun peki kendin mi yapıyorsun
Konyada da joker mağazaları varmış, oraya bakarım artıkKızlar onu soracağım ya mamas papas yurt dışı sayfasında 20 23 euro olan kıyafetler yerli sayfalarda 169 tl, arada çok çok fark var, ankara'ya gidince bakacağım mağazası var mı, konyadayım şimdi, , buraya geleli 5-6 ay oldu daha, burada var mı bilmiyorum.
http://www.mamasandpapas.com/range/all-unisex/10086/?format=grid&sort=score&direction=desc
https://www.joker.com.tr/markalar/mamas-papas/bebek-giyim#/
Hahahah sesli güldüm tavşan dağa küsmüş stayla ama dağın da bende gönlü varmış bak. İtiraf ediyorum normalde de biraz histerik içli alınmaya müsaitim. Alındığından daha hızlı unuturum ama duygularımın esiriyim :)tembelanne yerim seni yaa kendi halinde orda beklemiş falan:) ben sabah doktor gideceklere zihin açıklığı ve basarılar dilemiştim gelmeni de dört gözle bekliyordum dıptıs yazınca bilerek sormadım. Bilmesen de bu şehirde seni bekleyen birileri vardı yani
noldu kizlar bu konu nedir bi de izmirden misinizCok acısını söyleyeyim suan kendi doktorum da gittiğim diğer perinatolog da ve hatta daha önce melih bey de cocugun alınmaması gerektiğini açıkça söyledi meslektaşlarını yanlışlayarak. En son perinatolog suyun sızmasında bsy yok ki bir sorunun yokken,tamamen bitmemişken nasıl alır bebeği dedi. Allah a sığınıyorum kalbi durup da ölebilirdi kader diyorum ben. Beni riske atmak istemedi doktor diye dusunuyorum.
ben de vajinal var gorunur muramziye göre erkek cnm
ben gunde iki defa fitil olarak aliyorum bi sikinti yok cnmİyi akşamlar kızlar
Yazamıyorum ama fırsat buldukça okuyorum yazdıklarınızı, şu tahmin işlerini okumak hele çok hoşuma gidiyor
Aranızda progesteron kullanan var mı?
Ben kullanıyorum geçen şu kanama olayından beri, o gün yediğim iğneden serumdan fitilden mi yoksa progesterondan mı nedir ishalle uğraşıyorum.
Aranızda progesterondan benim gibi olan var mı? Yan etkilerinde yazmıyor.
ben de goreyim becerebilirsemKarindansa erkek vajinalse kiz
iyi misin simdi cnmİnanılmaz yoğun kanamam oldu hastaneye geldik nolur dua edin hiç böyle kanamayı görmedim diğer düşükte de nolur dua edin
Canım önceki gebeliğimle ilgiliydi hazin bir sekilde sonuclandı. Simdilik bir sey yok binlerce kez şükür. İstanbuldayız biz ama central izmirde de var sanırım.noldu kizlar bu konu nedir bi de izmirden misiniz
bnm de iki dusugum oldu uzulmemek hatirlamamak lazim aslinda ama isteCanım önceki gebeliğimle ilgiliydi hazin bir sekilde sonuclandı. Simdilik bir sey yok binlerce kez şükür. İstanbuldayız biz ama central izmirde de var sanırım.
Ben de duygusalımdır ya cabuk alınırım seni o yüzden cok iyi anlıyorum :) hele ki karsımdakine bsyler hissediyorsam eyvah eyvah:) 88 liyim cnm ama cok komik ben cocukken çelik dinlerdim o zamanlar baya popülerdi. Hayır neden çelik bilmiyorum ama o şarkısını çok severdim yani ( bahsettiğin şarkı yani) :) senin de duygusallıgına duygusal sarkı sözleriyle karsılık vermek istedim. Bu ara çok ağlıyor musun sen bakim? Kocana falan naz da yapıp sürekli beni seviyor musun diye sormalar var mı itiraf et bizbizeyizHahahah sesli güldüm tavşan dağa küsmüş stayla ama dağın da bende gönlü varmış bak. İtiraf ediyorum normalde de biraz histerik içli alınmaya müsaitim. Alındığından daha hızlı unuturum ama duygularımın esiriyim :)
Sen kaç doğumlusun Çelik vardı şarkıcı hala var ya aslında onun bu şehirde diye şarkısı vardı o geldi aklıma bilirmisin bilmem
Yeni jenerasyon dalga geyik için kullanıyor bizim jenerasyonun ünlülerini
Hahahah bozuluyorum dermişim. :)
Teşekkür ederim bu arada çok zarifsin :)
Evde kaldığım günlerde kitchen kanalını izlemeye bayılıyorum, eşim yasakladı izlememi, hadi yerel yemekleri aşerdin bulduk da, dünya mufağını izlemek neyin nesi diye, kanala yasak getirdi
Canım valla onun bi yolu varsa o kadar dua ederim ki söyleyene. Aslında oncekinin nedeni belli olmadıgından ben evhamlanıyorum cunku sebepsizce ileri haftada kaybettim sürekli hatırlama nedenim acaba aynısı şimdi de olur mu diye. Yine gayet sakinim daha da delirebilirdim :)bnm de iki dusugum oldu uzulmemek hatirlamamak lazim aslinda ama iste
Hey maşallah yaa baya büyümüş gencecik kız olmuş aman aman:) cok kıskanma fln da olmaz en krtik dönemler geçmiş en azından.Temmuzda 8 yaşını dolduracak canım
zihnimizi ferah tutalim cnm benm de 12 eylul dye cikiyor dogum tarihi ama burda yapamadim bilemedim nasil olur sanirim ayni zamnlarda dogurcaz insallh bi smlyleri beceremedimCanım valla onun bi yolu varsa o kadar dua ederim ki söyleyene. Aslında oncekinin nedeni belli olmadıgından ben evhamlanıyorum cunku sebepsizce ileri haftada kaybettim sürekli hatırlama nedenim acaba aynısı şimdi de olur mu diye. Yine gayet sakinim daha da delirebilirdim :)
Canım önceki gebeliğimle ilgiliydi hazin bir sekilde sonuclandı. Simdilik bir sey yok binlerce kez şükür. İstanbuldayız biz ama central izmirde de var sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?