Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Hahahaha, benim de bir tane bile düz kışlığım yok, kış bitsin yazlıklara düz tabana geçeceğim inşallah ya da süreyi uzatıp kendimi kandırıyorum ama eşimi kandırmayacak gibiyim, yaz sezonu biterken kendime en az 8 çift topuklu yazlık rezervi yapmıştım, nasıl kıyacağım ben onlara boy kompleksim de çok yok, öyle çok kısa da sayılmam ama stilettolarla koşabilme yeteneğine sahip olacak kadar antremanlıyım topuklu konusunda. bir de ben inanabilsem düz taban giyebileceğime fakültede 6 yıl boyunca babetlerle dolaştım, hep bu özel sektör mahfetti beni

Paspas dedin bitirdin markayı
Kızlar onu soracağım ya mamas papas yurt dışı sayfasında 20 23 euro olan kıyafetler yerli sayfalarda 169 tl, arada çok çok fark var, ankara'ya gidince bakacağım mağazası var mı, konyadayım şimdi, , buraya geleli 5-6 ay oldu daha, burada var mı bilmiyorum.
http://www.mamasandpapas.com/range/all-unisex/10086/?format=grid&sort=score&direction=desc

https://www.joker.com.tr/markalar/mamas-papas/bebek-giyim#/

Allah sana da sabır versin arkadasım:) nasıl? Zorlanıyor musun peki kendin mi yapıyorsun
yok canim nerde hemsire geliyo ben cok panigim elim ayagim titrer zaten bi de batiramam arti yanma da yapiyor ama cesaret edip yapmiyorum sen nasil yapiyosun ne kullaniyorsun

Konyada da joker mağazaları varmış, oraya bakarım artık

Hahahah sesli güldüm tavşan dağa küsmüş stayla ama dağın da bende gönlü varmış bak. İtiraf ediyorum normalde de biraz histerik içli alınmaya müsaitim. Alındığından daha hızlı unuturum ama duygularımın esiriyim :)
Sen kaç doğumlusun Çelik vardı şarkıcı hala var ya aslında onun bu şehirde diye şarkısı vardı o geldi aklıma bilirmisin bilmem
Yeni jenerasyon dalga geyik için kullanıyor bizim jenerasyonun ünlülerini
Hahahah bozuluyorum dermişim. :)
Teşekkür ederim bu arada çok zarifsin :)

noldu kizlar bu konu nedir bi de izmirden misiniz

ramziye göre erkek cnm
ben de vajinal var gorunur mu
ben gunde iki defa fitil olarak aliyorum bi sikinti yok cnm

Ben de duygusalımdır ya cabuk alınırım seni o yüzden cok iyi anlıyorum :) hele ki karsımdakine bsyler hissediyorsam eyvah eyvah:) 88 liyim cnm ama cok komik ben cocukken çelik dinlerdim o zamanlar baya popülerdi. Hayır neden çelik bilmiyorum ama o şarkısını çok severdim yani ( bahsettiğin şarkı yani) :) senin de duygusallıgına duygusal sarkı sözleriyle karsılık vermek istedim. Bu ara çok ağlıyor musun sen bakim? Kocana falan naz da yapıp sürekli beni seviyor musun diye sormalar var mı itiraf et bizbizeyiz

bnm de iki dusugum oldu uzulmemek hatirlamamak lazim aslinda ama iste
Canım valla onun bi yolu varsa o kadar dua ederim ki söyleyene. Aslında oncekinin nedeni belli olmadıgından ben evhamlanıyorum cunku sebepsizce ileri haftada kaybettim sürekli hatırlama nedenim acaba aynısı şimdi de olur mu diye. Yine gayet sakinim daha da delirebilirdim :)

zihnimizi ferah tutalim cnm benm de 12 eylul dye cikiyor dogum tarihi ama burda yapamadim bilemedim nasil olur sanirim ayni zamnlarda dogurcaz insallh bi smlyleri beceremedim

Canım önceki gebeliğimle ilgiliydi hazin bir sekilde sonuclandı. Simdilik bir sey yok binlerce kez şükür. İstanbuldayız biz ama central izmirde de var sanırım.

İzmirde kapısından geçmeyeceğim tek hastane. Hani ölüyor olsam tek hastane o kalsa yine gitmem o derece kötü

Teyzelerr biz ikili testen geldik :) yaaa cok ugrastirdi doktoru ense kalinligi olcumu yaparken totosunu donmus yatiyor o kadar rahatsiz ediyoruz bana misin demedi kimildiyor ama bu sefer yuzustu yatiyor dolandim yemek yedim tekrar ugraslar sonucu doktor goruntu yakaladi cok sukur bi sıkıntı cikmadi ultrason olcumlerinde:) bi de baak bu da muhtemelen pipisi diye pipisink gosterdi :))) o kadar kiz sanmistim ki cevremdeki herkes de kiz demisti sok oldumm:). Yer annesi onun pipisini:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…