Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
sevgili sinemnur tüm aldıklarına bayıldım. ama kötü örnek oluyorsun, bak zaten zor tutuyorum kendimi şaka bir yana zevkini çıkar boşver, bu minicik şeyleri giyecekleri günleri iple çekiyorum :)

Kızlar kalça ağrısı yaşayan var mı? Benim bir haftadır sağ kalçam çok ağrıyor. Bacağıma da vuruyor. Bazen zor yürüyorum. Gece de uyandırıyor beni. Biraz araştırdım 5. haftadan itibaren görülür yazıyor. Tecrübeli anneler yaşamış mıydınız böyle birşey? Bazı yerlerde kalsiyum, magnezyum takviyesi gerekli deniyor, ama bilemedim şimdi.

Yaa evet mamas papas süperr. Birimizin kız doğurması lazım ama yaa o etekler elbiseler icin. Benimki erkek seninki kız olursa senin alışverişlere eşlik eder tatmin yaşarım

tamam canım anlaştık :) Bir de mamas&papas ın kumaşları filan çok iyi. Elbiseler zaten tarif edilmez :)

süper süper, yaşasın güzel haberler
Canım bazen çok sıkı takip edemiyorum, toplantı aralarında filan bakmaya çalışıyorum. Akşam da sızıp kalıyorum inanki. O yüzden tüm mesajları okuyorum ama ben bişi sorana kadar sorulmuş cevaplanmış oluyor genelde :)

sevgili sinemnur tüm aldıklarına bayıldım. ama kötü örnek oluyorsun, bak zaten zor tutuyorum kendimi şaka bir yana zevkini çıkar boşver, bu minicik şeyleri giyecekleri günleri iple çekiyorum :)
Biricik Homely_angel laf aramızda tüm amacım topiğe moral katmak bugün kargodan gelenleri işyerinde açıp açıp bakıyorum, çoraplar minicikkkk, yemelik ayak yani

Ben ben ben, 2 haftadır bir sol kalçam bir sağ kalçam çekiyor, ama otururken eğilemeyecek kadar çok acıyor, ama itiraf ediyorum, ben topuklu sevdamdan vazgeçemiyorum, kışlık bot çizmelerden minik topuk, rahat olanları seçmeye çalışıyorum ama bugün de sağlık ocağına gitttim, kan vereyim tsh, t3, t4 ne olmuş baksınlar diye, hemşireye yakalandım, doktorun eşi oluyor hemşire, topukluyu çok az giymeye çalışın dedi, zaten içim rahat değil di, altını çizdi o da.

Geçmiş olsun ama kahverengiyse çok mühim olduğunu düşünmüyorum. Tabi illaki diken üstünde tutar insanı. Yarın güzel haberlerini bekliyoruz

Hehehe sorma bende çok farklı değilim.
Herşeye trip alınganlık tavan
Mis gibi sonuçlarda temiz çıkmış, darısı başıma.
Ay ne güzel 1 kız bir oğlan

Magnezyum takviyesi kramplar ve agrilar icin veriliyor. Dogum yaklasana kadar kullanabilirsin. Doktorunla konus bence

Ben de bırakmadım topukluları ama öyle sabah akşam da dışarıda değilim. Evde olduğumda da ağrıyor. Aynen dediğin gibi eğilemiyorum da. Rahim siyatik sinirlere baskı yapar filan yazıyor da, ne kadar oldu ki baskı yapsın diye düşünüyorum.

eşim de bende doğsun gerisi kolay alınır modundayız bebeğimiz için ayrı birikim yapıyoruz özellikle eşim doğmadan birşey alma taraftarı değil :) doğduktan sonra gideriz ne lazımsa alırız kafasında yoksa bence de indirim kovalamak iyi ama ama işte eşim kararlı bu konuda :) para onun cebinden çıkacak bende üstelemiyorum o yüzden nasıl isterse öyle olsun :) sağlıcakla gelsin de beklerimiz inşallah herşeyin çaresi bulunur elbet

Evet canım sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi hepsi boş, sağlıklı olsunlar da tek sararız bir bez parçasına basarız göğsümüze o yeter.

Profil fotonu ısırarak yemek istiyorum öncelikle:) ay canım ben topuklu ayakkabılarımla neredeyse yatacak kadar yapışıktım o derece. Bir de öyle böyle topuk da giymezdim boy kompleksimden dolayı ne zaman ki hamile kaldım bıraktım şimdi mecburen sürekli spor ayakkabı bakıyorum eşim isyanlarda. Zaten dünya kadar ayakkabım varken ağlıyordum şimdi hiç düz ayakkabım yok diye ağlıyorum tek derdim bu olur innnşalllahh. Bence düzlere sen de geç artık. Ben yaptıysam sen de yapabilirsin inanıyorum sana! Yarın kendine yeni bir başlangıç yap :)

Ben de şu anda çok hareketli değilim oturur pozisyonda çalışıyorum diye giyiyorum ama bilemiyorum neden ama 2 haftadır yatarken,kalkarken, otururken sızlıyor resmen.

tembelanne yerim seni yaa kendi halinde orda beklemiş falan:) ben sabah doktor gideceklere zihin açıklığı ve basarılar dilemiştim gelmeni de dört gözle bekliyordum dıptıs yazınca bilerek sormadım. Bilmesen de bu şehirde seni bekleyen birileri vardı yani

Dua et ve kafanı dağıtacak bsyler yap stres olmamaya calıs olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…