- 1 Mayıs 2012
- 9.588
- 9.036
- 198
Yaa evet mamas papas süperr. Birimizin kız doğurması lazım ama yaa o etekler elbiseler icin. Benimki erkek seninki kız olursa senin alışverişlere eşlik eder tatmin yaşarım
Hamile alınganlığı dedikleri bu olsa gerek
dur bakayım dedim beni bir soran olacak mı merak edip :)
evet sabahtan gittim geldim Bebek sağlıklı el salladı bize
sanki kızımdaki gibi incecik parmaklar gördüm burnu ense kalınlığı güzel kan değerlerim düşük riskle çıktı çok şükür
Bebek erkeğe benziyo dedi ama tahmin bunlar daha erken tabi.
Soran sormayan herkese selam olsun çok mutluyum bu gün çok başım ağrıyor neden bilmem ama yine de çok mutluyum baş Ağrı'sını sallamıyorum :)
Biriciksevgilisinemnur tüm aldıklarına bayıldım. ama kötü örnek oluyorsun, bak zaten zor tutuyorum kendimi şaka bir yana zevkini çıkar boşver, bu minicik şeyleri giyecekleri günleri iple çekiyorum :)
Ben ben ben, 2 haftadır bir sol kalçam bir sağ kalçam çekiyor, ama otururken eğilemeyecek kadar çok acıyor, ama itiraf ediyorum, ben topuklu sevdamdan vazgeçemiyorum, kışlık bot çizmelerden minik topuk, rahat olanları seçmeye çalışıyorum ama bugün de sağlık ocağına gitttim, kan vereyim tsh, t3, t4 ne olmuş baksınlar diye, hemşireye yakalandım, doktorun eşi oluyor hemşire, topukluyu çok az giymeye çalışın dedi, zaten içim rahat değil di, altını çizdi o da.Kızlar kalça ağrısı yaşayan var mı? Benim bir haftadır sağ kalçam çok ağrıyor. Bacağıma da vuruyor. Bazen zor yürüyorum. Gece de uyandırıyor beni. Biraz araştırdım 5. haftadan itibaren görülür yazıyor. Tecrübeli anneler yaşamış mıydınız böyle birşey? Bazı yerlerde kalsiyum, magnezyum takviyesi gerekli deniyor, ama bilemedim şimdi.
Bütün gün yatmama rağmen
Az önce yine kahverengi akıntı geldi
Yarın kontrolüm var o yüzden aramadım doktoru, çoğalırsa gidicem.
Kötü de bir rüya görmüştüm, ağlayarak uyanmıştım.bakalım ne olucak, canın sıkıldı akşam üzeri
Hamile alınganlığı dedikleri bu olsa gerek
dur bakayım dedim beni bir soran olacak mı merak edip :)
evet sabahtan gittim geldim Bebek sağlıklı el salladı bize
sanki kızımdaki gibi incecik parmaklar gördüm burnu ense kalınlığı güzel kan değerlerim düşük riskle çıktı çok şükür
Bebek erkeğe benziyo dedi ama tahmin bunlar daha erken tabi.
Soran sormayan herkese selam olsun çok mutluyum bu gün çok başım ağrıyor neden bilmem ama yine de çok mutluyum baş Ağrı'sını sallamıyorum :)
Kızlar kalça ağrısı yaşayan var mı? Benim bir haftadır sağ kalçam çok ağrıyor. Bacağıma da vuruyor. Bazen zor yürüyorum. Gece de uyandırıyor beni. Biraz araştırdım 5. haftadan itibaren görülür yazıyor. Tecrübeli anneler yaşamış mıydınız böyle birşey? Bazı yerlerde kalsiyum, magnezyum takviyesi gerekli deniyor, ama bilemedim şimdi.
Ben de bırakmadım topukluları ama öyle sabah akşam da dışarıda değilim. Evde olduğumda da ağrıyor. Aynen dediğin gibi eğilemiyorum da. Rahim siyatik sinirlere baskı yapar filan yazıyor da, ne kadar oldu ki baskı yapsın diye düşünüyorum.Ben ben ben, 2 haftadır bir sol kalçam bir sağ kalçam çekiyor, ama otururken eğilemeyecek kadar çok acıyor, ama itiraf ediyorum, ben topuklu sevdamdan vazgeçemiyorum, kışlık bot çizmelerden minik topuk, rahat olanları seçmeye çalışıyorum ama bugün de sağlık ocağına gitttim, kan vereyim tsh, t3, t4 ne olmuş baksınlar diye, hemşireye yakalandım, doktorun eşi oluyor hemşire, topukluyu çok az giymeye çalışın dedi, zaten içim rahat değil di, altını çizdi o da.
Konuşayım bakalım. Böyle giderse çok zor olur çünkü.Magnezyum takviyesi kramplar ve agrilar icin veriliyor. Dogum yaklasana kadar kullanabilirsin. Doktorunla konus bence
Teşekkür ederim canım, araba, mama sandalyesi, oto koltuğu filan doğum sonrasına bırakacağız diye ıvır zıvırları halledeyim diyorum.. belki puset, ana kucağı ve anne-bebek çantasını son aylarda alırız, tüm gün iş yerinde olunca akşamları da yorgun oluyorum, kıyafetleri yıka, ütüle yerleştir, gözüm korkuyor açıkçası, azıcık tembel miyim nebir de tecrübeli arkadaşlar bilir tabii, etrafımda her şeyden çok alma diyen var, günde 5-6 defa üst değiştirdiğin oluyor, en az 12 tane alt ve tek üst olsun diyen var, erken tabii bu konular için ama o kadar fazla alışveriş olacaksa bir taraftan indirim kovalamak iyi oluyor, şimdi uzun kolluların sezonu bitiyor, kampanya oluyor, bizim ufaklıklar kısmetse eylül gibi sonbahar bebeği olacakları için uzun kolluları indirimli almak mantıklı geldi, ben bu alışveriş işini fazla abarttığımın farkındayım yine de
Evet canım sağlıklı sıhhatli olsunlar gerisi hepsi boş, sağlıklı olsunlar da tek sararız bir bez parçasına basarız göğsümüze o yeter.eşim de bende doğsun gerisi kolay alınır modundayız bebeğimiz için ayrı birikim yapıyoruz özellikle eşim doğmadan birşey alma taraftarı değil :) doğduktan sonra gideriz ne lazımsa alırız kafasında yoksa bence de indirim kovalamak iyi ama ama işte eşim kararlı bu konuda :) para onun cebinden çıkacak bende üstelemiyorum o yüzden nasıl isterse öyle olsun :) sağlıcakla gelsin de beklerimiz inşallah herşeyin çaresi bulunur elbet
Profil fotonu ısırarak yemek istiyorum öncelikle:) ay canım ben topuklu ayakkabılarımla neredeyse yatacak kadar yapışıktım o derece. Bir de öyle böyle topuk da giymezdim boy kompleksimden dolayıBen ben ben, 2 haftadır bir sol kalçam bir sağ kalçam çekiyor, ama otururken eğilemeyecek kadar çok acıyor, ama itiraf ediyorum, ben topuklu sevdamdan vazgeçemiyorum, kışlık bot çizmelerden minik topuk, rahat olanları seçmeye çalışıyorum ama bugün de sağlık ocağına gitttim, kan vereyim tsh, t3, t4 ne olmuş baksınlar diye, hemşireye yakalandım, doktorun eşi oluyor hemşire, topukluyu çok az giymeye çalışın dedi, zaten içim rahat değil di, altını çizdi o da.
Ben de şu anda çok hareketli değilim oturur pozisyonda çalışıyorum diye giyiyorum ama bilemiyorum neden ama 2 haftadır yatarken,kalkarken, otururken sızlıyor resmen.Ben de bırakmadım topukluları ama öyle sabah akşam da dışarıda değilim. Evde olduğumda da ağrıyor. Aynen dediğin gibi eğilemiyorum da. Rahim siyatik sinirlere baskı yapar filan yazıyor da, ne kadar oldu ki baskı yapsın diye düşünüyorum.
Paspas dedin bitirdin markayıŞu masmas paspas a bakayım)
Dua et ve kafanı dağıtacak bsyler yap stres olmamaya calıs olur muBütün gün yatmama rağmen
Az önce yine kahverengi akıntı geldi
Yarın kontrolüm var o yüzden aramadım doktoru, çoğalırsa gidicem.
Kötü de bir rüya görmüştüm, ağlayarak uyanmıştım.bakalım ne olucak, canın sıkıldı akşam üzeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?