Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben de prima, aptamil, sleepy sayfalarına üye oldum, eşim de oldu,
Sleepy bebek bezi ve kullan at alt değiştirme örtülerinden hediye göndermiş.
Aptamil ve prima hediyeleri ilerleyen dönemlerde gönderiyormuş, bebek bezini değiştirmeyin , hangisiyle alıştıysa bebeğiniz onunla devam etmeli diyorlar, ben de bilemiyorum hangisi iyidir, farklı markadan gelenlerle deneyip görmek de iyi değil herhalde. Neyse öğreniriz herhalde. Her bebeğin alerji eşiği ve hassasiyeti de farklı oluyor sonuçta.

Teşekkür ederim canım, tecrübeli annelerden öğreneceğimiz çok şey var
İlk hamileliğim olduğu için girdiğim her ortamda bebek konuşuluyor, karnımı filan sevmeye başladılar, ben de derli toplu oluyor diye tulum çok seviyorum, bebeğin bacak vücut proporsiyonuna uymuyor diyorlar, gaz çıkartırken bacaklarını çok hareket ettirdiğinden esnetemiyormuş filan, ama ben yine de engel olamayıp ayaklı tulumlardan aldım ve de alacağım.

Hımm bu vatandaş hamileymiş hangi boylarda olduğunu sormuşlar istediklerinin oda sormuş hangisi çok kullanılır diye.
Dediğine sonuna kadar katılıyorum kümi bebek dandik markalarda rahat ediyor. Arkadaşımın başına gelmişti. Prima alerji yapmıştı bimde satılan iyi gelmişti
Şu bahsettiğin diğer markalarıda didikleyeyim ben

Bütün gün yatmama rağmen
Az önce yine kahverengi akıntı geldi
Yarın kontrolüm var o yüzden aramadım doktoru, çoğalırsa gidicem.
Kötü de bir rüya görmüştüm, ağlayarak uyanmıştım.bakalım ne olucak, canın sıkıldı akşam üzeri

Haa bir de 0-3 aylık giysi fazla almayın
Çabuk büyüyorlar

Benimki bu cumartesi ikili için. Baya erkene aldım randevuyu 11+3 olacak ama senin geç olması daha iyi bebekler büyümüş olur iyice.

Bozma moralini canım, kahverengi diyorsun işte, sıkıntı yoktur inşallah, telaş yapma hiç, inşallah güzel haberler getir yarın bize.

aynen bende de öyle olacak sanırım, tüm mağazalara saldırabilirim :) özellikle mamas&papas a bayılıyorum ben. Her şeyini alabilirim :)
Yaa evet mamas papas süperr. Birimizin kız doğurması lazım ama yaa o etekler elbiseler icin. Benimki erkek seninki kız olursa senin alışverişlere eşlik eder tatmin yaşarım

tembelanne çıktın mı doktordan

Hamile alınganlığı dedikleri bu olsa gerek
dur bakayım dedim beni bir soran olacak mı merak edip :)

evet sabahtan gittim geldim Bebek sağlıklı el salladı bize
sanki kızımdaki gibi incecik parmaklar gördüm burnu ense kalınlığı güzel kan değerlerim düşük riskle çıktı çok şükür
Bebek erkeğe benziyo dedi ama tahmin bunlar daha erken tabi.
Soran sormayan herkese selam olsun çok mutluyum bu gün çok başım ağrıyor neden bilmem ama yine de çok mutluyum baş Ağrı'sını sallamıyorum :)

Ilk degil diye midir bilmiyorum o heves daha bana gelip oturmadi :)) arada bi aralik analarindaki gruba girip bebislere aldiklarimizin resimlerine bakiyorum gaza gelir miyim diye ama hic hareket yok :))

Esime yariicak bu durum sanirim

hihihhiii bizde de bütçe gümleyecek sanırım, şu an azıcık ucundan bakıyorum sitelere hepsini alasım geliyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…