Günaydın canım
5 sene önce kızımda yaptırdığımda doktor ense kalınlığına karından usg ile bakmıştı, birde koldan kan alınmıştı.kan için aç tok fark etmiyordu.
Ama şimdi sanırım çoğunlukla perinatolog yapıyor ölçümleri (benim doktorda perinatologa yönlendirdi), onun da çok farklı bir şey yapacağını düşünmüyorum.
Bugün 16 da benim randevum, bakalım nasıl olacak :)
Günaydın kızlar, dün çocuuumun nub görüntüsüne erkek dedilerbütün akşam bu haberi sindiremediğim için yazamadım buraya da şaka bi yana da kütük gibi uyumuşum valla. Sizlere bir şey sorucam ya uykudan ense ağrısıyla uyanan var mı? benim ensemin sağ tarafında bi sertlik var haftalardır hep ense ağrısıyla uyanıyorum nedendir acep
Cilekkokusu12345 canım yanlış hatırlamıyosam doktora gitçektin noldu sonuç merak ettim yazmışsındır diye bakayım dedim ama göremedim bişey? Umarım herşey yolundadır
Canım yastığını değiştirmeyi dene, boynumda benzer bir durumdan yastığımı kalınlaştırarak kurtuldum
Vallahi doğru diyorsun, hani böyle onu giydireyim süsleyeyim, anne kız kombinleri yapalım, biyere gidince cici cici yanımda otursun hanım hanım süzülsünkiyamam yaaa.. hic oyle dusunme diyecegim bir erkek annesi olarak. nub dogru cikarsa dunyanin en guzel aski geliyor sana. biz kizi kendimiz icin suslemek cici almak icin istiyoruz sanirim. gerci biz demiim de.. allah hayirli evlat etsin hepsini ama ben de kiz icin senin gibi hissediyordum :))
Vallahi doğru diyorsun, hani böyle onu giydireyim süsleyeyim, anne kız kombinleri yapalım, biyere gidince cici cici yanımda otursun hanım hanım süzülsünay birsürü hayal işte... En önceliğimiz sağlıklı olması tabi, hani simdi gidip görüyoruz ya eller kollar fora oynuyor falan, hemen cinsiyet derdine düştüm
Evet aslında doğru diyorsun onu düşündüm ama, benim yastığım incecik ve cok yumuşaktır, o kadar ki yastıksız bile uyurum yani yüksek yastık hiç bana göre değildir, nasıl kalınlaştırsam bilemiyorum, benim bu konuya biraz yoğunlaşmam lazımCanım yastığını değiştirmeyi dene, boynumda benzer bir durumdan yastığımı kalınlaştırarak kurtuldum
Kramp bende gebelikten önce çok olurdu, gece krampları özellikle çığlıklarla uyanırdım taş gibi bir baldırKalinlastirmak gebelikte yasanan burun tikanmasina da iyi geliyor bu arada.. bunu yasayan bi kisi vardi sanirim...
CennetBahcesi53 canim bu arada o agri kramp da olabilir diye geldi aklima. artik yavas yavas bacaklarda boyunda falan olmaya baslayabilir. bi de o gozle incele kendini..
eski hasta besiktasli olarak `neee.. mac mi vardi?` demek istiyorum.. benim totemler hic tutmadi hayatim boyunca ama hayatin benim icin yaptigi secimler hep yuzumu guldurdu :)) senin icin de aynisi olacagina eminim
Evet aslında doğru diyorsun onu düşündüm ama, benim yastığım incecik ve cok yumuşaktır, o kadar ki yastıksız bile uyurum yani yüksek yastık hiç bana göre değildir, nasıl kalınlaştırsam bilemiyorum, benim bu konuya biraz yoğunlaşmam lazım
inşallah kuzum çok sağolBir kerede kalına geçersen rahatsız olursun, yavaş yavaş geçiş yap bence. O kadar inceyse çok büyük ihtimalle yastık değiştiğinde rahatlayacaksın
Ahhhh ah inşallah benim bulantılar da geçmedi henüzGunaydin mart ayi hepimize mutlu hayirli haberler getirsinn. Bulantisi olanlarin bulantilarini gecirsiiiin
Derbi vardı hemde fb-bjk maçıydı.
Cenk Tosun dan gol bekledim ama olmadı
Erkekse Tosun gol atsın adını cenk koyacağım dedim :)
Kedimin adı da Tosun bu arada
Neyse her türlü şampiyonuz bu sene
Cenk olmadı ayşe de olumlu
Günaydın kızlar,Canm hiç net bir foto vermedi doktor ama yinede eklim de ekleyemiyorum kızlar KK de genel bir sorunmu var neden resim eklenmiyo
Günaydın kızlarrr.. iki gündür aferdersiniz bir ishal oldum mahvoldum.. yediğim bir şey dokundu sanırım çok korktum
AminnnnGunaydin mart ayi hepimize mutlu hayirli haberler getirsinn. Bulantisi olanlarin bulantilarini gecirsiiiin
Güzel haberlerle dönersin inşallah...Günaydın canım
5 sene önce kızımda yaptırdığımda doktor ense kalınlığına karından usg ile bakmıştı, birde koldan kan alınmıştı.kan için aç tok fark etmiyordu.
Ama şimdi sanırım çoğunlukla perinatolog yapıyor ölçümleri (benim doktorda perinatologa yönlendirdi), onun da çok farklı bir şey yapacağını düşünmüyorum.
Bugün 16 da benim randevum, bakalım nasıl olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?