Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah :)) besiktasa odaklanma giderken

Canım yastığını değiştirmeyi dene, boynumda benzer bir durumdan yastığımı kalınlaştırarak kurtuldum

Cilekkokusu12345 canım yanlış hatırlamıyosam doktora gitçektin noldu sonuç merak ettim yazmışsındır diye bakayım dedim ama göremedim bişey? Umarım herşey yolundadır

Cilekkokusu12345 cevap verecektir zaten ama gitmis ve plesentanin yerlesimi asagidaymis. kanamasi o nedenle oluyormus. onceki gebeligimde boyle bir durum yasamistim. yukari cikma ihtimali var 20i haftalara kadar. ben de oyle olmustu. insallah onun uslu bebisi de plesentasina daha saglam annesini uzmeyecek bir yer bulacaktir diye dusunuyorum

Canım yastığını değiştirmeyi dene, boynumda benzer bir durumdan yastığımı kalınlaştırarak kurtuldum

Kalinlastirmak gebelikte yasanan burun tikanmasina da iyi geliyor bu arada.. bunu yasayan bi kisi vardi sanirim...

CennetBahcesi53 canim bu arada o agri kramp da olabilir diye geldi aklima. artik yavas yavas bacaklarda boyunda falan olmaya baslayabilir. bi de o gozle incele kendini..

Vallahi doğru diyorsun, hani böyle onu giydireyim süsleyeyim, anne kız kombinleri yapalım, biyere gidince cici cici yanımda otursun hanım hanım süzülsün ay birsürü hayal işte... En önceliğimiz sağlıklı olması tabi, hani simdi gidip görüyoruz ya eller kollar fora oynuyor falan, hemen cinsiyet derdine düştüm

neticede insaniz :)) cok normal ki..

Evet aslında doğru diyorsun onu düşündüm ama, benim yastığım incecik ve cok yumuşaktır, o kadar ki yastıksız bile uyurum yani yüksek yastık hiç bana göre değildir, nasıl kalınlaştırsam bilemiyorum, benim bu konuya biraz yoğunlaşmam lazım

Kramp bende gebelikten önce çok olurdu, gece krampları özellikle çığlıklarla uyanırdım taş gibi bir baldır magnezyum eksikliğindenmiş 1 kutu magvital kullandıktan sonra geçti. Ondan sonra da hiç olmadı ama şuan hamilelik yüzünden olabilir haklısın. dokununca bile acıyor ensem

eski hasta besiktasli olarak `neee.. mac mi vardi?` demek istiyorum.. benim totemler hic tutmadi hayatim boyunca ama hayatin benim icin yaptigi secimler hep yuzumu guldurdu :)) senin icin de aynisi olacagina eminim

Derbi vardı hemde fb-bjk maçıydı.
Cenk Tosun dan gol bekledim ama olmadı
Erkekse Tosun gol atsın adını cenk koyacağım dedim :)
Kedimin adı da Tosun bu arada

Neyse her türlü şampiyonuz bu sene
Cenk olmadı ayşe de olumlu

Bir kerede kalına geçersen rahatsız olursun, yavaş yavaş geçiş yap bence. O kadar inceyse çok büyük ihtimalle yastık değiştiğinde rahatlayacaksın

Günaydın kızlarrr.. iki gündür aferdersiniz bir ishal oldum mahvoldum.. yediğim bir şey dokundu sanırım çok korktum

hahhahahha ne guldum yaa... allah gonlune gore versin canim.. git gel de guzel haberleri alalim insallah

Canm hiç net bir foto vermedi doktor ama yinede eklim de ekleyemiyorum kızlar KK de genel bir sorunmu var neden resim eklenmiyo
Günaydın kızlar,
Evet canım dün akşam ben de şifreli giriş yapamadım, sayfa açıktı ama kendi ekranıma ulaşamadım hata verdi, sıkıntı vardı dün sanırım.

Günaydın kızlarrr.. iki gündür aferdersiniz bir ishal oldum mahvoldum.. yediğim bir şey dokundu sanırım çok korktum

gecen sali ben de olmustum ama cidden kotuydu.. benimki zehirlenmeye ramak kalmis gerci allahtan atildi vucuttan ama.. cok gecmis olsun bol su icmeye calis

Yüz üstü yatabiliyor musunuz?
Sırt üstü yatarken sanki otobüsteyim gibi saat başı uyanıyorum yüz üstü dönmeden uyuyamıyorum aralıksız.

Güzel haberlerle dönersin inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…