Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Yüz üstü yatabiliyor musunuz?
Sırt üstü yatarken sanki otobüsteyim gibi saat başı uyanıyorum yüz üstü dönmeden uyuyamıyorum aralıksız.

Normalde de yüzüstü yatmadığım için beni etkilemedi canım. Hep yan yatardım ama bu gece sol tarafıma doğru yatarken biraz yüzüstü dönmüşüm. belki de psikolojiktir bilmiyorum ama karnımda rahatsızlık duyarak uyandım. Sana tavsiyem sol tarafına bir yastık koyup yan yatmaya çalış. yastığa da kuvvet vereceğin için yüzüstü yatmaya en yakın pozisyon olur

Kizlar buda kizkardesimin bebegi 1 gün var aramızda tahmin edermisiniz; )

Eklentiler

• 12764377_223311834683374_5194448086744365734_o.webp
    8 KB · Görüntüleme: 263
gecen sali ben de olmustum ama cidden kotuydu.. benimki zehirlenmeye ramak kalmis gerci allahtan atildi vucuttan ama.. cok gecmis olsun bol su icmeye calis

evet öyle yapmaya çalışıyorum.. Allah sağlık versin bizlere

sola yatmaya calismaktan omzum curuyecek benim. hic aliskin diilim gecede kac kere uyaniyorum kimbilir. kendimi hep sagda ya da sirt ustu buluyorum

sola yatmaya calismaktan omzum curuyecek benim. hic aliskin diilim gecede kac kere uyaniyorum kimbilir. kendimi hep sagda ya da sirt ustu buluyorum

benim de oluyor bazen, ben hep yan yatardım ama bir o tarafa bir bu tarafa dönerdim. Şimdi sağa döndüğümde eşim hemen uyandırıyor :) Doğuma kadar sol ile sağ omuz arasında fark olur bu gidişle :)

Geçmiş yazıları okudum da ben de çok endişeleniyorum bazen iyi mi sağlıklı mı diye artık hissetmek istiyorum

sayin hamis.. isi sermeyelim piliiizz.. is beklemesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…