Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306

ben bir keten bir kot pant aldım 1 tane de lcw dan eşofman aldım çok rahatlar hepsi.zaten bebk tam oturdugumda büklüm yerinde kalıyor en bol pantolonun bile beli sıkıyor. o yüzden erken geçtim kıyafetlere

ben de başladım hamile pantolonlarını giymeye daha rahat oluo, hafif bi şişlik var karnımda, oğlumda 5 aylıkken çıkmaya başlamıştı göbeğim bunda sanki daha erken belli oluo

ben bir keten bir kot pant aldım 1 tane de lcw dan eşofman aldım çok rahatlar hepsi.zaten bebk tam oturdugumda büklüm yerinde kalıyor en bol pantolonun bile beli sıkıyor. o yüzden erken geçtim kıyafetlere
ben geçen çarşamba işe oldukça rahat olan bir kot pantolonum ile gittim ve sana karın ağrımı anlatamam zaten 40 bedenim zayıf değilim karnım dümdüz olmadığı için çıkıp çıkmadığını anlamamıştım ama çıkmış eve gidince sırt üstü uzandım ve karnımın alt kısmının büyüyp sertleştiğini hissettim, ve bende alışverişe gittim, en iyisini yapmışsın kotlarımla vedalaştım 9 ay sonra görüşürüz.:)

Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo dün baya heyecanliydim bir kızım var eşim de bende erkek olsa fena olmaz diyoduk neyse dün hastaneye ablamla gittim doktor sırasında beklerken aradı eşim bende şakacıktan belkide kız fikrine de alışsn diye evet doktordan çıktım kızımız olucak dedim erkek bekliyordu eminim ama hiç caktrmadi bir prensesin daha mı olucak yerim ben prenseslerimi dedi kapattk sıra bana geldi doktor erkek dedi ben bi tuhaf oldum ablam söyle eşine oda sevindim dedi tabi o tamamen kıza odaklanms emin yanı çocuk mağazasından bir zıbın aldk 'tahtından in baba zehzade geldi diye 'o zıbın n resmini watsaptan attım eşime eşim şok olmuş bu kimin dedi tahmin et dedim hemen aradı şaşkın şaşkın ne oluyo dedi tahtından in dedim oğluş geliyo bizim adam şok şok şok sesi kesildi sonra ciddimisin falan çok sevindi hep dua ediyordu eşim iki kızım bir oğlum olsun diye hiç eşimi öyle gormedim kıza hazırlayıp erkek demem onu şok etti Rabbim hepimize tattirsin hem kız hem erkek annesi olmayı evlat ikiside sağlıkla olsunlar ama bu bir gerçekki kızı olan erkek oğlu olan kız istiyor

Çok tatlı olmuş yaaa, maşallah size, Allah herkesin gönlüne göre versin.

İlkinde ilk 3 ayda 5 kilo almıştım ama karnım belli olmuyordu. Şimdi benim de içime çekmediğim herkesin hamile olduğumu söylemediğim için kilo alıp göbek zannettiği bir haldeyim. Bir arkadasım gördü yazın zayıftın kilo almışsın dedi.
Aradım buldum kızımdan kalma hamileliklerimi. Ama ilkinde kış hamilesiyim diye pantolonlar sıcak gelecek şimdilik idare etti ama. İyi geldi göbüşlere özgürlük :)

benim kızım var kız istiyorum inşallah :) tabii sağlıklı olsunlarda

Tebrik ederim ne güzel haber vermişsin eşine:) doktor yüzde verdi mi. yani tahminde bulunuyorlar ya sana dosdoğru söyledi demekki
Sağlıkla kucağına almak güle oynaya büyütmek nasip olsun inşallah

herkese merhaba ben kontrolden geldim doktorum takip edicez dedi rahim aşağıdaymış ilişki yasak bol bol dinleniceksin yatıcaksın dedi maşallah bebeğim arayı açmış bugün 10+4 ama 11+1 görünüyor rabbim korusun onu 10 gün sonra ikili test için gidicem çok güzel bir pozunu verdi doktorum bebeğimin bilen arkadaşlardan cinsiyet tahmini istiyorum :)

alttan baktı

Eklentiler

• P_20160301_125330_1_p.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 112
Merhaba kızlar bugun bebeğimizi gördük ayrıntılı ultrosonda ense kalınlığına bakıldı çok sukur bir sıkıntı yok bide ikili test icin kan verdim sonuçlar haftaya insallah. Benimki biraz Çaki'ye benziyor sanki :)))

Eklentiler

• image.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 186
Tebrik ederim ne güzel haber vermişsin eşine:) doktor yüzde verdi mi. yani tahminde bulunuyorlar ya sana dosdoğru söyledi demekki
Sağlıkla kucağına almak güle oynaya büyütmek nasip olsun inşallah
Nedense yüzde vermedi bu haftada hiç bir hastama kesin diyemem dedi ama bak bu pipisi gördüğün gibi dedi kesin mi dedi erkek büyük olasılıkla 16 haftadan önce kesin diyemem dedi

Allah gönlümüzdekini Hakkı'mızda hayırlı kılsın nasip etsin inşallah. Kızının haberi var mı kardeşinden erken söylemek mi iyi söylememek mi bilmiyorum. Ben hala kardeşin olacak demedim bu arada :)

Ay delimisin sen yaaa. Evet agir konular olabilir ama burda bulunma amacimiz bebikolarimiz. Her gelisme kiymetli. Her daim aklimdasin. Daha maltepede ustsuz fotografliicam seni hic unutabilir miyim??
Sağol canım. Beni medyaya rezil etme planların olsa da

kızlar ikili testim çıkmış kafam karıştı ama down sendromu 1:36900 yaş riski 1:763 diyor bu yaş riski ne ya sinirim bozuldu 32 yaşındayım buarada

Ben hiç öyle girip cıkarken yazmadım ya ondan aklıma gelmemiştir bile aslında. Eşim de gelmek istiyordu mesela tek gideceğim diye tutturdum bir garip hallerdeyim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…