- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
kizlar benim gibi erken haftada hamile pant.giymeye baslayan var mi?
benim kotlarim cok dar bu yuzdende icine giremiyorum artik daha dogrusu gobegim sigmiyor :))
esofman giymektende sıkıldim :/
oglumda giydigim pant.lardan giysem olur mu yaaaa
yeni pant.alicamda iyice yazliklar ciksin diye bekliyor yoksa sicakta o pant.lar hic cekilmiyor :))
ben geçen çarşamba işe oldukça rahat olan bir kot pantolonum ile gittim ve sana karın ağrımı anlatamam zaten 40 bedenim zayıf değilim karnım dümdüz olmadığı için çıkıp çıkmadığını anlamamıştım ama çıkmış eve gidince sırt üstü uzandım ve karnımın alt kısmının büyüyp sertleştiğini hissettim, ve bende alışverişe gittim, en iyisini yapmışsın kotlarımla vedalaştım 9 ay sonra görüşürüz.:)ben bir keten bir kot pant aldım 1 tane de lcw dan eşofman aldım çok rahatlar hepsi.zaten bebk tam oturdugumda büklüm yerinde kalıyor en bol pantolonun bile beli sıkıyor. o yüzden erken geçtim kıyafetlere
Çok tatlı olmuş yaaa, maşallah sizeKızlar nasılsınız nasıl gidiyo dün baya heyecanliydim bir kızım var eşim de bende erkek olsa fena olmaz diyoduk neyse dün hastaneye ablamla gittim doktor sırasında beklerken aradı eşim bende şakacıktan belkide kız fikrine de alışsn diye evet doktordan çıktım kızımız olucak dedim erkek bekliyordu eminim ama hiç caktrmadi bir prensesin daha mı olucak yerim ben prenseslerimi dedi kapattk sıra bana geldi doktor erkek dedi ben bi tuhaf oldum ablam söyle eşine oda sevindim dedi tabi o tamamen kıza odaklanms emin yanı çocuk mağazasından bir zıbın aldk 'tahtından in baba zehzade geldi diye 'o zıbın n resmini watsaptan attım eşime eşim şok olmuş bu kimin dedi tahmin et dedim hemen aradı şaşkın şaşkın ne oluyo dedi tahtından in dedim oğluş geliyo bizim adam şok şok şok sesi kesildi sonra ciddimisin falan çok sevindi hep dua ediyordu eşim iki kızım bir oğlum olsun diye hiç eşimi öyle gormedim kıza hazırlayıp erkek demem onu şok etti Rabbim hepimize tattirsin hem kız hem erkek annesi olmayı evlat ikiside sağlıkla olsunlar ama bu bir gerçekki kızı olan erkek oğlu olan kız istiyor
benim kızım var kız istiyorum inşallah :) tabii sağlıklı olsunlardaKızlar nasılsınız nasıl gidiyo dün baya heyecanliydim bir kızım var eşim de bende erkek olsa fena olmaz diyoduk neyse dün hastaneye ablamla gittim doktor sırasında beklerken aradı eşim bende şakacıktan belkide kız fikrine de alışsn diye evet doktordan çıktım kızımız olucak dedim erkek bekliyordu eminim ama hiç caktrmadi bir prensesin daha mı olucak yerim ben prenseslerimi dedi kapattk sıra bana geldi doktor erkek dedi ben bi tuhaf oldum ablam söyle eşine oda sevindim dedi tabi o tamamen kıza odaklanms emin yanı çocuk mağazasından bir zıbın aldk 'tahtından in baba zehzade geldi diye 'o zıbın n resmini watsaptan attım eşime eşim şok olmuş bu kimin dedi tahmin et dedim hemen aradı şaşkın şaşkın ne oluyo dedi tahtından in dedim oğluş geliyo bizim adam şok şok şok sesi kesildi sonra ciddimisin falan çok sevindi hep dua ediyordu eşim iki kızım bir oğlum olsun diye hiç eşimi öyle gormedim kıza hazırlayıp erkek demem onu şok etti Rabbim hepimize tattirsin hem kız hem erkek annesi olmayı evlat ikiside sağlıkla olsunlar ama bu bir gerçekki kızı olan erkek oğlu olan kız istiyor
Tebrik ederim ne güzel haber vermişsin eşine:) doktor yüzde verdi mi. yani tahminde bulunuyorlar ya sana dosdoğru söyledi demekkiKızlar nasılsınız nasıl gidiyo dün baya heyecanliydim bir kızım var eşim de bende erkek olsa fena olmaz diyoduk neyse dün hastaneye ablamla gittim doktor sırasında beklerken aradı eşim bende şakacıktan belkide kız fikrine de alışsn diye evet doktordan çıktım kızımız olucak dedim erkek bekliyordu eminim ama hiç caktrmadi bir prensesin daha mı olucak yerim ben prenseslerimi dedi kapattk sıra bana geldi doktor erkek dedi ben bi tuhaf oldum ablam söyle eşine oda sevindim dedi tabi o tamamen kıza odaklanms emin yanı çocuk mağazasından bir zıbın aldk 'tahtından in baba zehzade geldi diye 'o zıbın n resmini watsaptan attım eşime eşim şok olmuş bu kimin dedi tahmin et dedim hemen aradı şaşkın şaşkın ne oluyo dedi tahtından in dedim oğluş geliyo bizim adam şok şok şok sesi kesildi sonra ciddimisin falan çok sevindi hep dua ediyordu eşim iki kızım bir oğlum olsun diye hiç eşimi öyle gormedim kıza hazırlayıp erkek demem onu şok etti Rabbim hepimize tattirsin hem kız hem erkek annesi olmayı evlat ikiside sağlıkla olsunlar ama bu bir gerçekki kızı olan erkek oğlu olan kız istiyor
Burda resim paylaşan herkesinkinden farklı yukarda bizim bebiş. O zaman plasenta mı aşağıda oluyo bilen var mı kızlar
Nedense yüzde vermedi bu haftada hiç bir hastama kesin diyemem dedi ama bak bu pipisi gördüğün gibi dedi kesin mi dedi erkek büyük olasılıkla 16 haftadan önce kesin diyemem dediTebrik ederim ne güzel haber vermişsin eşine:) doktor yüzde verdi mi. yani tahminde bulunuyorlar ya sana dosdoğru söyledi demekki
Sağlıkla kucağına almak güle oynaya büyütmek nasip olsun inşallah
Sağol canım. Beni medyaya rezil etme planların olsa daAy delimisin sen yaaa. Evet agir konular olabilir ama burda bulunma amacimiz bebikolarimiz. Her gelisme kiymetli. Her daim aklimdasin. Daha maltepede ustsuz fotografliicam seni hic unutabilir miyim??
Ben hiç öyle girip cıkarken yazmadım ya ondan aklıma gelmemiştir bile aslında. Eşim de gelmek istiyordu mesela tek gideceğim diye tutturdum bir garip hallerdeyim:)Vay dedimevsannn a bak sen sessiz sessiz dr gitmiş gelmiş işte gittim geldim falan diyor geçiştiriyor.
O tavşan o dağın umrunda bi kere
Dr çok bişey demediyse bile
insan girerken haletiruhiyem böyleydi çıkarken içim şöyleydi dr böyle baktı yavrucuğum tam da böyle görünüyordu gibisinden bir kaç cümle kurar yani
beklemedim değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?