ay bir an panik oldum yaş riski ne diye o daha fazla çıkmış ya, ilk bebeğimi 27 yaşında doğurdum o zaman 50000 de 1 diye hatırlıyorum şimdi 763 gibi bir değer görünce şaşırdım edwars sendromu da 1:99000 çıkmış ona da yaş riski 1:5691 çıkmış, off heyecandan kasıklarım ağrıdı:)
Evet canım, saat 4 te randevum
Usg ölçümüne göre şuan 12+4 bugün
Öğrenirim inşallah cinsiyeti, gerçi benim için hiç fark etmiyor kız yada erkek
Kız olursa masrafım az olur düşüncesindeyim, malum kızımın bir çok eşyası duruyor :) eşimde kızımız var bir de erkek olursa iyi olur diyor ama kız olursada düşeş atmış olurum hayata diye söyleniyor arch2401
6 haftalık usg ye erkek dedi bakalım hayırlısı :)
Kızlar sabah biri sormuştu göremedim sizin cevapları
İkilide karından mı bakıldı vajinal mı?
Ben sık sık kahve akıntı sahibi olarak vajinal bakılmaz diye düşünüyorum.
Kızımda da karından bakmıştı doktor
Ben hiç öyle girip cıkarken yazmadım ya ondan aklıma gelmemiştir bile aslında. Eşim de gelmek istiyordu mesela tek gideceğim diye tutturdum bir garip hallerdeyim:)
Kızlar sabah biri sormuştu göremedim sizin cevapları
İkilide karından mı bakıldı vajinal mı?
Ben sık sık kahve akıntı sahibi olarak vajinal bakılmaz diye düşünüyorum.
Kızımda da karından bakmıştı doktor
Merhaba kızlar bugun bebeğimizi gördük ayrıntılı ultrosonda ense kalınlığına bakıldı çok sukur bir sıkıntı yok bide ikili test icin kan verdim sonuçlar haftaya insallah. Benimki biraz Çaki'ye benziyor sanki :)))
Selam kızlar. Bende ikili test için sabah kontroldeydim. Ense kalınlığı 1.6 çıktı, ultrasonda sıkıntı yok çok şükür. şimdi test sonuçlarını bekliyorum. Ultrasonda uyuyordu çocuğum ve ters dönmüştü :))) doktor cinsiyetini göstermiyor dedi, çok ısrar ettim. Ufak bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi ısrarımla... Şimdi araştırıyorum da,12.haftada o çıkıntı kızlarda da olurmuş sonra şekil alırmış. Yani erkeğe alışmalı mıyım, alışverişe başlamalı mıyım ne dersiniz :)))
Kızlar nasılsınız nasıl gidiyo dün baya heyecanliydim bir kızım var eşim de bende erkek olsa fena olmaz diyoduk neyse dün hastaneye ablamla gittim doktor sırasında beklerken aradı eşim bende şakacıktan belkide kız fikrine de alışsn diye evet doktordan çıktım kızımız olucak dedim erkek bekliyordu eminim ama hiç caktrmadi bir prensesin daha mı olucak yerim ben prenseslerimi dedi kapattk sıra bana geldi doktor erkek dedi ben bi tuhaf oldum ablam söyle eşine oda sevindim dedi tabi o tamamen kıza odaklanms emin yanı çocuk mağazasından bir zıbın aldk 'tahtından in baba zehzade geldi diye 'o zıbın n resmini watsaptan attım eşime eşim şok olmuş bu kimin dedi tahmin et dedim hemen aradı şaşkın şaşkın ne oluyo dedi tahtından in dedim oğluş geliyo bizim adam şok şok şok sesi kesildi sonra ciddimisin falan çok sevindi hep dua ediyordu eşim iki kızım bir oğlum olsun diye hiç eşimi öyle gormedim kıza hazırlayıp erkek demem onu şok etti Rabbim hepimize tattirsin hem kız hem erkek annesi olmayı evlat ikiside sağlıkla olsunlar ama bu bir gerçekki kızı olan erkek oğlu olan kız istiyor
Selam kızlar. Bende ikili test için sabah kontroldeydim. Ense kalınlığı 1.6 çıktı, ultrasonda sıkıntı yok çok şükür. şimdi test sonuçlarını bekliyorum. Ultrasonda uyuyordu çocuğum ve ters dönmüştü :))) doktor cinsiyetini göstermiyor dedi, çok ısrar ettim. Ufak bir çıkıntı var erkeğe benziyor dedi ısrarımla... Şimdi araştırıyorum da,12.haftada o çıkıntı kızlarda da olurmuş sonra şekil alırmış. Yani erkeğe alışmalı mıyım, alışverişe başlamalı mıyım ne dersiniz :)))
herkese merhaba ben kontrolden geldim doktorum takip edicez dedi rahim aşağıdaymış ilişki yasak bol bol dinleniceksin yatıcaksın dedi maşallah bebeğim arayı açmış bugün 10+4 ama 11+1 görünüyor rabbim korusun onu 10 gün sonra ikili test için gidicem çok güzel bir pozunu verdi doktorum bebeğimin bilen arkadaşlardan cinsiyet tahmini istiyorum :)