kizlar bu bulantiyla nasil bas ettiniz uykumdan uyaniyorum yaa uyku haram oldu duz yatamiyorum aninda ogurtu ayakta uyuyo gibiyim serum alanlar varmis ne kadar kotu olmak gerekiyo acaba
Dr bana aç al ve en az 2 saat süt ve süt ürünü kullanma dedi. Etkisini azaltıyormuş sanırım. Sabah benimde mide fena oluyor. Birde düşün önce tiroid ilacı alıyorum aç üstüne 2 saat bekleyip demiri alıyorum. 2 saatte onu bekliyorum
Ahmet kılyara gidiyorum ben. İlgisinden ve tecrübesinden memnun kaldım. Pimpirikli hamileler için ideal bir dr
Kenti bende çok istedim ama çok ters kalıyor bana yeri.
Gününüz aydın olsun hanımlar sıkıntılı arkadaşlara geçmiş olsun inşallah hemencecik iyi olurlar. Bu gün bebişimi görmeye gidiyoruz biz ikili yaptırmıyorum ama ayrıntı bakılacak. Cinsiyet için hiç umutlanmıyorum. Çünkü net sonuç ilerleyen zamanlarda alınıyor. Allah hepimizin elinden tutsun dua ile kalın
Gününüz aydın olsun hanımlar sıkıntılı arkadaşlara geçmiş olsun inşallah hemencecik iyi olurlar. Bu gün bebişimi görmeye gidiyoruz biz ikili yaptırmıyorum ama ayrıntı bakılacak. Cinsiyet için hiç umutlanmıyorum. Çünkü net sonuç ilerleyen zamanlarda alınıyor. Allah hepimizin elinden tutsun dua ile kalın
Dr bana aç al ve en az 2 saat süt ve süt ürünü kullanma dedi. Etkisini azaltıyormuş sanırım. Sabah benimde mide fena oluyor. Birde düşün önce tiroid ilacı alıyorum aç üstüne 2 saat bekleyip demiri alıyorum. 2 saatte onu bekliyorum
Ahmet kılyara gidiyorum ben. İlgisinden ve tecrübesinden memnun kaldım. Pimpirikli hamileler için ideal bir dr
Kenti bende çok istedim ama çok ters kalıyor bana yeri.
ben de de cok sayida nodul var 50den sonrasini sayamiyolar ama ilac almiyorum iyi o kadar saat ac kalabiliyosun ben agzima bi lokma bi sey atmiyim ayag a kalkamiyorum ogurtu basliyo baya yerlerde surunuyorum
anqeeel
çok tşk ederim cnm bu fiyat konuları gerçekden kafa karıştırıcı bebeğin cinsiyetini geçen cuma öğrendik 12+5 doktor biz sölemeden atladı direk baya belliydi zaten bende burda nub fotograflarına baka baka az bucuk bi fikrim vardı,çok erkek istememe rağmen sağlıklı olsunda sonradan düşününce ne farkeder benim çocugum en nihayetinde
Rrhyildiz
aynen cnm medicale de aynı parayı vericem özel doktorada seçim sadece yaklaşımlarıyla oluyor.bende duydum medicalden memnun kalmayanları doğum değil tabii ama özel hastaneler bi yerden sonra özel otel gibi muamele yapıyor,geçen sene anneannemi yatırdık hergün para istemeye geliyorladı kapıya toplu ödeme yaptık o da sadece 1 gün engelledi gerisi gene aynı...
Kızlar bende 10. Haftadan beri var kahverengi akıntı, tam bitti diyorum 3 gün geçiyor yine geliyor
20. Haftalarda düzelmesi muhtemel ve stres olmaması gerekiyor.
Umarım hep birlikte atlatırız bunu.
Selamlar kızlar
Dün tansiyonum düştü çok feci halde. Banyoda fenalaşacağımı anlayıp attım kendimi yatağa. Sizler de dikkatli olun kızlar sanırım çok sıcak su böyle yaptı.
Ayran içtim ayakları diktim toparladım ama...
Bebeğinin hareketlerini hisseden var mı?
2.Hamileliği olanlar ne durumda? Ben henüz hissetmiyorum...
kizlar bu bulantiyla nasil bas ettiniz uykumdan uyaniyorum yaa uyku haram oldu duz yatamiyorum aninda ogurtu ayakta uyuyo gibiyim serum alanlar varmis ne kadar kotu olmak gerekiyo acaba
Ne çok tok ne de aç kalmamalisin canim başucunda tuzlu krakerler bulunsun gece uyandikca ye serumu bulanip kusup halsiz kalinca takiyorlar benim bildigim oglumda oyle olurdum ben kusar sonra da yiyemezdim baygin gibi acile gider serumla kendime gelir uyurdum