Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Günaydın kızlar, bir kaç gündür yoğunluktan giremedim. Kaçırdığım şeyler olabilir ama o kadar uzun ki okuyamadım maalesef. Bugün doktora gidecekler var, heyecanınızı paylaşıyor güzel haberleri bekliyorum. Bizim de randevumuza son 5 gün kaldı, gel cumartesi gel :)

Gunaydin biz haftasonundan beri hastanedeyiz oglusum bronsit oldu.ins. bugun cikicaz. Ben fecii bulantiyla surunuyorum. Gobusleer ne alemde buyudumu. Ben de bunca kusma kilo verme halimde bile koca bi gobek cikti. Bi hafta aniden portledi sasirdim valla.ilkinde 4. Ayda cikmisti

günaydın
işler yoğun hala benimde göbek büyüdü iş yerine söylemedim ama anlaşılmaya başladı sorular geliyor bu konuda kilo diye geçiştiriyorum 81 kilodan 77 ye düştüm bu süreçte. ama göbek için erken değil mi. 9 ayın sonunda hayal edemiyorum kendimi. benimde 2li testim cumartesi. çabk geçsin bu hafta da bebemizi görelim özledik 3 haftadır görmüyoruz.

neden iş yerine söylemediniz ki? söylerseniz ona göre de daha nazik ya da yormadan çalıştırırlar sizi

günaydın canım benmde 10-25 mart arası 2 li testim var nerde yaptırcağıma henüz karar veremedimm sen nerde yaptırıyorsun nekadar temiz çıkar umarım sonuçlarımız :)

Günaydın kızlar. Kontrolü olanlar hayırlı güzel haberlerle dönsün inşallah. Kanaması olan arkadaşlarıma da acil şifalar olsun inşallah... Göbüşler gerçekten çıktı mı sizde? İkinci hamilelikte daha erken çıkıyor derler ona bişey diyemiyorum da, ilk olanlar da çıktı mı ben sabahları kalktığımda önümde kaburga kemiklerim oluyor sadece. Akşam gaz sorunsalı yüzünden dev gibi nefes alamayarak uyuyorum o ayrı tabi ama sabaha tamamen gitmiş oluyor. Bu aralar kafamda deli sorular var, tabi hamilelik sürecimin nasıl ilerleyeceği belirler bunu ama, 32. haftada doğum iznini ayrılsam mı yoksa 37 ye kadar çalışsam mı diye erkenden düşünceler sardı beni, sizler ne düşünüyosunuz çalışan hamişler

Can'ım gecmiş olsun hic korkma inan aynı akıntıyı bende yaşadım. Gittiğimde kese icinde kanama alanin var dusuk tehliken var dedi doktor. Bir hafta yattım hic kalkmadım ve ilaçlarıma devam ettim çok sukur bir hafta sonunda gecmiş Bebek de iyi dedi. Ama psikoloji çok önemli içini ferah tut lütfen

neden iş yerine söylemediniz ki? söylerseniz ona göre de daha nazik ya da yormadan çalıştırırlar sizi
taşeron konumunda çalışınca pek hoş karşılanmıyor hamilelik. iş yerinde daha çok sorun yaşarım söylersem. doğum izni kullanmadan istifa edip gitmem için uğraşırlar. malesef hayatın gerçekleri bunlar

ben çalışabildiğim güne kadar çalışmayı planlıyorum bir sorun olmazsa, geç dönmek için

günaydın canım benmde 10-25 mart arası 2 li testim var nerde yaptırcağıma henüz karar veremedimm sen nerde yaptırıyorsun nekadar temiz çıkar umarım sonuçlarımız :)
ben antalya'dayım cnm medstar hastahanesine gidiyorum. orada yaptırırım. fiyat bilgim yok. doktoruma çok güveniyorum içim rahat paket program gibi bişey uyguluyorlar test fiyatları makul oluyor. cumartesi size fiyat bilgisi verebilirim.

günaydın :)
benim ikincisi olduğu için geçen haftadan beri bariz bir göbüşüm var :) artık bol kıyafetlerle idare ediyorum.
şimdiki hamilelikte ne olur ne biter kestiremiyorum
lakin ilk gebeliğimdeki tecrübemle diyebileceğim kendi durumuna bakman.
ilk hamileliğimde 32. haftaya çok rahat geldim , işe babam getirip götürdü birde hastane işime çok yakındı. evde yalnız kalmaktansa 37. haftaya kadar işyerindeydim. ama 32.haftadan sonra acayip bir ağırlık çöküyor bünyeye.zaten bebekte tam o sürelerde dönme durumuna geçiyor. benim kız kafasını sağ kaburgama sokmuştu resmen ve nefes almak öne eğilmek gibi şeyler çok zordu. '-5 hafta ne olucak ya!' derken , 3 hafta sonrası 'benim ne işim var burada?' demeye başlamıştım

çok geçmişler olsun canım, oğluşuna acil şifalar. Bende de göbüş var, elbiselerle filan kamufle etmeye çalışıyorum.

Canım o haftalara gelince belli olur bence ama bizim . hafta Temmuz' a denk geliyor. Yani o en sıcaklarda dayanamayıp ayrılabiliriz. Veya kendimizi iyi hissedersek çalışırız belki. Hayırlısıyla o günler bir gelsin de.

Canim merhaba bende antalyadayim doktorun kim. Doktorumu degistirmek istiyorum bulamadim bi doktor. Senin doktorun nasil merak ettim de yaziyim dedim

cok haklisin dikkat etmek lazim. cok gecmis olsun.

benim ikinci bebek kismetse. ara ara hareketlerini hossediyorum. cogunlukla aksamoglumu yatirdiktan sonra oluyor :)

oyyyy gecmis olsun kuzuna canim. biz de bugun 3.30da oglumun atesine uyandik. titriyodu yazik korktum havale falan olmasin diye. sukur simdi daha iyi. biraz evde yakip edicem bugun.

bulanti devam ederken evlatla ilgilenmek de zorluyo ama can iste :)) insan kendini unutuyor. saglikla cikin hastaneden insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…