Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Benim kansızlık demir eksikliği falan çıkmış bugun doktor öyle dedi ama her hangi bi ilaç vermedii neden acaba bende telaştan sormafım?

Benim kansızlık demir eksikliği falan çıkmış bugun doktor öyle dedi ama her hangi bi ilaç vermedii neden acaba bende telaştan sormafım?
Aslında en önemli şey demir deposu canım. En çok önemsenen şey diye biliyorum ama doktorun daha iyi bilir tabi. Yarın bir sor istersen .

teyzeskolar çarşamba gunune az kaldı tospıklerımı gorucem ense olcumu yapılcak korku heyecan hepsı bır arada dualarınız eksıt etmeyın olurmuu
Hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirsin canım ay ya çok güzel korkuyu unut gitsin sadece heyecanlan
Tosbiklerin fotosunu isterim ama diyim

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 290
teyzeskolar çarşamba gunune az kaldı tospıklerımı gorucem ense olcumu yapılcak korku heyecan hepsı bır arada dualarınız eksıt etmeyın olurmuu
Benim de kurtçuklarimin ense ölçümü yapılacak kismetse cinsiyet de bakarız demisti doktorum Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. Hepimiz hayırlı haberlerle döneriz insaallah

Benim de kurtçuklarimin ense ölçümü yapılacak kismetse cinsiyet de bakarız demisti doktorum Sabırsızlıkla bekliyorum bakalım. Hepimiz hayırlı haberlerle döneriz insaallah
kızz pelit ne cınsıyetı baksan aherkes 17 haftada değiştirmiş cinsiyetlerını ınanmam ben :)))) bıde bu sen eerkek senesii yaww

Hayirli olsun canim. Hem ikilinize hem de kizina cok cok sevindim. Saglikla gelsin minik prensesin :))

Bu arada cd olayini burda da yapiyorlar ama sanirim doktorun igrasmak istemesiyle ilgili. Oglumda ikili ve detaylinin cdsini vermislerdi mesela :) bunda istemek aklima gelmedi. Detayliya gidince aklimda olsun

Canim insallah sartlar lehine olur ve istedigin gibi gelisir hersey. Bebegini kendi buyutmenin hazzi tarif edilemez. Her anini yasamak bambaska. Ben oglumu isi birakip kendim buyuttum; kucuk dogdu cok zorlu bi bebekti yabanci birine guvenemedim. Ailelerimizden de duzn bozup gelebilecek kimse olmadi.

Ama diger taraftan calisan anne olmak evet cok ozlemek de olsa arada bi mola vermek, kendini insan gibi hissetmek, bebek disinda birseye odaklanmak, gun icinde konusacak iki insan gormek demek ve bi sure sonra bunlari gercekten ariyorsun. Ikincide kpss olayi olursa eger bu nedenlerden fazlaca evde kalmayi dusunmuyorum. Evet yogun bir is temposu zor ama 7-24 bebekle ilgilenmek daha zor :)

Canim ben de ikinci bir gorus alsan mi acaba diyecegim. Hani belki bu doktorun onemsedigi kadar bisi yoktur. Ya da onun cozemedigini bi baskasi cozer. Yazik gunah maddi manevi cok yipraniyor olmalisin

Ikilinin iyi cikmasina sevindim. Ama sen soyleyene kadar her hafta gittigini hic farketmemisim. Ondan da diyorum aslinda bu doktordan emin misin diye.. Hayirlisi olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…