Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Bu listeden kızartma yiyorum açıkçası ama yanında bol limonlu salata ve yoğurtla yiyorum, kendimi ikna için o da

Amin cnm inşallah çok agrilarim var sırtım belim ortopedi doktoru vitamin verdi kendi doktoruma soramadim internette baktım gebelikte pek onerilmiyo apikobal diye bi ilaç kullansam mi bilemedim
Kendi doktoruna sormadan içme derim canım, sonra keşke içmeseydim psikolojisiyle baş etmek zor oluyor.

3u de ayni sey desem beni dover misin?? :)))

baya köşeye sıkışmış desene
keşke meyva doldursaymış 0dasını

canim ben hala emziriyorum sutum azaldi ama kizim emmek istiyor.

Amin cnm inşallah çok agrilarim var sırtım belim ortopedi doktoru vitamin verdi kendi doktoruma soramadim internette baktım gebelikte pek onerilmiyo apikobal diye bi ilaç kullansam mi bilemedim
canim gecmis olsun kalsiyum magnezym eksigin varmi bunlara takviye bi ilac alabilirsin benimde ilk hamileligimde bel agrim olurdu minaral eksikliginden kaynaklaniyor galiba

Hahaha yok da toplanıp beni dövseniz gıkım çıkmaz, o denli gıcık oldum kendimeeşim arabayı değiştireceği zaman 2 ayda karar verir, hak verdim adama,yerden göğe haklı

neden ayni biliyomusun. dun aksam baktim da duo zaten iki kullanimli oldugu icin yazmis bazilari yanina. chicconun sayfasinda plus duo diye bisi gormedim.

e zaten plus modeli diil ilk linkteki. sadece arabayi alacaksan liteway alman gerekiyor.

plus olunca zaten travel sistem modeli olmus oluyor. diger chiccolar gibi duz yatak gibi olan 3lu modeli yok liteway plusun.

ben sen duo yazinca acaba araba koltugu icin bazayi birlikte mi satiyorlar diye dusundum ama arastirinca gordum ki hepsi ayni. ha yanlis da gormus olabilirim bariz baska bi fark varsa duzelt beni mutlaka kimseyi yaniltmis olmayayim :)))

Olbeyciiiim sana son bir soru eklediğim 4 linkten sen hangisini alırdın, başka da sormayacağım söz

www.hepsiburada.com/chicco-lite-way-complete-baston-bebek-arabasi-red-p-AILECHI04079322700?magaza=Bebek%20Market&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CLnL4tXn6ssCFekp0wodhc4Pgg

bunu tek basina almam cunku anakucagi takilmiyor.. plus degil zaten yazdigi gibi

www.hepsiburada.com/chicco-duo-lite-way-plus-keyfit-seyahat-sistem-bebek-arabasi-fire-p-AILECHI06079395190?magaza=Bebek%20Ve%20Sa%C4%9Fl%C4%B1k&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CJmS6ZPp6ssCFQcUGwodz2EJ5Q

baslikta keyfit demis ama zaten liteway plusa takilabilen tek bi anakucagi var o da birlikte satilan keyfit modeli.

www.n11.com/chicco-lite-way-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-night-P92428207?cid=604001&gclid=CN6L05nq6ssCFcG6GwodBDkB0w&gclsrc=aw.ds

bu da ustteki linkin siyahi. hic bi farki yok yani. zaten bu model iki renk olarak cikti bi siyah bi kirmizi..

www.n11.com/chicco-lite-way-plus-puset-P93516575?cid=604001&gclid=CIfztM_q6ssCFaoy0wodHJIJQQ&gclsrc=aw.ds

bu da ikinci linkin aynisi hangi akla o fiyati vermis bilemedim :))

yani totalde son 3 link ayni ilki zaten plus degil.. duz chicco liteway

bu anakucagi takilabilen baston bebek arabasi icin ben bir de -anakucagini emniyet kemeriyle sabitlemek ve sokmek biraz zahmetli oldugundan- keyfitin oto koltugu bazasini almak niyetindeyim.

bu kullanisli bir model tekeri kucuk buyuk olayina cok takilmiyorum o biraz alacagin markayla ilgili 4 senedir minicik tekerli maclarenimizle hic sorun yasamadik. ama arazide de gezicem diyosan kucuk teker kullanim acisindan dezavanta olabilir.

ilk bebegin ilk hevesin gidip gor dene, belki simariklik yapmak isteyip jane rider begeneceksin :)) hersey kullanim degil gonlunu de doldursun alacagin model. benim aklim bana bunu soyluyor ama oglumda kalbimi bolca tatmin ettim seni de ayni zevkten alikoymak istemem :))

İzmir insanı olduğundan olmasın o
Genelde doktorlar şirin oluyor kadın doğumda. Zaten özeline gittiysen ne ala biliyorsun bende bu yüzden özeline gitmeye başladım. Valla zero müptelası oldum ben ki sevmezdim normalde
Haftada 1-2 içiyorum küçük bir bardak. Normal doğumu destekleyen çok az doktor var tr de. Çok şanslısın iyi denk gelmiş. Yeni doğan yoğun bakımı konusunda kent baya iyi ama egepolü tam bilmiyorum. 1 yada 2 gün kalacağın için gelen gideni çok önemseme. Eve gelsin uzak bulanlar.

Vee izmirde temmuz/ağustos ayında o alışverişi yaparım deme korkunç sıcak oluyor mağazada doğurursan görürsün haziranda tüm alışverişi tamamlamayı planlıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…