Kızartmalar, az pişmiş etler, gazlı içecekler, sakatatlar vs canım. Ben aslında zararını bildiğim halde yemeye devam ettim. Özellikle sushi ve kolaya abandım diyebilirim. O sebeple sıfırdan düzenleyeceğim yeme içmemi. Siz eminim zaten çoğunu yemiyorsunuzdur. :)
Amin cnm inşallah çok agrilarim var sırtım belim ortopedi doktoru vitamin verdi kendi doktoruma soramadim internette baktım gebelikte pek onerilmiyo apikobal diye bi ilaç kullansam mi bilemedim
Aynen öyle, bütün şehir yanık soya yağı gibi kokuyor diyor, ilk hafta zaten zehirlendi ve sadece starbucks sandviç yemişti, bir de tüm gün toplantıları vardı, firma tercihindeki restoranlarda yemek zorunda kaldı yani yiyemedi
Ayyy maşallah Allah sana bağışlasn evlatlarini benim kızım doğduğundan beri emmeye meyilli bir bebek değildi zorla veriyordum hamile olduğumu öğrenince hemen bıraktım hiç zor olmadı sen halen emziriyorum musun canm
Amin cnm inşallah çok agrilarim var sırtım belim ortopedi doktoru vitamin verdi kendi doktoruma soramadim internette baktım gebelikte pek onerilmiyo apikobal diye bi ilaç kullansam mi bilemedim
Hahaha yok da toplanıp beni dövseniz gıkım çıkmaz, o denli gıcık oldum kendimeeşim arabayı değiştireceği zaman 2 ayda karar verir, hak verdim adama,yerden göğe haklı
Hahaha yok da toplanıp beni dövseniz gıkım çıkmaz, o denli gıcık oldum kendimeeşim arabayı değiştireceği zaman 2 ayda karar verir, hak verdim adama,yerden göğe haklı
neden ayni biliyomusun. dun aksam baktim da duo zaten iki kullanimli oldugu icin yazmis bazilari yanina. chicconun sayfasinda plus duo diye bisi gormedim.
e zaten plus modeli diil ilk linkteki. sadece arabayi alacaksan liteway alman gerekiyor.
plus olunca zaten travel sistem modeli olmus oluyor. diger chiccolar gibi duz yatak gibi olan 3lu modeli yok liteway plusun.
ben sen duo yazinca acaba araba koltugu icin bazayi birlikte mi satiyorlar diye dusundum ama arastirinca gordum ki hepsi ayni. ha yanlis da gormus olabilirim bariz baska bi fark varsa duzelt beni mutlaka kimseyi yaniltmis olmayayim :)))
bu da ikinci linkin aynisi hangi akla o fiyati vermis bilemedim :))
yani totalde son 3 link ayni ilki zaten plus degil.. duz chicco liteway
bu anakucagi takilabilen baston bebek arabasi icin ben bir de -anakucagini emniyet kemeriyle sabitlemek ve sokmek biraz zahmetli oldugundan- keyfitin oto koltugu bazasini almak niyetindeyim.
bu kullanisli bir model tekeri kucuk buyuk olayina cok takilmiyorum o biraz alacagin markayla ilgili 4 senedir minicik tekerli maclarenimizle hic sorun yasamadik. ama arazide de gezicem diyosan kucuk teker kullanim acisindan dezavanta olabilir.
ilk bebegin ilk hevesin gidip gor dene, belki simariklik yapmak isteyip jane rider begeneceksin :)) hersey kullanim degil gonlunu de doldursun alacagin model. benim aklim bana bunu soyluyor ama oglumda kalbimi bolca tatmin ettim seni de ayni zevkten alikoymak istemem :))
Doktorumun Alsancak' taki muayenehanesine gittim tatlım. İnanılmaz tatlı bir bey, arkadaşımın dediği kadar varmış. En çok korktuğum cape' teki doktorum kadar rahat olup olmayacağıydı. Ondan bile relax çıktı adam. Adam yememem gerekenleri, içeriklerinin bebeğe etkilerini sayınca hepsini yediğimi farkettim. Biraz o canımı sıktı ama bundan sonra dikkat edeceğim.
Aa ama en güzel haber normal doğum yapabilme ihtimalim varmış. Kalça çıkıklı doğduğumdan bahsetmiştim. Tedavim yıllar önce oldu ama cape' teki doktorum normali istemiyordu. Bu doktor daha önce kalça çıkıklı hastaya normal doğum yaptırmış ve hiç sıkıntı olmamış. 38. Haftada çatının durumuna göre karar verelim, sen şuan kendini %70 normale hazırla dedi. Dedim gel öpecem seni alnının ortasından.
Doğum şartlarını pek konuşmadık canım erken olduğu için. Temmuzda gelince konuşacağız ama ben arkadaşımdan biliyorum. Doktorun egepol ve kent hastanesi ile anlaşması var. Egepol için o sezeryan 5bin tl vermişti. İçinde özel odası özel ebesi hemşiresi filan vardı. Baya memnundu. Prenses gibi hissediyordum diyordu. Aynı şartlar için allahsız kent hastanesi 7bin istemiş geçtiğimiz aralık ayı için. Eşim de eve yakın diye kent olsun, gelen gidene sıkıntı olmasın diyor ama para çok geldi bana açıkçası çok gerek görmüyorum. Ama sanırım her halukarda velet için kesenin ağzını biraz fazla açacağız. Kısmet artık bakalım, sağlıkla gelsin de.
İzmir insanı olduğundan olmasın o
Genelde doktorlar şirin oluyor kadın doğumda. Zaten özeline gittiysen ne ala biliyorsun bende bu yüzden özeline gitmeye başladım. Valla zero müptelası oldum ben ki sevmezdim normalde
Haftada 1-2 içiyorum küçük bir bardak. Normal doğumu destekleyen çok az doktor var tr de. Çok şanslısın iyi denk gelmiş. Yeni doğan yoğun bakımı konusunda kent baya iyi ama egepolü tam bilmiyorum. 1 yada 2 gün kalacağın için gelen gideni çok önemseme. Eve gelsin uzak bulanlar.
Canım hastane çıkışları için çok acele etme. Geçen düşünüyordum en azından bir parça bir şey alayım dursun kenarda diye ama sonra 2 set hediye geldi. :) Daha bit kadar bebeğe düşün bir de bunun son günleri, doğumdan sonrası var. Ben de İzmir' de olacağım son aylarda, çok sıcak oluyor haklısın ama çok fazla kıyafetle de uğraşmak istemiyorum şimdiden.
Vee izmirde temmuz/ağustos ayında o alışverişi yaparım deme korkunç sıcak oluyor mağazada doğurursan görürsün haziranda tüm alışverişi tamamlamayı planlıyorum ben.