Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kaç aylık oldun diyenlere ne cevap veriyorsunuz? yani 5 mi demeliyiz bir yerde 5 ayı bitirdiniz diyor 19 hafta için. 19. Hafta tam yarılamak diyor hamileliği ama 40 hafta esasen.
Yarın bir nisan o Zaman mayıs haziran temmuz agustos 4 ay kalmış agustos sonu doğumlara.

Sezeryan doğumda zaten 38 haftalik ken alıyorlar demi ozaman ben sezeryan olursam ağustosun sonu kucağıma alacam:)Allah izin verirse :)

4 bitti diyorum... o kara kara dusunuyo tabi 4 bitince 5in neresinde diye :))))))))

16+4 - 5. ayın başlaması
20+4 - 5. ayın dolması

bende 4 bitti diyorum.

Maalesef canım benim fikrim yok, yardmcı olmak isterdim yoksa.

Kendi doktoruna sormadan içme derim canım, sonra keşke içmeseydim psikolojisiyle baş etmek zor oluyor.

Yok cnm içmiyorum gittim mi soracam iç derse içerim artık..

Ben oğluna chicco litte way kullandım siyah allah nasip ederse kizima da devam edecem çok memnunum taşıması sürmesi açılıp kapanması tavsiye ederim

340 almıştım 2.5 yıl önce :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-03-31-16-37-28.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır bebek arabası bakıyorum. Bastonlar yer kaplamama açısından güzel ama üzerine puset konulduğunda görüntüsü benim hoşuma gitmiyor bebek seni göremiyor sanki sadece tenteyi görüyormuş gibi bu pek hoşuma gitmedi. Yorumlarda chicco lite way travel için iyi şeyler duymadım. Alanlardan duyduğum tavsiye üzerine casual cadillac duydum araştırdım benim çok hoşuma gitti yeni çıkan casual cadillac air confort modelinin videosunu izledim herşeyi çıkabiliyor. Bebeği pusete koyduğunda sana yakın oluyor bunlar hoşuma gitti.

Bu listeden kızartma yiyorum açıkçası ama yanında bol limonlu salata ve yoğurtla yiyorum, kendimi ikna için o da
Son zamanlarda yapılan araştırmalar yoğun kızartma kullanımının bebek tümörlerinde artış olduğunu saptamış. Doktorum bizzat söyledi ama dediğim gibi yoğun kullanımda. Arada bir bir sıkıntı olacağını ben de düşünmüyorum canım.

canım ne yaptın doktora gittin mi
Canım ben doktoruma msj attım ellerinde mi var sadece dedi evet dedim ilaçtan oldugunu dusunmuyorum kontrole geldiğinde değerlerine bakalım dedi ve benim geçti herhalde krem dokundu diye dusunuyorum çünkü ilaca devam ediyorum kaşıntı devam etmesi de gerekti sukur yok

pufff bi öğrenemedim bebeğimin cinsiyetini ya..bugün hep randevuyla uğraştım,ne zormuş yahu.Eşimin işinden dolayı tatil günleri önceden belli olmuyor,1 gün önceden belli oluyor o zamanda randevu doluyor olasılıkları değerlendirip pazartesiye aldık bakalım yanmazsa randevu.Sağlıklı olsunda önemli değil ama insan çok merak ediyor.hele birde böyle iş uzayınca heyecan,merak katlanıyor :) pazartesi muayenede bebişimde göstermezse hiç şaşırmıcam

Ya hiç sorma ya o da büyük sıkıntı. Olmadı gelmeden anneme sipariş vericem alsın. Geldiğimde doğuma kadar klima(kalp)ben

2 gündür concord markalı arabalara bakıyorum yanlış hatırlamıyorsam alman malıydı sen hamgi modeli markayı almayı düşünüyorsun bebeğine
http://www.baby-walz.de/ABC-DESIGN-...e-Design-2016-5937442.html?group=125162750910
Kizimda bu tarzdi canim icinde ki Ana kucagi okadar isime yaradiki dosekliydi ve 2 ay gece yanimda icin de uyudu cunku cok sik uyanirdi yatagi benden uzakti cok rahat biseydi bak buydu ama üstü aciliyor du
http://www.baby-walz.de/ABC-DESIGN-ZOOM-Tragewanne-Zoom-Design-2016-5936691.html?group=125163013310

Biz doktordan geldiiikk Çok sukur bebişlerim iyi haftalariyla uyumlu. Bu doktoru da cok begendim oldukca ilgili ve ultrason cihazi da kaliteli.iki doktorla devam etmeye karar verdim. Malum dogumlar bayrama denk gelebilir yedekte bulundurmak lazim Bugun guzel haberlerle donduk darısı her kontrolde tüm anne ve kuzularin basina

canim ana kucagini yatakda kullanmak hic aklima gelmedi benim ya besigin korumaliklarini cikartip yataga sifirlamayi dusunuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…