Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Sezeryan doğumda zaten 38 haftalik ken alıyorlar demi ozaman ben sezeryan olursam ağustosun sonu kucağıma alacam:)Allah izin verirse :)
canim ilk dogumun mu ilk dogumsa sezaryanla bile olsa 39 doldurmanizi tavsiye ederim tabi son haftalarda cok bulaniyoruz bir an once olsun istiyor insan da bebisler icinde miyadina yakin dogum cok onemlii

masallah canim tahmin etmismiydin erkek diye bide biz ogrenseydik kizimin kiz kardesi olsa hayirlisiyla tabikiiiii
Saol canim evet hep hissettim burdada yazdim hep zaten erkek hissediyordum cok sukur rabbim nasip etti hepimizin kalbine gore versi insallah canim iki cicegim bi bocegim olcak Allahin izniyle:))

Gozun aydin ne güzel iyiymiş bebisler

İşte benim bütün problemim burada başlıyor, chicco liteway kısmında sıkıntı yok da, baston mu, puset mi,plus mı, duo mu, travel mi derken çorba yaptım

Canım benim çok teşekkür ederim, sanırım duymak istediğim buymuş ben gideyim mağazada dokunarak hissederek seçeyim bari, biraz da eşim mesai yapsın bu konuda

Teşekkür ederim tatlışım, çok mersiii...

Geceyi wcde geçiriyorum vallahi bıktım ya şimdiden böyleyse ilerleyen aylarda düşünemiyorum ne olacağım. Su içmeye korkar oldum!

Halının üstünde sırtımı çamaşır makinasına dayamış oturuyorum yatak odasından buraya kadar git gel defalarca yoruldum napıcaz böyle bilemedim
Ben bu haftalarda duzelir diye umuyordum ama umutlarim bosa cikti bizim hamilelik boyle gececek galiba aksam bi yere gitmeye korkuyorum.yarin kuzenin kinasi cumartesi de dugunu var ne filmler cevircem bakalim oralarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…