www.hepsiburada.com/chicco-lite-way-complete-baston-bebek-arabasi-red-p-AILECHI04079322700?magaza=Bebek%20Market&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CLnL4tXn6ssCFekp0wodhc4Pgg
bunu tek basina almam cunku anakucagi takilmiyor.. plus degil zaten yazdigi gibi
www.hepsiburada.com/chicco-duo-lite-way-plus-keyfit-seyahat-sistem-bebek-arabasi-fire-p-AILECHI06079395190?magaza=Bebek%20Ve%20Sa%C4%9Fl%C4%B1k&wt_gl=cpc.nelk.abo.pla&gclid=CJmS6ZPp6ssCFQcUGwodz2EJ5Q
baslikta keyfit demis ama zaten liteway plusa takilabilen tek bi anakucagi var o da birlikte satilan keyfit modeli.
www.n11.com/chicco-lite-way-plus-travel-sistem-bebek-arabasi-night-P92428207?cid=604001&gclid=CN6L05nq6ssCFcG6GwodBDkB0w&gclsrc=aw.ds
bu da ustteki linkin siyahi. hic bi farki yok yani. zaten bu model iki renk olarak cikti bi siyah bi kirmizi..
www.n11.com/chicco-lite-way-plus-puset-P93516575?cid=604001&gclid=CIfztM_q6ssCFaoy0wodHJIJQQ&gclsrc=aw.ds
bu da ikinci linkin aynisi hangi akla o fiyati vermis bilemedim :))
yani totalde son 3 link ayni ilki zaten plus degil.. duz chicco liteway
bu anakucagi takilabilen baston bebek arabasi icin ben bir de -anakucagini emniyet kemeriyle sabitlemek ve sokmek biraz zahmetli oldugundan- keyfitin oto koltugu bazasini almak niyetindeyim.
bu kullanisli bir model tekeri kucuk buyuk olayina cok takilmiyorum o biraz alacagin markayla ilgili 4 senedir minicik tekerli maclarenimizle hic sorun yasamadik. ama arazide de gezicem diyosan kucuk teker kullanim acisindan dezavanta olabilir.
ilk bebegin ilk hevesin gidip gor dene, belki simariklik yapmak isteyip jane rider begeneceksin :)) hersey kullanim degil gonlunu de doldursun alacagin model. benim aklim bana bunu soyluyor ama oglumda kalbimi bolca tatmin ettim seni de ayni zevkten alikoymak istemem :))