Ben bu haftalarda duzelir diye umuyordum ama umutlarim bosa cikti bizim hamilelik boyle gececek galiba aksam bi yere gitmeye korkuyorum.yarin kuzenin kinasi cumartesi de dugunu var ne filmler cevircem bakalim oralarda
Yok malesef. Ya bi de bu normaldeki gibi olmuyor yabi birden geliveriyor ve cok sıkıştırıyor gunduz is falan yaparken ay dur sunuda yapayim gideyim derken hapsurarak ufak bi sizintiya maruz kalmisligim bile varr
Herkese günaydın arkadaşlar kimseyi uyku tutmamış anlaşılan :) benimde kontrolüm var bugün o sebeple bende uyku hak getire İnşallah bebeğim kendini gösterirse cinsiyeti kesinleşicek bugün Allahım hepimizin gölündekini versin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
gözün aydın Cnm ilk tepigin hayirli olsun darisi bize ınş ya ben de artık bariz hissetmek istiyorum ben ilk hamileligimde korkuyordum ya ay diodum icimde bir bebek var benden besleniyor tekmeliyor bazen tuhaf bir duygu yaşıyordum ya korku da oluyordu heyecan da mucize bise ya
Herkese günaydın arkadaşlar kimseyi uyku tutmamış anlaşılan :) benimde kontrolüm var bugün o sebeple bende uyku hak getire İnşallah bebeğim kendini gösterirse cinsiyeti kesinleşicek bugün Allahım hepimizin gölündekini versin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah