Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Ben bu haftalarda duzelir diye umuyordum ama umutlarim bosa cikti bizim hamilelik boyle gececek galiba aksam bi yere gitmeye korkuyorum.yarin kuzenin kinasi cumartesi de dugunu var ne filmler cevircem bakalim oralarda

Aynen benimde arkadaşın kınası var cumarteside bir başka arkadaşın düğünü. Wc yanı masaya geçicem sanırım

Bendeee sabah 4 e kadar her gece git gel git gel yoruldum

Aynı arkadaşım. Yemin ederim ev işi yapmaktan daha yorucu bu wc git gel olayı doktorum son günlerde wc başında uyursun diyor

Isin en gicik yani tam uykuya dalacaksin geliyor ya :)

Aynen ya gitmezsemde ağrı olmaya başlıyor deliriyorum. Dün sabah 5e kadar uyutmadı. Su içmezsem ağzım burnum kuruyor. İçsem uyku yok
Yok malesef. Ya bi de bu normaldeki gibi olmuyor yabi birden geliveriyor ve cok sıkıştırıyor gunduz is falan yaparken ay dur sunuda yapayim gideyim derken hapsurarak ufak bi sizintiya maruz kalmisligim bile varr

Ya arkadaslar bu topikte bir bursali ben miyim? Sormak istediklerim var ama soramiyorum

Herkese günaydın arkadaşlar kimseyi uyku tutmamış anlaşılan :) benimde kontrolüm var bugün o sebeple bende uyku hak getire İnşallah bebeğim kendini gösterirse cinsiyeti kesinleşicek bugün Allahım hepimizin gölündekini versin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Saol canım. Ay hala tuhafım çok enteresan birşeymiş. Korktumda biraz
gözün aydın Cnm ilk tepigin hayirli olsun darisi bize ınş ya ben de artık bariz hissetmek istiyorum ben ilk hamileligimde korkuyordum ya ay diodum icimde bir bebek var benden besleniyor tekmeliyor bazen tuhaf bir duygu yaşıyordum ya korku da oluyordu heyecan da mucize bise ya

günaydın Cnm ...hadi güzel haberler ile gel ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…