Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Amin canim insallah

Amin canım amin inşallah
tahmini doğum tarihine göre aramızda 1 gün varmış :) sen ozaman bugün 15+1 misin yani sen öğrendin mi cinsiyet
Cnm ben en son mart ayında gittiğimde sanırım 11 i falandi .. doktor yüzde 80 kiz demişti bakalım 15 nisan diğer randevum cinsiyet tahmini yüzde yüz olacak mi

İşte benim bütün problemim burada başlıyor, chicco liteway kısmında sıkıntı yok da, baston mu, puset mi,plus mı, duo mu, travel mi derken çorba yaptım

canim hem paston hem pusetli modeli var ben ondan aldim kirmizi chicoo lite way daha sonra onu icin bar da alabilirsin e bebek vardi

gunaydin kizlar benimde cok uykum geliyor oglumu uyuturken uyuya kaliyorum sabah kalkmakta zorlaniyorum annem yanimda simdi gidince napicam bilmiyorum

ta
Ultrasonda sonraki aylarda bebegin kilo olcumu yapiliyor mu kizlar
tabi canim yapiliyor boy olcumude onemli eger uzun boylu bi bebisse kiloda sapma olur dikkat edin doktorunuz sizi 4 kilo dogacak diye sezeryan veya suni sansica yonlendire bilir

Kızartmayı her seferinde yeni yağ ile yapsak evde kendimiz yapsak yine mi zararlı acaba. Bir kaşık yağda kızartan makine ile yapsak misal

Birde catlak olusmasini engellemek icin ne kullaniyosunuz bana bebeyagi yeterli demialerdi oda sanki killanma yapiyorya gobegim tuylendi gibi geliyor bana

I Ipek isik bende eylül annesiyim beni de ekler misin tabloya. Cinsiyet kesinleşmedi doktor %85 kız dedi. 10 gün sonra doktora gittiğimde kesinleşecek.

Birde catlak olusmasini engellemek icin ne kullaniyosunuz bana bebeyagi yeterli demialerdi oda sanki killanma yapiyorya gobegim tuylendi gibi geliyor bana
Bende bebe yağı kullanıyorum henüz farketmedim kıllanma olup olmadığını ama son zamanlarda kakao yağı ve susam yağı alıp ikisini karıştırıp kullanmaya başladım. Lierac gibi kremleri alıp almamakta kararsızım!

Kızartmayı her seferinde yeni yağ ile yapsak evde kendimiz yapsak yine mi zararlı acaba. Bir kaşık yağda kızartan makine ile yapsak misal
Valla onumuz yaz kizartmasiz olur mu ben actifryla yapiyorum. Zaten tavada da yapsam her zaman yeni yagla yaparim. Yedigimiz herseyde bisey var zaten ekmekler bile gdolu karpuzlar kabak dusundukce isin icinden cikamiyo insan. Allaha emanetiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…