Herkese günaydın arkadaşlar kimseyi uyku tutmamış anlaşılan :) benimde kontrolüm var bugün o sebeple bende uyku hak getire İnşallah bebeğim kendini gösterirse cinsiyeti kesinleşicek bugün Allahım hepimizin gölündekini versin sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Cnm ben en son mart ayında gittiğimde sanırım 11 i falandi .. doktor yüzde 80 kiz demişti bakalım 15 nisan diğer randevum cinsiyet tahmini yüzde yüz olacak mi
tabi canim yapiliyor boy olcumude onemli eger uzun boylu bi bebisse kiloda sapma olur dikkat edin doktorunuz sizi 4 kilo dogacak diye sezeryan veya suni sansica yonlendire bilir
Son zamanlarda yapılan araştırmalar yoğun kızartma kullanımının bebek tümörlerinde artış olduğunu saptamış. Doktorum bizzat söyledi ama dediğim gibi yoğun kullanımda. Arada bir bir sıkıntı olacağını ben de düşünmüyorum canım.
Birde catlak olusmasini engellemek icin ne kullaniyosunuz bana bebeyagi yeterli demialerdi oda sanki killanma yapiyorya gobegim tuylendi gibi geliyor bana
Birde catlak olusmasini engellemek icin ne kullaniyosunuz bana bebeyagi yeterli demialerdi oda sanki killanma yapiyorya gobegim tuylendi gibi geliyor bana
Bende bebe yağı kullanıyorum henüz farketmedim kıllanma olup olmadığını ama son zamanlarda kakao yağı ve susam yağı alıp ikisini karıştırıp kullanmaya başladım. Lierac gibi kremleri alıp almamakta kararsızım!
Valla onumuz yaz kizartmasiz olur mu ben actifryla yapiyorum. Zaten tavada da yapsam her zaman yeni yagla yaparim. Yedigimiz herseyde bisey var zaten ekmekler bile gdolu karpuzlar kabak dusundukce isin icinden cikamiyo insan. Allaha emanetiz..