Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
arkadaşlar ev tipi ana kucağı almayı düşünen var mı yada kullanıp tavsiye de bulunacak olan?

Selam hanımlar benim doktorum 16. Haftada yüzde 90 diye tahminde bulundu cinsiyet için değişir mi acep merak içindeyim randevum mayısta daha cook var

arkadaşlar ev tipi ana kucağı almayı düşünen var mı yada kullanıp tavsiye de bulunacak olan?

oglumda kullandim. fisher pricein rockerlarindan birini. titresimli oyuncakli muzikli bisidi. simdi de yine fisher pricein bouncerlarindan birini dusunuyorum, yagmur ormani olabilir. tasinabilir bir yatagi olmayacaksa tiny loveinki de cok guzel bi urun kucuk yasta kullanmak icin. ben genel olarak anneye yardimci urunler olduklarini dusunuyorum..

geçtiğine sevindim cnm bende bugün kan tahlili verdim pazartesi göstercem artk doktora, ne kremi dokundu acaba sana

Canim cok heyecanli yaaa darisi bizim basimiza insallah

Darısı başına canım

Dün gece bende oglusumun döndüğünü hissettim çok tuhaf bir hismiş elimde karnımdaydı resmen elimin altından kaçtı

Ayy dimi ben fena korktum ne oluyor diye

Ay inşallah gösterir

Saol canım. Aynen aynı kafayı yaşadımiçimde bişi var ve kıpırdıyor hoş bir daha tepiklemedi ama güzel korktum gece gece

selam kızlar
beni de nutella kavanozuna atın, sesimi çıkartırsam namerdim
Tahin pekmeze sarmak istiyorum Can'ım pek tatlı Çekmese de hayatta çok deli gibi sevmediğim Nutella sarella beni de cezbediyor ama anında tatlıdan uzaklaşıyorum
acılı şeyleri ise yesem hep yesem hiç doymasam morundayım

Teyzeler biz alışverişe erken başladık biraz bebis daha 2 aylikti anneannesi ve arkadaslarim almaya başladı bende fazla sıcak olmadan eksikleri tamamliyim diyorum. Beşik hariç herşeyi yavaş yavaş 7.Ayda tamamlamayı dusunuyorum ondan sonrasinda annemde kalacağım çünkü. Ama en önemlisi hastane çantası diye ilk ona alışveriş yapmaya başladım 10 lu hastane çıkışı 5 li hastane çıkışı battaniye 4 tane zıbın aldım kendime lohusa pijama takımı aldm. Başka neler olmalı yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü internette baktıklarım çok ayrıntılı o kadar ayrıntıya gerek var mı ?

C
Canm resim paylaşabilir misin nasıl şeyler aldın özelikle lohusa pijama takımını merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…