- 4 Ağustos 2011
- 559
- 1.690
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.021
Çok güzel olmuş canım ellerinize sağlıkBugünden beri bunlarla uğraşıyorum eşimde yardımcı oldu Sağolsun.
İnşallah canım sağolCanım ellerine sağlık çok düzenli olmuş hepsi, çok güzel görünüyor.Ben de madame cocodan hurçlardan çantalardan ve dolap düzenleme kutularından aldım, gerçekten çok işe yarıyor. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah.
Böyle ağrılı günler geçirip sonrada girmeyince merak ettik tatlım alıştık senin burada olmanaTeşekkür ederim kızlar, pztsi ve salı işlerim çok yoğundu,maalesef fırsat bulup gidemedim, dün de eşim çalışabilir raporu almaya gidince doktoruma danıştı, "bu süreçte ağrılar, sancılar normal artık" demiş, erken doğum olsa bile erken doğumların iyi haftasındayız demiş, bizim doktor çooook relax zaten, böbrek taşı için hala gidemedim anlayacağınız, dün gece yine sancım vardı, bugün evdeyim, işe gidemedim, güya dinleniyorum
Dancing_Queen iyi olmanıza çok sevindim canım, hayatta en mutlu eden tekmeler sanırım bu miniş ayaklar İzmire döndün demek, hazırlıklar da bitmiş, gözün aydın canım , öpüyorum
tubisimben , @ajenjo iyiyim kızlar çok sağolun, öpüyorum hepinizi, dikkat edin kendinize, sevgiler
Doğum sonrası ihtiyaç olduğunda elbette alınabilir, ben kendi adıma ihtiyacım olacağını düşündüğüm için indirim gördüğüm anda almıştım, en azından ne alacağını karar verirsen o anda alırken daha rahat olur senin içinkızlar göğüs pompası, süt saklama poşetlerini doğumdan sonra alsak olmaz mı? ben öyle planlıyorum açıkçası, biberonda almayacağım mesela. gerekirse doğumdan sonra alırım dedim. yanlış mı düşünüyorum sizce?
Çok güzel olmuş canm ellerine sağlık, grubumuzda ne kadar becerikli anneler varmış meğerseBugünden beri bunlarla uğraşıyorum eşimde yardımcı oldu Sağolsun.
Ben dün yıkadım henüz ütülemedim, ütüledikten sonra fotoğraflarım aldıklarımıkızlarr hastane için gecelik pijama nasıl bişeyler aldınız fotoğraff lütfenn
Bende o renklere takılmıştım nette yazılanla görüntü farklı bende en iyisi gidip almak diye düşündüm, fakat bir türlü gidip bakamadımİnşallah canım sağolbu madame coconun düzenleme şeylerine bitiğim zaten gelin çantası yapmıştım geçen sene o çantaları bu sene kızıma nasipmiş kaç kez yıkadım hiçbişey olmadı hatta kirli sepetini de ordan alıyım diyorum ağzı büzgülü bişeyler gördüm nette ama hiç bi mağazasında gerçeğini göremedim bi de nette mesela taş rengi diyo ama o pudra gibi gözüküyo gri diyo kahve falan bi çözemedim
Arkadaşım mavi pijamanın göğsü açılıyor mu emzirme için uygun mu? Gecelik de aynı şekilde. Nette beğenip emin olamadığım bir takımdı beyaz gecelik.güle güle kullan..https://dagistore.com/urun/8681261085566/lohusa-gecelik
https://dagistore.com/urun/8681261085276/dagi-lohusa-pijama-takimi
senin için bakmıştım kampanya başlamış erken davranmışım. ben bu ikisini aldım.
ben indirimden önce almıştımçok hoşmuş canım beğendm bende sen aynı fiyatlardan mı aldın cvbın için tşk.ler
evt cnm ikiside emzirme özellikli. geceliğin kumaşı güzel içini belli etmiyor. pijamada beli ayarlı doğumdan sonra göbek gidince de rahat kullanılacak. ben pijamanın gecelik versiyonunu beğenmiştim ama aldığım yerde benim bedenim kalmamış onun için pijamasını aldım.Arkadaşım mavi pijamanın göğsü açılıyor mu emzirme için uygun mu? Gecelik de aynı şekilde. Nette beğenip emin olamadığım bir takımdı beyaz gecelik.güle güle kullan..
Bakayım bende neler var, bende eksik bitti diyorum böyle yerlere bakarken aa bak buda eksik diyip yine bir sürü şey çıkartıyorum kendimeSabahın köründe gözümü açar açmaz trendyolda kampanya gelmiş gene son kalan eksikleride aldım çok şükür.araba perdesi,yatak cibinliği,çamaşır torbası,banyo süngeri,alt alçma vb. Geriye taç terlik ve iç çamaşırı kaldı,h&m den sütyenleri aldım bu arada kızlar ben çok beğendim dokusunu dışı saten gibi içi pamuklu elbiselerde kötü durmuo ama şuan dolgulu giyiyorum onu çıkarıp dierini giyince sarmış gibi hissettim bi anneyse ya bizden bu kadar.ben biberon,gögüs pompası vs almadım olurda bi aksilik olursa alınır die,gögüs kalkanı ve merhemi alındı elbet,pedlerde sanırım artık oturup beklemekden başka yapcak bişey kalmadı o da en zoru zaman geçmio resmen
canım çok güzel güle güle kullan renkleride çok tatlıELA3411 ben aldığım gecelik pijama takımlarını fotoladım, aqua da indirim vardı bazılarını oradan aldım diğerlerini de internetten bakarak aldım, 5 pijama takımı, 4 gecelik, iki sabahlık aldım
Pijama takımları ayrı ayrı olsun diye paketleyeyim dedim ben. Yoksa hijyen açısından o kadar da abartmaya gerek yok diye düşünüyorum.Bebeğin kıyafetlerini hijyen açısından ve de hemşireye verileceği için kilitli poşete koydum ama kendi kıyafetlerim için gerek görmedim ben, onları da mı poşetliyorsunuz kızlar.
aynı beni anlatmışsın. eskiden sabah başlardım gece yatana kadar film izlerdim. ama şimdi izlediklerim resmen gün öldürmek için. kitap okumayı çok severim ama dikkatimi toplayamıyorum az okuyorum. film daha iyi. bu arada biz 5 buçuk yıldır evliyiz ondan öncesi de 3 yıl. 8 buçuk yıldır hep iki kişiyiz . yılbaşında bilet bakarken üç kişi bakınca bi tuhaf oldum. bi geçeydi sağlıkla şu günlerAynentubisimben çok hakveriorum sana ama ben listeme sadık kalmaya çalışıorum zira adam delirmek üzere artık ses etmio ama bakışlarından anlıyabiliorum üstüne bide benim ağrılarımdan yakınmamdan tut sürekli değişen ruh halimde eklenince acıyorum biraz sanki neyse az kaldı bana geçmio günler kendimi filmlere verdim gerçi hamile kalmadan öncede sıkı izlerdim ama 9 aydır bakmayınca baya birikmiş boş zaman öldürüorum resmen öldürüorum sizde izinlerinizi alın biran öncede bebişlerimizle buralarda sohbetler etmeye başlayalım geçen eşime 6 hafta sonra bu evde bi bebek olcak artık 2 kişi olmıycaz farkındasın dimi dedim adamın gözlerindeki sevinç beni ağlatcaktı nerdeyse anlıycağınız hormonlar tam gaz çalışıo
Bende eşim ne zaman patlayacak diye düşünüyorum, başlarda aldığım şeylerle daha çok ilgiliydi artık ilgisini kaybetmeye başladıAynentubisimben çok hakveriorum sana ama ben listeme sadık kalmaya çalışıorum zira adam delirmek üzere artık ses etmio ama bakışlarından anlıyabiliorum üstüne bide benim ağrılarımdan yakınmamdan tut sürekli değişen ruh halimde eklenince acıyorum biraz sanki neyse az kaldı bana geçmio günler kendimi filmlere verdim gerçi hamile kalmadan öncede sıkı izlerdim ama 9 aydır bakmayınca baya birikmiş boş zaman öldürüorum resmen öldürüorum sizde izinlerinizi alın biran öncede bebişlerimizle buralarda sohbetler etmeye başlayalım geçen eşime 6 hafta sonra bu evde bi bebek olcak artık 2 kişi olmıycaz farkındasın dimi dedim adamın gözlerindeki sevinç beni ağlatcaktı nerdeyse anlıycağınız hormonlar tam gaz çalışıo
Hoşgeldin B BuminsibelMerhaba Eylül Anneleri... Doğuma 8 Hafta kala heyecanımı sizlerle paylaşmak güzel olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?