2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

kızlar ben de bi kapı süsü yaptım bu beceriksizliğimle nasıl olmuş? işin komik yani hiç malzeme satın almadım, evdeki sarı temizlik bezini ve artık bi beyaz bezi kullandım. harfler elimde vardı önceden zaten. oyle cok güzel bişi olmadı sanırım ama bu kadar malzemeyle ve bu kadar beceriksizlikle ortaya bu çıkıverdi ancak . bi de benim dikiş bilgim aslında düğme dikme kadardır ve el işlerinde hiç sabrım yoktur. ondan da biraz tuhaf olmuş olabilir

Canım biz ufak bir doğu şehrinde yaşıyoruz eşim polis hastane imkanları çok kısıtlı o yüzden istanbula ailemin yanına geldim doğum için ama tabi kendi evimi duzenimi eşimi çok ozluyorum...
Canm gerçekten çok zor ben hamile olduğumdan beri eşimi yanımdan ayırmak istemiyorum bütün nazımı kahrımı çekiyor desem yeridir, evlenince insan kendi evini düzenini bırakmak çok zor gerçekten Allah kolaylık versin, şu taraftan bakarsak kayınvalidende değil annende kalıyorsun oda iyi birşey

Tebrikler gayet güzel olmuş, ellerine sağlık elinde mi diktin sen bunu, bende buna benzer birşeyi sipariş verdim, keşke ben yapsaydım diyorum şimdi, manevi değeri olurdu

ooooo bunada beceriksizlik dersen olur mu,bence çok yaratıcı ve güzel olmuş böyle şeyleri ne kdar pahalı yapıolar bi bilsen bugün birine sordum 180 lira demezmi keçeden yapmş bide .valla senin sarı bez keçeden iyi yani .tebrikler canım eline sağlk çok beğendim.

çok teşekkür ederim canım.

Aynen cnm zaten kv hiç umrunda değil kendisi çay fındık toplamaya memleketine gitti doğuma ancak gelecek :)

tubisimben Evet canım doğum ücretine ek olarak oda süslemesi ve doğum öncesi,sonrası ve 1 sene sonra bebişle stüdyo çekimi içerio paket eşim çenemden kurtulmak için bunu seçmemde çok ısrarcı oldu düğünden sonra çok salladım kendisine çünkü düşün 4. Senemiz bu ağustosda bitio ben hala sallıorum,çantada aynen anne çantası için bakıoruz ama karar vermek cok zor 4/5 mağaza gezdik genede karar veremedik fiyatlarda pahalı gelio bazen gerçi anne çantalarına göre gene daha makul fiyatlar

Eline saglik kendine hic haksizlik etme bence. Hazir malzemelerle bile bazen bu kadar yratici isler cikmiyo. Cok guzel dusunmussun :)

Ay yaratıcılığına hayran kaldım 40 yıl düşünsem aklıma gelmez bu malzemelerden böyle birşey yapmak
Gayet başarılı olmuş arkadaşım

günaydın hanımlar...
annesinde kalanlar artmaya başladı. bende annemde kalıyorum işime çok yakın olduğu için. yoksa 1 saat sabah 1 saat akşam yol çekmem gerekecek. eşimde annesinde kalıyor. ancak hafta sonları evimizde buluşuyoruz. onun dışında ev kapalı. bu nedenle bebeğin eşyalarını kutusundan çıkarmadım dolaplarda duruyor. 27 ağustosla başlayan hafta sonu ve 30 ağustos tatilinde evimi temizletip bebeğin cicileri yıkayıp ütüleyip evime yerleşme planım var. 5 eylülde çıkacağım doğum iznime. sizce coook mu geç kalmış olurum hazırlıklar için

Canım biraz geç sanki bence de acil eşyalarını yıkayıp hazırla yanına al

Bu çantanın içine de hastane terliklerimi lohusa taçlarımı kilitli poşetin içinde göğüs pedlerini ve göğüs kremini bi tane de çorap koydum kızıma da patikle bant koydum ama takmaya giydirmeye cesaret edebilir miyim bilemedim belki hemen bi fotoğraf çekip çıkartırım

Bu pembe hurca iki takım sabahlık gecelik bi takım pijama iç çamaşırlarım ve kirlilerimi koymak üzere yedek kilitli poşet koydum öndeki minik çanta şimdilik boş ona diş fırçamı bikaç kozmetik malzemesi koyucam

Takımların penye battaniyelerini iki tane tek kullanımlık alt açma bir paket ıslak mendil aldım ama bu ıslak mendili kendim için aldım şimdilik cam bi saklama kabına bebek pamuklarıyla kaynamış su hazırlamayı düşünüyorum herşey vaktinde olursa

Minik kozamın eşyalarını o pembe hurçlardan birine koydum üç takım hazırladım biri tulum diğeri lastiksiz alt üst göbek bağını rahatsız etmez diye düşündüğüm iki takımı kilitli poşetlere koydum birtanesini hemşireye verilmek üzere daha detaylı hazırladım hangisini giydirirler bilemediğim için. yüz temizleme mendillerini kilitli poşete koydum 6 tane bezi hurca hazırladım elimizin altına bi paket de bavula atmayı düşünüyorum yüz örtme mendilleri bi küçük bi büyük müslin bez bir de hazır kundak

Kızlar bu şekilde tüm eşyalarımı bişeylerin içine koydum emzik kutusu alıp emzikleri içine koyucam bi de şu dependin hasta bezinden de alınca tamamdır göğüs kalkanı pompa biberon çok ihtiyaç olursa kocamı bi koşu göndericem alıp gelsin kendimi kötüye şartlamak istemedim şimdiden zaten göğüs pompası hastaneden de kiralanabiliyormuş. Hastaneye sormayı unutmuşum şampuan gerekliyse onu da çantaya atıcam diğer elektronik cihazları şarj cart curt onların sorumluluğunu eşime verdim sıralama kaydı kızlar da artık siz alttan üste doğru gidersiniz

aynada görünen göbişi seveyim hazırlıklar bitmiş bizim için de iyi fikir oldu teşekkür ederim.

tiphareth Gögüs pompası hakkında bende öle düşünüorum gerekirse die sonradan alırım dedim,ben göbek düşene kadar şampuan sabun kullanmayı düşünmüorum canım göbeği bantlayıp arada bi serinlesin die suya sokarım die düşündüm zaten annem eve gelir gelmez tuzlıycak ufaklığı...herşey çok düzenli ve güzel olmuş maşallah size göbişte ordan gizlice göz kırpıo MERiN_ canım arkadaşlara katılıorum bence sen çantanı hazırla o yeterli ne olur olmaz ben sıcaklardan cok korkuyorum sanki hep tetikleyecek gibi gelio bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…