- 24 Şubat 2016
- 738
- 2.009
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #1.981
Canm gerçekten çok zor ben hamile olduğumdan beri eşimi yanımdan ayırmak istemiyorum bütün nazımı kahrımı çekiyor desem yeridir, evlenince insan kendi evini düzenini bırakmak çok zor gerçekten Allah kolaylık versin, şu taraftan bakarsak kayınvalidende değil annende kalıyorsun oda iyi birşeyCanım biz ufak bir doğu şehrinde yaşıyoruz eşim polis hastane imkanları çok kısıtlı o yüzden istanbula ailemin yanına geldim doğum içinama tabi kendi evimi duzenimi eşimi çok ozluyorum...
Tebrikler gayet güzel olmuş, ellerine sağlık elinde mi diktin sen bunu, bende buna benzer birşeyi sipariş verdim, keşke ben yapsaydım diyorum şimdi, manevi değeri olurdukızlar ben de bi kapı süsü yaptım bu beceriksizliğimle nasıl olmuş? işin komik yani hiç malzeme satın almadım, evdeki sarı temizlik bezini ve artık bi beyaz bezi kullandım. harfler elimde vardı önceden zaten. oyle cok güzel bişi olmadı sanırım ama bu kadar malzemeyle ve bu kadar beceriksizlikle ortaya bu çıkıverdi ancak. bi de benim dikiş bilgim aslında düğme dikme kadardır ve el işlerinde hiç sabrım yoktur. ondan da biraz tuhaf olmuş olabilir Eki Görüntüle 1862765 Eki Görüntüle 1862767
teşekkür ederim canım evet elimde diktim.Tebrikler gayet güzel olmuş, ellerine sağlık elinde mi diktin sen bunu, bende buna benzer birşeyi sipariş verdim, keşke ben yapsaydım diyorum şimdi, manevi değeri olurdu
ooooo bunada beceriksizlik dersen olur mu,bence çok yaratıcı ve güzel olmuş böyle şeyleri ne kdar pahalı yapıolar bi bilsen bugün birine sordum 180 lira demezmi keçeden yapmş bide .valla senin sarı bez keçeden iyi yani .tebrikler canım eline sağlk çok beğendim.kızlar ben de bi kapı süsü yaptım bu beceriksizliğimle nasıl olmuş? işin komik yani hiç malzeme satın almadım, evdeki sarı temizlik bezini ve artık bi beyaz bezi kullandım. harfler elimde vardı önceden zaten. oyle cok güzel bişi olmadı sanırım ama bu kadar malzemeyle ve bu kadar beceriksizlikle ortaya bu çıkıverdi ancak. bi de benim dikiş bilgim aslında düğme dikme kadardır ve el işlerinde hiç sabrım yoktur. ondan da biraz tuhaf olmuş olabilir Eki Görüntüle 1862765 Eki Görüntüle 1862767
çok teşekkür ederim canım.ooooo bunada beceriksizlik dersen olur mu,bence çok yaratıcı ve güzel olmuş böyle şeyleri ne kdar pahalı yapıolar bi bilsen bugün birine sordum 180 lira demezmi keçeden yapmş bide .valla senin sarı bez keçeden iyi yani .tebrikler canım eline sağlk çok beğendim.
Canm gerçekten çok zor ben hamile olduğumdan beri eşimi yanımdan ayırmak istemiyorum bütün nazımı kahrımı çekiyor desem yeridir, evlenince insan kendi evini düzenini bırakmak çok zor gerçekten Allah kolaylık versin, şu taraftan bakarsak kayınvalidende değil annende kalıyorsun oda iyi birşey
kızlar ben de bi kapı süsü yaptım bu beceriksizliğimle nasıl olmuş? işin komik yani hiç malzeme satın almadım, evdeki sarı temizlik bezini ve artık bi beyaz bezi kullandım. harfler elimde vardı önceden zaten. oyle cok güzel bişi olmadı sanırım ama bu kadar malzemeyle ve bu kadar beceriksizlikle ortaya bu çıkıverdi ancak. bi de benim dikiş bilgim aslında düğme dikme kadardır ve el işlerinde hiç sabrım yoktur. ondan da biraz tuhaf olmuş olabilir Eki Görüntüle 1862765 Eki Görüntüle 1862767
kızlar ben de bi kapı süsü yaptım bu beceriksizliğimle nasıl olmuş? işin komik yani hiç malzeme satın almadım, evdeki sarı temizlik bezini ve artık bi beyaz bezi kullandım. harfler elimde vardı önceden zaten. oyle cok güzel bişi olmadı sanırım ama bu kadar malzemeyle ve bu kadar beceriksizlikle ortaya bu çıkıverdi ancak. bi de benim dikiş bilgim aslında düğme dikme kadardır ve el işlerinde hiç sabrım yoktur. ondan da biraz tuhaf olmuş olabilir Eki Görüntüle 1862765 Eki Görüntüle 1862767
Canım biraz geç sanki bence de acil eşyalarını yıkayıp hazırla yanına algünaydın hanımlar...
annesinde kalanlar artmaya başladı. bende annemde kalıyorum işime çok yakın olduğu için. yoksa 1 saat sabah 1 saat akşam yol çekmem gerekecek. eşimde annesinde kalıyor. ancak hafta sonları evimizde buluşuyoruz. onun dışında ev kapalı. bu nedenle bebeğin eşyalarını kutusundan çıkarmadım dolaplarda duruyor. 27 ağustosla başlayan hafta sonu ve 30 ağustos tatilinde evimi temizletip bebeğin cicileri yıkayıp ütüleyip evime yerleşme planım var. 5 eylülde çıkacağım doğum iznime. sizce coook mu geç kalmış olurum hazırlıklar için
aynada görünen göbişi seveyimEki Görüntüle 1862883
Bu çantanın içine de hastane terliklerimi lohusa taçlarımı kilitli poşetin içinde göğüs pedlerini ve göğüs kremini bi tane de çorap koydum kızıma da patikle bant koydum ama takmaya giydirmeye cesaret edebilir miyim bilemedim belki hemen bi fotoğraf çekip çıkartırım
Eki Görüntüle 1862880
Bu pembe hurca iki takım sabahlık gecelik bi takım pijama iç çamaşırlarım ve kirlilerimi koymak üzere yedek kilitli poşet koydum öndeki minik çanta şimdilik boş ona diş fırçamı bikaç kozmetik malzemesi koyucam
Eki Görüntüle 1862879
Takımların penye battaniyelerini iki tane tek kullanımlık alt açma bir paket ıslak mendil aldım ama bu ıslak mendili kendim için aldım şimdilikcam bi saklama kabına bebek pamuklarıyla kaynamış su hazırlamayı düşünüyorum herşey vaktinde olursa
Eki Görüntüle 1862878
Minik kozamın eşyalarını o pembe hurçlardan birine koydum üç takım hazırladım biri tulum diğeri lastiksiz alt üst göbek bağını rahatsız etmez diye düşündüğüm iki takımı kilitli poşetlere koydum birtanesini hemşireye verilmek üzere daha detaylı hazırladım hangisini giydirirler bilemediğim için. yüz temizleme mendillerini kilitli poşete koydum 6 tane bezi hurca hazırladım elimizin altına bi paket de bavula atmayı düşünüyorum yüz örtme mendilleri bi küçük bi büyük müslin bez bir de hazır kundak
Eki Görüntüle 1862876
Kızlar bu şekilde tüm eşyalarımı bişeylerin içine koydum emzik kutusu alıp emzikleri içine koyucam bi de şu dependin hasta bezinden de alınca tamamdır göğüs kalkanı pompa biberon çok ihtiyaç olursa kocamı bi koşu göndericem alıp gelsin kendimi kötüye şartlamak istemedim şimdiden zaten göğüs pompası hastaneden de kiralanabiliyormuş. Hastaneye sormayı unutmuşum şampuan gerekliyse onu da çantaya atıcam diğer elektronik cihazları şarj cart curt onların sorumluluğunu eşime verdim sıralama kaydı kızlar da artık siz alttan üste doğru gidersiniz
aynada görünen göbişi seveyimhazırlıklar bitmiş bizim için de iyi fikir oldu teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?