2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

29+2 benim de, hazırlıklarınız ne durumda ?
Ben kıyafet alışverişini 4 aylıkken başlamıştım o kısmı erkenden bitirdim, arabasınıda o zamanlarda almıştık, geçen ayda odasının mobilyaları geldi, kıyafetlerini yıkayıp ütüleyip yerleştirdim, geri kalan biberon emzik gibi şeyleri de arada aldım yani benim pek alınacak bişeyim kalmadı, şimdilerde doğumda dağıtacağım şeyleri hazırlamaya çalışıyorum süsler, püsler, perdesi, cibinliği, avize falan onları aldım, sipariş verdim, onlarda gelince sadece bebişimizi beklemek kalacak geriye gerçi zamanda kalmadı

Kızlar komşum da bir iki haftaya ikinci çocuğunu doğurucak inşallh çantaya tuvalet kağıdı havlu kağıt temiz çatal kaşık baş havlusu normal havlu koy dedi benim atladığım şeylermiş yazıyım dedim bi de hasta bezini mutlaka çantaya atın çünkü hastane hem isteyip bi de faturalandırabiliyomuş

Hastane de duş mu alıyoruz niye havlu koyuyoruz eğer alınabilecek yer olursa iyi olur ama hastaneye sormak lazım, çatal kaşık ne için ben ameliyat oldum üç gün hastanede yattım hiç ihtiyacım olmadı, diğerleri benimde listemde var henüz hazırlamadığım için şimdilik liste yapıyorum alacaklarımı teşekkürler canm

Bu yazdıklarınızı istanbulda devlet hastanesi istiyor, ama özel hastanelerin paketinde bu detaylar bile yazıyor ve doğum ücretinin içinde...

Seninde pek bişey kalmamış, aceleci olmak bazen faydalı olabiliyor
Bir yakınım 36 haftalık bebeğini kaybetti geçen sene temmuz ayında, bu durum beni kötü etkiledi bu zamana kadar o sebepten bekledim. Doğduğunda yaşayacak vakte gelsin diye...Şükür şuan ikizlerine hamile oda... Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

Benim gittiğim hastanede kişisel ürünlerin hepsi var tek kullanımlık olarak duş yeridi var, hasta bezi , dış fırçası vs. hiç göturmeyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…