2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Sıcaklar da nasıl uyuyabiliyorsunuz acaba...Sürekli solamı yatıyorsunuz birde...Fikir verebilecek olan varmı

Bazı odalarda duş da oluyomuş direk suni sancıya alınmadığın iyi bi doğuma denk gelirsen rahatlamak için ılık duş alıyomuşsun çatal kaşık heralde tedbir için komşum biraz fazla titizdir bi de bebeğe sütü kaşıkla vermek gerekiyomuş ya almazsa temiz kaşık olsun yanımızda diye çay ya da tatlı kaşığı gibi bişey de al demişti

Çok iyiymiş keşke bütün özel hastaneler öyle olsa bazıları full paket bazıları neyi faturalandıcağını şaşırıyo ben de başta full paket bi hastaneye gitmiştim ama doktorum hastane değiştirince peşinden gittik şimdi insafa kaldık artık

Sıcaklar da nasıl uyuyabiliyorsunuz acaba...Sürekli solamı yatıyorsunuz birde...Fikir verebilecek olan varmı
öncelikle hoşgeldin,
ben şantiyede çalışıyorum ve tüm gün yoruluyorum. eve gidince uyumuyorum hiç. yemek yiyip biraz ayaklarımı dinlendiriyorum ve saat 8 gibi 1 saat yürüyorum. yürüyüş dönüşü apartmandakilerle kapı önü sohbeti fln derken eve 10 gibi çıkıyorum. en geç 11 de yatıyorum. vücut yorgun olduğu için çok rahat uyuyorum. sadece 1 yada 2 defa tuvalete kalkıyorum onda da gözüm kapalı gidip geliyorum ve uyumaya devam ediyorum. sabah da 6:30 gibi kalkıyorum. vücut yorulmayınca her sese uyanıyorum, sürekli rüya görüyorum. ben çözümü böyle buldum. haftasonu da denize gidip bol bol yüzüyorum.
hamile destek yastığım var hangi pozisyonda rahat ediyorsam o şekilde uyuyorum. illa sola yatacağım diye kendimi zorlamıyorum.

V vendetta42 Bizde bu ağustosta 4. Yılımızı bitircez inşallah öncesi yok gibi biz 3. Ayımızda nişan 5 ay sonrada evlilik yaptık eşim biraz aceleciydi Allahdan çocuk mevzusunda ısrarcı deildi ,bende kitap okuyamaz hale geldim kaldı ki GOT izlerken bile 10 kere tuvalete kalkıyorum kitap okumak ne mümkün insan konsantre olamıo resmen çok haklısın film izlemesi daha kolay tubisimben çok fazla alışveriş yapma arkadaşım bırak biraz bebeklede yap gez güzel olur ölede...aynı ilgisizlik bizdede var artık pek sallamıyor neyseki az kaldı yoksa valla sabır die bişey kalmadı bu sıcaklarda ev temizle hazırlık yap boşboş otur zaman geçmio evde eşimde yatmadan bi göbeğimi bi beni öpüo valla nasıl bi aşk yaşıyolar anlatamam zaten en başından beri baya baya sadece babasının sesine tepki verio bızdık bi açıdan çok seviniyorum çünkü sadece anneye düşkün anne gittimi mızmızlanan çocuklar hiç hoş gözükmüo haliyle adamlarda kendilerini olaydan sıyırmak için bahane buluolar neyse daha öncede demiştim beril adı çok güzel maşallah adı gibi güzel olsun hayatıda

Sağolun hoşbuldum. Sağ sol yaparsan kordon dolanır diyorlar. Sağ tarafta kafası var bebeğin yatınca çırpınır gibi hareket edio sırt üstü yatarken de hareketler öyle...sola yatınca dalana kadar uyuşuyo o tarafım o yüzden uyuyamiyorum iste...sağolun oneriniz için.

Benim bu zamana kadar uyku problemim olmadı ben 11-12 arası uyur sabah 7 gibi kalkarım, camlarımız hep açık, ve ben ızun zamandır üstüme hiç bişey almadan yatıyorum zaten her tarafım yastık dolu, hamile yastığı aldım ama kullanmadım henüz yastıklar bana yetiyor

Bencede anneci olan çocuklar hoş görünmüyor, hamileliğimin başından beri eşime iş paylaşımı yapıyorum annem hep anlatıyor biz hamileyken baban hiç karnımı sevdiğini bilmem diye, biz bu bakımdan şanslıyız ve çocuklarımızda şanslılar, bir arkadaşım var kızı babasına çok düşkünmüş anne bu duruma çok kıskanıyormuş sonra biz de öyle olmayalım
Kıyafet alışverişi artık yapmıyorum, dediğin gibi ihtiyaç olursa gider alırız

Ben de haftaya kontrole gideceğim odaları dolaşıp neler var neler yok bakacağım ona göre de çantamı hazırlayacağım, henüz fiyatları bile öğrenmedim detaylıca herşeyi öğreneceğim zamanı geldi artık

Şuan dalan roxy ile bebegimin Battaniye leri yıkaniyor...Hacışakir gül kokulu bulamadim lavanta ağır geldi ikinci tercihim olan roxy perdelerimde denedim beğendim.

Cam açınca sabaha hasta oluyorum bide Üşüyorum. Göz kapaklarım şiş şiş dolaşıyorum katlanacagim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…