- 25 Eylül 2013
- 247
- 416
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.061
ay aynısını almışızhttps://dagistore.com/urun/8681261085566/lohusa-gecelik
https://dagistore.com/urun/8681261085276/dagi-lohusa-pijama-takimi
senin için bakmıştım kampanya başlamış erken davranmışım. ben bu ikisini aldım.
teşekkürlerDoğum sonrası ihtiyaç olduğunda elbette alınabilir, ben kendi adıma ihtiyacım olacağını düşündüğüm için indirim gördüğüm anda almıştım, en azından ne alacağını karar verirsen o anda alırken daha rahat olur senin için
güle güle giyelim cnmay aynısını almışızbenim kızım olacağı için pijamam pembe
Bazı odalarda duş da oluyomuş direk suni sancıya alınmadığın iyi bi doğuma denk gelirsen rahatlamak için ılık duş alıyomuşsun çatal kaşık heralde tedbir için komşum biraz fazla titizdir bi de bebeğe sütü kaşıkla vermek gerekiyomuş ya almazsa temiz kaşık olsun yanımızda diye çay ya da tatlı kaşığı gibi bişey de al demiştiHastane de duş mu alıyoruz niye havlu koyuyoruz eğer alınabilecek yer olursa iyi olur ama hastaneye sormak lazım, çatal kaşık ne için ben ameliyat oldum üç gün hastanede yattım hiç ihtiyacım olmadı, diğerleri benimde listemde var henüz hazırlamadığım için şimdilik liste yapıyorum alacaklarımıteşekkürler canm
Çok iyiymiş keşke bütün özel hastaneler öyle olsa bazıları full paket bazıları neyi faturalandıcağını şaşırıyo ben de başta full paket bi hastaneye gitmiştim ama doktorum hastane değiştirince peşinden gittik şimdi insafa kaldık artıkBir yakınım 36 haftalık bebeğini kaybetti geçen sene temmuz ayında, bu durum beni kötü etkiledi bu zamana kadar o sebepten bekledim. Doğduğunda yaşayacak vakte gelsin diye...Şükür şuan ikizlerine hamile oda... Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.
ben yeter diye düşünüyorum açıkçası kendimce. fazla abartmayayım dedimgüle güle giyelim cnm
bunlar yeter mi acaba sen kaç tane aldın bu gecelik pijama işini tam bilemedim.
bir gecelik bir pijama tk. birde sabahlık aldım. yetmezse evde kullandıklarımdan takviye ederiz diye düşündüm. bu kiloya birdaha gelmek istemiyorum onun için fazla birşey almak istemiyorum.ben yeter diye düşünüyorum açıkçası kendimce. fazla abartmayayım dedim
öncelikle hoşgeldin,Sıcaklar da nasıl uyuyabiliyorsunuz acaba...Sürekli solamı yatıyorsunuz birde...Fikir verebilecek olan varmı
öncelikle hoşgeldin,
ben şantiyede çalışıyorum ve tüm gün yoruluyorum. eve gidince uyumuyorum hiç. yemek yiyip biraz ayaklarımı dinlendiriyorum ve saat 8 gibi 1 saat yürüyorum. yürüyüş dönüşü apartmandakilerle kapı önü sohbeti fln derken eve 10 gibi çıkıyorum. en geç 11 de yatıyorum. vücut yorgun olduğu için çok rahat uyuyorum. sadece 1 yada 2 defa tuvalete kalkıyorum onda da gözüm kapalı gidip geliyorum ve uyumaya devam ediyorum. sabah da 6:30 gibi kalkıyorum. vücut yorulmayınca her sese uyanıyorum, sürekli rüya görüyorum. ben çözümü böyle buldum. haftasonu da denize gidip bol bol yüzüyorum.
hamile destek yastığım var hangi pozisyonda rahat ediyorsam o şekilde uyuyorum. illa sola yatacağım diye kendimi zorlamıyorum.
Ben internette sadece satılıyor yeşil anneden (green mom) aldım tamamen organik olduğu için tercih ettim aynı zamanda kokusuz, ben yıkadım gayet memnun kaldımArkadaşlar bebek kıyafetlerini neyle yıkadîniz acaba?
Benim bu zamana kadar uyku problemim olmadı ben 11-12 arası uyur sabah 7 gibi kalkarım, camlarımız hep açık, ve ben ızun zamandır üstüme hiç bişey almadan yatıyorum zaten her tarafım yastık dolu, hamile yastığı aldım ama kullanmadım henüz yastıklar bana yetiyorSıcaklar da nasıl uyuyabiliyorsunuz acaba...Sürekli solamı yatıyorsunuz birde...Fikir verebilecek olan varmı
Bencede anneci olan çocuklar hoş görünmüyor, hamileliğimin başından beri eşime iş paylaşımı yapıyorumV vendetta42 Bizde bu ağustosta 4. Yılımızı bitircez inşallah öncesi yok gibi biz 3. Ayımızda nişan 5 ay sonrada evlilik yaptık eşim biraz aceleciydiAllahdan çocuk mevzusunda ısrarcı deildi ,bende kitap okuyamaz hale geldim kaldı ki GOT izlerken bile 10 kere tuvalete kalkıyorum kitap okumak ne mümkün insan konsantre olamıo resmen çok haklısın film izlemesi daha kolay tubisimben çok fazla alışveriş yapma arkadaşım bırak biraz bebeklede yap gez güzel olur ölede...aynı ilgisizlik bizdede var artık pek sallamıyor neyseki az kaldı yoksa valla sabır die bişey kalmadı bu sıcaklarda ev temizle hazırlık yap boşboş otur zaman geçmio evde eşimde yatmadan bi göbeğimi bi beni öpüo valla nasıl bi aşk yaşıyolar anlatamam zaten en başından beri baya baya sadece babasının sesine tepki verio bızdık bi açıdan çok seviniyorum çünkü sadece anneye düşkün anne gittimi mızmızlanan çocuklar hiç hoş gözükmüo haliyle adamlarda kendilerini olaydan sıyırmak için bahane buluolar neyse daha öncede demiştim beril adı çok güzel maşallah adı gibi güzel olsun hayatıda
Ben de haftaya kontrole gideceğim odaları dolaşıp neler var neler yok bakacağım ona göre de çantamı hazırlayacağım, henüz fiyatları bile öğrenmedim detaylıca herşeyi öğreneceğim zamanı geldi artıkBazı odalarda duş da oluyomuş direk suni sancıya alınmadığın iyi bi doğuma denk gelirsen rahatlamak için ılık duş alıyomuşsun çatal kaşık heralde tedbir için komşum biraz fazla titizdir bi de bebeğe sütü kaşıkla vermek gerekiyomuş ya almazsa temiz kaşık olsun yanımızda diye çay ya da tatlı kaşığı gibi bişey de al demişti
Cam açınca sabaha hasta oluyorum bide Üşüyorum. Göz kapaklarım şiş şiş dolaşıyorum katlanacagim sanirimBenim bu zamana kadar uyku problemim olmadı ben 11-12 arası uyur sabah 7 gibi kalkarım, camlarımız hep açık, ve ben ızun zamandır üstüme hiç bişey almadan yatıyorum zaten her tarafım yastık dolu, hamile yastığı aldım ama kullanmadım henüz yastıklar bana yetiyor
Cam açınca sabaha hasta oluyorum bide Üşüyorum. Göz kapaklarım şiş şiş dolaşıyorum katlanacagim sanırım. Siz demi erkek bebek bekliyorsunuz bu arada eğer öyleyse sünnet konusunda ne düşünüyorsunuz hemen mi yaptiracaksiniz yoksa ilerki yaşlardami
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?