2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

çok güzel hazırlanmışssın canm yaa çok özenli,düzenini çok beğendim,hurçlar madam coco mu

tiphareth canım pompa sonra alınabilir ama göğüs kalkanı hayat kurtarıyomuş ,o göğüs ucu yaralarının oluşumunu kesinlikle önlüyomuş,sütün meme ucunda toplanmasını sağlıyomuş,göğüs ucu içte olanlar içinde çok uygunmuş,arkadaşım yeni doğum yaptı herşeyi bi kenara at bunu al dedi,o kadar aklımda yoktu dün akşam aldım bakalım .yaralardan çok korkuyorum çünkü

Sağol canım alalım o zaman bu haftasonu ben de korkuyorum çok

Yaa o tuzlama işini ben de bi araştırdım netten ama çok farklı yapanlar var annen nasıl yapıyomuş canım teşekkür ederimm bu arada

Bebeğin kıyafetlerini hijyen açısından ve de hemşireye verileceği için kilitli poşete koydum ama kendi kıyafetlerim için gerek görmedim ben, onları da mı poşetliyorsunuz kızlar.

Aynen ben de bebek kıyafetlerini ve aşyalarını, kendi bakım ürünlerimi , iç giyimleri gibi küçük eşyaları kilitli poşete koydum, extra kirlileri koymak için kilitli ve büyük boy yedek poşetler de koydum ama gecelik, pijama filan poşetlemedim.

Benimde bugün aklıma geldin, ne zamandır yazmıyor musun yoksa ben mi kaçırdım acaba diyordum

aynı şekilde ben de haber bekliyorum sinemnur canım umarım iyisinizdir. dün işlerin yogundu gitmeye calışsacaktın hastaneye gidebildin mi? umarım bir sıkıntı yoktur?

Teşekkür ederim kızlar, pztsi ve salı işlerim çok yoğundu,maalesef fırsat bulup gidemedim, dün de eşim çalışabilir raporu almaya gidince doktoruma danıştı, "bu süreçte ağrılar, sancılar normal artık" demiş, erken doğum olsa bile erken doğumların iyi haftasındayız demiş, bizim doktor çooook relax zaten, böbrek taşı için hala gidemedim anlayacağınız, dün gece yine sancım vardı, bugün evdeyim, işe gidemedim, güya dinleniyorum
Dancing_Queen iyi olmanıza çok sevindim canım, hayatta en mutlu eden tekmeler sanırım bu miniş ayaklar İzmire döndün demek, hazırlıklar da bitmiş, gözün aydın canım , öpüyorum
tubisimben , ajenjo iyiyim kızlar çok sağolun, öpüyorum hepinizi, dikkat edin kendinize, sevgiler

kızlar göğüs pompası, süt saklama poşetlerini doğumdan sonra alsak olmaz mı? ben öyle planlıyorum açıkçası, biberonda almayacağım mesela. gerekirse doğumdan sonra alırım dedim. yanlış mı düşünüyorum sizce?

Canım maşallah yaa ne kadar güzel olmuş, ellerine sağık, süpersin hem malzeme almamışsın, hem elde dikmişsin , harikasın valla, güzel günlerde kullanın tatlım.

Canım ellerine sağlık çok düzenli olmuş hepsi, çok güzel görünüyor. Ben de madame cocodan hurçlardan çantalardan ve dolap düzenleme kutularından aldım, gerçekten çok işe yarıyor. Sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah.

Bebeğin kıyafetlerini hijyen açısından ve de hemşireye verileceği için kilitli poşete koydum ama kendi kıyafetlerim için gerek görmedim ben, onları da mı poşetliyorsunuz kızlar.

Hatta şimdi anneme attım yaptıklarımı bana kızdı bebeğin eşyalarını plastik şeylerin içinde bi ay niye bekletiyosun diye mevlütlerde dağıtılan keseler var ya içine havlu falan bişeyler dağıtıyolar onları bebeğin eşyalarını yıkadığımız sabunla yıka onların içine koy dedi kendi eşyalarını kirlilerini nereye koyarsan koy dedi

sinemnur canım kendinide ihmal etme sakın bi zaman böbreklerim die gidip idrar yolu iltihabıyla eve dönmüştümki ağrılar kusmama sebep oluodu eminim seninkiler daha şiddetlidir kendine dikkat et bolca su iç ...aslında rahat doktorda bi açıdan iyi insan bişey olsa panik yapar zaten dio ölece kendini sakinleştirwbilio...herşey öle yada böle bitti çok şükür artık gün saymaca asker yolu beklemekden beter bişey bu ya

kızlar göğüs pompası, süt saklama poşetlerini doğumdan sonra alsak olmaz mı? ben öyle planlıyorum açıkçası, biberonda almayacağım mesela. gerekirse doğumdan sonra alırım dedim. yanlış mı düşünüyorum sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…