- 14 Haziran 2009
- 2.495
- 3.035
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.001
çok güzel hazırlanmışssın canm yaa çok özenli,düzenini çok beğendim,hurçlar madam coco muEki Görüntüle 1862883
Bu çantanın içine de hastane terliklerimi lohusa taçlarımı kilitli poşetin içinde göğüs pedlerini ve göğüs kremini bi tane de çorap koydum kızıma da patikle bant koydum ama takmaya giydirmeye cesaret edebilir miyim bilemedim belki hemen bi fotoğraf çekip çıkartırım
Eki Görüntüle 1862880
Bu pembe hurca iki takım sabahlık gecelik bi takım pijama iç çamaşırlarım ve kirlilerimi koymak üzere yedek kilitli poşet koydum öndeki minik çanta şimdilik boş ona diş fırçamı bikaç kozmetik malzemesi koyucam
Eki Görüntüle 1862879
Takımların penye battaniyelerini iki tane tek kullanımlık alt açma bir paket ıslak mendil aldım ama bu ıslak mendili kendim için aldım şimdilikcam bi saklama kabına bebek pamuklarıyla kaynamış su hazırlamayı düşünüyorum herşey vaktinde olursa
Eki Görüntüle 1862878
Minik kozamın eşyalarını o pembe hurçlardan birine koydum üç takım hazırladım biri tulum diğeri lastiksiz alt üst göbek bağını rahatsız etmez diye düşündüğüm iki takımı kilitli poşetlere koydum birtanesini hemşireye verilmek üzere daha detaylı hazırladım hangisini giydirirler bilemediğim için. yüz temizleme mendillerini kilitli poşete koydum 6 tane bezi hurca hazırladım elimizin altına bi paket de bavula atmayı düşünüyorum yüz örtme mendilleri bi küçük bi büyük müslin bez bir de hazır kundak
Eki Görüntüle 1862876
Kızlar bu şekilde tüm eşyalarımı bişeylerin içine koydum emzik kutusu alıp emzikleri içine koyucam bi de şu dependin hasta bezinden de alınca tamamdır göğüs kalkanı pompa biberon çok ihtiyaç olursa kocamı bi koşu göndericem alıp gelsin kendimi kötüye şartlamak istemedim şimdiden zaten göğüs pompası hastaneden de kiralanabiliyormuş. Hastaneye sormayı unutmuşum şampuan gerekliyse onu da çantaya atıcam diğer elektronik cihazları şarj cart curt onların sorumluluğunu eşime verdim sıralama kaydı kızlar da artık siz alttan üste doğru gidersiniz
Sağol canımçok güzel hazırlanmışssın canm yaa çok özenli,düzenini çok beğendim,hurçlar madam coco mu
Sağol canım alalım o zaman bu haftasonu ben de korkuyorum çoktiphareth canım pompa sonra alınabilir ama göğüs kalkanı hayat kurtarıyomuş ,o göğüs ucu yaralarının oluşumunu kesinlikle önlüyomuş,sütün meme ucunda toplanmasını sağlıyomuş,göğüs ucu içte olanlar içinde çok uygunmuş,arkadaşım yeni doğum yaptı herşeyi bi kenara at bunu al dedi,o kadar aklımda yoktu dün akşam aldım bakalım .yaralardan çok korkuyorum çünkü
Yaa o tuzlama işini ben de bi araştırdım netten ama çok farklı yapanlar var annen nasıl yapıyomuş canımtiphareth Gögüs pompası hakkında bende öle düşünüorum gerekirse die sonradan alırım dedim,ben göbek düşene kadar şampuan sabun kullanmayı düşünmüorum canım göbeği bantlayıp arada bi serinlesin die suya sokarım die düşündüm zaten annem eve gelir gelmez tuzlıycak ufaklığı...herşey çok düzenli ve güzel olmuş maşallah size göbişte ordan gizlice göz kırpıo MERiN_ canım arkadaşlara katılıorum bence sen çantanı hazırla o yeterli ne olur olmaz ben sıcaklardan cok korkuyorum sanki hep tetikleyecek gibi gelio bana
Bebeğin kıyafetlerini hijyen açısından ve de hemşireye verileceği için kilitli poşete koydum ama kendi kıyafetlerim için gerek görmedim ben, onları da mı poşetliyorsunuz kızlar.Kızlar ben yavaş yavaş çantayı hazırlamaya başladım. Bebeğin kıyafetleri kilitli poşetlere rahat rahat sığdı ama bulabildiğim en büyük poşet 28x41cm ölçülerinde. Benim gecelik pijama vs için çok küçük kaldı. Çok fazla katlamam gerekiyor. Siz nasıl yaptınız? Daha büyüğü bulunuyor mu?
Bir de Bebek bakımı ile ilgili hangi kitabı tavsiye edersiniz? Artık alayım diyorum. Geç bile kaldım.
Aynen ben de bebek kıyafetlerini ve aşyalarını, kendi bakım ürünlerimi , iç giyimleri gibi küçük eşyaları kilitli poşete koydum, extra kirlileri koymak için kilitli ve büyük boy yedek poşetler de koydum ama gecelik, pijama filan poşetlemedim.Bir de bebeğin eşyaları minik minik ya takımlar birbirine karışıyo belki biz müdahale edemeyiz annelerimiz bulmaya çalışcak falan takım takım onları poşetlemek onların işini de kolaylaştırır ama geceliklerimiz zaten belli belki iç çamaşırlarını kilitli poşete koyabilirsin yedek de koymak lazım yanına kirlileri koyarsın canım diş fırçan diş macunun göğüs pedlerin kremin onları da kullanımına göre gruplayıp poşetleyebilirsin
sinemnur canım burdan yazaım dedim pazartesiydi dimi senin randevun nasıl geçti? İnşallah bişey çıkmamıştır...bizde iyiyiz kızımla sabah akşam can acıtcak türden vuruşları var,yorucu yani...marmarisde o kadar olay olunca izmire döndük,zaten izmir daha serinmiş
Benimde bugün aklıma geldin, ne zamandır yazmıyor musun yoksa ben mi kaçırdım acaba diyordum
aynı şekilde ben de haber bekliyorumsinemnur canım umarım iyisinizdir. dün işlerin yogundu gitmeye calışsacaktın hastaneye gidebildin mi? umarım bir sıkıntı yoktur?
Canım maşallah yaa ne kadar güzel olmuş, ellerine sağık, süpersinkızlar ben de bi kapı süsü yaptım bu beceriksizliğimle nasıl olmuş? işin komik yani hiç malzeme satın almadım, evdeki sarı temizlik bezini ve artık bi beyaz bezi kullandım. harfler elimde vardı önceden zaten. oyle cok güzel bişi olmadı sanırım ama bu kadar malzemeyle ve bu kadar beceriksizlikle ortaya bu çıkıverdi ancak. bi de benim dikiş bilgim aslında düğme dikme kadardır ve el işlerinde hiç sabrım yoktur. ondan da biraz tuhaf olmuş olabilir Eki Görüntüle 1862765 Eki Görüntüle 1862767
Canım ellerine sağlık çok düzenli olmuş hepsi, çok güzel görünüyor.Eki Görüntüle 1862883
Bu çantanın içine de hastane terliklerimi lohusa taçlarımı kilitli poşetin içinde göğüs pedlerini ve göğüs kremini bi tane de çorap koydum kızıma da patikle bant koydum ama takmaya giydirmeye cesaret edebilir miyim bilemedim belki hemen bi fotoğraf çekip çıkartırım
Eki Görüntüle 1862880
Bu pembe hurca iki takım sabahlık gecelik bi takım pijama iç çamaşırlarım ve kirlilerimi koymak üzere yedek kilitli poşet koydum öndeki minik çanta şimdilik boş ona diş fırçamı bikaç kozmetik malzemesi koyucam
Eki Görüntüle 1862879
Takımların penye battaniyelerini iki tane tek kullanımlık alt açma bir paket ıslak mendil aldım ama bu ıslak mendili kendim için aldım şimdilikcam bi saklama kabına bebek pamuklarıyla kaynamış su hazırlamayı düşünüyorum herşey vaktinde olursa
Eki Görüntüle 1862878
Minik kozamın eşyalarını o pembe hurçlardan birine koydum üç takım hazırladım biri tulum diğeri lastiksiz alt üst göbek bağını rahatsız etmez diye düşündüğüm iki takımı kilitli poşetlere koydum birtanesini hemşireye verilmek üzere daha detaylı hazırladım hangisini giydirirler bilemediğim için. yüz temizleme mendillerini kilitli poşete koydum 6 tane bezi hurca hazırladım elimizin altına bi paket de bavula atmayı düşünüyorum yüz örtme mendilleri bi küçük bi büyük müslin bez bir de hazır kundak
Eki Görüntüle 1862876
Kızlar bu şekilde tüm eşyalarımı bişeylerin içine koydum emzik kutusu alıp emzikleri içine koyucam bi de şu dependin hasta bezinden de alınca tamamdır göğüs kalkanı pompa biberon çok ihtiyaç olursa kocamı bi koşu göndericem alıp gelsin kendimi kötüye şartlamak istemedim şimdiden zaten göğüs pompası hastaneden de kiralanabiliyormuş. Hastaneye sormayı unutmuşum şampuan gerekliyse onu da çantaya atıcam diğer elektronik cihazları şarj cart curt onların sorumluluğunu eşime verdim sıralama kaydı kızlar da artık siz alttan üste doğru gidersiniz
Aynen ben de bebek kıyafetlerini ve aşyalarını, kendi bakım ürünlerimi , iç giyimleri gibi küçük eşyaları kilitli poşete koydum, extra kirlileri koymak için kilitli ve büyük boy yedek poşetler de koydum ama gecelik, pijama filan poşetlemedim.
Bebeğin kıyafetlerini hijyen açısından ve de hemşireye verileceği için kilitli poşete koydum ama kendi kıyafetlerim için gerek görmedim ben, onları da mı poşetliyorsunuz kızlar.
çok teşekkür ederim canım.Canım maşallah yaa ne kadar güzel olmuş, ellerine sağık, süpersinhem malzeme almamışsın, hem elde dikmişsin , harikasın valla, güzel günlerde kullanın tatlım.
https://dagistore.com/urun/8681261085566/lohusa-gecelikkızlarr hastane için gecelik pijama nasıl bişeyler aldınız fotoğraff lütfenn
çok hoşmuş canım beğendm bende sen aynı fiyatlardan mı aldın cvbın için tşk.lerhttps://dagistore.com/urun/8681261085566/lohusa-gecelik
https://dagistore.com/urun/8681261085276/dagi-lohusa-pijama-takimi
senin için bakmıştım kampanya başlamış erken davranmışım. ben bu ikisini aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?