- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.081
canım çok güzeller ellerine sağlık ne güzel marifetlisin el emeği göz nuru..hazırcı deilsin ben gibiKızlar hazırlıklar bitti galiba kimseye bişey yazmıyor foto yollamıyor. Ben size yaptığım bikaç şeyi yollayayım o zaman
Eki Görüntüle 1864189 Eki Görüntüle 1864190
Bunları daha önce göndermiştim etiketleri de geldi yapıştırdım ve hepsini tamamladım
Eki Görüntüle 1864192
Bunlar da lohusa şerbeti bardaklarım aslında 30 tane gelmiş ben 20 tane istediğim halde ama ben 12 tane süsledim bana bunlar biraz görsel geliyor
Eki Görüntüle 1864198
Bunlarda lohusa terliğim tacım bebişim için saç bandı, ne kadar kullanırım bilmiyorum ama bulunsun dedim
Eki Görüntüle 1864199
minnoşuma saç bantları yaptım bir deevde fırsat buldukça bunları yapıyorum çok zevkli
Ahh çok güzel benimde bunlara benziyor yaptırıyorum bende ağustos ortası gibi gelecek bekliyorum, birde bu bebekli olanlardan magnet yaptırıyorumEki Görüntüle 1864202
henüz elimize ulaşmadı ama bizimkapı süsümüz ve yastğmız. isim olarak nehir yazacak:)
Teşekkürler canm, biraz hazır biraz el emeği yapıyorum bişeyler, evde olduğum zamanlarda sıkılıyorum bunları aldım çarşıdan aklıma geldikçe yapıyorumcanım çok güzeller ellerine sağlık ne güzel marifetlisin el emeği göz nuru..hazırcı deilsin ben gibi
Hahahah pabucun şimdiden dama atılmış arkadaşım, torun baldan tatlıHatta şimdi anneme attım yaptıklarımı bana kızdıbebeğin eşyalarını plastik şeylerin içinde bi ay niye bekletiyosun diye mevlütlerde dağıtılan keseler var ya içine havlu falan bişeyler dağıtıyolar onları bebeğin eşyalarını yıkadığımız sabunla yıka onların içine koy dedi kendi eşyalarını kirlilerini nereye koyarsan koy dedi
Teşekkür ederim canım, sabahtan yine acil yolunu tutuyorduk, direndim, şimdi hafifledi çok şükür, eşim gidelim dedi, yine serum yemek istemedim. Mide bulantılarım yeniden başladı hafif hafif de olsa, bu sefer de sağdan sancı girdi, bir de görsen oturup ağlıyorum, eşim de korkuyor haliyle, iyice tuhaf oldumsinemnur canım kendinide ihmal etme sakın bi zaman böbreklerim die gidip idrar yolu iltihabıyla eve dönmüştümki ağrılar kusmama sebep oluodu eminim seninkiler daha şiddetlidir kendine dikkat et bolca su iç ...aslında rahat doktorda bi açıdan iyi insan bişey olsa panik yapar zaten dio ölece kendini sakinleştirwbilio...herşey öle yada böle bitti çok şükür artık gün saymaca asker yolu beklemekden beter bişey bu ya
Canım ben çantama koydukalrımı yazayım,Kızlar komşum da bir iki haftaya ikinci çocuğunu doğurucak inşallh çantaya tuvalet kağıdı havlu kağıt temiz çatal kaşık baş havlusu normal havlu koy dedi benim atladığım şeylermiş yazıyım dedim bi de hasta bezini mutlaka çantaya atın çünkü hastane hem isteyip bi de faturalandırabiliyomuş
Bende bugün eski yazılarda hastane çantasıyla ilgili yazıları arıyordum, sen yazmışsın teşekkürler canm bende artık hazırlamaya başlayacağım çantamı, sizde neler bardı bir bakim demiştim, özene özene hepsini yazmışsınCanım ben çantama koydukalrımı yazayım,
Hem unuttuklarım varsa ilave gerekenler varsa , yazılırsa sevinirim, hem de faydalanan olur belki,
Anne için;
3 adet pijama takımı (Şu anda bile çok terliyorum, hastanede duş alamazsam değiştirme ihtiyacını düşünerek fazla aldım)
1 adet sabahlık
1 adet gecelik
2 adet emzirme atleti
2 adet emzirme sutyeni
6 adet kullan at külot
4 adet depend hasta külodu
2 adet penye külot
4 adet uzun -gece pedi
1 çift sabo terlik
1 çift lohusa terlik
2 çift çorap
1 çift avent göğüs kalkanı
6 çift lansinoh göğüs pedi
1 kutu lansinoh göğüs kremi,
1 adet minik havlu
1 adet el-yüz havlusu
2 adet minik sabun
1 adet diş fırçası
1 adet diş macunu
1 rulo kağıt havlu
1 paket peçete
1 adet rollon
1 adet jhonsons baby kolonya
2 adet minik şampuanı
1 adet yüz yıkama jeli
1 adet lohusa tacı
2 adet toka,
1 adet tarak,
1 adet ayna,
5 adet kirli iç kıyafeti için buzdolabı poşeti
1 adet büyük boy büzgülü kirli kıyafet poşeti
Bebek için;
3 adet iç dış tam takım( ayrı ayrı poşetlere koydum, iç body-zıbın, patikli alt, üst zıbın, eldiven, şapka, çorap, her bir poşete birer tane de bebek bezi koydum, setlerin önlüklerini ayrıca koydum, hemşire önlük giydirmiyordur diye vermeye gerek görmedim )
2 adet battaniye
2 adet yedek çıtçıtlı body
1 adet tulum
1 adet penye yelek
2 adet ağız mendili
1 adet minik havlu
1 adet müslin kumaş örtü
5 adet yedek bebek bezi
1 adet sudokrem pişik kremi
10 adet temizleme pamuğu
2 adet kullan at alt değiştirme bezi
1 paket unibaby yenidoğan ıslak mendili
3 adet emzik ve kutuları
1 adet 120 ml 1 numaralı philips avent cam biberon
1 adet ana kucağı
1 adet lansinoh 2 li elektrikli süt sağma makinası
1 adet silikon kaşık
10 adet Küçük boy kirli poşetleri
1 adet büyük boy kirli poşeti
Eki Görüntüle 1864202
henüz elimize ulaşmadı ama bizimkapı süsümüz ve yastğmız. isim olarak nehir yazacak:)
Eki Görüntüle 1864202
Allahım marifetlere bakkk, maşallah canım hepsi şahane gözüküyorr, ellerine sağlık, güzel günlerde mutlulukla kullanılsınKızlar hazırlıklar bitti galiba kimseye bişey yazmıyor foto yollamıyor. Ben size yaptığım bikaç şeyi yollayayım o zaman
Bunları daha önce göndermiştim etiketleri de geldi yapıştırdım ve hepsini tamamladım
Eki Görüntüle 1864192
Bunlar da lohusa şerbeti bardaklarım aslında 30 tane gelmiş ben 20 tane istediğim halde ama ben 12 tane süsledim bana bunlar biraz görsel geliyor
Eki Görüntüle 1864198
Bunlarda lohusa terliğim tacım bebişim için saç bandı, ne kadar kullanırım bilmiyorum ama bulunsun dedim
Eki Görüntüle 1864199
minnoşuma saç bantları yaptım bir deevde fırsat buldukça bunları yapıyorum çok zevkli
Kızlar hazırlıklar bitti galiba kimseye bişey yazmıyor foto yollamıyor. Ben size yaptığım bikaç şeyi yollayayım o zaman
Eki Görüntüle 1864192
Eki Görüntüle 1864198
Eki Görüntüle 1864199
Çok güzel gözüküyorlar. Tebrikler... Güle güle kullanın.Kızlar hazırlıklar bitti galiba kimseye bişey yazmıyor foto yollamıyor. Ben size yaptığım bikaç şeyi yollayayım o zaman
Eki Görüntüle 1864192
Eki Görüntüle 1864198
Eki Görüntüle 1864199
Canım ben çantama koydukalrımı yazayım,
Hem unuttuklarım varsa ilave gerekenler varsa , yazılırsa sevinirim, hem de faydalanan olur belki,
Anne için;
3 adet pijama takımı (Şu anda bile çok terliyorum, hastanede duş alamazsam değiştirme ihtiyacını düşünerek fazla aldım)
1 adet sabahlık
1 adet gecelik
2 adet emzirme atleti
2 adet emzirme sutyeni
6 adet kullan at külot
4 adet depend hasta külodu
2 adet penye külot
4 adet uzun -gece pedi
1 çift sabo terlik
1 çift lohusa terlik
2 çift çorap
1 çift avent göğüs kalkanı
6 çift lansinoh göğüs pedi
1 kutu lansinoh göğüs kremi,
1 adet minik havlu
1 adet el-yüz havlusu
2 adet minik sabun
1 adet diş fırçası
1 adet diş macunu
1 rulo kağıt havlu
1 paket peçete
1 adet rollon
1 adet jhonsons baby kolonya
2 adet minik şampuanı
1 adet yüz yıkama jeli
1 adet lohusa tacı
2 adet toka,
1 adet tarak,
1 adet ayna,
5 adet kirli iç kıyafeti için buzdolabı poşeti
1 adet büyük boy büzgülü kirli kıyafet poşeti
Bebek için;
3 adet iç dış tam takım( ayrı ayrı poşetlere koydum, iç body-zıbın, patikli alt, üst zıbın, eldiven, şapka, çorap, her bir poşete birer tane de bebek bezi koydum, setlerin önlüklerini ayrıca koydum, hemşire önlük giydirmiyordur diye vermeye gerek görmedim )
2 adet battaniye
2 adet yedek çıtçıtlı body
1 adet tulum
1 adet penye yelek
2 adet ağız mendili
1 adet minik havlu
1 adet müslin kumaş örtü
5 adet yedek bebek bezi
1 adet sudokrem pişik kremi
10 adet temizleme pamuğu
2 adet kullan at alt değiştirme bezi
1 paket unibaby yenidoğan ıslak mendili
3 adet emzik ve kutuları
1 adet 120 ml 1 numaralı philips avent cam biberon
1 adet ana kucağı
1 adet lansinoh 2 li elektrikli süt sağma makinası
1 adet silikon kaşık
10 adet Küçük boy kirli poşetleri
1 adet büyük boy kirli poşeti
ay benim kızım senin gelinin olabilir canım:) çok şanslı bi gelin olur valla..tuna beye talibiz..(ismi selim tunaydı dimi buarada)İkisi de çok sevimli, çok güzel görünüyor, güle güle kullanın canımgünün birinde kız annesi olamazsam gelinine çok düşkün bir kayınvalide olurum herhalde, kız bebişin her şeyi çok sevimli oluyor maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?