2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Afedersiniz bu liste fazla geldi bana biraz...benmı eksiğim acaba doğum sezeryqn ve devlet Hastanesindemi olacak sizin
30. hafta kontrolünde sezaryen doğum ihtimalinden bahsetti doktorum ama kesin olan bir durum yok henüz, doğumum özel(üniv.) hastanede olacak, herhangi bir paket filan satın almadım (kuaför, foto çekimi vs içerenlerden) sadece özel tek kişilik odada olacağım, özel oda hizmeti olarak da ne var bilemiyorum, hastanenin gözlem odası bile tek kişilik ve özel duşu var ama sonuçta havlu vs orada olsa da kullanamam diye düşünüyorum. Listede adetleri de yazdım detaylı olsun, faydalanmak isteyen olur diye, uzun gibi görünebilir ama, temel ihtiyaçlar harici yer alan şeyler tarak, ayna, toka vs. onları da hastanede bulamam herhalde, çantamda da zaten çok küçük bir yer kaplıyorlar, koymakta sakınca görmedim ben, bebek için olan kalemlerde de, günde 7-8 defa üst değiştiriliyor sızma, kusma vs nedenlerden ötürü deniliyordu, maksimum 1-2 gece kalındığını düşünerek hastanede, 3 takımı 2 de yedeği olsun şeklinde düşünerek hazırladım, zaten bebek kıyafetleri minicik, bu uzun liste küçüücük bir el çantasına sığdı zaten, tabii herkesin kendi tercihi, sağlıkla kalın.

ay benim kızım senin gelinin olabilir canım:) çok şanslı bi gelin olur valla..tuna beye talibiz..(ismi selim tunaydı dimi buarada)
Bak sözünü unutma, yıllar sonra hatırlatırım Allahın emri Peygamberin kavliyle oğlumuz selim tuna'ya kızınız nehir'i istiyoruz, hahaha doğmamış çocuğa don biçmek neyse de, doğmamış çocuğa kız istemek tam da benden beklenirdiöperim dünürüm

Sağlıcakla kalın Banu hanım.

Bende univ hastanesinde doğum yapacağım kısmetse bana hastanenin verdiği listede bunların hepsi var o sebeple sordum Teşekkürler.

tamam kızım adına verdim gitti.bundan sonra dünya ahiret dünürümsün

Canımsınn, çok sağolll, aynen öyle hastaneye girince daha çok hastalananlardanım ben, son günler sancılı olur böyle, normal dendikçe de bir güç geliyor, gitmek istemiyorum hiç. Sizin tanışma zamanlaması çok iyiymişamin canım inşallah, dün gece yatakta eridim tamam dedim, sabaha yataktan kazıyarak filan kaldırırlarsa ancak kalkarım dedim, o derece bunaltıcıydı bu gece benim için

B Buminsibel arkadaşımızın öğlen aramıza yeni katıldığını gördüm, hatta bir "hoşgeldin" bile diyemedim diye hayıflandım, bekleyen bildirimler vardı, onlara yazdım işarasında, sonra diyeyim dedim, aklımdan çıktı, tubisimben karşılamış arkadaşı ev sahibi olarak dedim(sanal ortam da olsa önemsediğimi, şaka yapsam da ciddi olduğumu bilmenizi isterim), sonra arkadaşın önce benim listeye abartılı, ardından tubisimben hazırlıklara abartılı demesi gerçekten beni de üzdü, elbette herkes tercihlerinde serbest ama ilk hevesle yapılan hazırlıkları da direkt eleştirmek kusura bakmayın biraz acımasızca geliyor, kaldı ki burada konuştuk, eşiniz, dostunuz, çevreniz faydalanamıyorsa bile mahalle muhtarlıkalrında kıyafet toplama yerleri var, hayır olarak dönüşü sağlanıyor, değil ziyan muhtaçlara fayda oluyor diye. Beni yanlış anlamanızı istemem ama ilk günden samimiyetle karşılandığınız bir ortamda eleştiriyle devam etmeniz yaşadığımız bu en özel en hassas günlerimizde kimi olsa üzer diye düşünüyorum, sağlıkla kalın.

Çanta tam benim istediğim gibi bende gri veya siyagih olsun eşimde kullansın diye istiyordum, o instagram sayfasına baktım düzenleyicilerde çok güzel görünüyorlardı hemen takip ettim biz üç kardeşiz bir abim var bir ablam ama kızların anneyle dialogları bambaşka oluyor, onun için bende kızım olsun arkadaşım olsun istiyordum gerçi 32 yaşına girecem neredeyse arkadaş olabilecek zamanda 40 larımda oluyorum, bakalım nasıl olacak bizde de babaannemin ördükleri var onlara bizde düğme gibi şeyler alıp süsleyeceğiz halamda randa ördü, dur resmi varsa atayım çok tatlı olmuştu

Bende univ hastanesinde doğum yapacağım kısmetse bana hastanenin verdiği listede bunların hepsi var o sebeple sordum Teşekkürler.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah, oldukça teferruatlı düşünüp hepsini hazırlamış mı hastaneniz? gecelik, pijama, sabahlık, çorap, iç giyim, bebeğin kıyafetlerine kadar mı anlayamadım, yoksa bakım ve temizlik malzemelerini mi kast ediyorsunuz.

Seninle aynı zamanda gitmiştik kontrole senin doktorun 4 hafta sonraya mı çağırdı ben haftaya gidiyorum, kolay gelsin canm, ama işler sen olmadan da yapılır aman sancıdan ağlama da yoksa duygusallık bende de tavan sürekli gözlerim dolu modda dolaşıyorum bir anda başlıyorum nedensiz yere sonra da kendime gülüyorum

Ben aldım bir uyku seti bir nevresim takımı iki tane de lastikli çarşaf her iki beşiğinide aynı anda kullanmayı düşünüyorum gündüzleri odasında uyur akşamları yatak odasında sepette ama benim sorduğum hastaneye giderken almak gerekir mi?

sinemnur cnm sepet beşik ve ahşap beşik almıştın fiyatları neydi ve içinde yatağı korumalığı vs var mıydı daha önce bahsetmiştin ama bulmak zor olur diye sordum bende bakınıyorum ama fiyatlar uçuk biraz

Uyku seti dahil büyüyen beşik 850 tl, uyku seti dahil sepet beşik 350 tl, uzun araştırmalar sonucu en uygun sepet beşik fiyatı buydu canım.

Doğru söylüyorsun canım yanımdan ayırmak birden zor olmasın diye gündüzleri ben de büyük beşikte yatıracağım. Yanlış anlamışım ben, hastane çantasına da almadım.

Uyku seti dahil büyüyen beşik 850 tl, uyku seti dahil sepet beşik 350 tl, uzun araştırmalar sonucu en uygun sepet beşik fiyatı buydu canım.
vallahi ikiside çok uyguna gelmiş.bizim bi büyüyen beşik (sadece iskelet:) 1500 e geldi. 1 aydır da gelecek diye bekliyoruz. yerleştiremiyorum odayı.duvar kağıdıyla kalakaldık

Öncelikle çok incesiniz bana ilk cevap veren evet sizdiniz sağolunuz. Ama ben ne yazsam da, siz ne anlamak istiyorsanız onu anlayacaksınız yazdıklarımdan. eğer yazdıklarımı tekrar daha dikkatli okursanız bu sefer beni anlayacağınızı umuyorum. sözlerime başlarken özellikle yanlış anlamamanız için, kırmamak için...Bağışlayın, afedersiniz diyerek giriş yaptım, buna rağmen eleştiri olarak görüyorsanız sizin vicdanınıza bırakıyorum ne diyeyim. ayrıca gözümden kaçmış değil onca soru sormama rağmen onlara cevap vermeyip bu konuyu uzatmanızda çok manidar... (ve yeni üye diye vurgulanması, bu neyi değiştirir ki anlamadım ? ) Herneyse küçücük bir fikir alışverişinin buralara gelmiş olması üzdü beni, hayatımda ilk kez bir siteye üye oldum, ondanda pişman oldum, dün belirtmiştim fazlada kullanmayı bilmiyorum, sizden ricam bu üyeliğimi nasıl kapatırım söylerseniz sevinirim. Herkese iyi akşamlar dilerim.

Hastanenin doğum ücretine dahil ettiği liste elimde ama yükleyemedim üstümdeki elbiselerle de gitsem sıkıntı olmaz, tüm saydıklarınız var içinde ben sadece kendi giymek istediğim geceliğimi ve oğlumun bir adet kıyafetini götüreceğim mesela lohusa şerbetine süslemelere kadar herşey dahil zaten bu sebeple sormuştum. Herneyse eleştiri değilde genç bir annenin fikri olarak algıladığınız için teşekkür ederim hayırlı doğumlar dilerim size de...

Ya çok beğendiğim bunları.
Bende bardaklardan almak istedim ama kv gerek yok dediği için vazgeçtim.
Bu şişelerdeki kolonya mı? Sen mi hazırladın içlerini?
Bu kağıttan ponponlara taktım kafayı bu aralar. Evi süslemek için onlardan alayım diyorum. Balonlar rafyalar falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…