- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.121
30. hafta kontrolünde sezaryen doğum ihtimalinden bahsetti doktorum ama kesin olan bir durum yok henüz, doğumum özel(üniv.) hastanede olacak, herhangi bir paket filan satın almadım (kuaför, foto çekimi vs içerenlerden) sadece özel tek kişilik odada olacağım, özel oda hizmeti olarak da ne var bilemiyorum, hastanenin gözlem odası bile tek kişilik ve özel duşu var ama sonuçta havlu vs orada olsa da kullanamam diye düşünüyorum. Listede adetleri de yazdım detaylı olsun, faydalanmak isteyen olur diye, uzun gibi görünebilir ama, temel ihtiyaçlar harici yer alan şeyler tarak, ayna, toka vs. onları da hastanede bulamam herhalde, çantamda da zaten çok küçük bir yer kaplıyorlar, koymakta sakınca görmedim ben, bebek için olan kalemlerde de, günde 7-8 defa üst değiştiriliyor sızma, kusma vs nedenlerden ötürü deniliyordu, maksimum 1-2 gece kalındığını düşünerek hastanede, 3 takımı 2 de yedeği olsun şeklinde düşünerek hazırladım, zaten bebek kıyafetleri minicik, bu uzun liste küçüücük bir el çantasına sığdı zaten, tabii herkesin kendi tercihi, sağlıkla kalın.Afedersiniz bu liste fazla geldi bana biraz...benmı eksiğim acaba doğum sezeryqn ve devlet Hastanesindemi olacak sizin
Bak sözünü unutma, yıllar sonra hatırlatırımay benim kızım senin gelinin olabilir canım:) çok şanslı bi gelin olur valla..tuna beye talibiz..(ismi selim tunaydı dimi buarada)
Sağlıcakla kalın Banu hanım.ne akılcı bakmasından bahsediyosunuz :))gerçekten çok güldüm bu cümleye. kk de yenisiniz belli bu cümleleri ona veriyorum. daha fazla bişey yazmaya gerek duymuyorum.burası tartışma ortamı deil .öyle olsunda istemem.
Bende univ hastanesinde doğum yapacağım kısmetse bana hastanenin verdiği listede bunların hepsi var o sebeple sordum Teşekkürler.30. hafta kontrolünde sezaryen doğum ihtimalinden bahsetti doktorum ama kesin olan bir durum yok henüz, doğumum özel(üniv.) hastanede olacak, herhangi bir paket filan satın almadım (kuaför, foto çekimi vs içerenlerden) sadece özel tek kişilik odada olacağım, özel oda hizmeti olarak da ne var bilemiyorum, hastanenin gözlem odası bile tek kişilik ve özel duşu var ama sonuçta havlu vs orada olsa da kullanamam diye düşünüyorum. Listede adetleri de yazdım detaylı olsun, faydalanmak isteyen olur diye, uzun gibi görünebilir ama, temel ihtiyaçlar harici yer alan şeyler tarak, ayna, toka vs. onları da hastanede bulamam herhalde, çantamda da zaten çok küçük bir yer kaplıyorlar, koymakta sakınca görmedim ben, bebek için olan kalemlerde de, günde 7-8 defa üst değiştiriliyor sızma, kusma vs nedenlerden ötürü deniliyordu, maksimum 1-2 gece kalındığını düşünerek hastanede, 3 takımı 2 de yedeği olsun şeklinde düşünerek hazırladım, zaten bebek kıyafetleri minicik, bu uzun liste küçüücük bir el çantasına sığdı zaten, tabii herkesin kendi tercihi, sağlıkla kalın.
tamam kızım adına verdim gitti.bundan sonra dünya ahiret dünürümsünBak sözünü unutma, yıllar sonra hatırlatırımAllahın emri Peygamberin kavliyle oğlumuz selim tuna'ya kızınız nehir'i istiyoruz, hahaha doğmamış çocuğa don biçmek neyse de, doğmamış çocuğa kız istemek tam da benden beklenirdi öperim dünürüm
Canımsınn, çok sağolll, aynen öyle hastaneye girince daha çok hastalananlardanım ben, son günler sancılı olur böyle, normal dendikçe de bir güç geliyor, gitmek istemiyorum hiç. Sizin tanışma zamanlaması çok iyiymişsinemnur canım tahmin edebiliorum canının acısını bolca dinlen anca öle geçer bu günler,sen ağladıkçada eşin kendini iyice çaresiz hissediodur kıyamam ya,aslında serum yesen belki iyi gelir ama sende benim gibi hastane atmosferinden hoşlanmıosan insanın gidesi hiç gelmez...biz eşim askerden döndükden 2 hafta sonra tanıştık ama hep derim zor beklemek çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun ilk önce bizlerin bu sıcaklarda bu bebişlerle son günleri sayarken
B Buminsibel arkadaşımızın öğlen aramıza yeni katıldığını gördüm, hatta bir "hoşgeldin" bile diyemedim diye hayıflandım, bekleyen bildirimler vardı, onlara yazdım işarasında, sonra diyeyim dedim, aklımdan çıktı,bu durumlara çok ayıplar gözle bakmak bence yanlış,bunu dile getirmeyi hoş bulmadım.abartıı biraz göreceli bi kavram kime göre? insanlarn heveslerini,hayallerini,yaşam standartlarını bilemeyiz .burada hepimiz iyi niyetlerle paylaşım yapıyoruz,birbirimizden çok şey öğreniyoruz bu tarz yorumlarla insanlarn heveslerini kırmayalım lütfen
Çanta tam benim istediğim gibi bende gri veya siyagih olsun eşimde kullansın diye istiyordum, o instagram sayfasına baktım düzenleyicilerde çok güzel görünüyorlardı hemen takip ettimtubisimben Valla ben hep erkek hayali kuruodum annemler hep erkek istiolardı bende cok severim erkek bebek ama ne zamanki kız olduğunu öğrendik 2. Bile kız istemeye başladım arkadaşımız olcak ya dertortağımız bambaşka bişeymiş bende o yüzden hiç bi eksiği kalsın istemiorum elimden gelse dünyaları alırım sanki almamışım gibi Ay bizim evde öpücük bile yok nike çanta aldık canım biz dur bulaım fotosunu suan balkonda havalanıp çünkü baya kokuodu, bizim arabamızda grili siyahlıydı bide eşimde takacak die gri aldık ...iç düzenleyici,evde derli toplu bi çanta olsun elimde die birde puset için instagramdan bu hesapdan 3 ayrı çanta alcam onlarda ya ağustosa ya eylüle artık kısmetse http://instagram.com/sinemindusleratolyesi Birde babaannemiz bişeyler örmüştü onlara çok cici düğmeler aldık kemeraltından birde kumaş aldık hem bizimkine hemde görümcemin çocuguna b.anne bize bi oyun halısı dikcek inşallah sahile çıkarsak çocuugun altında serili bişey olsun die
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah, oldukça teferruatlı düşünüp hepsini hazırlamış mı hastaneniz? gecelik, pijama, sabahlık, çorap, iç giyim, bebeğin kıyafetlerine kadar mı anlayamadım, yoksa bakım ve temizlik malzemelerini mi kast ediyorsunuz.Bende univ hastanesinde doğum yapacağım kısmetse bana hastanenin verdiği listede bunların hepsi var o sebeple sordum Teşekkürler.
Seninle aynı zamanda gitmiştik kontrole senin doktorun 4 hafta sonraya mı çağırdı ben haftaya gidiyorum, kolay gelsin canm, ama işler sen olmadan da yapılırSancılar bu sefer kasıkta daha yoğun canım, geçen seferki gibi değil, işler öyle yoğunki anlatamam,yerimden kıpırdayamıyorum, yurtdışından misafirler var, onlarla ilgileniyoruz kaç gündürkontrole de 12 ağustosta, bakalım dişimi sıkabildiğim yere kadar dayanıyorum, ağlamam sancımdan da değil, duygusallık tavanda, eşim öpse ağlıyorum, Amin canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.
Ben aldım bir uyku seti bir nevresim takımı iki tane de lastikli çarşaf her iki beşiğinide aynı anda kullanmayı düşünüyorum gündüzleri odasında uyur akşamları yatak odasında sepette ama benim sorduğum hastaneye giderken almak gerekir mi?Canım sepet beşiğimiz gelmiş, bu 3. sefer biliyorsun, akşam onu almaya gideceğiz eşimle, bu sefer de sürpriz bir şey çıkmazsa bakalım, onun içerisinde çarşaf ve yastık kılıfı var, aynı şekilde büyüyen beşiğin de uyku seti çarşaflı ve yastık kılıflı, tekrar almadım ben, lastikli çarşaf alsam mı diye düşündüm , sonra gerek görmedim, zaten ilk 6-8 ay sepet beşikte yanımızda olacak diye, primanın yatak koruma pedlerinden almıştım biliyorsun, alta onu sererim, üste de uyku setinin çarşafı yeter diye düşündüm.
Uyku seti dahil büyüyen beşik 850 tl, uyku seti dahil sepet beşik 350 tl, uzun araştırmalar sonucu en uygun sepet beşik fiyatı buydu canım.sinemnur cnm sepet beşik ve ahşap beşik almıştın fiyatları neydi ve içinde yatağı korumalığı vs var mıydı daha önce bahsetmiştin ama bulmak zor olur diye sordum bende bakınıyorum ama fiyatlar uçuk biraz
Doğru söylüyorsun canım yanımdan ayırmak birden zor olmasın diye gündüzleri ben de büyük beşikte yatıracağım. Yanlış anlamışım ben, hastane çantasına da almadım.Ben aldım bir uyku seti bir nevresim takımı iki tane de lastikli çarşaf her iki beşiğinide aynı anda kullanmayı düşünüyorum gündüzleri odasında uyur akşamları yatak odasında sepette ama benim sorduğum hastaneye giderken almak gerekir mi?
vallahi ikiside çok uyguna gelmiş.bizim bi büyüyen beşik (sadece iskelet:) 1500 e geldi.Uyku seti dahil büyüyen beşik 850 tl, uyku seti dahil sepet beşik 350 tl, uzun araştırmalar sonucu en uygun sepet beşik fiyatı buydu canım.
B Buminsibel arkadaşımızın öğlen aramıza yeni katıldığını gördüm, hatta bir "hoşgeldin" bile diyemedim diye hayıflandım, bekleyen bildirimler vardı, onlara yazdım işarasında, sonra diyeyim dedim, aklımdan çıktı,tubisimben karşılamış arkadaşı ev sahibi olarak dedim(sanal ortam da olsa önemsediğimi, şaka yapsam da ciddi olduğumu bilmenizi isterim), sonra arkadaşın önce benim listeye abartılı, ardından tubisimben hazırlıklara abartılı demesi gerçekten beni de üzdü, elbette herkes tercihlerinde serbest ama ilk hevesle yapılan hazırlıkları da direkt eleştirmek kusura bakmayın biraz acımasızca geliyor, kaldı ki burada konuştuk, eşiniz, dostunuz, çevreniz faydalanamıyorsa bile mahalle muhtarlıkalrında kıyafet toplama yerleri var, hayır olarak dönüşü sağlanıyor, değil ziyan muhtaçlara fayda oluyor diye. Beni yanlış anlamanızı istemem ama ilk günden samimiyetle karşılandığınız bir ortamda eleştiriyle devam etmeniz yaşadığımız bu en özel en hassas günlerimizde kimi olsa üzer diye düşünüyorum, sağlıkla kalın.
Sağlıkla alın kucağınıza inşallah, oldukça teferruatlı düşünüp hepsini hazırlamış mı hastaneniz? gecelik, pijama, sabahlık, çorap, iç giyim, bebeğin kıyafetlerine kadar mı anlayamadım, yoksa bakım ve temizlik malzemelerini mi kast ediyorsunuz.[/Q
Üstündeki kıyafetlerle gitsen bile herşey hazır orda dosya yükleyemedim yoksa bana verilen doğum ücretinin kapsadığı şeyleri atacaktım buraya. tabi tercih edersin etmezsin kişi kendi bilir ben mesela temzilik malzemeleri vs. hiç götürmeyeceğim kendim ve bebeğim için bir kaç kıyafet( hastane çıkışı vs.de listede var aslında) Teşekkürler size de hayırlı doğumlar dilerim. Bir eleştiri değilde sadece 24 yaşında genç bir acemi annenin fikrini beyan etmesi olarak algıladığınız için de ayrıca sağolun.
Öncelikle çok incesiniz bana ilk cevap veren evet sizdiniz sağolunuz. Ama ben ne yazsam da, siz ne anlamak istiyorsanız onu anlayacaksınız yazdıklarımdan. eğer yazdıklarımı tekrar daha dikkatli okursanız bu sefer beni anlayacağınızı umuyorum. sözlerime başlarken özellikle yanlış anlamamanız için, kırmamak için...Bağışlayın, afedersiniz diyerek giriş yaptım, buna rağmen eleştiri olarak görüyorsanız sizin vicdanınıza bırakıyorum ne diyeyim. ayrıca gözümden kaçmış değil onca soru sormama rağmen onlara cevap vermeyip bu konuyu uzatmanızda çok manidar... (ve yeni üye diye vurgulanması, bu neyi değiştirir ki anlamadım ? ) Herneyse küçücük bir fikir alışverişinin buralara gelmiş olması üzdü beni, hayatımda ilk kez bir siteye üye oldum, ondanda pişman oldum, dün belirtmiştim fazlada kullanmayı bilmiyorum, sizden ricam bu üyeliğimi nasıl kapatırım söylerseniz sevinirim. Herkese iyi akşamlar dilerim.B Buminsibel arkadaşımızın öğlen aramıza yeni katıldığını gördüm, hatta bir "hoşgeldin" bile diyemedim diye hayıflandım, bekleyen bildirimler vardı, onlara yazdım işarasında, sonra diyeyim dedim, aklımdan çıktı,tubisimben karşılamış arkadaşı ev sahibi olarak dedim(sanal ortam da olsa önemsediğimi, şaka yapsam da ciddi olduğumu bilmenizi isterim), sonra arkadaşın önce benim listeye abartılı, ardından tubisimben hazırlıklara abartılı demesi gerçekten beni de üzdü, elbette herkes tercihlerinde serbest ama ilk hevesle yapılan hazırlıkları da direkt eleştirmek kusura bakmayın biraz acımasızca geliyor, kaldı ki burada konuştuk, eşiniz, dostunuz, çevreniz faydalanamıyorsa bile mahalle muhtarlıkalrında kıyafet toplama yerleri var, hayır olarak dönüşü sağlanıyor, değil ziyan muhtaçlara fayda oluyor diye. Beni yanlış anlamanızı istemem ama ilk günden samimiyetle karşılandığınız bir ortamda eleştiriyle devam etmeniz yaşadığımız bu en özel en hassas günlerimizde kimi olsa üzer diye düşünüyorum, sağlıkla kalın.
Hastanenin doğum ücretine dahil ettiği liste elimde ama yükleyemedim üstümdeki elbiselerle de gitsem sıkıntı olmaz, tüm saydıklarınız var içinde ben sadece kendi giymek istediğim geceliğimi ve oğlumun bir adet kıyafetini götüreceğim mesela lohusa şerbetine süslemelere kadar herşey dahil zaten bu sebeple sormuştum. Herneyse eleştiri değilde genç bir annenin fikri olarak algıladığınız için teşekkür ederim hayırlı doğumlar dilerim size de...Sağlıkla alın kucağınıza inşallah, oldukça teferruatlı düşünüp hepsini hazırlamış mı hastaneniz? gecelik, pijama, sabahlık, çorap, iç giyim, bebeğin kıyafetlerine kadar mı anlayamadım, yoksa bakım ve temizlik malzemelerini mi kast ediyorsunuz.
Kızlar hazırlıklar bitti galiba kimseye bişey yazmıyor foto yollamıyor. Ben size yaptığım bikaç şeyi yollayayım o zaman
Eki Görüntüle 1864189 Eki Görüntüle 1864190
Bunları daha önce göndermiştim etiketleri de geldi yapıştırdım ve hepsini tamamladım
Eki Görüntüle 1864192
Bunlar da lohusa şerbeti bardaklarım aslında 30 tane gelmiş ben 20 tane istediğim halde ama ben 12 tane süsledim bana bunlar biraz görsel geliyor
Eki Görüntüle 1864198
Bunlarda lohusa terliğim tacım bebişim için saç bandı, ne kadar kullanırım bilmiyorum ama bulunsun dedim
Eki Görüntüle 1864199
minnoşuma saç bantları yaptım bir deevde fırsat buldukça bunları yapıyorum çok zevkli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?