2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Hepsi coook cici olmus canim ellerine saglik. Benim nedense hic ugrasasim yok bu kez :) iyice tembele bagladim. Bi cikolata siparisi veririm bi de hatira aynadir lavanta kesesidir oyle bisi yaptiririm yeter diyorum :)) tum hevesimi aldim galiba oglumda

Eki Görüntüle 1864202

henüz elimize ulaşmadı ama bizimkapı süsümüz ve yastğmız. isim olarak nehir yazacak:)

Cok guzel bunlar da canim. Guzel gunlerde kullanin

tubisimben Ya aramızda kalsın ben kıskanıorum şimdiden zaten eşimle 9 aydır kardeşden öteyiz iyice çıldırcak duruma giriorum...lohusa dönemini sağsalim atlatalım geriye sanki bi o kaldı,geçmio geçmio o günler say say valla geldi banada,bugün iç çamaşırı çanta alışverişimizi yaptık sonunda hepsini adam akıllı bi toparlayınca çekicem fotoğrafını bu arada senin kızın olmak varmış arkadasın ne güzel ellerin becerikliymiş süper olmuşlar ben çok beğendim güle güle kullanın güzel anıları olsun inşallah

Benimki de ilk ve kız olmasının hevesi sanırım, ikinci olursa nasıl olur bilmiyorum aslında abartmayı çok sevmem ve sade şeylerden hoşlanırım ama bu kız beni bu hale getirdi

sinemnur canım tahmin edebiliorum canının acısını bolca dinlen anca öle geçer bu günler,sen ağladıkçada eşin kendini iyice çaresiz hissediodur kıyamam ya,aslında serum yesen belki iyi gelir ama sende benim gibi hastane atmosferinden hoşlanmıosan insanın gidesi hiç gelmez...biz eşim askerden döndükden 2 hafta sonra tanıştık ama hep derim zor beklemek çok zor Allah herkesin yardımcısı olsun ilk önce bizlerin bu sıcaklarda bu bebişlerle son günleri sayarken

Çok teşekkür ederim canm, aslında hep hayalimdi küçüklüğümden beri kızım olursa her tarafını süsleyeceğim derdim Ondan bu hevesim bizde de durum aynı hamileliğimden beri öpücükten başka bişey görmedim lohusa dönemini de lohusa psikolojisine girmeden rahatça atlatalım ondan sonrası kolay bu arada çanta ne aldın? Ben hala alamadım da

Benimki de ilk ve kız olmasının hevesi sanırım, ikinci olursa nasıl olur bilmiyorum aslında abartmayı çok sevmem ve sade şeylerden hoşlanırım ama bu kız beni bu hale getirdi
Bağışlayın beni ama çok abartilara tanık oluyorum. Annem bebeğin yediği helal giydiği haram derdi katılıyorum.

Tatlım sancıların geçenki sancılar gibi mi? Keşke ürolojiye bir gitseydin, seni ağlatacak kadar ağrın varsa doktora gitmek daha iyi olurdu, Allah sağlık versin inşallah, en kısa ve en doğru zamanda da oğluna kavuştursun

Bağışlayın beni ama çok abartilara tanık oluyorum. Annem bebeğin yediği helal giydiği haram derdi katılıyorum.
Benim annemde çok söyler, kıyafet konusunda abarttığım doğru ama onlarda ziyan olacak çöpe gidecek hiç bişey yok kuzenlerim dört gözle benimde kızım olsa da senden şunları alsak diyorlar, bizde böyledir akrabalar arasında dönüşüm vardır mesela benim yatak odamda kullanacağım bebek sepetini kaç tane kuzenim kullandı şimdi bana geldi süslemelerini değiştirip kullanıyoruz, onun için ben ziyan olacak birşey görmüyorum

bu durumlara çok ayıplar gözle bakmak bence yanlış,bunu dile getirmeyi hoş bulmadım.abartıı biraz göreceli bi kavram kime göre? insanlarn heveslerini,hayallerini,yaşam standartlarını bilemeyiz .burada hepimiz iyi niyetlerle paylaşım yapıyoruz,birbirimizden çok şey öğreniyoruz bu tarz yorumlarla insanlarn heveslerini kırmayalım lütfen

tubisimben Valla ben hep erkek hayali kuruodum annemler hep erkek istiolardı bende cok severim erkek bebek ama ne zamanki kız olduğunu öğrendik 2. Bile kız istemeye başladım arkadaşımız olcak ya dertortağımız bambaşka bişeymiş bende o yüzden hiç bi eksiği kalsın istemiorum elimden gelse dünyaları alırım sanki almamışım gibiAy bizim evde öpücük bile yok nike çanta aldık canım biz dur bulaım fotosunu suan balkonda havalanıp çünkü baya kokuodu, bizim arabamızda grili siyahlıydı bide eşimde takacak die gri aldık ...iç düzenleyici,evde derli toplu bi çanta olsun elimde die birde puset için instagramdan bu hesapdan 3 ayrı çanta alcam onlarda ya ağustosa ya eylüle artık kısmetse http://instagram.com/sinemindusleratolyesi Birde babaannemiz bişeyler örmüştü onlara çok cici düğmeler aldık kemeraltından birde kumaş aldık hem bizimkine hemde görümcemin çocuguna b.anne bize bi oyun halısı dikcek inşallah sahile çıkarsak çocuugun altında serili bişey olsun die

Eklentiler

• image.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    17 KB · Görüntüleme: 81
Sancılar bu sefer kasıkta daha yoğun canım, geçen seferki gibi değil, işler öyle yoğunki anlatamam,yerimden kıpırdayamıyorum, yurtdışından misafirler var, onlarla ilgileniyoruz kaç gündür kontrole de 12 ağustosta, bakalım dişimi sıkabildiğim yere kadar dayanıyorum, ağlamam sancımdan da değil, duygusallık tavanda, eşim öpse ağlıyorum, Amin canım benim hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah.

Paylaşım varsa sorun yok bence ben fikrimi söyledim yadirgamaz haddi değil zaten bebek sizin kese sizin

sinemnur canm aklıma takıldı bebek ve anne yatağı için çarşaf yastık kılıfı alacakmıyız, sen ne düşünüyorsun?
Canım sepet beşiğimiz gelmiş, bu 3. sefer biliyorsun, akşam onu almaya gideceğiz eşimle, bu sefer de sürpriz bir şey çıkmazsa bakalım, onun içerisinde çarşaf ve yastık kılıfı var, aynı şekilde büyüyen beşiğin de uyku seti çarşaflı ve yastık kılıflı, tekrar almadım ben, lastikli çarşaf alsam mı diye düşündüm , sonra gerek görmedim, zaten ilk 6-8 ay sepet beşikte yanımızda olacak diye, primanın yatak koruma pedlerinden almıştım biliyorsun, alta onu sererim, üste de uyku setinin çarşafı yeter diye düşündüm.

Bende iyi niyetin le söyledim kimseyi yadirgamak haddim değil Banu hanım. Daha akılcı bakmak gerektiğini düşünüyorum ben ve fikrimi söyledim katilirsiniz katılmasıniz ben yazdım diye tugba hanımın hevesinin kırıldığı sanmiyorum

ne akılcı bakmasından bahsediyosunuz :))gerçekten çok güldüm bu cümleye. kk de yenisiniz belli bu cümleleri ona veriyorum. daha fazla bişey yazmaya gerek duymuyorum.burası tartışma ortamı deil .öyle olsunda istemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…