- 28 Temmuz 2016
- 59
- 43
- 3
- 33
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.101
Çok güzeller...Eki Görüntüle 1864202
henüz elimize ulaşmadı ama bizimkapı süsümüz ve yastğmız. isim olarak nehir yazacak:)
Kızlar hazırlıklar bitti galiba kimseye bişey yazmıyor foto yollamıyor. Ben size yaptığım bikaç şeyi yollayayım o zaman
Eki Görüntüle 1864189 Eki Görüntüle 1864190
Bunları daha önce göndermiştim etiketleri de geldi yapıştırdım ve hepsini tamamladım
Eki Görüntüle 1864192
Bunlar da lohusa şerbeti bardaklarım aslında 30 tane gelmiş ben 20 tane istediğim halde ama ben 12 tane süsledim bana bunlar biraz görsel geliyor
Eki Görüntüle 1864198
Bunlarda lohusa terliğim tacım bebişim için saç bandı, ne kadar kullanırım bilmiyorum ama bulunsun dedim
Eki Görüntüle 1864199
minnoşuma saç bantları yaptım bir deevde fırsat buldukça bunları yapıyorum çok zevkli
Eki Görüntüle 1864202
henüz elimize ulaşmadı ama bizimkapı süsümüz ve yastğmız. isim olarak nehir yazacak:)
Hahahah pabucun şimdiden dama atılmış arkadaşım, torun baldan tatlı" seninkiler önemli değil de, aman bebişinkiler eksiksiz olsun" yerim ben o narin melekleri
Benimki de ilk ve kız olmasının hevesi sanırım, ikinci olursa nasıl olur bilmiyorumHepsi coook cici olmus canim ellerine saglik. Benim nedense hic ugrasasim yok bu kez :) iyice tembele bagladim. Bi cikolata siparisi veririm bi de hatira aynadir lavanta kesesidir oyle bisi yaptiririm yeter diyorum :)) tum hevesimi aldim galiba oglumda
Cok guzel bunlar da canim. Guzel gunlerde kullanin
Çok teşekkür ederim canm, aslında hep hayalimdi küçüklüğümden beri kızım olursa her tarafını süsleyeceğim derdimtubisimben Ya aramızda kalsın ben kıskanıorum şimdiden zaten eşimle 9 aydır kardeşden öteyiz iyice çıldırcak duruma giriorum...lohusa dönemini sağsalim atlatalım geriye sanki bi o kaldı,geçmio geçmio o günler say say valla geldi banada,bugün iç çamaşırı çanta alışverişimizi yaptık sonunda hepsini adam akıllı bi toparlayınca çekicem fotoğrafını bu arada senin kızın olmak varmış arkadasın ne güzel ellerin becerikliymiş süper olmuşlar ben çok beğendim güle güle kullanın güzel anıları olsun inşallah
Bağışlayın beni ama çok abartilara tanık oluyorum. Annem bebeğin yediği helal giydiği haram derdi katılıyorum.Benimki de ilk ve kız olmasının hevesi sanırım, ikinci olursa nasıl olur bilmiyorumaslında abartmayı çok sevmem ve sade şeylerden hoşlanırım ama bu kız beni bu hale getirdi
Tatlım sancıların geçenki sancılar gibi mi? Keşke ürolojiye bir gitseydin, seni ağlatacak kadar ağrın varsa doktora gitmek daha iyi olurdu, Allah sağlık versin inşallah, en kısa ve en doğru zamanda da oğluna kavuştursunTeşekkür ederim canım, sabahtan yine acil yolunu tutuyorduk, direndim, şimdi hafifledi çok şükür, eşim gidelim dedi, yine serum yemek istemedim. Mide bulantılarım yeniden başladı hafif hafif de olsa, bu sefer de sağdan sancı girdi, bir de görsen oturup ağlıyorum, eşim de korkuyor haliyle, iyice tuhaf oldumeşimin yolunu 5,5 ay beklemiştim askerdeyken, bebişler 9 ay bekletiyor, bir de artık zaman geçmiyor sanki.
Benim annemde çok söyler, kıyafet konusunda abarttığım doğru ama onlarda ziyan olacak çöpe gidecek hiç bişey yok kuzenlerim dört gözle benimde kızım olsa da senden şunları alsak diyorlar, bizde böyledir akrabalar arasında dönüşüm vardır mesela benim yatak odamda kullanacağım bebek sepetini kaç tane kuzenim kullandı şimdi bana geldi süslemelerini değiştirip kullanıyoruz, onun için ben ziyan olacak birşey görmüyorumBağışlayın beni ama çok abartilara tanık oluyorum. Annem bebeğin yediği helal giydiği haram derdi katılıyorum.
bu durumlara çok ayıplar gözle bakmak bence yanlış,bunu dile getirmeyi hoş bulmadım.abartıı biraz göreceli bi kavram kime göre? insanlarn heveslerini,hayallerini,yaşam standartlarını bilemeyiz .burada hepimiz iyi niyetlerle paylaşım yapıyoruz,birbirimizden çok şey öğreniyoruz bu tarz yorumlarla insanlarn heveslerini kırmayalım lütfenBağışlayın beni ama çok abartilara tanık oluyorum. Annem bebeğin yediği helal giydiği haram derdi katılıyorum.
Sancılar bu sefer kasıkta daha yoğun canım, geçen seferki gibi değil, işler öyle yoğunki anlatamam,yerimden kıpırdayamıyorum, yurtdışından misafirler var, onlarla ilgileniyoruz kaç gündürTatlım sancıların geçenki sancılar gibi mi? Keşke ürolojiye bir gitseydin, seni ağlatacak kadar ağrın varsa doktora gitmek daha iyi olurdu, Allah sağlık versin inşallah, en kısa ve en doğru zamanda da oğluna kavuştursun
Paylaşım varsa sorun yok bence ben fikrimi söyledim yadirgamaz haddi değil zaten bebek sizin kese sizinBenim annemde çok söyler, kıyafet konusunda abarttığım doğru ama onlarda ziyan olacak çöpe gidecek hiç bişey yok kuzenlerim dört gözle benimde kızım olsa da senden şunları alsak diyorlar, bizde böyledir akrabalar arasında dönüşüm vardır mesela benim yatak odamda kullanacağım bebek sepetini kaç tane kuzenim kullandı şimdi bana geldi süslemelerini değiştirip kullanıyoruz, onun için ben ziyan olacak birşey görmüyorum
Canım sepet beşiğimiz gelmiş, bu 3. sefer biliyorsun, akşam onu almaya gideceğiz eşimle, bu sefer de sürpriz bir şey çıkmazsa bakalım, onun içerisinde çarşaf ve yastık kılıfı var, aynı şekilde büyüyen beşiğin de uyku seti çarşaflı ve yastık kılıflı, tekrar almadım ben, lastikli çarşaf alsam mı diye düşündüm , sonra gerek görmedim, zaten ilk 6-8 ay sepet beşikte yanımızda olacak diye, primanın yatak koruma pedlerinden almıştım biliyorsun, alta onu sererim, üste de uyku setinin çarşafı yeter diye düşündüm.sinemnur canm aklıma takıldı bebek ve anne yatağı için çarşaf yastık kılıfı alacakmıyız, sen ne düşünüyorsun?
Bende iyi niyetin le söyledim kimseyi yadirgamak haddim değil Banu hanım. Daha akılcı bakmak gerektiğini düşünüyorum ben ve fikrimi söyledim katilirsiniz katılmasıniz ben yazdım diye tugba hanımın hevesinin kırıldığı sanmiyorumbu durumlara çok ayıplar gözle bakmak bence yanlış,bunu dile getirmeyi hoş bulmadım.abartıı biraz göreceli bi kavram kime göre? insanlarn heveslerini,hayallerini,yaşam standartlarını bilemeyiz .burada hepimiz iyi niyetlerle paylaşım yapıyoruz,birbirimizden çok şey öğreniyoruz bu tarz yorumlarla insanlarn heveslerini kırmayalım lütfen
ne akılcı bakmasından bahsediyosunuz :))gerçekten çok güldüm bu cümleye. kk de yenisiniz belli bu cümleleri ona veriyorum. daha fazla bişey yazmaya gerek duymuyorum.burası tartışma ortamı deil .öyle olsunda istemem.Bende iyi niyetin le söyledim kimseyi yadirgamak haddim değil Banu hanım. Daha akılcı bakmak gerektiğini düşünüyorum ben ve fikrimi söyledim katilirsiniz katılmasıniz ben yazdım diye tugba hanımın hevesinin kırıldığı sanmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?