2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Masaallah canım sana ya resmen hazırlığına imrendim. Benim bebek anneden yana pek bir tembel :) temelden ziyade geçmişteki kaybımdan dolayı inan bir parça birşey almadim buraya takiliyorum ki sizin hazırlıklarını belki beni heveslendirir ama yine de tam alicam dur diyorum kendime. Aslında herşey kafamda ama son Dr kontrolumu bekliyorum sonra hepsini aynı anda siparis edecegim Allahın izniyle. Yetiştiği kadar artık ama listen çok iyi olmus okudukça aaa evet bu da olmalı diye okudum :) çok teşekkürler.

Aslında bende o bardakları çok gerekli gördüğümden değil ama görüntü olarak hoşuma gidiyordu fiyatlarıda çok değildi elimdeki malzemelerle süsledim, şişedeki gül esanslı kolonya gittigidiyordan sipariş verdim istediğin esans kokulu ve renkte gönderiyorlar, iki litre aldım 50 adet için fazla bile geldi, bu siparişleri verirken 4-5 tane de o kağıt popnponlardan aldım zaten düz kağıt gibi geliyor internetten bakarak ponpon yapacağım, şimdilik erken diye yapmadım. Bunlar aslında çok pahalı şeyler değil içinde kalacağına yapabilirsin

Her hastanenin listesi farklıdır, ben de hazırlamadan önce sormuştum hemşireye, ona göre ekleme çıkarmalar yaptım. O konu başka ama insanların hevesleri, özellikle ilk çocukta çok başka. Etraflarında zaten yapma etme diyen oluyordur ve bunalıyorlardır. Bu kadar empatik bir ortamda bunları duymak en son isteyecekleri şey. Bir de insan yapısıyla alakalı bir durum. Benim de nasipse kızım olacak, hiç bebek süsüdür hastane süsüdür uğraşmadım. Kimse de şaşırmadı çünkü yapım böyle. Evlenirken de böyleydim. Kıyafetleri desen pembeli, cici bicili neredeyse hiç yok. olabildiğince az sayıda ve sade tondalar. Ama tekrar ediyorum bu benim olaya bakış açım. Ne bu yönde yargılanmayı isterim ne de aksi bakış açısına sahip arkadaşlarımı yargılarım. Onların mutluluğuna ortak olmayı denerim. Size de tavsiye ederim. İyi akşamlar.

Masaallah canım sana ya resmen hazırlığına imrendim. Benim bebek anneden yana pek bir tembel :) temelden ziyade geçmişteki kaybımdan dolayı inan bir parça birşey almadim buraya takiliyorum ki sizin hazırlıklarını belki beni heveslendirir ama yine de tam alicam dur diyorum kendime. Aslında herşey kafamda ama son Dr kontrolumu bekliyorum sonra hepsini aynı anda siparis edecegim Allahın izniyle. Yetiştiği kadar artık ama listen çok iyi olmus okudukça aaa evet bu da olmalı diye okudum
Sen ne kadar becerikli ve zevkli bir annesin öyle inan hepsine bayıldım müthiş olmuşlar kızın çok şanslı valla.
Ben bebegin cinsiyetini öğrenmeden önce Allahım ben balıksırtı bile ormeyi bilmiyorum kızım olursa çok dert yanacak benden diyordum sonra erkek olduğunu öğrenince ona babası öğretecek sacina şekil vermeyi diye sevinmistim :) güzel sağlıklı günlerde kullanırsınız insaallah

Ya şaşiyorum hayretler içindeyim gerçekten... ben zaten çok güzel olduğunu yazdım tugba hanımı tebrik ettim ve bana abartı geliyor dedim. Bunda ne var allah aşkına ya. Neden bukadar karşısıniz farklı düşünceye...Tuğba hanim ben israf etmiyorum zaten Kuzenler vs kullanıyoruz dedi güzel ozaman falan dedim. Bunları okumuyormusunuz

O kadar soru sordum bitane cevap alamadım pes yani ne gündem oldu şu konu ya... o senin fikrin deyip geçebilirsiniz. Uzatmanızi anlamıyorum. Hepiniz ablam yaşindasiz saygısiz davranmamak için ne kelime kullanacağını şaşırıyorum yeter!!!

Yazım dilinizin fazla antipatik olduğundan olabilir mi acaba?
Dakikalardır yazdıklarınızı okuyup ben bile gerildim. Ki gerilen sadece ben değilim farkındaysanız.
Çok fazla yeni arkadaşımız oluyor sizin gibi ama gelir gelmez sizin gibi giriş yapmıyorlar. Bazı fikirleri kendimize saklamamız çılgınlar gibi hormon fışkıran topluluklarda en idealidir.

Ayrıca sünnet konusunu sormuştunuz. Ben doğar doğmaz yaptırmayı düşünüyordum ama yapışma ve tekrar aynı operasyonu tekrar ettirme gibi riskleri olduğundan biraz daha ileri zamanlara erteledim. Özellikle yaz ayları sıcak nedeniyle bakteri üremesi vs gibi durumlara çok müsait. Havalar serinlediğinde düşünüyoruz.

Benim yargılamak haddim değil zaten bunu belirttim daha önce! Ama toplanmış sizler hadsizlik yapıyorsunuz bana. Lütfen sizde benim fikrim saygı duyun ve eleştiri değil fikir beyanı olduğunu idrak ediniz. Üstelik ben direk tugba hanımı kastetmeden bqzi seylerde bana biraz abartı geliyor dedim neyse...Allaha havale ediyorum

Farkındaysanız size verilen cevaplar da saygı çerçevesinde. Bu yüzden sinirlenmenin anlamı yok diye düşünüyorum. Ben ilk lafınız "giydiği haram yediği helal" lafınıza takıldım ki eminim burada herkes bilimum eş dosttan duymuştur bu lafı. Sadece burada tekrarlanmasını hoş bulmadım. Tuğba Hanım gerekçesiyle cevaplamış ama sadece hevesi için hazırlık yapan arkadaşlar da okuyor yazdıklarınızı. Bu yönde fikirlerinizi kendinize saklayın. Hepimiz son aylarımızdayız ve ağızdan çıkan her söz önemli.

Yazım dilim neden antipatik geldi anlayamadım gayet ölçülü, ne yapmamı bekliyordunuz?

Biz ne söylesek boş. Ölçünüz hadsizliğimize kadar uzandı.
Evet ben cümleleri dikkatli kurmaya çalışıyorum hala kırmayayim diyorum. Siz onca soru sormama rağmen, konuyu kapatmaya calisacaginiza bu konu üzerinde 5 altı hanim hadsizlik yapıyorsunuz. Neyse hayırlı dogumlar hepinize.

Gebelikten dir bu tavirlariniz deyip susuyorum bu kadar tahammulsuzluk bebeğede zarar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…