2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

sinemnur acilen bu sayfaya bekleniyorsun:) en çok senin aldıklarına bakmak için giriyorum bu sayfaya ama yok henüz
:):):) canım bugünlerde işler çok yoğun, istanbul'dan yeni döndük, fuardaydık, yorgunluğu atamadım hala üzerimden, hafta sonu koyarım inşallah, son eksiklikleri de ay başına alacağız onları da alınca koyarım artık. seninkileri kaçırdım mı ben kuzum, senden de bekliyorum.

Modeller çok güzeller güzel günlerde kullanın canm Arabanın otokoltuğu (puseti) yok mu? Benim ona da ihtiyacım var arabada kullanabilmek için. Ayrıca mamas&papas bildiğim kadarıyla pahalıydı sen kaça aldın? Bende baktım mothercare daha önceden bu marka yoktu ya da benim gözümden kaçtı diğerlerini de pek beğenmemiştim. Neyse artık hafta sonu iyi bir dolanmak lazım

güle güle kullanmak nasip olsun cnm. beşiği ne kadara aldınız 300 tl ye 100 tl kampanya var mothercare de devam ediyor mu acaba bende haftasonu gidip bakacağım. dolap almayı düşünüyor musun?
teşekkür ederim :) 635 e aldık cnm biz alırkende indirim vardı... şimdi kaça gelir bilmiyorum... dolapta almayı düşünüyorum ama ordan almadık henüz karar vermedim ama büyük ihtimalle ikeadan dolap ve şifonyer alacağız.

teşekkür ederim canım :) evet çok ucuz değil ben indirimli bulmuştum eski sezon fiyatı 1268 tl ye aldık ama sadece araba ana kucağıda alsaydık 2000 e yakın oluyordu ama bizim arabamız olmadığı ve yakın zamandada olmayacağı için ana kucağı almak mantıklı gelmedi... fiyatlar ucuz değil tabiki ama dediğim gibi içimize sindi bizde aldık :) çok daha pahalı olanlar var araştırdıysan bilirsin zaten bu arabanın en iyi özelliklerinden biride katlanınca çok az yer kaplıyor onada dikkat et derim. mothercare in mobilyalarını yakından görmek istersende suadiye mağazasını tavsiye ederim orda çoğu oluyor teşhirde görebilirsin... daha güzelleride vardı ama fiyat+kalite olarak bu makul geldi bize aldık bakalım hayırlısı :) bu arada bebek arabasını mothercare den almadık karyola ordan sadece. arabayı vipbebekten aldık.

Gule gule kullanin
Ben de siz yazınca baktim armadillo flip e baya hosuma gitti.
Ben de arabada da kullanacagim o yuzden ana kucagi almam sart sanirim di mi oto koltugu yerine kullanmak icin?

Herkes ne kadar çok şey almış valla bende daha bi ton eksik var kendimi geride kalmış hissettim kızımızın odası olcak haziran sonu anca halledebilcez ne yazıkki çılgın annanesi kendi almak istiomuş yatağı b.anneside dolap ve sifonyeri alcak...odamızın 2 duvarı sarıya boyancak...vs vs annem english home dan pembe bebek pikesi,pembe ponponlu battaniye,pembe kalpli nevresim takımı,mavi kuşlu uyku takımı almış,henüz göremedik bende english home dan kısmetse yatak koruyucu almayı planlıorum,birde dün trendyoldan 2 tane 6lı hastane çıkışı aldık... Madame coco dan iki tane diz battaniyesi aldım olurda yerde oynamak ister vs die,yün yıkanabilir battaniye ve yastık(english home) dolap içine iki kutu (h&m) banyo oyuncağı (rossmann) dan

Eklentiler

• image.webp
    3 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 115
  • image.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    57,1 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 170
  • image.webp
    22,3 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    16 KB · Görüntüleme: 122
  • image.webp
    61,6 KB · Görüntüleme: 153
  • image.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 129
  • image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 114
  • image.webp
    62,2 KB · Görüntüleme: 133
  • image.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 119
  • image.webp
    12 KB · Görüntüleme: 110
  • image.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 130
  • image.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 140
  • image.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 132
  • image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 134
  • image.webp
    30 KB · Görüntüleme: 106
  • image.webp
    36 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 121
Kıyafetlerin bi çoğu koton(%50 indirim) h&m ( 2 al 1 öde) chiccolar %50 indirim ve diğer english home ürünlerinin hepsi %50 indirimden... Bu arada aradaki maviler ilk içime erkek doğmasından dolayı alınmışlar...

Eklentiler

• image.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 131
  • image.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 137
Son düzenleme:
güle güle kullanın canım çok tatlılar gerçekten, kız cicilerine bayılıyorum. epey bir şey almışsın sen de canım, tabi eksik bitmez ama önemli olan ilk etapta bebişe lazım olcaklar zaten. sonra bebişin kilosuna ve mevsime göre alışveriş yapmak daha mantıklı. alır bebişimizi hem gezeriz hem alışveriş yaparız, ah o günler de gelsin dimi . kız bebişe mavi de yakışıyor zaten. bizimki erkek muhtemelen ama ayrıntılıda kesinleşcek diye çok erkeksi giysiler almamaya çalıştım. tutuyorum kendimi hala şöyle papyonlu tulumlar filan almamak için . uyku tulumu bizimkinden sanırım, ben beğendim canım içi dışı pamuklu kumaş, yandan aşağı full fermuar üstten de çıtçıtlı, çok tatlı görünüyor. sağlıklı güzel günlerde kullanın hepsini inşallah..

ajenjo Aminn teyzesi amin inşallah bütün kuzucuklarımız sağlıklı gelsinler...evet bende sonradan gördüm aynı tulum annem farketmez diyip buldugu gibi almış,o kuşlu tulumun yatak koruyucusundan da alcam kısmetse bu arada 28 nisana özel bebek anne teması var english home da belki güzel seyler olur die erkenden kapısına dikilce malum talan edilio aldıklarım valla fazla gibi dursada daha corap şapka eldiven gibi ufak ufak seyler var kipadan alıorum zaten zıbınları nerdeyse her 3er aya 10 tane aldım...
Bu arada forumda okudum doktorunla olanları gerçekden çok üzüldüm benimde doktordan yana yüzüm yeni güldü...inşallah ayrıntılıda beklediğin güzel haberi alırsın benimde cuma günü randevum...benimkisinin en baştan erkek olma ihtimali hiç yoktu zira hem utangaç hem çok nazlı hiç göstermio kendini 4 doktora gittik hepsine totoyu dönüo
Senin aldıklarına ayrı bayıldım hele listen beni benden aldı inşallah hepsini iflasımızı vermeden tamamlarız

Kizlar bunlarda bizim cicilerimiz. Tabi daha cok eksik var ama bunlari ucuz ucuz bulunca aldim. Ne yalan soyleyim cogu pazardan ama ben hic gucenmem pazardan giyinirim. Kizimda oyle olsun. Kumasi yumasak olsun kaliteli olsun yeter bana. Hem illa kaliteli olan seyler pahali olacak diye birsey yok.

sağol canım. benimki de 16. haftada göstermedi pek, hadi hayırlısı, ama kız olursa da çok sevinicem hele babası bayram ederpek istiyordu kız bebiş, benim için hiç farketmiyor. doktordan yana şanssız olan bi başkası canım, şimdi ben de kimdi bilemedim ama doktorumuzla iyiyiz şimdilik biz. az kalmış senin ayrıntılıya, benim daha var. umarım güzel geçer her şey, bebişinin tatlı yüzünden de bi fotoğraf alır paylaşırsın burda da inşallah.

Anca yuklendi resim
güle güle giysin bebişin cicilerini, çok tatlılar. aynen ben de semt pazarlarına bayılıyorum, neler alıyorum neler, herkes şaşırıyor valla. en iyisini yapmışsın canım. aynı ilde olsaydık da beraber gezseydik pazarları. ben bütün arkadaşlarımı alıştırdım zaten şimdi koşa koşa gidiyorlar. markalı gebe tshirtleri emzirme elbiseleri hep 5er tl'ye aldım.
kıyafetlerin renklerini de açık renk seçmişsin çok hoş, içini açıyor insanın.

Gule gule kullanin
Ben de siz yazınca baktim armadillo flip e baya hosuma gitti.
Ben de arabada da kullanacagim o yuzden ana kucagi almam sart sanirim di mi oto koltugu yerine kullanmak icin?
evet öyle ise alman lazım ana kucağı aynı zamanda oto koltuğu oluyor arabaya bağlıyorsun aparatı var onuda alıyorsun adı neyse :) ortalama 13 kg ye kadar kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla

canım bu nasıl geri kalmak :) birsürü şey almışsın işte :)) güle güle kullanmak nasip olsun inşallah

lohusa gecelik vs isteyen varsa n11de indirim varmış: http://www.n11.com/promosyon/hamile-giyimde-sok-fiyatlar-655292
ben n11de cicimod markalı uygun fiyatlı gecelik ve pijama takımlarından aldım, beğendim. çok para harcamak istemedim pijamalar için. http://urun.n11.com/gecelik-ve-pijama/cicimod-kisa-kol-lohusa-gecelik-ucretsiz-kargo-P104774009
http://urun.n11.com/pijama/cicimod-kisa-kol-bayan-pijama-takimi-ucretsiz-kargo-P50488124 . nane yeşili renginde bi gecelik, iki kapri, bir de pijama takımı aldım. aynı renk tüllü taç da buldum tokacılarda, o da 1 tl . yeter mi kızlar?

Ben baktıkça panik oluyorum
Ala ala 3 çıtçıtlı body
1 tane 5li, 2 tane 3 lü takım aldım sadece. Fazla mı ağırdan alıyorum
Bazılarınız 1 yıllık ihtiyacı almış bile
Ben sadece ilk 6 ay için alırım diye planlamıştım, yanlış mı yapıyorım

bir de civilimde sevi bebe ürünlerinde güzel indirim var. ihtiyacı olanlar baksın derim..

Pazarlar benim vazgecilmezim. Aynen ayni sehirde olsak bulusur gezerdik acik renkleri seviyorum koyular soluyor diye pek tercih etmiyorum. Cok sık yikanacaklar cunku

bence en iyisini yapıyorsun. mesela kışlık bir kazak alacaksın ama bebişin dördüncü beşinci ayında beklenenden tombiş de olabilir. o kazağı şimdi alsan bedenine uygun mevsimine uygun alamazsın dolayısıyla bence en iyisi bebişi alıp hem gezmek hem alışveriş yapmak zamanı gelince. zaten ben çoğunu netten alıyorum, biki gune elime geçiyor. dayanamayıp ay ay bodyler aldım ama o da indirimleri değerlendirmek için. onları içine giyecek zaten her türlü kullanır. ama gezmelik tulumlar takımlar, astronotudur vs almadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…