- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
önden düğmeli ya da emzirme bölmeli olması yeter canım yoksa bir farkı yok.Kizlar lohusa pijama geceliklerinin normalden ne farki var?
Normal pijamalarimiz gibi olmuyor mu bunlar da
Ben daha yeni başladım canım ama az az koymaya başlarım:):):) canım bugünlerde işler çok yoğun, istanbul'dan yeni döndük, fuardaydık, yorgunluğu atamadım hala üzerimden, hafta sonu koyarım inşallah, son eksiklikleri de ay başına alacağız onları da alınca koyarım artık. seninkileri kaçırdım mı ben kuzum, senden de bekliyorum.
aynen canım ben de daha önceki indirimde nette vardı oradan almıştım aynı fiyata, çok şirin bi uyku tulumu ve kullanışlı geldi bana. bence english home bebek ürünlerini çeşitlendirmeli. zaten yazmıştım onlara anketlerinde, çünkü çok tatlı ve kaliteli ürünleri ama çok az çeşit var. güle güle kullansın bebişin. bu arada diğer desenli olan da çok hoş ve hala netten satışında mevcut, uyku tulumu düşünen arkadaşlar bakabilir.English home da indirim var kaçırmayın derim. Daha önce nevresim çarşaf ve yastık kılıfı almıştım ama uyku tulumu kalmamıştı. Az önce gittim uyku tulumunu pençeledim resmen30 liraya geldi. birde düz beyaz lastikli çarşaf aldım yedek olsun diye. Bu tulumları çok beğeniyorum
Sanırım benim vampir hissetti tepikliyor
Eki Görüntüle 1822073
Tam bir kuzu olmuş çok tatlı görünüyor bende böyle bişey bulsam alırdım ama henüz karşılaşmadım, böyle pofidik şeyleri çok severimAstronot dusundnler ben kizimda bunu kullandim. Cok rahat ve bence cok guzel. Her goren minik koyun gelmis diyordu :)) idio babyde fiyati da guzeldi. Tam hatirlamiyorum ama bi ara 50 ye kadar dusmustu sanirim. Simdi de kardesi giyecek insallah kizimin. Tavsiye edeyim dedim sizlere de :))
Iyi ya ben de ayri bir sey saniyordum onlari :)) cahillik iste :)) bedenini buyuk mu almak gerekir ama, alcagimiz kiloya göreönden düğmeli ya da emzirme bölmeli olması yeter canım yoksa bir farkı yok.
Gule gule kullan.English home da indirim var kaçırmayın derim. Daha önce nevresim çarşaf ve yastık kılıfı almıştım ama uyku tulumu kalmamıştı. Az önce gittim uyku tulumunu pençeledim resmen30 liraya geldi. birde düz beyaz lastikli çarşaf aldım yedek olsun diye. Bu tulumları çok beğeniyorum
Sanırım benim vampir hissetti tepikliyor
Eki Görüntüle 1822073
Yaa bu cok ama cook tatliymissAstronot dusundnler ben kizimda bunu kullandim. Cok rahat ve bence cok guzel. Her goren minik koyun gelmis diyordu :)) idio babyde fiyati da guzeldi. Tam hatirlamiyorum ama bi ara 50 ye kadar dusmustu sanirim. Simdi de kardesi giyecek insallah kizimin. Tavsiye edeyim dedim sizlere de :))
Canıım bayıldım hepsi çok tatlıymış yeni görüyorum ben güzel günlerde giydir kuzuyaEki Görüntüle 1820795 Eki Görüntüle 1820797 Eki Görüntüle 1820798 Eki Görüntüle 1820799 Eki Görüntüle 1820800 Eki Görüntüle 1820801 Eki Görüntüle 1820802 Eki Görüntüle 1820803 Eki Görüntüle 1820804 Eki Görüntüle 1820805 Eki Görüntüle 1820794 Eki Görüntüle 1820792 Eki Görüntüle 1820791 Eki Görüntüle 1820790 Eki Görüntüle 1820788 Eki Görüntüle 1820787 Eki Görüntüle 1820786 Eki Görüntüle 1820785 Eki Görüntüle 1820784 Eki Görüntüle 1820782 Eki Görüntüle 1820781 Eki Görüntüle 1820779 Eki Görüntüle 1820780 Eki Görüntüle 1820783 Eki Görüntüle 1820779 Eki Görüntüle 1820780 Bunlarda benim kızımın cicileri
https://www.e-bebek.com/for-my-baby-best-ribanali-tulum-p-15kforktlm5485ekr/Tam bir kuzu olmuş çok tatlı görünüyor bende böyle bişey bulsam alırdım ama henüz karşılaşmadım, böyle pofidik şeyleri çok severim
Cok sekermis :))Hanimlar ben bebisin alışverişini tamamladım sukur. İki uç eksiği kaldı şimdi kendiminkini tamamlamaya çalışıyorum 4 pijama ve sabahlık takımı üç gecelik aldım gecelikleri daha evvel atmistim. Tecrübeli anneler daha almama gerek var mı sizce ?
https://www.e-bebek.com/kozmonot-p-15klosekoz2000gri/ belki bu da olabilirhttps://www.e-bebek.com/for-my-baby-best-ribanali-tulum-p-15kforktlm5485ekr/
e bebekteki tekstil ürünleri indiriminde gördüm, sabah yazdığın aklıma geldi, beğenirsen sen de diye ekledim, arkadaşın minik kuzusunun robotuna benziyor, yalnız ayaklı değil
Tesekkur ederim. Bunların beli lastikli ayarlanma özelliği var. Tişört yanlarda aynı özellik var o lastik dolayısıyla rahat oluyor yani uç ay sonrada rahatlıkla olur. Gecelikleri bol aldım ama rahat olsun diyeCok sekermis :))
Benim bu konuda bi fikrim tecrubem pek yok ama bana yeter gibi geldi. Su anki kilomuza göre mi aliniyor bu pijama-gecelikler?
Muhtemelen değil elyaf gibi geldi bana. 3-6 aylık aldım. Valla bilmiyorum ben 2 takım aldım sadece.Gule gule kullan.
Bu uyku tulumunun ici pamuk mu acaba? Bir de kac aylik aldin sen bu urunu?
Bir de nevresim takimi kac tane almak gerekir acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?