2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bu aldığın güzelmiş malesef şuan english home da yok, LCW dakine baktım bitmiş ayaklı olanları da ilk aylarda düşünmüyorum torba olsun istiyorum, HALO SleepSack marka var uyku tulumu fiyatları normal uyku tulumlarına göre daha fazla 110 tl civarında baktınız mı hiç?

Kızlar göğüs pompası hangi marka düşünüyorsunuz ben Lansinoh ile Avent arasında gidip geliyorum. Şuan ebebekte Lansinoh markada %25 indirim var ama ben karar veremiyorum

halo sleepsack'i bilmiyorum canım. türkiyede satışı var mı acaba? english home'da bi başka desenlisi var aldığımın şuan, ama indirim olunca daha iyi tabi. çok fazla markaya denk geldim ben aslında. slumbersac var hepsiburadada gördüm. tabi dokunup alamıyoruz emin olamıyoruz nasıl bişi. mothercare'inkileri de çok öneriyorlar canım bi bak istersen.

HALO sleepsack ödüllüymüş birkaç blogda okudum ordan duydum mamakido diye bir site var orada satılıyor, english home un internet sitesine baktım orada yoktu mağazasına da geçen hafta gitmiştim göremedim belki her yerde olmayabilir. Slumbersac güzel görünüyor ama biri altına çin malı içi de pamuklu demelerine rağmen elyaf olduğu yorumunu bırakmış görmeden alamayacağım galiba, hafta sonu biraz dolaşayım en iyisi

Elektrikli yo tavsiye etmiyorlar bilmiyorum cnm
merhabalar konuyu yeni keşfettim :) bende elektrikli almayı düşünmüştüm daha kolay oluyormuş yani daha iyi diye duydum ben tabi hepsi değildir. de neden tavsiye etmiyorlarmış sebebinide ayazar mısın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…