- 22 Aralık 2014
- 8.349
- 5.272
- 248
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
günaydın canımGünaydın kizlar
güle güle giysin canım çok ciciler pembiş pembişKızımın kıyafetleri :))
Eki Görüntüle 1821213
Teşekkürler teyzesi :)))güle güle giysin canım çok ciciler pembiş pembiş
Gule gule giysin kizin simdiden. Genelde 2 parca kiyafetler tercih etmissin ozel bir sebebi var mi oyle mi denk geldiEki Görüntüle 1821217 Kızımın kıyafetleri :))
Teşekkür ederiz canm, ahh daha neler alasım var da bu kadar şeyi ne zaman giyecek çabucak büyüyorlarmış, alışverişkolikliğimi şimdi de kızım üzerinde devam ettiriyorumay ayy ay maşallah, bu ne süslü kız böylee annesiigüzel günlerde giysin inşallaah
Tulum az aldım belki ondan cnm :)Gule gule giysin kizin simdiden. Genelde 2 parca kiyafetler tercih etmissin ozel bir sebebi var mi oyle mi denk geldi
Bu aldığın güzelmiş malesef şuan english home da yok, LCW dakine baktım bitmişEki Görüntüle 1821177
english home'dan aldım canım, o sıra kampanya vardı. hem üstten çıtçıtlı hem yandan aşağıya kadar komple fermuarlı. kalınlığı, kumaşı hoşuma gitti. sırf uyku tulumu üreten markalarda var, muhtemelen onlar daha da kalitelidir. ayaklı olan ise şu linkteki ürün: http://urun.n11.com/uyku-tulumu/uyku-tulumu-donino-301-turkuaz-P103816821
bunu 6 aylık aldım ama büyük geldi gözüme, herhalde sonraki kış kullanırız 1 yaşından sonra. bi tane de küçük bedeni var benzerinin, arkadaşımdan geldi bana. kullanışlılığına göre karar verip bebekten sonra gerekirse başka da alırım diye düşündüm.
bu arada lcwaikikide kız bebişlere uygun bişi gördüm tam baharda filan dışarda giymelik, erkek versiyonu olmadığına üzüldüm, böyle bişi düşünen kız bebiş annelerine söyleyeyim dedim, indirimdeymiş: http://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/LC-WAIKIKI/kiz-bebek/Tulum/2472051/491244
Kızın cicilerini güzel günlerde giysin canım, bizde kız olduğumuz için mi acaba pembe pembe olunca herşey daha sevimli geliyor :)Eki Görüntüle 1821217 Kızımın kıyafetleri :))
Galiba :)pembe seviyorumKızın cicilerini güzel günlerde giysin canım, bizde kız olduğumuz için mi acaba pembe pembe olunca herşey daha sevimli geliyor :)
Bel aldımKızlar göğüs pompası hangi marka düşünüyorsunuz ben Lansinoh ile Avent arasında gidip geliyorum. Şuan ebebekte Lansinoh markada %25 indirim var ama ben karar veremiyorum
halo sleepsack'i bilmiyorum canım. türkiyede satışı var mı acaba? english home'da bi başka desenlisi var aldığımın şuan, ama indirim olunca daha iyi tabi. çok fazla markaya denk geldim ben aslında. slumbersac var hepsiburadada gördüm. tabi dokunup alamıyoruz emin olamıyoruz nasıl bişi. mothercare'inkileri de çok öneriyorlar canım bi bak istersen.Bu aldığın güzelmiş malesef şuan english home da yok, LCW dakine baktım bitmişayaklı olanları da ilk aylarda düşünmüyorum torba olsun istiyorum, HALO SleepSack marka var uyku tulumu fiyatları normal uyku tulumlarına göre daha fazla 110 tl civarında baktınız mı hiç?
tubisimben http://dreambagturkiye.com/Papatyalar-0-6Ay2.5Tog
böyle bi indirim gördüm ama ürünü ve siteyi bilmiyorum bi araştır istersen. 2.5 tog ne kadar kalındır acaba.. fotoğrafta ince duruyor ama bilemedim. aynısı n11de 97tl.
HALO sleepsack ödüllüymüş birkaç blogda okudum ordan duydum mamakido diye bir site var orada satılıyor, english home un internet sitesine baktım orada yoktu mağazasına da geçen hafta gitmiştim göremedim belki her yerde olmayabilir. Slumbersac güzel görünüyor ama biri altına çin malı içi de pamuklu demelerine rağmen elyaf olduğu yorumunu bırakmış görmeden alamayacağım galiba, hafta sonu biraz dolaşayım en iyisihalo sleepsack'i bilmiyorum canım. türkiyede satışı var mı acaba? english home'da bi başka desenlisi var aldığımın şuan, ama indirim olunca daha iyi tabi. çok fazla markaya denk geldim ben aslında. slumbersac var hepsiburadada gördüm. tabi dokunup alamıyoruz emin olamıyoruz nasıl bişi. mothercare'inkileri de çok öneriyorlar canım bi bak istersen.
Manuelde en iyi avent diyorlar ama ben elektrikli düşünüyorum
Elektrikli yo tavsiye etmiyorlar bilmiyorum cnmManuelde en iyi avent diyorlar ama ben elektrikli düşünüyorum
merhabalar konuyu yeni keşfettim :) bende elektrikli almayı düşünmüştüm daha kolay oluyormuş yani daha iyi diye duydum ben tabi hepsi değildir. de neden tavsiye etmiyorlarmış sebebinide ayazar mısın :)Elektrikli yo tavsiye etmiyorlar bilmiyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?