- 21 Ocak 2008
- 6.393
- 3.601
- 373
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
bence en iyisini yapıyorsun. mesela kışlık bir kazak alacaksın ama bebişin dördüncü beşinci ayında beklenenden tombiş de olabilir. o kazağı şimdi alsan bedenine uygun mevsimine uygun alamazsın dolayısıyla bence en iyisi bebişi alıp hem gezmek hem alışveriş yapmak zamanı gelince. zaten ben çoğunu netten alıyorum, biki gune elime geçiyor. dayanamayıp ay ay bodyler aldım ama o da indirimleri değerlendirmek için. onları içine giyecek zaten her türlü kullanır. ama gezmelik tulumlar takımlar, astronotudur vs almadım.
Canim dogum sonrasnda alabilirsin mesela bebemsi.com die bir site var oraninda güzelmis, ,,, ben almanyada H&m den yapiyorum oranin cok güzel kaliteli ve uygun tavsiye ederim turkiyedede var hmBende onu düşündüğüm için birazda almaktan kaçındım. Heves edip alıp elimde giydiremedenpatlarsa çok üzülürümokuyorken değişik markalar duyuyorum bazı arkadaşlarda ama şartmıdır? Yani bana rakamlar fazla uçuk geldi. Uzun süreli giyeceği şeyler olsa acımam alırım. Jokeri gezdim örneğin, çok güzel kıyafetler vardı yumuşacık ama 100-150-200 arası çok fazla geldi bana. Yakınımda pamidor, e-bebek var. Bebişi arabaya koyup fingir fingir gezmekte cazip geliyor ama işte zor olur mu o zaman. ne bileyim çok tecrübesizim
Az önce facebookta bir grupta görmüştüm tamda o siteyi geziyordumCanim dogum sonrasnda alabilirsin mesela bebemsi.com die bir site var oraninda güzelmis, ,,, ben almanyada H&m den yapiyorum oranin cok güzel kaliteli ve uygun tavsiye ederim turkiyedede var hm
Haklisin canım degmiyor cunku cabuk buyuyorlar ,,,, bende bakiyrorum bol bol ,, hm de erkek bebek icin cok sey var burda ,,,,Az önce facebookta bir grupta görmüştüm tamda o siteyi geziyordumH&m aklımda onada bakmayı düşünüyorum.
Erkek bebişler için çok özellikli birşey göremiyorum hiçbir yerde. Mamas papas ürünlerini çok beğendim ama örneğin şöyle bir tulumada 280 lira veremem
1-2 ay en fazla giyeceği yazık yani
Eki Görüntüle 1822007
Off ff cok pahali yaaa sokk oldum hic degmiyor tabikide burda en fazla 30€Az önce facebookta bir grupta görmüştüm tamda o siteyi geziyordumH&m aklımda onada bakmayı düşünüyorum.
Erkek bebişler için çok özellikli birşey göremiyorum hiçbir yerde. Mamas papas ürünlerini çok beğendim ama örneğin şöyle bir tulumada 280 lira veremem
Eki Görüntüle 1822007
Bu sene kendime aldığım uzun kabana 160 tl verdim benOff ff cok pahali yaaa sokk oldum hic degmiyor tabikide burda en fazla 30€
marka takıntım hiç olmadı. pamuklu olsun sağlıklı olsun yeter diyorum ben de. haftasonu pamidor indirimini haber vermiştin, sağol canım bu arada. süperdi indirim mesela. bikaç parça bişi sipariş ettim ben de ama ne zaman kargolanacak bakalım bekliyoruz. bebekler çok çabuk büyüyorlar zaten, bazı aldıklarımızı bir iki haftadan sonra bile giydiremeyebilirmişiz. o zaman fazla para harcanan kıyafet israf demek yani hem günah hem ayıp ne bileyim bana da öyle geliyor işte. bebişine tek parça yeni kıyafet alamayan insanlara yardım etmek daha mantıklı. sen de ılıman iklimdesin, ben de antalyadayım ve buralar çok soğuk olmuyor, kışın bile bebişleri azıcık giydirir çıkarız alışverişe, sorun olmaz bence. hiç olmadı netten alışveriş yaparsın.Bende onu düşündüğüm için birazda almaktan kaçındım. Heves edip alıp elimde giydiremedenpatlarsa çok üzülürümokuyorken değişik markalar duyuyorum bazı arkadaşlarda ama şartmıdır? Yani bana rakamlar fazla uçuk geldi. Uzun süreli giyeceği şeyler olsa acımam alırım. Jokeri gezdim örneğin, çok güzel kıyafetler vardı yumuşacık ama 100-150-200 arası çok fazla geldi bana. Yakınımda pamidor, e-bebek var. Bebişi arabaya koyup fingir fingir gezmekte cazip geliyor ama işte zor olur mu o zaman. ne bileyim çok tecrübesizim
Cok guzeller hic de geri kalmamissin bu arada. Hm in consious serisi cok guzel hem de hesapli ben de ordan biraz aldim badi fln ama bu kadar cesit gormemistim bi tur daha bakayimm :))Herkes ne kadar çok şey almış valla bende daha bi ton eksik var kendimi geride kalmış hissettim kızımızın odası olcak haziran sonu anca halledebilcez ne yazıkki çılgın annanesi kendi almak istiomuş yatağı b.anneside dolap ve sifonyeri alcak...odamızın 2 duvarı sarıya boyancak...vs vs annem english home dan pembe bebek pikesi,pembe ponponlu battaniye,pembe kalpli nevresim takımı,mavi kuşlu uyku takımı almış,henüz göremedik bende english home dan kısmetse yatak koruyucu almayı planlıorum,birde dün trendyoldan 2 tane 6lı hastane çıkışı aldık... Madame coco dan iki tane diz battaniyesi aldım olurda yerde oynamak ister vs die,yün yıkanabilir battaniye ve yastık(english home) dolap içine iki kutu (h&m) banyo oyuncağı (rossmann) dan
Tesekkur ederim bakalim ikisi birlikte cok pahaliya gelmezse dusunebilirizevet öyle ise alman lazım ana kucağı aynı zamanda oto koltuğu oluyor arabaya bağlıyorsun aparatı var onuda alıyorsun adı neyse :) ortalama 13 kg ye kadar kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla
Alirsjn daha ilk zamanlar gerekenlee olsun yeter. Ben de en buyuk 3-6 ay arasi aldim o da kisliklar indirimde denk gelmisti diye. Bir de bi kuzen amerikaya gidecek bu ay orda carters baya ucuz buraya gore, ona 6 ay sonrasi bira aldırcam hesapli olur diye. Yoksa cok buyuk almaya bence de gerek yok bebekler dogduktan sonra kilosuna vs göre de alinir. Insallah bebeklerimiz uslj olur da gezeriz kolay kolay:))Ben baktıkça panik oluyorum
Ala ala 3 çıtçıtlı body
1 tane 5li, 2 tane 3 lü takım aldım sadece. Fazla mı ağırdan alıyorum
Bazılarınız 1 yıllık ihtiyacı almış bile
Ben sadece ilk 6 ay için alırım diye planlamıştım, yanlış mı yapıyorım
Bende bu modeli çok beğeniyorum ama dediğin gibi çok pahalı ne kadar süre giyeceği de belli değilAz önce facebookta bir grupta görmüştüm tamda o siteyi geziyordumH&m aklımda onada bakmayı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 1822007
Katiliyorum sana canim. Zaten 2 kez giyecek 3. ye giyemeden kuculecek kiyafetler. O yuzden bende pahali kiyafet almadi. Birkec tane ozel zamanda giyer diye aldim o kadar. Bende pamidordan aldim pazartesi. Buyuk pelus battaniye,10lu hastane cikisi,1tulum, bi tane 3lu takim, 3lu corap,patik, 3tanede onlugu 133tl ye aldim. Tekstil urunlerinde 50tl ustune %25 indirim vardi. Yakindaymis madem bak istersenBende onu düşündüğüm için birazda almaktan kaçındım. Heves edip alıp elimde giydiremedenpatlarsa çok üzülürümokuyorken değişik markalar duyuyorum bazı arkadaşlarda ama şartmıdır? Yani bana rakamlar fazla uçuk geldi. Uzun süreli giyeceği şeyler olsa acımam alırım. Jokeri gezdim örneğin, çok güzel kıyafetler vardı yumuşacık ama 100-150-200 arası çok fazla geldi bana. Yakınımda pamidor, e-bebek var. Bebişi arabaya koyup fingir fingir gezmekte cazip geliyor ama işte zor olur mu o zaman. ne bileyim çok tecrübesizim
Arabayı uyguna almışsın ben daha pahalı düşünüyordum, evet daha pahalıları var, hem kaliteli olsun hem uygun olsun hemde isteklerine cevap versin isteyince kafa karışıklığı ile kalıyorum. Canm ben samsunda oturuyorum her istediğimi mağazalarda bulamıyorum malesef onun için hep internetten bakıp tavsiyeleri okuyorum. Benim kuzenimin bebek sepeti vardı ben ilk altı ay onu kullanacağım sonra da bebek odası yapacağım için kendi odasında uyur diye düşünüyorum. Senin beşik de çok güzel birde onu süsleyince çok şirin olacak tabi en güzeli içinde bebişin olduğunda olurteşekkür ederim canım :) evet çok ucuz değil ben indirimli bulmuştum eski sezon fiyatı 1268 tl ye aldık ama sadece araba ana kucağıda alsaydık 2000 e yakın oluyordu ama bizim arabamız olmadığı ve yakın zamandada olmayacağı için ana kucağı almak mantıklı gelmedi... fiyatlar ucuz değil tabiki ama dediğim gibi içimize sindi bizde aldık :) çok daha pahalı olanlar var araştırdıysan bilirsin zaten bu arabanın en iyi özelliklerinden biride katlanınca çok az yer kaplıyor onada dikkat et derim. mothercare in mobilyalarını yakından görmek istersende suadiye mağazasını tavsiye ederim orda çoğu oluyor teşhirde görebilirsin... daha güzelleride vardı ama fiyat+kalite olarak bu makul geldi bize aldık bakalım hayırlısı :) bu arada bebek arabasını mothercare den almadık karyola ordan sadece. arabayı vipbebekten aldık.
Bizim buralarda böyle semt pazarları yok yaa başka şehirlere gittiğimde gezmeye bayılıyorum böyle anlatılınca ben de çok heves ediyorumgüle güle giysin bebişin cicilerini, çok tatlılar. aynen ben de semt pazarlarına bayılıyorum, neler alıyorum neler, herkes şaşırıyor valla. en iyisini yapmışsın canım. aynı ilde olsaydık da beraber gezseydik pazarları. ben bütün arkadaşlarımı alıştırdım zaten şimdi koşa koşa gidiyorlar. markalı gebe tshirtleri emzirme elbiseleri hep 5er tl'ye aldım.
kıyafetlerin renklerini de açık renk seçmişsin çok hoş, içini açıyor insanın.
tabi canım bebişlerimiz sağlıklı sıhatli olsunda gerisi teferruat :)Arabayı uyguna almışsın ben daha pahalı düşünüyordum, evet daha pahalıları var, hem kaliteli olsun hem uygun olsun hemde isteklerine cevap versin isteyince kafa karışıklığı ile kalıyorum. Canm ben samsunda oturuyorum her istediğimi mağazalarda bulamıyorum malesef onun için hep internetten bakıp tavsiyeleri okuyorum. Benim kuzenimin bebek sepeti vardı ben ilk altı ay onu kullanacağım sonra da bebek odası yapacağım için kendi odasında uyur diye düşünüyorum. Senin beşik de çok güzel birde onu süsleyince çok şirin olacak tabi en güzeli içinde bebişin olduğunda olur
Aldıklarına bayıldım canm çok güzeller, gerçektende hiç geride filan kalmamışsın baya bişeyler almışsın chicco dan aldığın gri alt pijamaları bende çok sevmiştim sonra çok oldu diye vazgeçtim, bebişin güzel günlerde giysin canmHerkes ne kadar çok şey almış valla bende daha bi ton eksik var kendimi geride kalmış hissettim kızımızın odası olcak haziran sonu anca halledebilcez ne yazıkki çılgın annanesi kendi almak istiomuş yatağı b.anneside dolap ve sifonyeri alcak...odamızın 2 duvarı sarıya boyancak...vs vs annem english home dan pembe bebek pikesi,pembe ponponlu battaniye,pembe kalpli nevresim takımı,mavi kuşlu uyku takımı almış,henüz göremedik bende english home dan kısmetse yatak koruyucu almayı planlıorum,birde dün trendyoldan 2 tane 6lı hastane çıkışı aldık... Madame coco dan iki tane diz battaniyesi aldım olurda yerde oynamak ister vs die,yün yıkanabilir battaniye ve yastık(english home) dolap içine iki kutu (h&m) banyo oyuncağı (rossmann) dan
Kızıma kıyafet bakmaktan kendimden vazgeçtim ne gecelik bakıyorum ne pijama takımı, gerçi almak lazım ama sanırım ben bu işi en son zamanlara bırakıyorum. Güle güle kullan canmlohusa gecelik vs isteyen varsa n11de indirim varmış: http://www.n11.com/promosyon/hamile-giyimde-sok-fiyatlar-655292
ben n11de cicimod markalı uygun fiyatlı gecelik ve pijama takımlarından aldım, beğendim. çok para harcamak istemedim pijamalar için. http://urun.n11.com/gecelik-ve-pijama/cicimod-kisa-kol-lohusa-gecelik-ucretsiz-kargo-P104774009
http://urun.n11.com/pijama/cicimod-kisa-kol-bayan-pijama-takimi-ucretsiz-kargo-P50488124 . nane yeşili renginde bi gecelik, iki kapri, bir de pijama takımı aldım. aynı renk tüllü taç da buldum tokacılarda, o da 1 tl. yeter mi kızlar?Eki Görüntüle 1821962
BendeMamas papas cok garika tasarimlari ama cok pahali cok sjniri oluyorum ona..
teşekkür ederim canım.Kızıma kıyafet bakmaktan kendimden vazgeçtim ne gecelik bakıyorum ne pijama takımı, gerçi almak lazım ama sanırım ben bu işi en son zamanlara bırakıyorum. Güle güle kullan canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?