2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bende onu düşündüğüm için birazda almaktan kaçındım. Heves edip alıp elimde giydiremedenpatlarsa çok üzülürüm okuyorken değişik markalar duyuyorum bazı arkadaşlarda ama şartmıdır? Yani bana rakamlar fazla uçuk geldi. Uzun süreli giyeceği şeyler olsa acımam alırım. Jokeri gezdim örneğin, çok güzel kıyafetler vardı yumuşacık ama 100-150-200 arası çok fazla geldi bana. Yakınımda pamidor, e-bebek var. Bebişi arabaya koyup fingir fingir gezmekte cazip geliyor ama işte zor olur mu o zaman. ne bileyim çok tecrübesizim

Canim dogum sonrasnda alabilirsin mesela bebemsi.com die bir site var oraninda güzelmis, ,,, ben almanyada H&m den yapiyorum oranin cok güzel kaliteli ve uygun tavsiye ederim turkiyedede var hm

Canim dogum sonrasnda alabilirsin mesela bebemsi.com die bir site var oraninda güzelmis, ,,, ben almanyada H&m den yapiyorum oranin cok güzel kaliteli ve uygun tavsiye ederim turkiyedede var hm
Az önce facebookta bir grupta görmüştüm tamda o siteyi geziyordum H&m aklımda onada bakmayı düşünüyorum.
Erkek bebişler için çok özellikli birşey göremiyorum hiçbir yerde. Mamas papas ürünlerini çok beğendim ama örneğin şöyle bir tulumada 280 lira veremem
1-2 ay en fazla giyeceği yazık yani

Haklisin canım degmiyor cunku cabuk buyuyorlar ,,,, bende bakiyrorum bol bol ,, hm de erkek bebek icin cok sey var burda ,,,,

Off ff cok pahali yaaa sokk oldum hic degmiyor tabikide burda en fazla 30€

marka takıntım hiç olmadı. pamuklu olsun sağlıklı olsun yeter diyorum ben de. haftasonu pamidor indirimini haber vermiştin, sağol canım bu arada. süperdi indirim mesela. bikaç parça bişi sipariş ettim ben de ama ne zaman kargolanacak bakalım bekliyoruz. bebekler çok çabuk büyüyorlar zaten, bazı aldıklarımızı bir iki haftadan sonra bile giydiremeyebilirmişiz. o zaman fazla para harcanan kıyafet israf demek yani hem günah hem ayıp ne bileyim bana da öyle geliyor işte. bebişine tek parça yeni kıyafet alamayan insanlara yardım etmek daha mantıklı. sen de ılıman iklimdesin, ben de antalyadayım ve buralar çok soğuk olmuyor, kışın bile bebişleri azıcık giydirir çıkarız alışverişe, sorun olmaz bence. hiç olmadı netten alışveriş yaparsın.

Mamas papas cok garika tasarimlari ama cok pahali cok sjniri oluyorum ona..

Cok guzeller hic de geri kalmamissin bu arada. Hm in consious serisi cok guzel hem de hesapli ben de ordan biraz aldim badi fln ama bu kadar cesit gormemistim bi tur daha bakayimm :))
Bir de yildizli koalali takim cok hosuma gitti, erkege de olur sanki o, nerden aldin?

evet öyle ise alman lazım ana kucağı aynı zamanda oto koltuğu oluyor arabaya bağlıyorsun aparatı var onuda alıyorsun adı neyse :) ortalama 13 kg ye kadar kullanılabiliyor bildiğim kadarıyla
Tesekkur ederim bakalim ikisi birlikte cok pahaliya gelmezse dusunebiliriz

Alirsjn daha ilk zamanlar gerekenlee olsun yeter. Ben de en buyuk 3-6 ay arasi aldim o da kisliklar indirimde denk gelmisti diye. Bir de bi kuzen amerikaya gidecek bu ay orda carters baya ucuz buraya gore, ona 6 ay sonrasi bira aldırcam hesapli olur diye. Yoksa cok buyuk almaya bence de gerek yok bebekler dogduktan sonra kilosuna vs göre de alinir. Insallah bebeklerimiz uslj olur da gezeriz kolay kolay:))

Bende bu modeli çok beğeniyorum ama dediğin gibi çok pahalı ne kadar süre giyeceği de belli değil

Katiliyorum sana canim. Zaten 2 kez giyecek 3. ye giyemeden kuculecek kiyafetler. O yuzden bende pahali kiyafet almadi. Birkec tane ozel zamanda giyer diye aldim o kadar. Bende pamidordan aldim pazartesi. Buyuk pelus battaniye,10lu hastane cikisi,1tulum, bi tane 3lu takim, 3lu corap,patik, 3tanede onlugu 133tl ye aldim. Tekstil urunlerinde 50tl ustune %25 indirim vardi. Yakindaymis madem bak istersen

Arabayı uyguna almışsın ben daha pahalı düşünüyordum, evet daha pahalıları var, hem kaliteli olsun hem uygun olsun hemde isteklerine cevap versin isteyince kafa karışıklığı ile kalıyorum. Canm ben samsunda oturuyorum her istediğimi mağazalarda bulamıyorum malesef onun için hep internetten bakıp tavsiyeleri okuyorum. Benim kuzenimin bebek sepeti vardı ben ilk altı ay onu kullanacağım sonra da bebek odası yapacağım için kendi odasında uyur diye düşünüyorum. Senin beşik de çok güzel birde onu süsleyince çok şirin olacak tabi en güzeli içinde bebişin olduğunda olur

Bizim buralarda böyle semt pazarları yok yaa başka şehirlere gittiğimde gezmeye bayılıyorum böyle anlatılınca ben de çok heves ediyorum

tabi canım bebişlerimiz sağlıklı sıhatli olsunda gerisi teferruat :)

Aldıklarına bayıldım canm çok güzeller, gerçektende hiç geride filan kalmamışsın baya bişeyler almışsın chicco dan aldığın gri alt pijamaları bende çok sevmiştim sonra çok oldu diye vazgeçtim, bebişin güzel günlerde giysin canm

Kızıma kıyafet bakmaktan kendimden vazgeçtim ne gecelik bakıyorum ne pijama takımı, gerçi almak lazım ama sanırım ben bu işi en son zamanlara bırakıyorum. Güle güle kullan canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…