2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

merhabalar konuyu yeni keşfettim :) bende elektrikli almayı düşünmüştüm daha kolay oluyormuş yani daha iyi diye duydum ben tabi hepsi değildir. de neden tavsiye etmiyorlarmış sebebinide ayazar mısın :)
Bilmiyorum cnm biyerde okumuştum fazla kullanmiyacaksaniz manuel alın diye ben fazla kullanmiyacam ondan

Ilk hafta bebeğinin çenesi yorulur Kıyamam ona ondan aldım ama sonraları tabiki emzirecem emzirme en güzeli

o
Bilmiyorum cnm biyerde okumuştum fazla kullanmiyacaksaniz manuel alın diye ben fazla kullanmiyacam ondan
rası öyle canım kimin ne kadar ihtiyaç duyacağı belli olmuyor tabiki herkes farklı her bebekte farklı olduğu için bende kararsızım şimdimi alsam sonra duruma göre mi alsam diye ama çalışan biri olarak işe erken başlamak zorunda kalırsam mecbur alacağım sanırım

Bende bilmiyorum cnm

Benim iki arkadaşım da elektrikli kullanıyor belki başlarda çok kullanmasam da 5 ay dan sonra ben işe başlayacağım mecburen sağmak zorundayım. Biri Avent biri Lansinoh kullanıyor ikisi de memnun sessiz çalıştığını söylüyorlar onun için kararsız kaldım ben.

Ilk hafta bebeğinin çenesi yorulur Kıyamam ona ondan aldım ama sonraları tabiki emzirecem emzirme en güzeli
benim bildiğim bebek emmesin diye değil bu alet bebek ilk zamanlar güçlü çekemediği için hem fazla sütü sağıp saklamak için hemde eğer süt az geliyorsa sağdıkça çoğalıyormuş onun için tabi bide bebekten ayrı olduğun zamanlarda sağmak için yani muhakkak ihtiyaç olacak birşey az ya da çok... öyleymiş yani benim tecrüben yok :) etraftan duyduğum gördüğüm...

evet canım eğer anne çalışansa muhakkak gerekli ve elektrikli olan daha kolay sağacağı için daha iyi olur diye düşünüyorum bende hatta bide tek taraflı ve çift taraflı olanlar varmış bende medela swing iyi diye duymuştum ama bilemiyorum tabiki

Bende öyle diyorum güçlü cekemedigi icin :))

çok güzeller. güle güle kullansın inşallah :)

Hepsi biribirinden güzel çok zevkli seçimler güle güle kuullansın bebişiniz
Teşekkür ederim canm
Evet Lansinoh da öyle 2 taraflıymış, bebiş olduğunda daha çok zamana ihtiyaç duyacağımız kesin

İlk 12 haftada doktor %80 kız demişti sonra 16 haftada gittim ilk dediği kız oldu, bende hemen nasıl anladınız poposundan bir ultrason görüntüsünden işte burada dedi, sonra da renkli ultrasonla baktı. Kesindir diye düşünüyorum ama arada aklıma gelmiyor da değil sonra erkek diyormuş napalım erkeğe pembiş pembiş giydiririm artık, hep beyaz ekru sarı yeşil bi yere kadar oluyor insan artık kız ise pembe alası geliyor bende aldım hayırlısı artık

:) evet cnm hayırlısı olsun bende sabırsızlıkla 5 mayısı bekliyorum detaylı usg için o zaman kesinleşir hayırlısı işe inşallah ama ben kendime erkencimiyim diyordum sizi görünce rahatladım :) bu arada daha cinsiyeti belli olmadan ilk aldığım şey bebişimin karyolası ikinciside bebek arabası oldu :))

ilk hafta guclu cekemese de emzirmeye calis canim doymaz diye dusunme mideleri kucucuk olcak zaten. Sutun olduktan sonra o emer.. sagma aletini fazla sutu sagmak veya disarda olcaksan kullanirsin

Ben de ogretmenim
1.donem izinli olucam zaten 2.donemde de ucretsiz izin alirim diye dusunuyorum simdilik o yuzden gerekli mi gereksiz mi bilemedim. Ama iste cok sut olursa gogusler dolunca sizlamaya fln basliuormus . Ablam kullanmisti onunki duruyorsa ben ona sorayim da bosuna para harcamayayim kullanip kullanmayacagim belli degil

5 mayıs haftaya perşembe dimi az kalmış ama o son günler nedense geçmek bilmiyor. Kayrolayı nasıl aldınız ahşap mı park yatak mı ve benim en çok kararsızlık yaşadığım şey bebek arabasını hangi marka aldınız?

günaydın :) evet cnm haftaya perşembe az kaldı ama çok sabırsızlanıyorum gerçekten :)
karyolamızı mothercare den aldık darllington modeli 70*140 cm
arabamızıda mamas&papas armadillo flip modelini aldık. özellikleri benim içime sindi yani benim kriterlerime uygundu ve model olarakta beğendim o yüzden onu aldık :)

karyolada ben anne yanı karyola almak istiyordum ama onlarda çok küçüktü birkaç ay için küçük birşey almak istemedim o yüzden bu model bir karyola almaya karar verdik, ilk aylarda kenarını çıkarıp kendi yatağıma yanaştırıp anne yanı karyola gibi kullanmayı düşünüyorum.
arabadada; sağlam olası, ağırlığı, tentesinin büyük olması, içinin konforu ve genişliği aynı zamanda genel olarak kaba olmaması, çift yönlü kullanılabilmesi benim için önemliydi ayrıca biz sadece araba aldık 0+ aydan itibaren kullanılabiliyor arkası tam yatıyor buda önemliydi benim için...

güle güle kullanmak nasip olsun cnm. beşiği ne kadara aldınız 300 tl ye 100 tl kampanya var mothercare de devam ediyor mu acaba bende haftasonu gidip bakacağım. dolap almayı düşünüyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…