- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Ben bugün resimdeki tulumun pembesini aldım zaten senin gönderdiğin bitmiş bilehttps://www.e-bebek.com/for-my-baby-best-ribanali-tulum-p-15kforktlm5485ekr/
e bebekteki tekstil ürünleri indiriminde gördüm, sabah yazdığın aklıma geldi, beğenirsen sen de diye ekledim, arkadaşın minik kuzusunun robotuna benziyor, yalnız ayaklı değil
Güle güle kullansın prensesin, ben bakarken vardı farklı bedenlerde, ne kadar çabuk bitmiş,fiyat ıygun olunca öyle oldu sanırım.Ben bugün resimdeki tulumun pembesini aldım zaten senin gönderdiğin bitmiş bileÇok teşekkür ederim düşündüğün için canm
Tukenmis bu dahttp://www.herseyvarburada.com/idil-baby-4803-kiz-kozmonot-krem-6-9-ay.html Burda varmis. Isterseniz bakabilirsiniz :))
Tukenmis bu da
Bi de niye kiz kozmonotu yazmislar ki, erkege de olur bnce,olmaz mi
Olur tabi niye olmasin. Simdi erkek bebek bekliyorum ben. Unisex bence. Oglusum da giyecek nasip olursa :)) kismetinizde hangisi varsa onu alirsiniz artik. Gonlunuze gore bulursunuz insallah.
canım güle güle kullansın bebişin :) bende sizden görüp bakmaya başladım ama ay olarak kaç aylık alsam bilemedim normalde tam 3-6 ay arası kışa denk gelecek tam olarak o ay olanı mı almak lazım sen kaç aylık aldın?Ben bugün resimdeki tulumun pembesini aldım zaten senin gönderdiğin bitmiş bileÇok teşekkür ederim düşündüğün için canm
Cok güzelmiş cnm :))kışlık mi alacağız yazlık mi bende şaşırdım :)Dün e-bebek, pamidor, joker ve pançoyu gezdim. Kışlık namına hiçbirşey bulamadımjokerde carters ürünlerini gördüm inceleme şansım oldu. Evet güzel ama 2 çıtçıtlı body 80 tl olunca ufaktan ufaktan yol aldım
Şapkaları pançodan, geri kalanı e-bebekten aldım
Eki Görüntüle 1823092 Eki Görüntüle 1823093
Bende hesabımı öyle yaptım ben 0-3 ay için torba tulum aldım 3-6 ay içinde ayaklı olan bu tulumu aldım sonrası zaten mart nisan oluyor o zamana hava ısınır daha ince bişeyler bakarım diye düşündümcanım güle güle kullansın bebişin :) bende sizden görüp bakmaya başladım ama ay olarak kaç aylık alsam bilemedim normalde tam 3-6 ay arası kışa denk gelecek tam olarak o ay olanı mı almak lazım sen kaç aylık aldın?
Ben sanki yazın sıcakta bişey yapamayacakmışım gibi hissediyorum şimdiden herşeyi tamam etmek gibi bir çaba içindeyimBen kiyafetten baska hic bir sey almadim henuz.. kiyafetlerini de tamamlamis degilim. :) daha cok zaman var aliriz
Aynen canim. Ben normalde bile yazlari disarilarda gezemiyorum. Birde migren sorunum var sicak beni mahvediyor. Bende buvun esime bu hafta sonu tum eksikleri tamamlayalim haziran oldu mu hayatta diaari cikamam dedimBen sanki yazın sıcakta bişey yapamayacakmışım gibi hissediyorum şimdiden herşeyi tamam etmek gibi bir çaba içindeyimYa da bu benim aceleciliğimden kaynaklanıyor
Sonuçta ilk üç ay kışa denk geliyor hatta baharı da içine katarsak 9 aya kadar kışlık lazım onun için zıbınlardan çok kısa kollu almamaya çalıştım ben ama çok beğendiğim yazlık modeller varsa da dayanamayıp 9-12 ay arası aldım yaza giyer diyeCok güzelmiş cnm :))kışlık mi alacağız yazlık mi bende şaşırdım :)
Yaa ikea nın kendi mağazasında mı bizim burada ikea yok malesef internete hiç bakmadım bi bakayım, bu küvetlerde fiyatlar çok değişik iyisi olsun istiyorum ama gereksiz para da vermek istemiyorum her pahalı ürün kaliteli olacak diye bir şart yok onun için bilen birilerinden tavsiye almak önemlitubisimben canım ben küveti ikeadan alcam piyasadakilerin alt tabanda kaydırmazlık özelliği yok bi tek ikeadakinde gördüm geri kalan malzemeleride toplıycam biraz ayaklandıkdan sonra küvete kendi girmek isterse die düşündüm... DIPTISDIPTIS canım kışlık olmasada h&m de hala baharlıklar var fiyatlarıda uygun bi bak istersen...ama kampanyalılar kalmadı
Bende de migren olmasa da sıklıkla başım ağrır yorulsam aç kalsam ya da sıcaktan bunalsam ilk şey baş ağrısı oluyor, onun korkusuna tamamlamak istiyorum, gerçi ben yazın dışarı çıkmadan duramam galiba en kötüsü denize giderim karadenizin denizini sevmesemde.Aynen canim. Ben normalde bile yazlari disarilarda gezemiyorum. Birde migren sorunum var sicak beni mahvediyor. Bende buvun esime bu hafta sonu tum eksikleri tamamlayalim haziran oldu mu hayatta diaari cikamam dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?