2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Eklentiler

• image.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 97
sinemnur senin gönderdiğin linklere bakana kadar hepsi bitmiş sen bakarken var mıydı bu kadar hızlı mı satılmış neyse artık ben aldım ama buradakilerin fiyatı daha uygunmuş Teşekkürler

Tukenmis bu da
Bi de niye kiz kozmonotu yazmislar ki, erkege de olur bnce,olmaz mi

Olur tabi niye olmasin. Simdi erkek bebek bekliyorum ben. Unisex bence. Oglusum da giyecek nasip olursa :)) kismetinizde hangisi varsa onu alirsiniz artik. Gonlunuze gore bulursunuz insallah.

Olur tabi niye olmasin. Simdi erkek bebek bekliyorum ben. Unisex bence. Oglusum da giyecek nasip olursa :)) kismetinizde hangisi varsa onu alirsiniz artik. Gonlunuze gore bulursunuz insallah.
sinemnur bulkar kızlar teşekkürler artık aldım kargoya verilmiş bile gelince fotosunu atarım size sizlerde yeni bişeyler yok mu? Ben mesela banyo malzemelerini almadım henüz sadece karacadan havlu seti aldım o da henüz gelmedi. O kadar alınacak şey bar ki hala

Ben kiyafetten baska hic bir sey almadim henuz.. kiyafetlerini de tamamlamis degilim. :) daha cok zaman var aliriz

Ben bugün resimdeki tulumun pembesini aldım zaten senin gönderdiğin bitmiş bile Çok teşekkür ederim düşündüğün için canm
canım güle güle kullansın bebişin :) bende sizden görüp bakmaya başladım ama ay olarak kaç aylık alsam bilemedim normalde tam 3-6 ay arası kışa denk gelecek tam olarak o ay olanı mı almak lazım sen kaç aylık aldın?

Canim benim ikinci cocuk olacagi icin evde cogu sey var zaten. Giyim de cok almayi dusunmuyorum. Cunku bakalim zayif mi kilolumu dogacak. Ben kizimda hastane cikislarini 6 ay giydirmistim olmustu. Ama komsum hastane de bile olmamisti buyuklerini aldik diyordu. Banyo malzemeleri de kuvet file vs hepsi var zaten :)) havlu nevresim birkac pijama birkac da zibin alicam. Birde battaniye. Digerlerini Allah nasip ederse dogduktan sonra bebisimin yapisina gore secmek istiyorum :)

Bende hesabımı öyle yaptım ben 0-3 ay için torba tulum aldım 3-6 ay içinde ayaklı olan bu tulumu aldım sonrası zaten mart nisan oluyor o zamana hava ısınır daha ince bişeyler bakarım diye düşündüm Tabi evdeki hesp çarşıya uyar mı bilemem

Ben kiyafetten baska hic bir sey almadim henuz.. kiyafetlerini de tamamlamis degilim. :) daha cok zaman var aliriz
Ben sanki yazın sıcakta bişey yapamayacakmışım gibi hissediyorum şimdiden herşeyi tamam etmek gibi bir çaba içindeyim Ya da bu benim aceleciliğimden kaynaklanıyor

tubisimben canım ben küveti ikeadan alcam piyasadakilerin alt tabanda kaydırmazlık özelliği yok bi tek ikeadakinde gördüm geri kalan malzemeleride toplıycam biraz ayaklandıkdan sonra küvete kendi girmek isterse die düşündüm... DIPTISDIPTIS canım kışlık olmasada h&m de hala baharlıklar var fiyatlarıda uygun bi bak istersen...ama kampanyalılar kalmadı

Ben sanki yazın sıcakta bişey yapamayacakmışım gibi hissediyorum şimdiden herşeyi tamam etmek gibi bir çaba içindeyim Ya da bu benim aceleciliğimden kaynaklanıyor
Aynen canim. Ben normalde bile yazlari disarilarda gezemiyorum. Birde migren sorunum var sicak beni mahvediyor. Bende buvun esime bu hafta sonu tum eksikleri tamamlayalim haziran oldu mu hayatta diaari cikamam dedim

Cok güzelmiş cnm :))kışlık mi alacağız yazlık mi bende şaşırdım :)
Sonuçta ilk üç ay kışa denk geliyor hatta baharı da içine katarsak 9 aya kadar kışlık lazım onun için zıbınlardan çok kısa kollu almamaya çalıştım ben ama çok beğendiğim yazlık modeller varsa da dayanamayıp 9-12 ay arası aldım yaza giyer diye kilosu nasıl olacak bilmiyoruz artık kısmet diyorum olmadı bir giyen olur elbet

Yaa ikea nın kendi mağazasında mı bizim burada ikea yok malesef internete hiç bakmadım bi bakayım, bu küvetlerde fiyatlar çok değişik iyisi olsun istiyorum ama gereksiz para da vermek istemiyorum her pahalı ürün kaliteli olacak diye bir şart yok onun için bilen birilerinden tavsiye almak önemli

Aynen canim. Ben normalde bile yazlari disarilarda gezemiyorum. Birde migren sorunum var sicak beni mahvediyor. Bende buvun esime bu hafta sonu tum eksikleri tamamlayalim haziran oldu mu hayatta diaari cikamam dedim
Bende de migren olmasa da sıklıkla başım ağrır yorulsam aç kalsam ya da sıcaktan bunalsam ilk şey baş ağrısı oluyor, onun korkusuna tamamlamak istiyorum, gerçi ben yazın dışarı çıkmadan duramam galiba en kötüsü denize giderim karadenizin denizini sevmesemde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…