- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Senin ikinci çocuksa tavsiyelerini beklerim mesela banyo malzemelerinin içinde sünger var kullanılıyormu yok doğal deniz süngeri yok başka bişey. Kafa karıştırıcı gerçekten.Canim benim ikinci cocuk olacagi icin evde cogu sey var zaten. Giyim de cok almayi dusunmuyorum. Cunku bakalim zayif mi kilolumu dogacak. Ben kizimda hastane cikislarini 6 ay giydirmistim olmustu. Ama komsum hastane de bile olmamisti buyuklerini aldik diyordu. Banyo malzemeleri de kuvet file vs hepsi var zaten :)) havlu nevresim birkac pijama birkac da zibin alicam. Birde battaniye. Digerlerini Allah nasip ederse dogduktan sonra bebisimin yapisina gore secmek istiyorum :)
Güle güle giysin bekliyoruz gelince fotosunu
Senin ikinci çocuksa tavsiyelerini beklerim mesela banyo malzemelerinin içinde sünger var kullanılıyormu yok doğal deniz süngeri yok başka bişey. Kafa karıştırıcı gerçekten.
Canım ya dün telefondan okudum yazdığını, şimdi bakıyorum da pcden, ürünler hala var görünüyor, sen nasıl bittiğini düşündün.sinemnur senin gönderdiğin linklere bakana kadar hepsi bitmiş sen bakarken var mıydı bu kadar hızlı mı satılmış neyse artık ben aldım ama buradakilerin fiyatı daha uygunmuş Teşekkürler
Hahaha bizde de durum aynı çok acele ediyormuşum biraz yavaşlasam iyi olurmuşlar bende senin gibi söylenmeye başlayınca bir U dönüşü yaparak tamam hadi bakalım yapalım demeye başlıyor. Benimde eksiklerim senin ki gibi şuanda belki daha fazla da olabilir. odasının sipariş vereceğiz ama son bir kez daha dolaşıp fiyat takipi yapacağım ondan sonra perdelerini almam gerek, bebek arabası almadım henüz büyük olan şeyler hep duruyor yani.Güle güle giysin bekliyoruz gelince fotosunuben de akşamları eve uğrayabilirsem vakitlice, foto çekip koyacağım cicilerimizi, bizim tekstil kısmı tamamdı zaten, dün de internetten kalan eksiklerin büyük kısmını hallettik, en azından ıvır zıvır olan kısmın çoğunu hallettik, hala da alınacak şeyler var, ama artık çok az şey kaldı, kafam rahatladı yemin ederim, alışveriş sonrası ay başında kullanmak üzere hediye çeki verdi onu da değerlendirmek için kalanları da haftaya halledeceğiz.
Dün büyüyen beşiğimiz gelmiş mağazadan aradılar, iş yerindeyiz diye eşim başladı söylenmeye" çok acele etmişiz, nereye koyacakmışız şimdiden....falan filan" tabii karşı atağa geçince ben, söylediklerine pişman olduperdeleri yıkıyorum bir haftadır ve hala eşim bir haftadır hepsini asamadı, o söylenmeye başlayınca ben de başladım, bir perdeyi bir haftada asıyoruz, bir bebek odasını da şimdi başlasak 3 aya ancak tamamlarız, 2 ay sonra sıcakta uğraşamam ben onlarla diye, sonra baktım 1-2 saat sonra hak vermiş olmalı ki, internetten sepettekileri alalım hadi demeye başladı. Erkekler sanırım kadınlar yönlendirmeden iş yapamıyorlar, en azından böyle konularda. aldıkalrım da gelince kargodan onalrı da yüklerim buraya.
kalan ihtiyaç listesine baktım da hala da çoklar sanırım
küvet
kova
file
bebek bakım ürünleri(mustela set; yağ, losyon, pişik kremi, vücut ve saç şampuanı)
ateşölçer(weewll kulaktan ölçer)
süt sağma makinası(lansinoh otomatik)
termofor
ilaç kaşığı
ihtiyaç olursa emzik ve emzik askısı(philips avent)
puset-ana kucağı
oyuncakalr
kapı süsü
bebek şekerleri
foto albümü
dolap düzenleme kutuları
anne -bebek bakım çantası
anne gecelik, doğum ihtiyaçları, terlik vs
emzirme sütyeni, atleti
emzirme örtüsü, emzirme yastığı
Senin gönderdiğin linki tıkladım stokta bulunmamaktadır yazıyordu. Pc den bakmadım hiç telefondan bakmıştımCanım ya dün telefondan okudum yazdığını, şimdi bakıyorum da pcden, ürünler hala var görünüyor, sen nasıl bittiğini düşündün.
bende aynen senin gibi düşünüyorum canım kendimi biliyorum çünkü normalde bile öyle oluyorum bide hamile hamile bilemiyorum zatende çalışıyorum çok zor yani... ama baştan hızlı başladım bu ara duraklama dönemindeyim :)) sanırım şu detaylı usg den sonra tekrar hız vereceğim ay çok eksik var hayırlısı ile inşallah tamamlarız herhalde bir şekildeBen sanki yazın sıcakta bişey yapamayacakmışım gibi hissediyorum şimdiden herşeyi tamam etmek gibi bir çaba içindeyimYa da bu benim aceleciliğimden kaynaklanıyor
Canm ben şimdi ikeanın internet sitesine baktım dediğin kuvetleri gördüm ama açıklama kısmında gider deliği gibi bişey yazmıyor var mı yok mu anlamadım sen eğer mağazasına gidersen yazar mısıntubisimben canım ben küveti ikeadan alcam piyasadakilerin alt tabanda kaydırmazlık özelliği yok bi tek ikeadakinde gördüm geri kalan malzemeleride toplıycam biraz ayaklandıkdan sonra küvete kendi girmek isterse die düşündüm... DIPTISDIPTIS canım kışlık olmasada h&m de hala baharlıklar var fiyatlarıda uygun bi bak istersen...ama kampanyalılar kalmadı
Ben de her doktor kontrolunden sonra gaza gelip alışverişe yükleniyorum sonra duruluyorum mesela bu ara araştırma sürecim çok bişey almadım 10 gün sonra randevum ondan sonra yine başlarım galibabende aynen senin gibi düşünüyorum canım kendimi biliyorum çünkü normalde bile öyle oluyorum bide hamile hamile bilemiyorum zatende çalışıyorum çok zor yani... ama baştan hızlı başladım bu ara duraklama dönemindeyim :)) sanırım şu detaylı usg den sonra tekrar hız vereceğim ay çok eksik var hayırlısı ile inşallah tamamlarız herhalde bir şekilde
Evet file alacağım hani şu içinde köpük olan filelerden düşündüm sırtını rahatsız etmesin diye. Sünger bende alayım kullanılıyorsa ne bileyim sert olur bebeği rahatsız eder diye düşündümEvet canim kullaniliyor sunger. Vucudu icin ayri yuzu icin ayri kullaniyorum ben. Vala ben normallerinden kullaniyorum :)) zaten cocugun banyosu bizimki gibi uzun uzadiya olmuyor. Cocugu tek yikayacaksan file cok onemli. Cok rahat yikarsin. Sormak istedigin ne varsa sorabilirsin canim.
Sapkalar cokk tatliymissDün e-bebek, pamidor, joker ve pançoyu gezdim. Kışlık namına hiçbirşey bulamadımjokerde carters ürünlerini gördüm inceleme şansım oldu. Evet güzel ama 2 çıtçıtlı body 80 tl olunca ufaktan ufaktan yol aldım
Şapkaları pançodan, geri kalanı e-bebekten aldım
Eki Görüntüle 1823092 Eki Görüntüle 1823093
Ya evet kuvet de bile piyasa cok degisken..Yaa ikea nın kendi mağazasında mı bizim burada ikea yok malesef internete hiç bakmadım bi bakayım, bu küvetlerde fiyatlar çok değişik iyisi olsun istiyorum ama gereksiz para da vermek istemiyorum her pahalı ürün kaliteli olacak diye bir şart yok onun için bilen birilerinden tavsiye almak önemli
Oda yapacsk olanlarin isi daha zor..Hahaha bizde de durum aynı çok acele ediyormuşum biraz yavaşlasam iyi olurmuşlar bende senin gibi söylenmeye başlayınca bir U dönüşü yaparak tamam hadi bakalım yapalım demeye başlıyor. Benimde eksiklerim senin ki gibi şuanda belki daha fazla da olabilir. odasının sipariş vereceğiz ama son bir kez daha dolaşıp fiyat takipi yapacağım ondan sonra perdelerini almam gerek, bebek arabası almadım henüz büyük olan şeyler hep duruyor yani.
Evet güzel görünüyor, mağazasında da var mıdır acaba bakmak lazım
ben çarşamba akşamı gördüm trump towers' da. ayrıca gider deliği de vardı yanlış görmediysem, takım olarak satılması çok hoşuma gittiEvet güzel görünüyor, mağazasında da var mıdır acaba bakmak lazım
Ben babyjemin şeffaf giderli küvetini aldım, gider lastik tıpası çok iyi filan demişler, giderli olanı aldım, babyjem şeffaf seriden takım yaptım yani, 2 tane de file aldım, bir de extra silikonlu maşrapa aldım.Canm ben şimdi ikeanın internet sitesine baktım dediğin kuvetleri gördüm ama açıklama kısmında gider deliği gibi bişey yazmıyor var mı yok mu anlamadım sen eğer mağazasına gidersen yazar mısın
Erkeklerdeki o kaçıncı gen bunlara ortak özelliği veriyorsa artık ,hepsi aynı arkadaşHahaha bizde de durum aynı çok acele ediyormuşum biraz yavaşlasam iyi olurmuşlar bende senin gibi söylenmeye başlayınca bir U dönüşü yaparak tamam hadi bakalım yapalım demeye başlıyor. Benimde eksiklerim senin ki gibi şuanda belki daha fazla da olabilir. odasının sipariş vereceğiz ama son bir kez daha dolaşıp fiyat takipi yapacağım ondan sonra perdelerini almam gerek, bebek arabası almadım henüz büyük olan şeyler hep duruyor yani.
Haftasonuna inşallah kuzum, akşama yine gezmelerdeyiz, bebek gelince gezilmez dediler, suyunu çıkarttık eşimle, evin yolunu unuttuk
Evet file alacağım hani şu içinde köpük olan filelerden düşündüm sırtını rahatsız etmesin diye. Sünger bende alayım kullanılıyorsa ne bileyim sert olur bebeği rahatsız eder diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?