2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Senin ikinci çocuksa tavsiyelerini beklerim mesela banyo malzemelerinin içinde sünger var kullanılıyormu yok doğal deniz süngeri yok başka bişey. Kafa karıştırıcı gerçekten.

Güle güle giysin bekliyoruz gelince fotosunu ben de akşamları eve uğrayabilirsem vakitlice, foto çekip koyacağım cicilerimizi, bizim tekstil kısmı tamamdı zaten, dün de internetten kalan eksiklerin büyük kısmını hallettik, en azından ıvır zıvır olan kısmın çoğunu hallettik, hala da alınacak şeyler var, ama artık çok az şey kaldı, kafam rahatladı yemin ederim, alışveriş sonrası ay başında kullanmak üzere hediye çeki verdi onu da değerlendirmek için kalanları da haftaya halledeceğiz.
Dün büyüyen beşiğimiz gelmiş mağazadan aradılar, iş yerindeyiz diye eşim başladı söylenmeye" çok acele etmişiz, nereye koyacakmışız şimdiden....falan filan" tabii karşı atağa geçince ben, söylediklerine pişman oldu perdeleri yıkıyorum bir haftadır ve hala eşim bir haftadır hepsini asamadı, o söylenmeye başlayınca ben de başladım, bir perdeyi bir haftada asıyoruz, bir bebek odasını da şimdi başlasak 3 aya ancak tamamlarız, 2 ay sonra sıcakta uğraşamam ben onlarla diye, sonra baktım 1-2 saat sonra hak vermiş olmalı ki, internetten sepettekileri alalım hadi demeye başladı. Erkekler sanırım kadınlar yönlendirmeden iş yapamıyorlar, en azından böyle konularda.aldıkalrım da gelince kargodan onalrı da yüklerim buraya.

kalan ihtiyaç listesine baktım da hala da çoklar sanırım
küvet
kova
file
bebek bakım ürünleri(mustela set; yağ, losyon, pişik kremi, vücut ve saç şampuanı)
ateşölçer(weewll kulaktan ölçer)
süt sağma makinası(lansinoh otomatik)
termofor
ilaç kaşığı
ihtiyaç olursa emzik ve emzik askısı(philips avent)
puset-ana kucağı
oyuncakalr
kapı süsü
bebek şekerleri
foto albümü
dolap düzenleme kutuları
anne -bebek bakım çantası
anne gecelik, doğum ihtiyaçları, terlik vs
emzirme sütyeni, atleti
emzirme örtüsü, emzirme yastığı

Senin ikinci çocuksa tavsiyelerini beklerim mesela banyo malzemelerinin içinde sünger var kullanılıyormu yok doğal deniz süngeri yok başka bişey. Kafa karıştırıcı gerçekten.

Evet canim kullaniliyor sunger. Vucudu icin ayri yuzu icin ayri kullaniyorum ben. Vala ben normallerinden kullaniyorum :)) zaten cocugun banyosu bizimki gibi uzun uzadiya olmuyor. Cocugu tek yikayacaksan file cok onemli. Cok rahat yikarsin. Sormak istedigin ne varsa sorabilirsin canim.

sinemnur senin gönderdiğin linklere bakana kadar hepsi bitmiş sen bakarken var mıydı bu kadar hızlı mı satılmış neyse artık ben aldım ama buradakilerin fiyatı daha uygunmuş Teşekkürler
Canım ya dün telefondan okudum yazdığını, şimdi bakıyorum da pcden, ürünler hala var görünüyor, sen nasıl bittiğini düşündün.

Hahaha bizde de durum aynı çok acele ediyormuşum biraz yavaşlasam iyi olurmuşlar bende senin gibi söylenmeye başlayınca bir U dönüşü yaparak tamam hadi bakalım yapalım demeye başlıyor. Benimde eksiklerim senin ki gibi şuanda belki daha fazla da olabilir. odasının sipariş vereceğiz ama son bir kez daha dolaşıp fiyat takipi yapacağım ondan sonra perdelerini almam gerek, bebek arabası almadım henüz büyük olan şeyler hep duruyor yani.

Ben sanki yazın sıcakta bişey yapamayacakmışım gibi hissediyorum şimdiden herşeyi tamam etmek gibi bir çaba içindeyim Ya da bu benim aceleciliğimden kaynaklanıyor
bende aynen senin gibi düşünüyorum canım kendimi biliyorum çünkü normalde bile öyle oluyorum bide hamile hamile bilemiyorum zatende çalışıyorum çok zor yani... ama baştan hızlı başladım bu ara duraklama dönemindeyim :)) sanırım şu detaylı usg den sonra tekrar hız vereceğim ay çok eksik var hayırlısı ile inşallah tamamlarız herhalde bir şekilde

Canm ben şimdi ikeanın internet sitesine baktım dediğin kuvetleri gördüm ama açıklama kısmında gider deliği gibi bişey yazmıyor var mı yok mu anlamadım sen eğer mağazasına gidersen yazar mısın

Ben de her doktor kontrolunden sonra gaza gelip alışverişe yükleniyorum sonra duruluyorum mesela bu ara araştırma sürecim çok bişey almadım 10 gün sonra randevum ondan sonra yine başlarım galiba

Evet file alacağım hani şu içinde köpük olan filelerden düşündüm sırtını rahatsız etmesin diye. Sünger bende alayım kullanılıyorsa ne bileyim sert olur bebeği rahatsız eder diye düşündüm

Sapkalar cokk tatliymiss

Ben de bakayim pancoya.kaca aldin.
Carters gercekten pahali. Instagramda daha uyguna satiliyor ordan bakabilirsin. Ya da yurtdisina cikacak bi tanidigin varsa orda cok ucuz, gecen sitesine baktim tr de 120 tlye satılan bir mont amerikada 10 dolardi

Ya evet kuvet de bile piyasa cok degisken..
O anda fiyat olarak en uygun hangisi gelirse onu alicam.
Oda yapacsk olanlarin isi daha zor..

tubisimben Canım hiç dikkat etmedim gider deliğine bu hafta sonu eşim eğer çalışmazsa ikna edip gidip bakarız yazarım burayada... Az önce kotona ve lcw baktım geldim kotonda hala %50 kışlık kıyafetlerde indirim var benim gittiğim mağazada kız ürünleri daha fazlaydı baya çeşit var hala birde lcw den çorap ve önlük aldım çok şekerler...

Ben babyjemin şeffaf giderli küvetini aldım, gider lastik tıpası çok iyi filan demişler, giderli olanı aldım, babyjem şeffaf seriden takım yaptım yani, 2 tane de file aldım, bir de extra silikonlu maşrapa aldım.

Erkeklerdeki o kaçıncı gen bunlara ortak özelliği veriyorsa artık ,hepsi aynı arkadaş durumlar, hikayeler hep aynı ben de az önce kalan eksiklerin yarısını da hallettim, geriye büyüklerden sanırım 8-10 parça eksik kaldı, hadi hayırlısı bakalım. Akşam tiyatrodayız tubisim, alanyadan da kayınvalideler buraya geliyorlarmış, hafta sonu yüklerim diye düşünüyorum, hem beşiğimiz kurulsun onu da çekerim, netten gelecek siparişleri de geldikçe yüklerim artık.

Sungerler yumusacik oluyor yahu :)) ayni seyden mi bahsediyoruz bilemedim simdi :)) yumus yumus olurlar sungerle yikayinca kirleri de cikar. Hatta ilk zamanlar basini bile sungerle yikiyordum ben tabiki bastirmadan. Konak falan olmasin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…