- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.741
Aynen canım doktorum baya iyiydi bende arkadaş tavsiyesiyle gittim hem çok güzel bilgilendirdi ki aslında kadın doğumcuların bu konuda bizi bilgilendirmesi gerektiğini ısrarla söleyip durdu 20 kadından 1 de olabiliomuş bu durum,üstelik ne genetik nede beslenmeyle alakalıymış 20 dak sürdü benimkide eşim şaştı kaldı nasıl dayandıgıma çünkü dışardan baya baya kanlı bi işlemdi,ama sızılar ağrılar devam sadece Allahdan kanamalar kesildi,doğumdan hemen sonra gidip baktırmam lazım..tubisimben burasıda yeri deil bebek cicileri dio ben neler anlatıorım kusura bakmayın
Kızlaaaarrr bugün çarşıya gidip bir sürü kumaş, çiçek, süsler püsler aldım ve iki hafta yıllık iznimi aldığım için evde bunlarla vakit geçirmeyi düşünüyorumbakalım ortaya neler çıkacak
Çok sağol canım detaylı açıklaman içintiphareth toplu iğne başı kadardı canım benimkisi dediğin gibi kanıyordu ben ilk apse yaptı sandım 1 hafta geçti 2. Haftada kanama üstüne ağrı ve sıcak soğuk hassasiyeti yaptı diş fırçalamayı geçtim yemek yerken kanamaya başladı,doktor kesti attı o kısmı ufaktı ama baya kötüydü resmen sallanıodu ekstra et parçası gibi,benimde okuduklarımda doğum sonrasında geçebilir diolar ama geçmeyende varmış...beslenmeylede alakalı deil dedi doktor hele calsiyım c vitamini vs.mesela ben 3 senedir şarjlı makina kullanıodum ki yanlışmış son 6 aydır sensodyne nin en hassas dişler için olan diş fırçasını ve paradondax kullanıorum ama o da kar etmemiş zaten bana orta sertlikte kullan dedi doktor hatta istersen diş macunu bile kullanmayabilirsin dedi...ama bi tek diş macunu ağrılarıma iyi gelio gargaralar midemi ağrıtıo...benimde arka dişimin bi ön sırasındaydı kitle hemen üstündede bi çürük ikisi bir oluo ağzımın yarısını felç edio resmen bugün yemek yiyemedim,doktor yemem gerektiğini sölediği halde napcam hiç bilmiorum," doktorda 3 ayda bir hamilelikte yaptırman lazımdı bu kadın doktorları nie ciddiye almıo bu olayı dedi ki haklı bugün doktoruna söledim haaa ölemi dedi ve geçti neyse kendisini seviyorum o yüzden sallayasım yok gidip sadece bi muayne olsan bence içinde rahat eder canım
Kızlar haftasonu silikon tabancası aldım biri beni durdursun yoksa evde yapıştırıcak bişey bulamayıp kendimi duvara süs yapmaktan korkuyorum
Kızlar haftasonu silikon tabancası aldım biri beni durdursun yoksa evde yapıştırıcak bişey bulamayıp kendimi duvara süs yapmaktan korkuyorum
Oooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayımkesinliklee. Bende slikon tabancasını yeni keşfedenlerdenim.zor bıraktım elimden ama hala yapacak şeylerim var
Canm profil resmindekiler kim sen ve annen mi çok sevimli görünüyortubisimben ne bileyim canım insanlar burda bebek eşyası derdinde ben ne anlatıorum neyse ciddi bi sorun olmadan atlatalımda şu dönemi gerisi boş
Teşekkür ederim canm kafamdakilerden ilkini yaptımGüzel şeyler çıkacağı şimdiden belli Can'ım :) merakla bekliyorum.
vaayy çok güzelll,ustalık eserlerine geçtin tubişOooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1871916
Ba yıl dımmm.çok güzelOooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1871916
Güzel kadınmış gerçekten babaannen bayılıyorum böyle eski fotoğraflara :)tubisimben hayır canım babaannem ve ben kopyasıyımdır sanırım kızımızda ona benziycek kendisi gençken fıstık gibiymiş
Cok güzel olmuuus el emeği göz Nuru cok daha kıymetli oluyor yetenek olunca maşallah döktürmüşsün :)Oooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1871916
Oooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1871916
Ne sempatik fotoğraf yaa gerçekten fıstık kızınız size benzicek gibi duruyotubisimben hayır canım babaannem ve ben kopyasıyımdır sanırım kızımızda ona benziycek kendisi gençken fıstık gibiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?