2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Olsun canm orası burası farketmez, neyseki atlattın benim de doğumdan sonra ilk işim dişçiye gitmek olacak

Güzel şeyler çıkacağı şimdiden belli Can'ım :) merakla bekliyorum.

Çok sağol canım detaylı açıklaman için Böbreklerim için zaten antibiyotik kullandım şu dişeti tedabisinde de bi illa veriyolar antibiyotik şimdilik ağrım da yok inşallh da olmaz sen yazana kadar dişeti sorunları olur hamilelikte falan yazıyodu nette onlara bağlıyodum şimdi daha tedbirli olucam dişhekimine bi uğrayalım hergün bişey öğreniyoruz valla burdan canım sana da acil şifalar diliyorum

Kızlar haftasonu silikon tabancası aldım biri beni durdursun yoksa evde yapıştırıcak bişey bulamayıp kendimi duvara süs yapmaktan korkuyorum
kesinliklee. Bende slikon tabancasını yeni keşfedenlerdenim.zor bıraktım elimden ama hala yapacak şeylerim var

Kızlar haftasonu silikon tabancası aldım biri beni durdursun yoksa evde yapıştırıcak bişey bulamayıp kendimi duvara süs yapmaktan korkuyorum

kesinliklee. Bende slikon tabancasını yeni keşfedenlerdenim.zor bıraktım elimden ama hala yapacak şeylerim var
Oooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım

vaayy çok güzelll,ustalık eserlerine geçtin tubiş harikaaaaa

Cok güzel olmuuus el emeği göz Nuru cok daha kıymetli oluyor yetenek olunca maşallah döktürmüşsün :)

Ayy bayıldım eline sağlık canım yarın paylaşıyım ben de yeni projelerimi şimdi çok eksikler var

tubisimben hayır canım babaannem ve ben kopyasıyımdır sanırım kızımızda ona benziycek kendisi gençken fıstık gibiymiş
Ne sempatik fotoğraf yaa gerçekten fıstık kızınız size benzicek gibi duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…