2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

@bebekicin bende bobo düşündüm ama bu kanguru olanlarından belki gelicek yaza eşim taşısın dursun die DIPTISDIPTIS inşallah bayramda indirime girer inşallah geç kalmayız die düşünüorum eşim olmadan sağlık ocağı market ıvır zıvıra giderken çok iyi olur die dedim o zaman bekliyim bende tunikodanmı alcaksın sende yoksa hepsiburdan falanmı? tubisimben sen ne renk aldın kuzum ben siyah alcam olur ya eşimde kullanırsa sölenmesin die

Ben gri aldım, dediğin gibi eşimde kullanır diye

Direk tunikodan alacağım canım. Tubiş gibi gri düşünüyorum ben. Siyah çok tüy toplayıp kötü durabilir.

Woaahh yapıştırılıcak yeni bişey bu fikir iyi oldu canım :))

banu86 Dancing_Queen S senbeno Drymlh tiphareth kızlar çok teşekkür ederim elimde hala kumaş var kız bebişi olanlara hediyesini yapabilirim, evde vakit geçirmek için birebir
Yaa ne kadar incesin çok teşekkür ederiz biz annemle yapıcaz bakalım bu hafta bişeyler banu86 arkadaşım güle güle kullansın

Kızlar aldığınız çocuk halıların fotolarını atarmisiniz bulamadım güzel bi tane
Henüz almadım ama desensiz düz tercih edeceğim mavi veya krem olabilir cok kirlenir diye mavi daha büyük ihtimal ama İKEA'nın yıldızlı bir modeli var halıda o güzel bakabilirsin burdan da alanlar oldu memnun kalmışlardı grisi mavisi pembesi vardı

Videolarında izlemiştim erimeden gönderiyorlar ona göre sarıyorlar. Bende 1 hafta sonra sipariş vereceğim.

Canım bende ne malzeme var, ne dikiş makinası vs., en son ortaokulda ev ekonomisi dersinde yaptım bir şeyler, bir daha da elime hiç almadım yıllardır böyle şeyler çeyizim bile hazır şeylerdi hep, ya da yakınlarımın benim için yaptıkları şeylerdi, elimin becerikli olduğunu söylerler ama sanırım istek yok bende her şeyini aldım bebişin, takı yastığına 50-60 tl vermek fazla geldi, cimriliğim tuttu, 10 tl ye kırlent alıp, aldığım kurdelelerle süsledim ama sanırım süs işleri benlik değil, iş yerinde yoruluyorum, evde de temizlik, yemek derken enerji kalmıyor sanırım hiç, ama sizin yaptıklarınıza bayılıyorum. Selim Tunanın halası da çok güzel şeyler ördü mesela, ben örgü işlerinden de hiç anlamıyorum, bizim evde yasaktı örgü örmek.

Dönence,kapı süsü ve taçlar yaptıklarım.dönenceyi öylesine astım foto atmak için.bir arkadaşta halı sormuştu.ben böyle bir halı tercih ettim.ince makinede yıkanabilir.

Eklentiler

• 20160818_171618.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 158
  • 20160818_171538.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 155
  • 20160818_171521.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 158
  • 20160818_171434.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 155
Dönence,kapı süsü ve taçlar yaptıklarım.dönenceyi öylesine astım foto atmak için.bir arkadaşta halı sormuştu.ben böyle bir halı tercih ettim.ince makinede yıkanabilir.
Çok tatlış canımm güzel ipeğimizin süsleri birimizinki ipek birimizinki koza aynı kapı süsünü de seçmişiz Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…