- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.781
Sağol tatlım,bende kumaş aldım tuhafiye açılır açılmaz:)odanın tüllerini toparlamak için seninki gibi minik kalpler yapıp onunla tutturacağım.umarım güzel olur.bitince atarım bende bir foto:)
Yaparım canm, ne demekyaaaa ben talibimmmanası beceriksiz kızım var
Ben gri aldım, dediğin gibi eşimde kullanır diye@bebekicin bende bobo düşündüm ama bu kanguru olanlarından belki gelicek yaza eşim taşısın dursun dieDIPTISDIPTIS inşallah bayramda indirime girer inşallah geç kalmayız die düşünüorum eşim olmadan sağlık ocağı market ıvır zıvıra giderken çok iyi olur die dedim o zaman bekliyim bende tunikodanmı alcaksın sende yoksa hepsiburdan falanmı? tubisimben sen ne renk aldın kuzum ben siyah alcam olur ya eşimde kullanırsa sölenmesin die
Bekliyorum bakalım eylül annelerinden neler çıkacakSağol tatlım,bende kumaş aldım tuhafiye açılır açılmaz:)odanın tüllerini toparlamak için seninki gibi minik kalpler yapıp onunla tutturacağım.umarım güzel olur.bitince atarım bende bir foto:)
@bebekicin bende bobo düşündüm ama bu kanguru olanlarından belki gelicek yaza eşim taşısın dursun dieDIPTISDIPTIS inşallah bayramda indirime girer inşallah geç kalmayız die düşünüorum eşim olmadan sağlık ocağı market ıvır zıvıra giderken çok iyi olur die dedim o zaman bekliyim bende tunikodanmı alcaksın sende yoksa hepsiburdan falanmı? tubisimben sen ne renk aldın kuzum ben siyah alcam olur ya eşimde kullanırsa sölenmesin die
Bende aynı şekilde elimde tabanca ve çiçekle dolaşıyorum. Ne bulsam süsleyeyim diyorum. Bugün tekrar Çiçek aldım sabahlığın kuşağını süsleyeceğim normalde pek süslü şeyleri sevmem ama bi yerde gördüm çok hoşuma gitti :)
Yaa ne kadar incesin çok teşekkür ederiz biz annemle yapıcaz bakalım bu hafta bişeyler
Henüz almadım ama desensiz düz tercih edeceğim mavi veya krem olabilir cok kirlenir diye mavi daha büyük ihtimal ama İKEA'nın yıldızlı bir modeli var halıda o güzel bakabilirsin burdan da alanlar oldu memnun kalmışlardı grisi mavisi pembesi vardıKızlar aldığınız çocuk halıların fotolarını atarmisiniz bulamadım güzel bi tane
Bu işte çok güzel
Kızlar sonunda hacıserifden siparişimi verdim. 70 madlen ve 50 fıstıklı lokum şeklinde aldım. Hastane ve evde çikolata, mevlütte lokum dağıtacağız.
Çikolata düşünmüyordum ama eşim ısrar etti tamam dedim. Umarım erimeden elime ulaşır.
Canım bende ne malzeme var, ne dikiş makinası vs., en son ortaokulda ev ekonomisi dersinde yaptım bir şeyler, bir daha da elime hiç almadım yıllardır böyle şeylerM muallime54 canm teşekkür ederim@fatihpepe canm ben kumaş silikon pamuk aldım, evde kalpli pasta kalıplarım vardı onlarda kalıp çıkararak kesip herşeyini ben yaptım, tamamlamak yaklaşık 4 saatimi aldı sinemnur canm bunlarda erkekler için olanlarda var çok güzeller, sen 37. Haftana kadar çalışacaksın belki sonrasında selim tuna gelmezse sende yapabilirsin, yoksa evde oturmaktan sıkılıyor insan hele ki her gün çalışıp işe giden için evde durmak sanki daha zor
Çok tatlış canımm güzel ipeğimizin süsleri birimizinki ipek birimizinki koza aynı kapı süsünü de seçmişizDönence,kapı süsü ve taçlar yaptıklarım.dönenceyi öylesine astım foto atmak için.bir arkadaşta halı sormuştu.ben böyle bir halı tercih ettim.ince makinede yıkanabilir.
Evet tesadüf olmuş canım.allah bahtlarını da güzel etsin inşallah,hepimizinkinin.Çok tatlış canımm güzel ipeğimizin süsleri birimizinki ipek birimizinki koza aynı kapı süsünü de seçmişizAllah iyi günlerde kullanmak nasip etsin hepsini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?