2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Kızlar haftasonu silikon tabancası aldım biri beni durdursun yoksa evde yapıştırıcak bişey bulamayıp kendimi duvara süs yapmaktan korkuyorum

Bende aynı şekilde elimde tabanca ve çiçekle dolaşıyorum. Ne bulsam süsleyeyim diyorum. Bugün tekrar Çiçek aldım sabahlığın kuşağını süsleyeceğim normalde pek süslü şeyleri sevmem ama bi yerde gördüm çok hoşuma gitti :)

Coook guzel olmus kalpleri kendin mi yaptin? Hazir mi? Bende bugun eminonune gidicem kismetse dogum oncesi terapi olsun :)) bu tarz seyler bakicam sus,ikram malzemesi vs.

tiphareth teşekkür ederiz teyzesi b.annem göremedi kısmet deilmiş ama genlerini hala yaşatıyor bide mavi gözlerinide vereydi güZel olurduesmer tene mavi göz oyuncaklar süper olmuş kuzuya bayıldım resmen anneanneler hep ayrı düşünceli ya benim annemde perde tutan maymunlar yaptırmış,daha göremedim ama

Çok güzel görünüyor tatlışım, güle güle kullanın, bana zorla kız Bebiş Sevdasına 2.ciyi yaptırtacaksınız

tubisimben hayır canım babaannem ve ben kopyasıyımdır sanırım kızımızda ona benziycek kendisi gençken fıstık gibiymiş
Mekanı cennet olsun canım babaannenin,aynı Fahriye evcene benzettim ben gençliğini,maşallah,genler sağlam,sevgiler tatlım,sağlıkla kalın.

Eki Görüntüle 1872076

Kızlar iyi geceler anneannemiz geldi bize oyuncaklar ördürmüş bi de herşeyi düşünmüş antibakteriyel ipten yaptırmış yıkanıyomuş size de belki fikir olur
Günaydın Can'ım,çok tatlı olmuş hepsi de, çok şanslısınız gerçekten harika olmuş oyuncakları,güle güle kullansın minnoş

Kızlar aranızda neko wrap sling alan varmı?aldıysanız nerden aldınız? Ben evde bile çok kullanılcağını düşünüorum iş yaparken
ben aldım cnm boba kanguru da aldım. tuniko sitesinden aldım sahibi hülyanın yarattığı bir marka zaten neko. anneler günü kampanyasından yararlanmıştım. çooook kullanacağıma neredeyse eminim.

Eki Görüntüle 1872076

Kızlar iyi geceler anneannemiz geldi bize oyuncaklar ördürmüş bi de herşeyi düşünmüş antibakteriyel ipten yaptırmış yıkanıyomuş size de belki fikir olur
Ben bayılıyorum bu bebeklere ama böylesine bir örgü elimden gelmez malesef, kuzucuk güzel güzel oynasın bebekleriyle

M muallime54 canm teşekkür ederim fatihpepe canm ben kumaş silikon pamuk aldım, evde kalpli pasta kalıplarım vardı onlarda kalıp çıkararak kesip herşeyini ben yaptım, tamamlamak yaklaşık 4 saatimi aldı sinemnur canm bunlarda erkekler için olanlarda var çok güzeller, sen 37. Haftana kadar çalışacaksın belki sonrasında selim tuna gelmezse sende yapabilirsin, yoksa evde oturmaktan sıkılıyor insan hele ki her gün çalışıp işe giden için evde durmak sanki daha zor

Kızlar aranızda neko wrap sling alan varmı?aldıysanız nerden aldınız? Ben evde bile çok kullanılcağını düşünüorum iş yaparken
Bende anneler günü indiriminden tunikodan almıştım canm, henüz kanguru almadım, onu 6 aydan sonra kullanırım diye düşünüyorum, sonra alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…