- 28 Mart 2013
- 301
- 565
- 103
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.761
Kızlar haftasonu silikon tabancası aldım biri beni durdursun yoksa evde yapıştırıcak bişey bulamayıp kendimi duvara süs yapmaktan korkuyorum
Oooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1871916
Eki Görüntüle 1872076
Kızlar iyi geceler anneannemiz geldi bize oyuncaklar ördürmüşbi de herşeyi düşünmüş antibakteriyel ipten yaptırmış yıkanıyomuş size de belki fikir olur
Coook guzel olmus kalpleri kendin mi yaptin? Hazir mi? Bende bugun eminonune gidicem kismetse dogum oncesi terapi olsun :)) bu tarz seyler bakicam sus,ikram malzemesi vs.Oooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1871916
Çok güzel görünüyor tatlışım, güle güle kullanın, bana zorla kız Bebiş Sevdasına 2.ciyi yaptırtacaksınızOooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1871916
Mekanı cennet olsun canım babaannenin,aynı Fahriye evcene benzettim ben gençliğini,maşallah,genler sağlam,sevgiler tatlım,sağlıkla kalın.tubisimben hayır canım babaannem ve ben kopyasıyımdır sanırım kızımızda ona benziycek kendisi gençken fıstık gibiymiş
Günaydın Can'ım,çok tatlı olmuş hepsi de, çok şanslısınız gerçekten harika olmuş oyuncakları,güle güle kullansın minnoşEki Görüntüle 1872076
Kızlar iyi geceler anneannemiz geldi bize oyuncaklar ördürmüşbi de herşeyi düşünmüş antibakteriyel ipten yaptırmış yıkanıyomuş size de belki fikir olur
ben aldım cnm boba kanguru da aldım. tuniko sitesinden aldım sahibi hülyanın yarattığı bir marka zaten neko. anneler günü kampanyasından yararlanmıştım. çooook kullanacağıma neredeyse eminim.Kızlar aranızda neko wrap sling alan varmı?aldıysanız nerden aldınız? Ben evde bile çok kullanılcağını düşünüorum iş yaparken
Ayy evet yaa çok güzelmiş ve üç jenerasyon birbirinin aynısı olacak negüzeltubisimben hayır canım babaannem ve ben kopyasıyımdır sanırım kızımızda ona benziycek kendisi gençken fıstık gibiymiş
Kızlar aranızda neko wrap sling alan varmı?aldıysanız nerden aldınız? Ben evde bile çok kullanılcağını düşünüorum iş yaparken
Ben bayılıyorum bu bebeklere ama böylesine bir örgü elimden gelmez malesef, kuzucuk güzel güzel oynasın bebekleriyleEki Görüntüle 1872076
Canm ben çoçuk halısı almadım bebeğimin odasına düz pembe bir halı koyacağım desenli hiç düşünmedimKızlar aldığınız çocuk halıların fotolarını atarmisiniz bulamadım güzel bi tane
Bende anneler günü indiriminden tunikodan almıştım canm, henüz kanguru almadım, onu 6 aydan sonra kullanırım diye düşünüyorum, sonra alacağımKızlar aranızda neko wrap sling alan varmı?aldıysanız nerden aldınız? Ben evde bile çok kullanılcağını düşünüorum iş yaparken
yaaaa bunlar ne tatlıııı ay şimdiki bebişler çok şanslıEki Görüntüle 1872076
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?