- 4 Ağustos 2011
- 559
- 1.690
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.821
Teşekkürler canımMaşallah kızımız gelin gibi duracak içindeikea yakın olanlar ne kadar şanslı, internetten sipariş versen bir sürü kargo ücreti alıyorlar güle güle kullanın canm
40 lı canım hastaneye çok kişi gelmez diye düşündük kendimiz bitirmezsek tabiHiç böyle birşey aklıma gelmezdi, çikolatalarda çok şeker görünüyorlar, kaçlı bu çikolata kutusu
Vayyy eline sağlık canım ne kadar yeteneklisinBu da bizim süslü yastigimiz. Evde can sıkıntısından çıkan işler :) anneme makinada zorla yastik diktirdim üstünü de ben susledim kelebekleri ördüm elimde. Hatta o kelebeklerden örüp buzdolabı süsü mü yapsam diyorum dağıtmak için mevlutte falan
Vayyy eline sağlık canım ne kadar yeteneklisin
Waaaaww arkadaşım ellerine sağlık valla çok zevkli ve beceriklisinOooo yeni cicişler geliyor demek kızlar yaptıkça paylaşın bayılıyorum bakmaya, benimde bir elimde silikon tabancası bir elimde iğne iplik bişeyler yapmaya çalışıyorum size bugünki eserimi paylaşayım
Eki Görüntüle 1871916
Artık pek bir şey kalmadı canm teşekkürler bir ara eşime bu yaz istanbul ankara izmir veya bursaya gider miyiz diye soruyordumTeşekkürler canımdoğru diyosun kargo ücretleri çok pahalı iki üç parça için gitmiyim internetten sipariş veriyim diyorum ama o iki üç parça için koskoca mağazayı gezdirip kasaya 7 parçayla varıyoruz ama yine de yakın olması büyük şans beğendiğin içinde kalan bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım canım sanırım cmt yine gidicez
Evet 40 lı gayet iyi ama mevlüt filan olursa yetmez tabi, bebişinizin ikramlıklarını yemeyin bakim40 lı canım hastaneye çok kişi gelmez diye düşündük kendimiz bitirmezsek tabi
Teşekkürler canm, bu aralar pinterest diye site var oraya takıldım ordan bakıp bakıp bişeyler yapıyorum, artık bebek odası doldu ben hala ne yapsam derdindeyimWaaaaww arkadaşım ellerine sağlık valla çok zevkli ve beceriklisin
İyi yapıyorsun valla zamanı güzel değerlendiriyorsun daha ne olsun herbiri ayrı ayrı şahane oluyor :) sonrasında da bebişinle birlikte yaparsınız onun da el becerileri gelişmiş olur bundan güzel kaliteli vakit geçirme yok işte :)Teşekkürler canm, bu aralar pinterest diye site var oraya takıldım ordan bakıp bakıp bişeyler yapıyorum, artık bebek odası doldu ben hala ne yapsam derdindeyimbu işin sonu yok galiba
canımHastanedeki Bebek beşiği için etek süsü yapan bir arkadaş vardı sanki kim hatırlamıyorum. Beşiğin ölçüsünü bilen var mı annem etek süsü yapacak ölçü bilmiyorum.
Hastanedeki Bebek beşiği için etek süsü yapan bir arkadaş vardı sanki kim hatırlamıyorum. Beşiğin ölçüsünü bilen var mı annem etek süsü yapacak ölçü bilmiyorum.
Evet bendim o
En : 45 cm
Boy : 75 cm
Yükseklik : 80 cm
Evetbiraz büyük bıraktım ben. Lastiğinden istediğim gibi boyunu ayarlayabiliyorum. Ön tarafınada fiyonk yaptım lastiği düğümlediğim yeri gizlemek için şimdilik beşikte duruyor hastaneye gidecek.
Eki Görüntüle 1873156
Çok güzel canım Allah içini doldurmayı nasip etsin. Hep mutlulukla hatırlayın bu günleri.Kızlar bu da bizim mütevazi sepet beşiğimizoda çok aydınlık karanlık çıkıyo akşamı da bekleyemedim :)
@milaketepesov benim halım daDIPTISDIPTIS ın grisi ikeadan
Eki Görüntüle 1872323
Ayy bayılıyorum ben bu amigurumilere. Sipariş alıyor muymuş annenin tanıdığı acaba çok heveslendim. :))Eki Görüntüle 1872076
Kızlar iyi geceler anneannemiz geldi bize oyuncaklar ördürmüşbi de herşeyi düşünmüş antibakteriyel ipten yaptırmış yıkanıyomuş size de belki fikir olur
ben aldım canım çok güzel :) çarşafı lastikli ölçüleri 70*140 cmArkadaşlar bu nevresimden alan var mıydı sanki fotoğraflarda hatırlıyorum çarşafı lastikli mi çarşafın ölçüsü kaç sitede yazmıyor çarşafın detayları
canım nereden aldın çikolataları? bende bu ara bu işi halletmeye çalışıyorum ama çok kararsız oldum çikolata erir mi diye lokum mu alsam nereden alsam vs.. çok kararsız kaldım...Bende salı günü verdim siparişi dün kargoya verilmiş ama bugün gelmedi inşallah yarın erimeden gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?