2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Maşallah kızımız gelin gibi duracak içinde ikea yakın olanlar ne kadar şanslı, internetten sipariş versen bir sürü kargo ücreti alıyorlar güle güle kullanın canm
Teşekkürler canım doğru diyosun kargo ücretleri çok pahalı iki üç parça için gitmiyim internetten sipariş veriyim diyorum ama o iki üç parça için koskoca mağazayı gezdirip kasaya 7 parçayla varıyoruz ama yine de yakın olması büyük şans beğendiğin içinde kalan bişey varsa yardımcı olmaya çalışırım canım sanırım cmt yine gidicez

Vayyy eline sağlık canım ne kadar yeteneklisin

Waaaaww arkadaşım ellerine sağlık valla çok zevkli ve beceriklisin

Artık pek bir şey kalmadı canm teşekkürler bir ara eşime bu yaz istanbul ankara izmir veya bursaya gider miyiz diye soruyordum sırf ikea ya gidebilmek için yok daha neler nasıl gideceğiz dedi bende kıydım paraya kargo ücreti ödedim aldım

Waaaaww arkadaşım ellerine sağlık valla çok zevkli ve beceriklisin
Teşekkürler canm, bu aralar pinterest diye site var oraya takıldım ordan bakıp bakıp bişeyler yapıyorum, artık bebek odası doldu ben hala ne yapsam derdindeyim bu işin sonu yok galiba

Teşekkürler canm, bu aralar pinterest diye site var oraya takıldım ordan bakıp bakıp bişeyler yapıyorum, artık bebek odası doldu ben hala ne yapsam derdindeyim bu işin sonu yok galiba
İyi yapıyorsun valla zamanı güzel değerlendiriyorsun daha ne olsun herbiri ayrı ayrı şahane oluyor :) sonrasında da bebişinle birlikte yaparsınız onun da el becerileri gelişmiş olur bundan güzel kaliteli vakit geçirme yok işte :)

Teşekkür ederim :) yaptınız mı bizde tül aldık annem yapacak.

Evet biraz büyük bıraktım ben. Lastiğinden istediğim gibi boyunu ayarlayabiliyorum. Ön tarafınada fiyonk yaptım lastiği düğümlediğim yeri gizlemek içinşimdilik beşikte duruyor hastaneye gidecek.

Güzel olmuş fiyonk. Evet bizde fiyonklu yapacağız.
Fotodaki gibi düşünüyoruz ama tülümüz beyaz fiyonk mavi. Pike takımım gri olduğu için mavi tül tercih etmedik.

Eklentiler

• image.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 150
Eki Görüntüle 1872076

Kızlar iyi geceler anneannemiz geldi bize oyuncaklar ördürmüş bi de herşeyi düşünmüş antibakteriyel ipten yaptırmış yıkanıyomuş size de belki fikir olur
Ayy bayılıyorum ben bu amigurumilere. Sipariş alıyor muymuş annenin tanıdığı acaba çok heveslendim. :))

Bende salı günü verdim siparişi dün kargoya verilmiş ama bugün gelmedi inşallah yarın erimeden gelir
canım nereden aldın çikolataları? bende bu ara bu işi halletmeye çalışıyorum ama çok kararsız oldum çikolata erir mi diye lokum mu alsam nereden alsam vs.. çok kararsız kaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…