- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #2.801
Sürprizi yapan annen de olabilir bence :)Bu da hastane çikolatalarımız düğün fotoğrafı ne alaka tabi evliliğimizin bi meyvesi gibi bişey düşünmüş olabilir annemin çikolatacı arkadaşıbana sürpriz yapmak istemiş
Eki Görüntüle 1872324
Bu da hastane çikolatalarımız düğün fotoğrafı ne alaka tabi evliliğimizin bi meyvesi gibi bişey düşünmüş olabilir annemin çikolatacı arkadaşıbana sürpriz yapmak istemiş
Eki Görüntüle 1872324
nikah çikolatası kıvamında bebek çikolatası adlı çalışması çikolatacının benceBu da hastane çikolatalarımız düğün fotoğrafı ne alaka tabi evliliğimizin bi meyvesi gibi bişey düşünmüş olabilir annemin çikolatacı arkadaşıbana sürpriz yapmak istemiş
Eki Görüntüle 1872324
Bende salı günü verdim siparişi dün kargoya verilmiş ama bugün gelmedi inşallah yarın erimeden gelirKızlar sonunda hacıserifden siparişimi verdim. 70 madlen ve 50 fıstıklı lokum şeklinde aldım. Hastane ve evde çikolata, mevlütte lokum dağıtacağız.
Çikolata düşünmüyordum ama eşim ısrar etti tamam dedim. Umarım erimeden elime ulaşır.
Bende de dikiş makinası yok ama bu konular elimden gelir sadece üniversite , yüksel lisans falan filan derken uzun zaman bu gibi şeyler yapmıyordum ama işin içine kızım girince bir heves geldi bana sormaCanım bende ne malzeme var, ne dikiş makinası vs., en son ortaokulda ev ekonomisi dersinde yaptım bir şeyler, bir daha da elime hiç almadım yıllardır böyle şeylerçeyizim bile hazır şeylerdi hep, ya da yakınlarımın benim için yaptıkları şeylerdi, elimin becerikli olduğunu söylerler ama sanırım istek yok bende her şeyini aldım bebişin, takı yastığına 50-60 tl vermek fazla geldi, cimriliğim tuttu, 10 tl ye kırlent alıp, aldığım kurdelelerle süsledim ama sanırım süs işleri benlik değil, iş yerinde yoruluyorum, evde de temizlik, yemek derken enerji kalmıyor sanırım hiç, ama sizin yaptıklarınıza bayılıyorum. Selim Tunanın halası da çok güzel şeyler ördü mesela, ben örgü işlerinden de hiç anlamıyorum, bizim evde yasaktı örgü örmek.
Oooo bir kokoş kızımız daha geliyorDönence,kapı süsü ve taçlar yaptıklarım.dönenceyi öylesine astım foto atmak için.bir arkadaşta halı sormuştu.ben böyle bir halı tercih ettim.ince makinede yıkanabilir.
Maşallah kızımız gelin gibi duracak içindeKızlar bu da bizim mütevazi sepet beşiğimizoda çok aydınlık karanlık çıkıyo akşamı da bekleyemedim :)
milaketepesov benim halım da DIPTISDIPTIS ın grisi ikeadan
Eki Görüntüle 1872323
Hiç böyle birşey aklıma gelmezdi, çikolatalarda çok şeker görünüyorlar, kaçlı bu çikolata kutusuBu da hastane çikolatalarımız düğün fotoğrafı ne alaka tabi evliliğimizin bi meyvesi gibi bişey düşünmüş olabilir annemin çikolatacı arkadaşıbana sürpriz yapmak istemiş
Eki Görüntüle 1872324
Evet dönenceyide kendim yaptım. Aslında hiiiç kokoş süslü değilimdir ama zıvanadan çıkıyorum galibaOooo bir kokoş kızımız daha geliyorözellikle kapı süsünü çok beğendim, dönenceyi de mi kendin yaptın?
Bende bakıyım ikea ya halıcılara baktım güzel bişey bulamadım teşekkür ederimKızlar bu da bizim mütevazi sepet beşiğimizoda çok aydınlık karanlık çıkıyo akşamı da bekleyemedim :)
milaketepesov benim halım da DIPTISDIPTIS ın grisi ikeadan
Eki Görüntüle 1872323
Ellerine sağlık canım, şahane işler çıkıyor ortayaBende de dikiş makinası yok ama bu konular elimden gelir sadece üniversite , yüksel lisans falan filan derken uzun zaman bu gibi şeyler yapmıyordum ama işin içine kızım girince bir heves geldi bana sormasen çok yoruluyorsun canm, ben evde temizlik yapmıyorum tek yaptığım şey yemek yapmak, bu aralar işlerim yine rahatlayınca boş zaman kaldı bana bu arada niye örgü yasaktı
Yaptıkça bir de ortaya güzel şeyler çıkınca insanın yaptıkça yapası geliyorEvet dönenceyide kendim yaptım. Aslında hiiiç kokoş süslü değilimdir ama zıvanadan çıkıyorum galiba
bir eğitimci olarak tebrik ettim babanı canımEllerine sağlık canım, şahane işler çıkıyor ortaya
Eğitimini yarıda kesen bir arkadaşım vardı ortaokul ya da lise yıllarıydı, bir yaz tatilinde bu havlu kenarlarına dantel örmek bir zamanlar çok modaydı bilirsin, renkli renkli motifli filan, gördüm onda, nasıl hoşuma gitti, ben de daha zincir çekmeyi bilmiyorum, bana gösterdi birkaç tane, ben de yaptıkça heveslenmiştim, anneme bana da tığ, iplik alalım filan diye tutturdum, aldı tabi kadıncağız, ertesi gün babam elimde gördüğinde tepki göstermişti, sanırım o arkadaşımdan etkilendiğimi, eğitimimi boşverip, çeyiz hazırlıklarına giriştiğimi filan düşünmüştüsakın öyle şeylere merak etme, 2 tane fazla kitap oku dedi, merakımdan başladım dedimse de ileride de neyi istiyor, neyi beğeniyorsan onu alır merakını giderirsin, evde görmek istemiyorum tığ, ip, şiş deyip yasaklamıştı
yahuuu ne becerikli bu hatunlar artıık kadınlığımdan şüphelenir oldummBu da bizim süslü yastigimiz. Evde can sıkıntısından çıkan işler :) anneme makinada zorla yastik diktirdim üstünü de ben susledim kelebekleri ördüm elimde. Hatta o kelebeklerden örüp buzdolabı süsü mü yapsam diyorum dağıtmak için mevlutte falan
Ooo babadan veto gelmişEllerine sağlık canım, şahane işler çıkıyor ortaya
Eğitimini yarıda kesen bir arkadaşım vardı ortaokul ya da lise yıllarıydı, bir yaz tatilinde bu havlu kenarlarına dantel örmek bir zamanlar çok modaydı bilirsin, renkli renkli motifli filan, gördüm onda, nasıl hoşuma gitti, ben de daha zincir çekmeyi bilmiyorum, bana gösterdi birkaç tane, ben de yaptıkça heveslenmiştim, anneme bana da tığ, iplik alalım filan diye tutturdum, aldı tabi kadıncağız, ertesi gün babam elimde gördüğinde tepki göstermişti, sanırım o arkadaşımdan etkilendiğimi, eğitimimi boşverip, çeyiz hazırlıklarına giriştiğimi filan düşünmüştüsakın öyle şeylere merak etme, 2 tane fazla kitap oku dedi, merakımdan başladım dedimse de ileride de neyi istiyor, neyi beğeniyorsan onu alır merakını giderirsin, evde görmek istemiyorum tığ, ip, şiş deyip yasaklamıştı
Ellerine sağlık canm aslında magnet olabilir ama o kadar kelebek nasıl öreceksin zor değil miBu da bizim süslü yastigimiz. Evde can sıkıntısından çıkan işler :) anneme makinada zorla yastik diktirdim üstünü de ben susledim kelebekleri ördüm elimde. Hatta o kelebeklerden örüp buzdolabı süsü mü yapsam diyorum dağıtmak için mevlutte falan
yahuuu ne becerikli bu hatunlar artıık kadınlığımdan şüphelenir oldummbu kelebekler çok hoş canım bunları farklı yerlerde değerlendirebilirsin,ben bunu örebilsem evin her yerine iliştiririm sanat eserim gibi bakarım ona
Ellerine sağlık canm aslında magnet olabilir ama o kadar kelebek nasıl öreceksin zor değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?