2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

nikah çikolatası kıvamında bebek çikolatası adlı çalışması çikolatacının bencesizin fotonuzu koymak değişik fikirmiş ,ama düğün deilde normal bi fotonuzu koysa daha hoş olurdu.çikolatalarına bayıldm çok tatlılar

Bende salı günü verdim siparişi dün kargoya verilmiş ama bugün gelmedi inşallah yarın erimeden gelir

Bende de dikiş makinası yok ama bu konular elimden gelir sadece üniversite , yüksel lisans falan filan derken uzun zaman bu gibi şeyler yapmıyordum ama işin içine kızım girince bir heves geldi bana sorma sen çok yoruluyorsun canm, ben evde temizlik yapmıyorum tek yaptığım şey yemek yapmak, bu aralar işlerim yine rahatlayınca boş zaman kaldı bana bu arada niye örgü yasaktı

Dönence,kapı süsü ve taçlar yaptıklarım.dönenceyi öylesine astım foto atmak için.bir arkadaşta halı sormuştu.ben böyle bir halı tercih ettim.ince makinede yıkanabilir.
Oooo bir kokoş kızımız daha geliyor özellikle kapı süsünü çok beğendim, dönenceyi de mi kendin yaptın?

Hiç böyle birşey aklıma gelmezdi, çikolatalarda çok şeker görünüyorlar, kaçlı bu çikolata kutusu

Ellerine sağlık canım, şahane işler çıkıyor ortaya
Eğitimini yarıda kesen bir arkadaşım vardı ortaokul ya da lise yıllarıydı, bir yaz tatilinde bu havlu kenarlarına dantel örmek bir zamanlar çok modaydı bilirsin, renkli renkli motifli filan, gördüm onda, nasıl hoşuma gitti, ben de daha zincir çekmeyi bilmiyorum, bana gösterdi birkaç tane, ben de yaptıkça heveslenmiştim, anneme bana da tığ, iplik alalım filan diye tutturdum, aldı tabi kadıncağız, ertesi gün babam elimde gördüğinde tepki göstermişti, sanırım o arkadaşımdan etkilendiğimi, eğitimimi boşverip, çeyiz hazırlıklarına giriştiğimi filan düşünmüştü sakın öyle şeylere merak etme, 2 tane fazla kitap oku dedi, merakımdan başladım dedimse de ileride de neyi istiyor, neyi beğeniyorsan onu alır merakını giderirsin, evde görmek istemiyorum tığ, ip, şiş deyip yasaklamıştı

Bu da bizim süslü yastigimiz. Evde can sıkıntısından çıkan işler :) anneme makinada zorla yastik diktirdim üstünü de ben susledim kelebekleri ördüm elimde. Hatta o kelebeklerden örüp buzdolabı süsü mü yapsam diyorum dağıtmak için mevlutte falan

Eklentiler

• IMG-20160818-WA0002.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 135
bir eğitimci olarak tebrik ettim babanı canımgüzel bi söz söylemiş otur 2 kitap oku diyerek,belki bi cevher keşfedilemeden kayıp gitti örgü dünyasından

yahuuu ne becerikli bu hatunlar artıık kadınlığımdan şüphelenir oldummbu kelebekler çok hoş canım bunları farklı yerlerde değerlendirebilirsin,ben bunu örebilsem evin her yerine iliştiririm sanat eserim gibi bakarım ona

Ooo babadan veto gelmiş ama bir zamanlar böyle şeyler daha çok oluyordu, okulu bırakanlar erkenden evlenenler baban korkmakta haklı ama bu kadarını düşünmemiştim, yasak diyince galiba alerjisi olan vardı diye düşünmüştüm çeyiz işleri de hiç bana göre değil herşeyin hazırı var uğraşmaya değmiyor bende çok ayran gönüllüyümdür o zamanlarda yazları kurslar olurdu birine giderdim sıkılırdım başka bişeye giderdim ama en çok zevk aldığım (belkide genetik) dikiş kursu oldu (babam terzi) küçüklüğümden beri eşimde ordan kalan kumaşlarla bebeklerime kıyafet dikerdim sanırım benim ki oradan geliyor

Ellerine sağlık canm aslında magnet olabilir ama o kadar kelebek nasıl öreceksin zor değil mi

Sağ ol canım :) aslında yapmaya başlasan sende birakamazsin insan yaptıkça el yeteneği gelişiyor :) kelebekleri de youtubedan videodan izleyip ogrendim cok basit aslinda :)

Ellerine sağlık canm aslında magnet olabilir ama o kadar kelebek nasıl öreceksin zor değil mi

Yok canım zor değil ilk ördüğümde yarım saatte ordum 1 tanesini ama elim alistikca daha da hazirlanirim

sinemnur benzeri bi durum bende var annem benim kız meslek okuyup üstüne alman dili edebiyatına geçmiş o dönem nişanlığından tut benim bütün bebek kıyafetlerimi kendi eskilerinden kesip biçip dikmiş,ama ben hiç o günlerini göremedim kadın alerjisi varmış gibi hiç ne gösterdi bana nede benim öğrenmemi sağladı şimdi arkadaşlar burda yaptıklarını paylaştıkca banu86 dediği gibi kadınlığımdan şüphe ediorum çünkü dikiş bile dikemem neyse diyceim o ki annem böle dikiştir danteldir hiç elimi sürdürtmedi...kendim şimdi seneler sonra çarpı işi öğrenmeye çalışıorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…