- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Cok guzellrr yaa bebeklerin her seyi bu kadar guzel mi olurrBunlarda benim minik kuşumun şimdilik bütün cicileri :) ♡
Eki Görüntüle 1823551 Eki Görüntüle 1823552 Eki Görüntüle 1823553 Eki Görüntüle 1823554 Eki Görüntüle 1823555 Eki Görüntüle 1823556 Eki Görüntüle 1823557 Eki Görüntüle 1823558 Eki Görüntüle 1823559 Eki Görüntüle 1823560 Eki Görüntüle 1823562 Eki Görüntüle 1823566 Eki Görüntüle 1823567
Ben de baktim bugun baya hesapli seyler vardi, gunluk giymelik. Sonra almak icin foto cekmistim onlari paylasayimBen daha lcw hiç bakmadım hafta sonu da devam ediyor mudur ki bende bir bakayım gerçi kıyafette pek eksik kalmadı ama önlük çorap gibi şeylerden henüz almadım sevimli şeyler bulursam alayım
O minik coraplari yeriimm :))Valla anneme göstermek için çekmiştim fotoğrafları önlüklerin arkası su geçirmez özellikli canımtubisimben ben genellikle eşime lcw cok corap alıorum çok güzel yeri ve kalitesi ondan burdan almak çok istedim bebişin çoraplarını... Birde benim güllü şeylere baya takıntım var buldugum gördüğüm her allı dallı şeye atlıorum,demeyin sonra bunlar ne die
Evet canim ordan aldim bugun.betuld Aaa bunlar english home dimi çok şekerler yaa...güle güle giysin eskitsin bebişin canım
Önlükler çok kullanışlı görünüyor fiyat olarak da çok uygunmuş, bende gideyim alayımValla anneme göstermek için çekmiştim fotoğrafları önlüklerin arkası su geçirmez özellikli canımtubisimben ben genellikle eşime lcw cok corap alıorum çok güzel yeri ve kalitesi ondan burdan almak çok istedim bebişin çoraplarını... Birde benim güllü şeylere baya takıntım var buldugum gördüğüm her allı dallı şeye atlıorum,demeyin sonra bunlar ne die
Amin canımOhhh darısı başımıza, süt sağma makinesi demişken hangi marka aldın?
Canım ben 2 adet file aldım;sinemnur bende gittigidiyordan babyjem marka bulmuştum onu alayım diye düşünüyordum buradada farklı şeyler söylenince onlarıda inceleyeyim dedim. Canım fileyi normal mi aldım içi köpüklü olanlardan mı?
CennetBahcesi53 sanırım bende buradaki englishhome a bakayım alırsam elden alayım hep internetten alıyorum bazılarını da dokunarak alayım bari
Dancing_Queen bana bu hafta sonu alışveriş yolları göründü
Cok güzelmiş cnm :))kışlık mi alacağız yazlık mi bende şaşırdım :)
Yanlış hatırlamıyorsan 25 lira falandı. Pahalı geldi ama o kadar mağazada bunlar gibi figürlü birşey bulamadımSapkalar cokk tatliymiss
Ben de bakayim pancoya.kaca aldin.
Carters gercekten pahali. Instagramda daha uyguna satiliyor ordan bakabilirsin. Ya da yurtdisina cikacak bi tanidigin varsa orda cok ucuz, gecen sitesine baktim tr de 120 tlye satılan bir mont amerikada 10 dolardi
Birde bugün bizim hastane çıkışlarımız geldi... Bence 3 aylık olana kadarda kullanılır gibi tulumlar...
Biz aslen Karabüklüyüz, bizim oralarda böğürtlen, ahududu, kızılcık, kuşburnu gibi kırmızı orman meyveleri çok olur, annemler şimdi Karabükte, ama bütün çalı meyvelerinin olgunlaşması tam eylül ayında oluyor, doğuma yetişse de onlardan bir orman meyvesi şurubu yapsam , oh misssssinemnur Ahahahah yaparlar yaparlar yapmazlarsa markette şerbet satılıo doğanayınmıydı capie miydi neydi var yani herseyin hazır olur inşallah.english home konusuna gelince cnm bende izmirde çok işlek olan 3 tane english home yakınım ve tüm kadınlar talan edio bende bulamam die yün yorgan ve yastık aldım bebişe ama bence sen bulursan al dükkandan çünkü fiyata enteresan bi şekilde kdv ve kargo koyuyolar kdv her ürüne dağılıo yani anlıycaın indirim vs hiçe gidio bence netten almak karlı deil english homedan...bende nevresim alırken pek ilgilenmediler ama annem marmarisde alırken utanmasalar kanka olup çıkcak kadarda ilgilenmişler bende anlamadım ... Bebek kıyafetleri yapan bayana mutlaka bak süper modeller var
Amin canım inşallah, hepimiz görelim inşallah o günleri, az önce aradılar firmadan bu hafta içi kulpları göndereceklermiş, hayırlısı bakalım :) zaten bu tip aksaklıklar hep oluyor diye biraz da erken davranıyorum, bu şehire yazın geldik, burada ev eşyalarını komple aynı yerden aldık, tamamlandı dediler, yanlış ürünlerin gidip doğruların gelmesi 2 hafta sonra oldu ancak , evlenirken de ev eşyalarımızda yine benzeri durum yaşanmıştı, alıştık artık, tek seferde doğru gelirse şaşırırım artık.Ay ne güzel herşeyin tazesi zaten bambaşkasinemnur valla mor renkteki tüm meyveleri çok severim bende... adına çok sevindim bizim daha haziran sonu alıncak yatağımız o zamana kadar oda boyanması dekorasyonu vs tabii izmirde kalırsam herkes beni annemin yanına postalamaya bakıyor Allahtan bütün alışverişleri bitirmek için 1 ayım daha burda geçicek...kulplarada kafayı takma valla biz evlenirken evi baştan aşağıya değiştirdik on kere üstünden geçilen şeyleri nasıl yanlış getiriolar anlam veremiodum,sonra herseyde bi hayır vardır diyip geçmeyi öğrendim hele o beşikde bebişini gördümmü herşey silincek ohh Allah o güzel günleri göstersin hepimize inşallah....
Ben de gecen hafta bakmistim debenhams a .ordaki butun bebek markalari guzel. Ama fiyatlari baya yuksek tabi ithal oldugu icin. Ben sadece yuzde 50 indirimde olan kisitli urunlere bakmistim. Cok cesit yoktu tabi. Beden fln kalmamis ama yine de guzel parcalar bulmustumEki Görüntüle 1823754 Günaydın annelerrkızıma teyzoşu çok bal şeyler almış biz bayıldık, minie mausumuz gece parlıyor çok cici bu arada ted baker'ın Bebek tasarımları aşık olunası kadar güzel, mutlaka bakın debenhams de satılıyor
Baktim dun pancoda figürleri gercekten cok tatli renklerin canlılığı vs ama bana sanki biraz buyuk geldi. Cok da anlamiyorum gerciiTeşekkür ederim
Yazlık kışlık karışık alayım 6 aya kadar diyordum ama kışlık namına birşey kalmamış mağazalarda. Özellikle kozmonot bakmaya çıkmıştım.
Yanlış hatırlamıyorsan 25 lira falandı. Pahalı geldi ama o kadar mağazada bunlar gibi figürlü birşey bulamadım
İnstagramdan baktım aslında ama çok fazla bir fiyat oynatmamışlardı genelde. Birde ellerinde olanlar hep çok büyük. 12-18 ay arası.
Çook datlular bunlar yakız bebek olunca pek sevimli şeyler bulunuyor
Bizde dün alışverişe çıkalım dedik eşimle ebebeğe gittik samsuna özel bir haftalık tüm ürünlerde 150 tl ye 50 tl hediye çeki veriyorlardı normalde de vardı aslında ama benim istediğim bebek arabasında yoktu onun için fırsatı kaçırmak istemedik bebek arabasını aldık biraz da üstüne benek küvet file sünger gibi eksiklerini aldık. 400 tl hediye çeki kazandık bugünde onunla süt sağma pompası filan alırız üstüne de bişeyler daha bulurum diye düşünüyorum. Bende babyjem marka aldım küvet ve fileyi sanırım seninkiyle aynı. Bu arada aldığım kuzu tulum ile torba uyku tulumu dün gelmiş onları da bir ara atarım fotosunuCanım ben 2 adet file aldım;
https://www.e-bebek.com/kopuklu-file-beyaz-p-bje-bj164-be/
https://www.e-bebek.com/havlu-banyo-filesi-p-bje-44/
biri köpüklü olan diğeri de orta kalınlıkta olan normallerden aldım, aşırı ince file olanlar çabuk yıpranıyor diyorlar, tek başına yıkama için köpük olanlar ideal diyen çok, her gün yıkadığımızda file ıslak mı kalır filan diye endişe ettiğimden 2 tane aldım, kurutmaya atılır mı bunlar bilmiyorum, bugün kargom teslim edilecek inşallah.
Bende seninle aynı düşüncedeyim lansinoh almayı düşünüyorum. Çalıştığım yerdeki arkadaşlarımda memnun. Bugün almayı düşünüyorum bende. Ateşölçeri kulaktan mı yoksa temassız olanlarından mı alacaksın kulaktan olanlar daha kullanışlı diye duydum sen araştırmışsındır kesinAmin canımSüt sağma makinası, puset, 2'nci beşik, dolap düzenleme kutuları, termofor, ateşölçer, anne bebek çantası ve hastane ihtiyaçları hala kalanlar listesinde zaten sadece bunlar kaldı, ay başında aktif olacak indirim çekimiz var, onu değerlendirmek üzere bu kalemleri bıraktık. Süt sağma makinası lansinoh 2 li elektrikli ye karar verdik, philips aventle arasında çok gidip geldik ama avent elektriklide 2 li yok, doğumdan 3-4 ay sonraa işe döneceğim için çalışan annelerin zaman avantajından dolayı lansinoh tercih ettiklerini okudum hep, bizim de kararımız o yönde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?