2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Valla anneme göstermek için çekmiştim fotoğrafları önlüklerin arkası su geçirmez özellikli canım tubisimben ben genellikle eşime lcw cok corap alıorum çok güzel yeri ve kalitesi ondan burdan almak çok istedim bebişin çoraplarını... Birde benim güllü şeylere baya takıntım var buldugum gördüğüm her allı dallı şeye atlıorum,demeyin sonra bunlar ne die

Eklentiler

• image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 95
  • image.webp
    29 KB · Görüntüleme: 109
  • image.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 107
  • image.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 103
  • image.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 99
Cok guzellrr yaa bebeklerin her seyi bu kadar guzel mi olurr

Ben daha lcw hiç bakmadım hafta sonu da devam ediyor mudur ki bende bir bakayım gerçi kıyafette pek eksik kalmadı ama önlük çorap gibi şeylerden henüz almadım sevimli şeyler bulursam alayım
Ben de baktim bugun baya hesapli seyler vardi, gunluk giymelik. Sonra almak icin foto cekmistim onlari paylasayim

O minik coraplari yeriimm :))

Önlükler çok kullanışlı görünüyor fiyat olarak da çok uygunmuş, bende gideyim alayım çoraplarda çok güzelmiş canm minnak minnak ayaklarında ne güzelde olur

Ohhh darısı başımıza, süt sağma makinesi demişken hangi marka aldın?
Amin canım Süt sağma makinası, puset, 2'nci beşik, dolap düzenleme kutuları, termofor, ateşölçer, anne bebek çantası ve hastane ihtiyaçları hala kalanlar listesinde zaten sadece bunlar kaldı, ay başında aktif olacak indirim çekimiz var, onu değerlendirmek üzere bu kalemleri bıraktık. Süt sağma makinası lansinoh 2 li elektrikli ye karar verdik, philips aventle arasında çok gidip geldik ama avent elektriklide 2 li yok, doğumdan 3-4 ay sonraa işe döneceğim için çalışan annelerin zaman avantajından dolayı lansinoh tercih ettiklerini okudum hep, bizim de kararımız o yönde.

Canım ben 2 adet file aldım;

https://www.e-bebek.com/kopuklu-file-beyaz-p-bje-bj164-be/
https://www.e-bebek.com/havlu-banyo-filesi-p-bje-44/

biri köpüklü olan diğeri de orta kalınlıkta olan normallerden aldım, aşırı ince file olanlar çabuk yıpranıyor diyorlar, tek başına yıkama için köpük olanlar ideal diyen çok, her gün yıkadığımızda file ıslak mı kalır filan diye endişe ettiğimden 2 tane aldım, kurutmaya atılır mı bunlar bilmiyorum, bugün kargom teslim edilecek inşallah.

Cok güzelmiş cnm :))kışlık mi alacağız yazlık mi bende şaşırdım :)

Teşekkür ederim
Yazlık kışlık karışık alayım 6 aya kadar diyordum ama kışlık namına birşey kalmamış mağazalarda. Özellikle kozmonot bakmaya çıkmıştım.

Yanlış hatırlamıyorsan 25 lira falandı. Pahalı geldi ama o kadar mağazada bunlar gibi figürlü birşey bulamadım
İnstagramdan baktım aslında ama çok fazla bir fiyat oynatmamışlardı genelde. Birde ellerinde olanlar hep çok büyük. 12-18 ay arası.
Birde bugün bizim hastane çıkışlarımız geldi... Bence 3 aylık olana kadarda kullanılır gibi tulumlar...

Çook datlular bunlar ya kız bebek olunca pek sevimli şeyler bulunuyor

Biz aslen Karabüklüyüz, bizim oralarda böğürtlen, ahududu, kızılcık, kuşburnu gibi kırmızı orman meyveleri çok olur, annemler şimdi Karabükte, ama bütün çalı meyvelerinin olgunlaşması tam eylül ayında oluyor, doğuma yetişse de onlardan bir orman meyvesi şurubu yapsam , oh missssartık lohusa şerbetini hazır alırım, süt yapsın diye de orman meyvesi şurubunu da sonraya kısmetse artık
Bu hafta dağıldım ben resmen, her dediğini not ediyorum, hepsine bakacağım mutlaka
Büyüyen beşiğimiz geldi bu arada , kuruldu bile, nasıl heyecan oldum ilk salladığımda, çok tatlı bir heyecannnnkulplarını beğenmemiştim, farklı model istemiştim, yanlış olanı getirmişler, bu hafta doğrusu gelecek bakalım.

Ay ne güzel herşeyin tazesi zaten bambaşka sinemnur valla mor renkteki tüm meyveleri çok severim bende...adına çok sevindim bizim daha haziran sonu alıncak yatağımız o zamana kadar oda boyanması dekorasyonu vs tabii izmirde kalırsam herkes beni annemin yanına postalamaya bakıyor Allahtan bütün alışverişleri bitirmek için 1 ayım daha burda geçicek...kulplarada kafayı takma valla biz evlenirken evi baştan aşağıya değiştirdik on kere üstünden geçilen şeyleri nasıl yanlış getiriolar anlam veremiodum,sonra herseyde bi hayır vardır diyip geçmeyi öğrendim hele o beşikde bebişini gördümmü herşey silincek ohh Allah o güzel günleri göstersin hepimize inşallah....

Amin canım inşallah, hepimiz görelim inşallah o günleri, az önce aradılar firmadan bu hafta içi kulpları göndereceklermiş, hayırlısı bakalım :) zaten bu tip aksaklıklar hep oluyor diye biraz da erken davranıyorum, bu şehire yazın geldik, burada ev eşyalarını komple aynı yerden aldık, tamamlandı dediler, yanlış ürünlerin gidip doğruların gelmesi 2 hafta sonra oldu ancak , evlenirken de ev eşyalarımızda yine benzeri durum yaşanmıştı, alıştık artık, tek seferde doğru gelirse şaşırırım artık.

Keşke yakın olsak da sana bir orman meyvesi atomu yapsam canım miniklerin şerefine tokuştururduk

Odanız tamamlanınca foto koyarsın sen de , komple oda hazırlamak daha eğlenceli olur tabii masraflı daMinikler için her şey değer

Ben de gecen hafta bakmistim debenhams a .ordaki butun bebek markalari guzel. Ama fiyatlari baya yuksek tabi ithal oldugu icin. Ben sadece yuzde 50 indirimde olan kisitli urunlere bakmistim. Cok cesit yoktu tabi. Beden fln kalmamis ama yine de guzel parcalar bulmustum

Baktim dun pancoda figürleri gercekten cok tatli renklerin canlılığı vs ama bana sanki biraz buyuk geldi. Cok da anlamiyorum gercii

sinemnur ayyy ne güzel olurdu valla bende sana zeytinyağlılardan döktürürdüm ne de olsa yaz geldi....zaten hiç eksiksiz yapmazlar işleri hiç bi servis ahh ahh... yaa aslında biz çok kısa süreli şeyler alcaz mesela herşeyi ikeadan alcaz odamız ilk günden beri kız çağırıomuş ben evin her odasının bi duvarını farklı renklere boyattım o odada şeker pembesiydi ama olurda kardeş gelirse die limon sarısı yapcam yatak daha sonra koltuk gibi olan ikeadan olcak gri dolap ve şifonyer beyazlar koltukda bekarevinden gelme o da ikea onunda kılıfı değişcek tülleri english home dan olursada kalınları ikeadan sarı beyaz gri ağırlıklı olcak inşallah kızımızın odası mobilyaları büyükler alcak toplasan 1000 anca geçer....bizim muhtemelen temmuz sonu gibi hazır olur odamız bakalım benim pinterestten indiridiğim bazı bebek odası resimleri var onlarıda dekor olarak kullancam hepsini çeker koyarım

Bizde dün alışverişe çıkalım dedik eşimle ebebeğe gittik samsuna özel bir haftalık tüm ürünlerde 150 tl ye 50 tl hediye çeki veriyorlardı normalde de vardı aslında ama benim istediğim bebek arabasında yoktu onun için fırsatı kaçırmak istemedik bebek arabasını aldık biraz da üstüne benek küvet file sünger gibi eksiklerini aldık. 400 tl hediye çeki kazandık bugünde onunla süt sağma pompası filan alırız üstüne de bişeyler daha bulurum diye düşünüyorum. Bende babyjem marka aldım küvet ve fileyi sanırım seninkiyle aynı. Bu arada aldığım kuzu tulum ile torba uyku tulumu dün gelmiş onları da bir ara atarım fotosunu

Bende seninle aynı düşüncedeyim lansinoh almayı düşünüyorum. Çalıştığım yerdeki arkadaşlarımda memnun. Bugün almayı düşünüyorum bende. Ateşölçeri kulaktan mı yoksa temassız olanlarından mı alacaksın kulaktan olanlar daha kullanışlı diye duydum sen araştırmışsındır kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…