2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Güle güle kullanın canım , fırsatın oldhkça bekliyorum fotoları, benim de yarın krgodan toplu gelecekler var, ilk fırsatta fotolayacağım, bugünlerde çok yoruluyorum, sıcak yaz günlerinde nasıl olacak bilmiyorum, neyseki çok eksik kalmadı:)bugün mesajlara bkamadım, geriye dönüp okıycağım arabanızı fotoladjn mı?
Allah ömür versin, güzel günlerde kullansınlar inşallah..

:))weewell kulaktan ölçer kullanan tanıdıklar var, çok da memnunlar, ondan alacağız tubişim sepete koyduk bekliyor:)inşallah hiç ihtiyaç duymaycağımız bir cihaz olur
Bende aynısını elime aldım 100 tl ydi sonra eşim baby&plus ı gördü bak bu temassız ona o kadar vereceğine demeye kalmadan sepete attı bende bişey demedim. Aynen canm inş hiç ihtiyaç duymayız

Canım arabada istediğim renk yoktu depodan yollayacakları için kargoyla gelecekmiş henüz elime geçmedi, bende dün aldıklarımdan sonra pek bişey kalmadığını farkettim. Sende ne zaman müsait olursan yüklersin. Bende genelde hafta sonları gezmekten fırsatım olmuyor hafta içi işim rahat olduğu için daha müsait oluyorum topikleri daha rahat takip edebiliyorum Anlaşılan sen iki türlü de yoğunsun

:) evet cnm bende içime sinerek aldım bütün özellikleri ile :) eşimde ikna oldu aslında acaba erkenmi diye içimden geçirmedim değil ama iyiki almışız 2015 fiyatı ile çünkü bu tarz ürünlerde aynı ürün bile olsa yeni ürünler gelince yeni fiyatlarla satılıyor...

Canım hepsi birbirinden güzeller sağlıkla giysin yavrucuğun sanırım carters dan aldığın üçlü takımlarımız aynı zevklerimiz aynıymış
teşekkür ederim cnm :) inşallah sağlıkla giymek nasip olur hepimizin yavrusuna... üçüde mi aynı carters lerin :)) demekki zevklerimiz benziyor

güle kullanın inşallah aldıklarınızı :) canım eksiklerim tamam sayılır demişsin bir alışveriş listen varsa paylaşır mısın hangi üründen kaç tane aldın neler aldın vs.. :) benim daha çok eksiğim var yeni başlayacağım ama önce bir liste oluşturmak istiyorum ayrıntılı...

Benim annem almis aniden resmini attı bana:) su doldurup denemiş sızma olmamış

Kızlar Bizde dün chicco trio sprint travel aldık...kırmızı ve mavisi vardı ama biz grili siyahlı bi model tercih ettik olurda kardeşi olursa die...aslında evde kullanmak için tiny love ana kucağı alcaktık ama setin ana kucağını evde kullanmaya karar verdim...

Eklentiler

• image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 99
Cok guzel cok begendim gule gule saglikla kullanin insallah

Cilekkokusu12345 canım sen almanyadaydın dimi bizde senelerce reutlingende yaşadık gerçi ailem 2 sene önce kesin dönüş yaptı...8. Ayda başlıo burda diyince valla orda olsaydım zor olurdu die düşündüm hemen herşeyi mevsimine bayramına göre kaldırıolar kampanyalar silip süpürülüo burdan daha beter orası...annemlerde eve gittiğimde kullanalım die bi park yatak istemişler arkadaşlarından ordaki fiyatlar keşke burda olsa...burda en ufacıcık seyi bile markalı almak zorunda kalıoruz sağlık ve sağlamlık açısından orda herkes herşeye uymak zorunda ne güzel

Gecmis olsun kurtulmussun araba secmekten. Araba karar vermesi en zorlardan biri :))

Biz dun ilk ayakkabimizi aldik. Indirimde denk geldi kislik ayakkabisi . Normalde kis 3-6 aya denk geliyor eylul bebeklerinde ama ben 6-9 aylik aldim . Olcunce cok buyuk bir fark yoktu ben de daha rahat olur dedim ama..
3-6 ayiyla degistirsem mi acaba kizlar??

betuld Ayyy bunlar ne Allah askına cok şekerler yaa...bende patik ördürcem ama 6 aya kadar ayakkabı çok sıkar ve ayak şeklini bozar diolar ama bunlar sıkı deildir çok güzeller ya maşallah güle güle giysin... O arabada valla bi şekilde oldu ben bile inanamıorum eşim tamam dedi bide bakmışız arabaya yükledik çok güzel şeyler var ama hem fiyat hem seçenek derdi tasası valla insanı çok yoruo umarım sizde biran önce seçer kurtulursunuz bu dertten

Bunlar da patik gibi alti yumusak ici tüylü sıcak tutar kisin:)) zaten genelde 6 aya kadar olan ayakkabilarin alti yumusak yapiyorlar galiba .
Bebek arabasinda ben topu esime attim ama yine de bakıyorum arada. Dun bir arkadaslarla bi yere gittik onlarin baston puseti benim arabanin bagajina sigmadi, esim sok oldu, napicaz nasil alicaz diyo :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…