- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Çok şeker bunlarrrr, yerim ama ben bunları giyen minnoşu, güle güle kullansın canım, gerçekten çok güzeller...Birde bugün bizim hastane çıkışlarımız geldi... Bence 3 aylık olana kadarda kullanılır gibi tulumlar...
Çok teşekkür ederim canım, english home mağazasına 2 hafta önce gittim, eskimiş bir beşikle , 8-10 çeşit tulumdan başka bir şey gösteremedi bayan, nevresimelre bakayım dedim, yastıkla çarşafı bir takım yapıp veremedi, Konyadaki mağaza berbat anlayacağın, internetten bakayım bir neler var, ben de şerbet bardakları için lastikli hazır süsler var ya onlardan alacağım, dünya kadar kadeh var evde, onlarla kendim evde hallederim, ama gel gör ki lohusa şerbetini yapmayı bilmiyorumsinemnur cnm english home da şerbet bardakları var hiç gördünmü cinsiyete görede renkler var...bi bak istersen ben instagramdan sipariş vercem kapı süsü için şekerleride kendim yapıcam ilgilenen olurmu bilmiorum ama kapı süsünü pembecamekan adlı yerden loğusa tacını ve terliği taccollection dan birde bebek fotosu için la_petita_baby bi bebek kıyafeti alcam...
Ben simdi avm deyim yemek molasi verdimEvet güzel görünüyor, mağazasında da var mıdır acaba bakmak lazım
cok guzellerr gule gule giyinBirde bugün bizim hastane çıkışlarımız geldi... Bence 3 aylık olana kadarda kullanılır gibi tulumlar...
Ben daha lcw hiç bakmadım hafta sonu da devam ediyor mudur ki bende bir bakayım gerçi kıyafette pek eksik kalmadı ama önlük çorap gibi şeylerden henüz almadım sevimli şeyler bulursam alayımtubisimben Canım hiç dikkat etmedim gider deliğine bu hafta sonu eşim eğer çalışmazsa ikna edip gidip bakarız yazarım burayada... Az önce kotona ve lcw baktım geldim kotonda hala %50 kışlık kıyafetlerde indirim var benim gittiğim mağazada kız ürünleri daha fazlaydı baya çeşit var hala birde lcw den çorap ve önlük aldım çok şekerler...
tubisimben Canım hiç dikkat etmedim gider deliğine bu hafta sonu eşim eğer çalışmazsa ikna edip gidip bakarız yazarım burayada... Az önce kotona ve lcw baktım geldim kotonda hala %50 kışlık kıyafetlerde indirim var benim gittiğim mağazada kız ürünleri daha fazlaydı baya çeşit var hala birde lcw den çorap ve önlük aldım çok şekerler...
ben çarşamba akşamı gördüm trump towers' da. ayrıca gider deliği de vardı yanlış görmediysem, takım olarak satılması çok hoşuma gitti
Ben babyjemin şeffaf giderli küvetini aldım, gider lastik tıpası çok iyi filan demişler, giderli olanı aldım, babyjem şeffaf seriden takım yaptım yani, 2 tane de file aldım, bir de extra silikonlu maşrapa aldım.
Olsun canım sen keyfine bak iyi eğlenceler, biraz daha sanrederiz bizErkeklerdeki o kaçıncı gen bunlara ortak özelliği veriyorsa artık ,hepsi aynı arkadaşdurumlar, hikayeler hep aynı ben de az önce kalan eksiklerin yarısını da hallettim, geriye büyüklerden sanırım 8-10 parça eksik kaldı, hadi hayırlısı bakalım. Akşam tiyatrodayız tubisim, alanyadan da kayınvalideler buraya geliyorlarmış, hafta sonu yüklerim diye düşünüyorum, hem beşiğimiz kurulsun onu da çekerim, netten gelecek siparişleri de geldikçe yüklerim artık.
Hiç elime alıp bakmadığım için evdeki süngerlerle karıştırıyor olabilirimSungerler yumusacik oluyor yahu :)) ayni seyden mi bahsediyoruz bilemedim simdi :)) yumus yumus olurlar sungerle yikayinca kirleri de cikar. Hatta ilk zamanlar basini bile sungerle yikiyordum ben tabiki bastirmadan. Konak falan olmasin diye.
Canım hepsi birbirinden güzeller sağlıkla giysin yavrucuğunBunlarda benim minik kuşumun şimdilik bütün cicileri :) ♡
Eki Görüntüle 1823551 Eki Görüntüle 1823552 Eki Görüntüle 1823553 Eki Görüntüle 1823554 Eki Görüntüle 1823555 Eki Görüntüle 1823556 Eki Görüntüle 1823557 Eki Görüntüle 1823558 Eki Görüntüle 1823559 Eki Görüntüle 1823560 Eki Görüntüle 1823562 Eki Görüntüle 1823566 Eki Görüntüle 1823567
Ohhh darısı başımıza"Ohhh dünya varmış " listemdekilerin büyük bir kısmının siparişini verdim, kalanlar da büyük parçalar adı modeli belli, bir siparişi kaldı onların da. Ben şöyle eğlenceli alışverişlere geçmek istiyorum artık, ne kadar güzel kapı süsleri, bebek şekerleri, kurabiyeleri, çikolataları, şeker sepetleri, lohusa şerbet bardak süsleri var, kaç gündür fonksiyon incelemekten gına geldi, şu puset mi bu süt sağma makinası mı, şu küvet mi bu bebek bezi mi, yorum okumaktan bir hal oldum sitelerden
Çok ciciler canm güle güle kullansın kuzucukBirde bugün bizim hastane çıkışlarımız geldi... Bence 3 aylık olana kadarda kullanılır gibi tulumlar...
Hastane çıkışını beklemekteyiz canmBen simdi avm deyim yemek molasi verdim
Vardi aslinda orda pembe de mavi de ama kararsiz kaldim. Gideri de var bu arada, soranlar icin
Ben hastane cikisi tarzi bi set yapmislar icinde bi badi bi tulum onluk sapka eldiven ve battaniye vardi 40 tl ydi hepsi. Ondan aldim aksam koyarim fotosunu
cok guzellerr gule gule giyin
Bu arada la petita baby i kim yazdi hatirlayamadim ama cok sekerler gercekten :))
Ben ilk defa görüyorum bunu ama file daha yumuşak olmaz mı ki tabi banyoda yıkarken daha kolay olabilir, ben bilemedimBu english home daki kivet setini alsam mi acaba. Bu tarz yer kaplayam urunleri son aya kadar cok almak istemiyorum aslinda, internette cok setler var aynen boyle ama onlar giderli degil galiba, ama yine de cok bulunmaz bir sey gelmedi bana..
Ne dersiniz kizlar?
Bir de bu urun var, bizim kuvet te buyuk oturma yeri fln var, bu alttaki urunu alsam hem belim agrimaz bebegi yikarken diye düşündum ama her seferinde kendin de banyoya girmek zor olabjlir galiba. Var mi bu urun hakkinda tecrubeniz-fikriniz ?
Sevi bebe yikama hamagi olarak geçiyor Eki Görüntüle 1823495
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?