2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

"Ohhh dünya varmış " listemdekilerin büyük bir kısmının siparişini verdim, kalanlar da büyük parçalar adı modeli belli, bir siparişi kaldı onların da. Ben şöyle eğlenceli alışverişlere geçmek istiyorum artık, ne kadar güzel kapı süsleri, bebek şekerleri, kurabiyeleri, çikolataları, şeker sepetleri, lohusa şerbet bardak süsleri var, kaç gündür fonksiyon incelemekten gına geldi, şu puset mi bu süt sağma makinası mı, şu küvet mi bu bebek bezi mi, yorum okumaktan bir hal oldum sitelerden

sinemnur cnm english home da şerbet bardakları var hiç gördünmü cinsiyete görede renkler var...bi bak istersen ben instagramdan sipariş vercem kapı süsü için şekerleride kendim yapıcam ilgilenen olurmu bilmiorum ama kapı süsünü pembecamekan adlı yerden loğusa tacını ve terliği taccollection dan birde bebek fotosu için la_petita_baby bi bebek kıyafeti alcam...

Çok teşekkür ederim canım, english home mağazasına 2 hafta önce gittim, eskimiş bir beşikle , 8-10 çeşit tulumdan başka bir şey gösteremedi bayan, nevresimelre bakayım dedim, yastıkla çarşafı bir takım yapıp veremedi, Konyadaki mağaza berbat anlayacağın, internetten bakayım bir neler var, ben de şerbet bardakları için lastikli hazır süsler var ya onlardan alacağım, dünya kadar kadeh var evde, onlarla kendim evde hallederim, ama gel gör ki lohusa şerbetini yapmayı bilmiyorum onu da o halde ben düşünmeyeyim di mi, bir düşünüp yapan olur herhaldedediğin markaları da inceleyeceğim akşam.

sinemnur Ahahahah yaparlar yaparlar yapmazlarsa markette şerbet satılıo doğanayınmıydı capie miydi neydi var yani herseyin hazır olur inşallah.english home konusuna gelince cnm bende izmirde çok işlek olan 3 tane english home yakınım ve tüm kadınlar talan edio bende bulamam die yün yorgan ve yastık aldım bebişe ama bence sen bulursan al dükkandan çünkü fiyata enteresan bi şekilde kdv ve kargo koyuyolar kdv her ürüne dağılıo yani anlıycaın indirim vs hiçe gidio bence netten almak karlı deil english homedan...bende nevresim alırken pek ilgilenmediler ama annem marmarisde alırken utanmasalar kanka olup çıkcak kadarda ilgilenmişler bende anlamadım... Bebek kıyafetleri yapan bayana mutlaka bak süper modeller var

Evet güzel görünüyor, mağazasında da var mıdır acaba bakmak lazım
Ben simdi avm deyim yemek molasi verdim
Vardi aslinda orda pembe de mavi de ama kararsiz kaldim. Gideri de var bu arada, soranlar icin
Ben hastane cikisi tarzi bi set yapmislar icinde bi badi bi tulum onluk sapka eldiven ve battaniye vardi 40 tl ydi hepsi. Ondan aldim aksam koyarim fotosunu

Birde bugün bizim hastane çıkışlarımız geldi... Bence 3 aylık olana kadarda kullanılır gibi tulumlar...
cok guzellerr gule gule giyin

Bu arada la petita baby i kim yazdi hatirlayamadim ama cok sekerler gercekten :))

Bu english home daki kivet setini alsam mi acaba. Bu tarz yer kaplayam urunleri son aya kadar cok almak istemiyorum aslinda, internette cok setler var aynen boyle ama onlar giderli degil galiba, ama yine de cok bulunmaz bir sey gelmedi bana..
Ne dersiniz kizlar?

Bir de bu urun var, bizim kuvet te buyuk oturma yeri fln var, bu alttaki urunu alsam hem belim agrimaz bebegi yikarken diye düşündum ama her seferinde kendin de banyoya girmek zor olabjlir galiba. Var mi bu urun hakkinda tecrubeniz-fikriniz ?

Sevi bebe yikama hamagi olarak geçiyor

Ben daha lcw hiç bakmadım hafta sonu da devam ediyor mudur ki bende bir bakayım gerçi kıyafette pek eksik kalmadı ama önlük çorap gibi şeylerden henüz almadım sevimli şeyler bulursam alayım

ben çarşamba akşamı gördüm trump towers' da. ayrıca gider deliği de vardı yanlış görmediysem, takım olarak satılması çok hoşuma gitti

sinemnur bende gittigidiyordan babyjem marka bulmuştum onu alayım diye düşünüyordum buradada farklı şeyler söylenince onlarıda inceleyeyim dedim. Canım fileyi normal mi aldım içi köpüklü olanlardan mı?
CennetBahcesi53 sanırım bende buradaki englishhome a bakayım alırsam elden alayım hep internetten alıyorum bazılarını da dokunarak alayım bari
Dancing_Queen bana bu hafta sonu alışveriş yolları göründü

Olsun canım sen keyfine bak iyi eğlenceler, biraz daha sanrederiz biz bizde geçen hafta sonu küçük bir tatil yaptık eşimle şehir dışına gezmeye gittik yazın gezemeyiz diye sürekli aktivite peşindeyiz her haftasonu eee beni bu haftasonu nereye götüreceksin diyorum bebişlerimizde gezenti doğacaklar bu gidişle

Sungerler yumusacik oluyor yahu :)) ayni seyden mi bahsediyoruz bilemedim simdi :)) yumus yumus olurlar sungerle yikayinca kirleri de cikar. Hatta ilk zamanlar basini bile sungerle yikiyordum ben tabiki bastirmadan. Konak falan olmasin diye.
Hiç elime alıp bakmadığım için evdeki süngerlerle karıştırıyor olabilirim sen bana bakma ben bu konuda pek bi cahilim

Ohhh darısı başımıza, süt sağma makinesi demişken hangi marka aldın?

Hastane çıkışını beklemekteyiz canm

Ben ilk defa görüyorum bunu ama file daha yumuşak olmaz mı ki tabi banyoda yıkarken daha kolay olabilir, ben bilemedim

Canım lcw de indirim var ama %50 deil sanırım ben 4 çorabı 7/8 liraya aldım önlükleride 3nü 12 aldım kotonda güzel indirim var ama ben alcaklarımı aldım eşimin kuzeni için girdim mağazaya mayıs gibi doğum yapcak cok güzel erkek kıyfetleri vardı kışlık tubisimben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…