2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Çok güzel çok cici görünüyor annesi bende bakayım başka neler varmış

Canım hayırlı olsun. Armadillo flipin çok methini duydum ben de. Gidip inceledim de. Çok güzel bir ürün gerçekten. Özellikle o visko gibi kumaşına ve pratik katlanışına bayıldım. Ama eşimi henüz vaktin geldiğine ikna edemedim.

Canım bu ürün n11de mamaspapas mağazasında 69.90a. Beğendiysen kaçırma.
http://m.n11.com/mp-blue-quilted-tulum-P86032315

400 tl hediye ceki cok iyiymis ya guzel kampanya yakalamissiniz.
Bebek arabasi ne aldin?
Ben de dun nette biraz baktim kuvetlere fln bazilari cok gereksiz pahali geldi bana 90- 100-120 vs.
Sevi bebenin ve babyjem in 40 tl ye fln var guzel kuvetleri. Guzel dedigim tek koyabildigim kriter gider borusunun olmasi :)) onun disinda oturma kısımları olanlar fln pagali ben onlara gerek yok diye dusundum zaten file alicam. File olarak da sevi bebenin 3 fonksiyonlu bi filesini gordum onu alirjm sanirim
Armadillo flip benim de aklimdaki model ama araba konusu bizde de esimde. O araştırip karsilastircak guya..

Canım bu ürün n11de mamaspapas mağazasında 69.90a. Beğendiysen kaçırma.
http://m.n11.com/mp-blue-quilted-tulum-P86032315

Hmm cok guzelmis tesekkurler ben de alabilirimm

Burada mamaspapas ürünleri uygun fiyata bulunabiliyor ben hep takip ediyorum.

Bunlar da bizim ilk elbise ler 9.ay burda kisa denk gelecegi icin uzun kolu kalint seyler bakiyorum ve ancak internette var simdilik cunku kis sezonu bitti sadece yazlik ürünler var

Eklentiler

• 172522_1.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 92
  • 164562_1.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 79
  • 164270_1.webp
    11 KB · Görüntüleme: 94
Ben çok önceden beri casual cadillac air düşünüyordum ama farklı alternatiflere baktım bana göre hem fiyat açısından hem kullanış açısından beğendiğim bir modeldi. 1100 tl ye aldık zaten üstünü de banyo ürünleriyle tamamladım. 1200 e 400 tl verdiler. Küvet senin dediğin gibi çok çeşit ve buna bağlı olarak da fiyat farkı var 100 tl olanı vardı termometresi içinde tabanı bebeğe göre ayarlanmış ama ben zaten file de yukamayı düşündüğüm için gereksiz buldum o kadar vermeyi 30 tl ye babyjemin aldım küvetinin ordan ona göre kova ve maşraba ile tamamladım. Hatta bugün hemen hediye çekini kullanarak diğer eksiklerini tamamladım aldıklarımı göndereyim hemen kuzen için çekmiştim bu fotoyu sadece ateşölçeri hiç düşünmeden aldık fiyat olarak uygundu eşim hemen sepete attı nasılsır hiç bir fikrim yok. Uzaktan suyun sıcaklığını biberonun sıcaklığını da ölçüyormuş bakalım artık

Bunlar da bizim ilk elbise ler 9.ay burda kisa denk gelecegi icin uzun kolu kalint seyler bakiyorum ve ancak internette var simdilik cunku kis sezonu bitti sadece yazlik ürünler var
Artık sende öğrendiğine göre başlayabilirsin iyi sabrettin bu zamana Çok güzeller canm güle güle giysin yakışıklı

Ayy ne güzel ciciler böyle güle güle giysin bebişleriniz :) 20 haftalık olduk henüz hiçbir şey almadım cinsiyetimiz biraz geç belli olduda :) allah nasip ederse kızımız olacak inşallah :) artık yavaş yavaş başlarım alışverişe.

Kızlar ben de uyku tulumu almak istiyorum ama kolları açık kalıyor ya bunlarda, üşümez mi acaba? Sonuçta biz kışın kolumuz dışarda kalınca üşüyebiliyoruz.
Bir de giderli küvetlerde su sızdırma sorunu olur mu acaba? Deneyen oldu mu?

Sanmıyorum ona göre giydirip ona göre oda ısısını ayarlayacağız sonuçta.

:))weewell kulaktan ölçer kullanan tanıdıklar var, çok da memnunlar, ondan alacağız tubişim sepete koyduk bekliyor:)inşallah hiç ihtiyaç duymaycağımız bir cihaz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…