- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Çok güzel çok cici görünüyor annesiEki Görüntüle 1823754 Günaydın annelerrkızıma teyzoşu çok bal şeyler almış biz bayıldık, minie mausumuz gece parlıyor çok cici bu arada ted baker'ın Bebek tasarımları aşık olunası kadar güzel, mutlaka bakın debenhams de satılıyor
Canım hayırlı olsun. Armadillo flipin çok methini duydum ben de. Gidip inceledim de. Çok güzel bir ürün gerçekten. Özellikle o visko gibi kumaşına ve pratik katlanışına bayıldım. Ama eşimi henüz vaktin geldiğine ikna edemedim.günaydın :) evet cnm haftaya perşembe az kaldı ama çok sabırsızlanıyorum gerçekten :)
karyolamızı mothercare den aldık darllington modeli 70*140 cm
arabamızıda mamas&papas armadillo flip modelini aldık. özellikleri benim içime sindi yani benim kriterlerime uygundu ve model olarakta beğendim o yüzden onu aldık :)
Eki Görüntüle 1821806 Eki Görüntüle 1821807
karyolada ben anne yanı karyola almak istiyordum ama onlarda çok küçüktü birkaç ay için küçük birşey almak istemedim o yüzden bu model bir karyola almaya karar verdik, ilk aylarda kenarını çıkarıp kendi yatağıma yanaştırıp anne yanı karyola gibi kullanmayı düşünüyorum.
arabadada; sağlam olası, ağırlığı, tentesinin büyük olması, içinin konforu ve genişliği aynı zamanda genel olarak kaba olmaması, çift yönlü kullanılabilmesi benim için önemliydi ayrıca biz sadece araba aldık 0+ aydan itibaren kullanılabiliyor arkası tam yatıyor buda önemliydi benim için...
Canım bu ürün n11de mamaspapas mağazasında 69.90a. Beğendiysen kaçırma.Az önce facebookta bir grupta görmüştüm tamda o siteyi geziyordumH&m aklımda onada bakmayı düşünüyorum.
Erkek bebişler için çok özellikli birşey göremiyorum hiçbir yerde. Mamas papas ürünlerini çok beğendim ama örneğin şöyle bir tulumada 280 lira veremem
1-2 ay en fazla giyeceği yazık yani
Eki Görüntüle 1822007
Çok güzeller canım. Cartersları nerden aldın?Bunlarda benim minik kuşumun şimdilik bütün cicileri :) ♡
Eki Görüntüle 1823551 Eki Görüntüle 1823552 Eki Görüntüle 1823553 Eki Görüntüle 1823554 Eki Görüntüle 1823555 Eki Görüntüle 1823556 Eki Görüntüle 1823557 Eki Görüntüle 1823558 Eki Görüntüle 1823559 Eki Görüntüle 1823560 Eki Görüntüle 1823562 Eki Görüntüle 1823566 Eki Görüntüle 1823567
400 tl hediye ceki cok iyiymis ya guzel kampanya yakalamissiniz.Bizde dün alışverişe çıkalım dedik eşimle ebebeğe gittik samsuna özel bir haftalık tüm ürünlerde 150 tl ye 50 tl hediye çeki veriyorlardı normalde de vardı aslında ama benim istediğim bebek arabasında yoktu onun için fırsatı kaçırmak istemedik bebek arabasını aldık biraz da üstüne benek küvet file sünger gibi eksiklerini aldık. 400 tl hediye çeki kazandık bugünde onunla süt sağma pompası filan alırız üstüne de bişeyler daha bulurum diye düşünüyorum. Bende babyjem marka aldım küvet ve fileyi sanırım seninkiyle aynı. Bu arada aldığım kuzu tulum ile torba uyku tulumu dün gelmiş onları da bir ara atarım fotosunu
Armadillo flip benim de aklimdaki model ama araba konusu bizde de esimde. O araştırip karsilastircak guya..Canım hayırlı olsun. Armadillo flipin çok methini duydum ben de. Gidip inceledim de. Çok güzel bir ürün gerçekten. Özellikle o visko gibi kumaşına ve pratik katlanışına bayıldım. Ama eşimi henüz vaktin geldiğine ikna edemedim.
Canım bu ürün n11de mamaspapas mağazasında 69.90a. Beğendiysen kaçırma.
http://m.n11.com/mp-blue-quilted-tulum-P86032315
Burada mamaspapas ürünleri uygun fiyata bulunabiliyor ben hep takip ediyorum.400 tl hediye ceki cok iyiymis ya guzel kampanya yakalamissiniz.
Bebek arabasi ne aldin?
Ben de dun nette biraz baktim kuvetlere fln bazilari cok gereksiz pahali geldi bana 90- 100-120 vs.
Sevi bebenin ve babyjem in 40 tl ye fln var guzel kuvetleri. Guzel dedigim tek koyabildigim kriter gider borusunun olmasi :)) onun disinda oturma kısımları olanlar fln pagali ben onlara gerek yok diye dusundum zaten file alicam. File olarak da sevi bebenin 3 fonksiyonlu bi filesini gordum onu alirjm sanirim
Armadillo flip benim de aklimdaki model ama araba konusu bizde de esimde. O araştırip karsilastircak guya..
Hmm cok guzelmis tesekkurler ben de alabilirimm
Ben çok önceden beri casual cadillac air düşünüyordum ama farklı alternatiflere baktım bana göre hem fiyat açısından hem kullanış açısından beğendiğim bir modeldi. 1100 tl ye aldık zaten üstünü de banyo ürünleriyle tamamladım. 1200 e 400 tl verdiler. Küvet senin dediğin gibi çok çeşit ve buna bağlı olarak da fiyat farkı var 100 tl olanı vardı termometresi içinde tabanı bebeğe göre ayarlanmış ama ben zaten file de yukamayı düşündüğüm için gereksiz buldum o kadar vermeyi 30 tl ye babyjemin aldım küvetinin ordan ona göre kova ve maşraba ile tamamladım. Hatta bugün hemen hediye çekini kullanarak diğer eksiklerini tamamladım aldıklarımı göndereyim hemen kuzen için çekmiştim bu fotoyu400 tl hediye ceki cok iyiymis ya guzel kampanya yakalamissiniz.
Bebek arabasi ne aldin?
Ben de dun nette biraz baktim kuvetlere fln bazilari cok gereksiz pahali geldi bana 90- 100-120 vs.
Sevi bebenin ve babyjem in 40 tl ye fln var guzel kuvetleri. Guzel dedigim tek koyabildigim kriter gider borusunun olmasi :)) onun disinda oturma kısımları olanlar fln pagali ben onlara gerek yok diye dusundum zaten file alicam. File olarak da sevi bebenin 3 fonksiyonlu bi filesini gordum onu alirjm sanirim
Armadillo flip benim de aklimdaki model ama araba konusu bizde de esimde. O araştırip karsilastircak guya..
Hmm cok guzelmis tesekkurler ben de alabilirimm
Artık sende öğrendiğine göre başlayabilirsin iyi sabrettin bu zamanaBunlar da bizim ilk elbise ler 9.ay burda kisa denk gelecegi icin uzun kolu kalint seyler bakiyorum ve ancak internette var simdilik cunku kis sezonu bitti sadece yazlik ürünler var
Cidden çok çok ucuzmuşCanım bu ürün n11de mamaspapas mağazasında 69.90a. Beğendiysen kaçırma.
http://m.n11.com/mp-blue-quilted-tulum-P86032315
Kızlar ben de uyku tulumu almak istiyorum ama kolları açık kalıyor ya bunlarda, üşümez mi acaba? Sonuçta biz kışın kolumuz dışarda kalınca üşüyebiliyoruz.
Bir de giderli küvetlerde su sızdırma sorunu olur mu acaba? Deneyen oldu mu?
Cok guzel canim Gule gule giysin Pasa disardada cok güzel olur kisinB Besyildiz koyu rengi vardı onu sipariş ettim az öncenasıl makbul geçti bilemezsin çok saol.
http://m.n11.com/mp-navy-quilted-pramsuit-P86032306
Cok guzel canim Gule gule giysin Pasa disardada cok güzel olur kisin
B Besyildiz koyu rengi vardı onu sipariş ettim az öncenasıl makbul geçti bilemezsin çok saol.
http://m.n11.com/mp-navy-quilted-pramsuit-P86032306
6-9 canım. Diğerini şubattan sonra giydiremem muhtemelen. Asıl lazım olan aylarda düdük gibi kalmasınHangi beden siparis verdin?
3-6 mi yoksa 6-9 mu
Su an kredi karti musait degil 3-4 gune kalirsa ben de alicam. Gule gule giysin kuzucun inssllah6-9 canım. Diğerini şubattan sonra giydiremem muhtemelen. Asıl lazım olan aylarda düdük gibi kalmasın
:))weewell kulaktan ölçer kullanan tanıdıklar var, çok da memnunlar, ondan alacağız tubişim sepete koyduk bekliyor:)inşallah hiç ihtiyaç duymaycağımız bir cihaz olurBende seninle aynı düşüncedeyim lansinoh almayı düşünüyorum. Çalıştığım yerdeki arkadaşlarımda memnun. Bugün almayı düşünüyorum bende. Ateşölçeri kulaktan mı yoksa temassız olanlarından mı alacaksın kulaktan olanlar daha kullanışlı diye duydum sen araştırmışsındır kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?