2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

betuld Benimkide aynı şeyi söledi sorma,bizim bi ark polo almıştı sonra aradan 6 ay geçti sattı bagajına sığmıo die yok neymiş tatile bavul koycak yer kalmadı die simdi acaip büyük bişey aldı çocuk zorla insana seçimleri değiştirio....erkekler ve enteresan bakış açıları valla anlamak zor

çok tatlılar canım güle güle giymek naisp olur inşallah ama bence büyük almasaydın çünkü zaten ayağında patik gibi duracak büyük olursa düşebilir :) diye düşünüyorum minik ayaklarından zaten ayarlı gibi duruyor sıkmaz yani

teşekkür ederim cnm :) inşallah sağlıkla giymek nasip olur hepimizin yavrusuna... üçüde mi aynı carters lerin :)) demekki zevklerimiz benziyor
İkisini aynı gördüm. Demekki inşallah canm tüm hamişler için duam aynı, sağlıkla doğsunlar sağlıkla giysinler

Ben kıyafette bi yerde şöyle bir liste görmüştüm yazdım ama pek buna uyduğum söylenemez ben daha abartmış olabilirim.

Eklentiler

• image.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 131
Bende büyük geleceğini düşünüyorum büyük olursa sürekli ayağından düşebilir. Tabi ailede ayak numarası büyükse bebişinde büyük olabilir

Çoook büyük bir dertten kurtulmuşsun hayatım en büyük dert bu oluyor açıkçası. Zaten bunların ana kucakları yeterli oluyor. Bel destek yastığı kendinden yoksa ya battaniye yada bel destek yastığı koyup rahat rahat kullanırsın.

Bayıldım buna
Zaten yürüyecek kıvamda olmayacaklarından ayaklarını sıcak tutması için ideal. Yürüme amaçlı olsaydı sıkıntılı olurdu.

Eki Görüntüle 1824991 Eki Görüntüle 1824993 Kızlar bunlarda benim geçenlerde aldığım uyku tulumu ve dışarıda giymesi için tulum

Bayıldım kuzu gibi puf puf

Valla biz de arabayi daha 15 tatilde aldik. Esiminkinin bagaji daha buyuk onda sorun cikmaz ama asil önemli olan benimkine sigmasi. Artik katlaninca kucuk olan bjr sey bakicaz.

Eki Görüntüle 1824991 Eki Görüntüle 1824993 Kızlar bunlarda benim geçenlerde aldığım uyku tulumu ve dışarıda giymesi için tulum
cok tatli puf puf :))

Bakalim 2 degistir 1 kalsin oyu geldi :)))
Lohusa takimi cok güzel gozukuyor. Ben de bakayim kalmissa :)) gule gule kullann

büyük dertmiş sahiden inşallah bu sette daha fazla indirimde olmaz içim acır valla DIPTISDIPTIS ,dediğin gibi içerde bi bel desteği var gibi ama paketleri daha açmadım oda boyancak daha die görmedim henüz...ya bu english home daki gecelik cok düşündüm ama bilemedim nasıl kullanışlımı hastanede işe yarar gibimi?bende evde artık elbise yatarkende gecelik giyiyorum suan için en en rahatı valla

Son düzenleme:
betuld büyük dert canım inşallah uyan bitane olur ölçüleri alda öle git bare almaya...bende eşim olmadan arabayla çıkmayı düşünmüorum oturdugum yer hep düz ayak sling alıp annesiyle pazara bile gitmeyi planlıorum inşallah bakalım kısmet ,hayaller hayatlar olmasında tüm bunlar

Hastane için fazla seksi
Evde kullanmak için hafif rahat birşey

Evet Canim almanyadayim ve gercekten Fiyat ve kalite olarak burasi bambaska ve uygun yani turkiyeye göre ve kampanyalar cok oluyor sezon sonlari ben cinsiyetini gec ogrendigim icin kacirdim tüm kislik sezonu, ,, ve bebisde kisa denk geliyor mecbur bekliycem kiyafet alusverisi icin

Ben de slingi daha cok kullanirim diye düşünüyorum ilk zamanlar ama bebek cok aglamazsa arabayla da cok cikarim. Yuruyusler de sling. Uzaga avm ye vs arabayla :))

Bu aksam biraz lohusa pijama gecelik takimlarina baktim. Baya umutsuzluga kapiliyordum nerdeyse. Sade ama sik bir sey bulmak ne kadar zor.
Su ikisini begendim ama fiyatlari eminonunde daha uyguna bulurum sanirim hem de cesit de vardir. Bunlar tam yuzde 100 pamuk degilmis sanirim. Bu tarz tam pamuk urun satan marka biliyor musunuz??

http://www.lohusasepeti.com/Arama.aspx?kelime=Bondy

Almak istediğim takımlardan biri. Facede bir grupta alan çok oldu bu siteden ve baya memnunlar. Lakin şu var bazı gebe ürünleri 1 beden büyük oluyor. Ben firmayı arayıp ölçülere göre beden seçip öyle sipariş etmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…