- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
çok tatlılar canım güle güle giymek naisp olur inşallah ama bence büyük almasaydın çünkü zaten ayağında patik gibi duracak büyük olursa düşebilir :) diye düşünüyorum minik ayaklarından zaten ayarlı gibi duruyor sıkmaz yaniBiz dun ilk ayakkabimizi aldik. Indirimde denk geldi kislik ayakkabisi . Normalde kis 3-6 aya denk geliyor eylul bebeklerinde ama ben 6-9 aylik aldim . Olcunce cok buyuk bir fark yoktu ben de daha rahat olur dedim ama..
3-6 ayiyla degistirsem mi acaba kizlar??
Eki Görüntüle 1824922
İkisini aynı gördüm. Demekkiteşekkür ederim cnm :) inşallah sağlıkla giymek nasip olur hepimizin yavrusuna... üçüde mi aynı carters lerin :)) demekki zevklerimiz benziyor
Ben kıyafette bi yerde şöyle bir liste görmüştüm yazdım ama pek buna uyduğum söylenemez ben daha abartmış olabilirim.güle kullanın inşallah aldıklarınızı :) canım eksiklerim tamam sayılır demişsin bir alışveriş listen varsa paylaşır mısın hangi üründen kaç tane aldın neler aldın vs.. :) benim daha çok eksiğim var yeni başlayacağım ama önce bir liste oluşturmak istiyorum ayrıntılı...
Bende büyük geleceğini düşünüyorum büyük olursa sürekli ayağından düşebilir. Tabi ailede ayak numarası büyükse bebişinde büyük olabilirBiz dun ilk ayakkabimizi aldik. Indirimde denk geldi kislik ayakkabisi . Normalde kis 3-6 aya denk geliyor eylul bebeklerinde ama ben 6-9 aylik aldim . Olcunce cok buyuk bir fark yoktu ben de daha rahat olur dedim ama..
Eki Görüntüle 1824922
Kızlar Bizde dün chicco trio sprint travel aldık...kırmızı ve mavisi vardı ama biz grili siyahlı bi model tercih ettik olurda kardeşi olursa die...aslında evde kullanmak için tiny love ana kucağı alcaktık ama setin ana kucağını evde kullanmaya karar verdim...
Biz dun ilk ayakkabimizi aldik. Indirimde denk geldi kislik ayakkabisi . Normalde kis 3-6 aya denk geliyor eylul bebeklerinde ama ben 6-9 aylik aldim . Olcunce cok buyuk bir fark yoktu ben de daha rahat olur dedim ama..
Eki Görüntüle 1824922
Eki Görüntüle 1824991 Eki Görüntüle 1824993 Kızlar bunlarda benim geçenlerde aldığım uyku tulumu ve dışarıda giymesi için tulum
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-...unger-yatak-hediyeli-205156551?urvid=46188285bu yatağa bayıldım hangi sitede acaba
Valla biz de arabayi daha 15 tatilde aldik. Esiminkinin bagaji daha buyuk onda sorun cikmaz ama asil önemli olan benimkine sigmasi. Artik katlaninca kucuk olan bjr sey bakicaz.betuld Benimkide aynı şeyi söledi sorma,bizim bi ark polo almıştı sonra aradan 6 ay geçti sattı bagajına sığmıo die yok neymiş tatile bavul koycak yer kalmadı die simdi acaip büyük bişey aldı çocuk zorla insana seçimleri değiştirio....erkekler ve enteresan bakış açıları valla anlamak zor
cok tatli puf puf :))Eki Görüntüle 1824991 Eki Görüntüle 1824993 Kızlar bunlarda benim geçenlerde aldığım uyku tulumu ve dışarıda giymesi için tulum
Bakalim 2 degistir 1 kalsin oyu geldi :)))Çoook büyük bir dertten kurtulmuşsun hayatımen büyük dert bu oluyor açıkçası. Zaten bunların ana kucakları yeterli oluyor. Bel destek yastığı kendinden yoksa ya battaniye yada bel destek yastığı koyup rahat rahat kullanırsın.
Bayıldım buna
Zaten yürüyecek kıvamda olmayacaklarından ayaklarını sıcak tutması için ideal. Yürüme amaçlı olsaydı sıkıntılı olurdu.
Bayıldım kuzu gibi puf puf
Lohusa takimi cok güzel gozukuyor. Ben de bakayim kalmissa :)) gule gule kullannBugün ganimetleri english home yine
Evimin dibinde mağazası olduğu için yapışıyorum camına
Anne bebek indirimini değerlendirip bu küveti ve bu lohusa takımını aldım.
Laf aramızda lohusa takımını kullanmak için doğumu bekleyemem çok sevdim
Eki Görüntüle 1825009 Eki Görüntüle 1825010 Eki Görüntüle 1825011 Eki Görüntüle 1825012
büyük dertmiş sahiden inşallah bu sette daha fazla indirimde olmaz içim acır vallaDIPTISDIPTIS ,dediğin gibi içerde bi bel desteği var gibi ama paketleri daha açmadım oda boyancak daha die görmedim henüz...ya bu english home daki gecelik cok düşündüm ama bilemedim nasıl kullanışlımı hastanede işe yarar gibimi?bende evde artık elbise yatarkende gecelik giyiyorum suan için en en rahatı valla
Evet Canim almanyadayim ve gercekten Fiyat ve kalite olarak burasi bambaska ve uygun yani turkiyeye göre ve kampanyalar cok oluyor sezon sonlari ben cinsiyetini gec ogrendigim icin kacirdim tüm kislik sezonu, ,, ve bebisde kisa denk geliyor mecbur bekliycem kiyafet alusverisi icinCilekkokusu12345 canım sen almanyadaydın dimi bizde senelerce reutlingende yaşadık gerçi ailem 2 sene önce kesin dönüş yaptı...8. Ayda başlıo burda diyince valla orda olsaydım zor olurdu die düşündüm hemen herşeyi mevsimine bayramına göre kaldırıolar kampanyalar silip süpürülüo burdan daha beter orası...annemlerde eve gittiğimde kullanalım die bi park yatak istemişler arkadaşlarından ordaki fiyatlar keşke burda olsa...burda en ufacıcık seyi bile markalı almak zorunda kalıoruz sağlık ve sağlamlık açısından orda herkes herşeye uymak zorunda ne güzel
Kozmonot cok guzelmis. Nerden kaca aldin canimEki Görüntüle 1824991 Eki Görüntüle 1824993 Kızlar bunlarda benim geçenlerde aldığım uyku tulumu ve dışarıda giymesi için tulum
Ben de slingi daha cok kullanirim diye düşünüyorum ilk zamanlar ama bebek cok aglamazsa arabayla da cok cikarim. Yuruyusler de sling. Uzaga avm ye vs arabayla :))betuld büyük dert canım inşallah uyan bitane olur ölçüleri alda öle git bare almaya...bende eşim olmadan arabayla çıkmayı düşünmüorum oturdugum yer hep düz ayak sling alıp annesiyle pazara bile gitmeyi planlıorum inşallah bakalım kısmet ,hayaller hayatlar olmasında tüm bunlar
Bu aksam biraz lohusa pijama gecelik takimlarina baktim. Baya umutsuzluga kapiliyordum nerdeyse. Sade ama sik bir sey bulmak ne kadar zor.
Su ikisini begendim ama fiyatlari eminonunde daha uyguna bulurum sanirim hem de cesit de vardir. Bunlar tam yuzde 100 pamuk degilmis sanirim. Bu tarz tam pamuk urun satan marka biliyor musunuz??
http://www.lohusasepeti.com/Arama.aspx?kelime=BondyEki Görüntüle 1825220 Eki Görüntüle 1825221 Eki Görüntüle 1825220 Eki Görüntüle 1825221 Eki Görüntüle 1825222 Eki Görüntüle 1825223
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?