- 15 Mart 2011
- 2.280
- 2.937
- 333
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Eki Görüntüle 1825912
Günaydıın.. 4moms breeze yatağını kullanan var mı aranızda yorum bulamadım internetten,ara katının derinliği çok az geldi bana çocuk dönmeye başlayınca düşecekmiş gibi sanki
Eki Görüntüle 1825914
bir de chicco lulaby ı merak ediyorum gidip mağazadan görmek lazım tabi hepsin yatağı ince gibi sanki içine başka pamuk yatak koymak gerekir mi?
Başka ne öneriniz olur mu? Ay kafamda deli sorular
Hımm 3-4 ay da erken biraz aşağı almak için alıp koyması bile sıkıntılı olur.. Chicco lulaby daha mantıklı o zaman sonrasında ekstra yatakla birlikte, en iyisi gidip göreyim ben.. Genelde herkes chicco kullanıyor galiba sevilen bir model anladığım kadarıyla4mom yatagi gormustum derinligi az gercekten. ama dusmese de 3-4 ayda ayda asagi almak gerekir.
chicco kullanan cok arkadasim var. biz de dahil hicbirimiz kendi siltesiyle kullanmadik. ust kat icin sorun olmuyor ama alt kata gecince 15 cm kalinlikta yari ortopedik yatak aldik icine. alt katta o viscolar, sungerler de cok makul olmuyor yani
güle güle giysin oğluşun, mutlu sağlıklı günlerde inşallah.Günaydınn:) oglusumun dolabını yerleştirdim hastane çıkışlarını atmistim bunlarında resimleini cekiyim bu arada dedim tabi ben baya abarttım alışveriş konusunu. Bunlar bende olanları bir de annemdekiler var :)
İyi günlerde giysin oğluşun canım çok güzeller, ilk bebek dimiGünaydınn:) oglusumun dolabını yerleştirdim hastane çıkışlarını atmistim bunlarında resimleini cekiyim bu arada dedim tabi ben baya abarttım alışveriş konusunu. Bunlar bende olanları bir de annemdekiler var :)
Sağol canım inşallahgüle güle giysin oğluşun, mutlu sağlıklı günlerde inşallah.
Evet ilk bebek. Aynen öyle birşey görüp almasam içimde kalıyor bende alıyorumİyi günlerde giysin oğluşun canım çok güzeller, ilk bebek dimiilk olunca insan kendine sahip olamıyor sanırım bende senin gibiyim aldıkça alıyorum
Evet ilk bende kız kıyafetleri daha güzel diyordum ama küçük adamıma alışverişe çıkınca fikrim değişti
Benim icin cok kokos bunlar :))Kizlar sunlara bakin bayildimmmmmm
Lohusa geceligi fikir amacli atiyorum; )
Benim hep aklımda ki soru bu taşlıları nasıl yıkıyorlarKizlar sunlara bakin bayildimmmmmm
Lohusa geceligi fikir amacli ; )
Hic aklima gelmemisti. Ama gunluk kullanim jcin olmadigi icin defaalrca yikamaya gerek kalmiyordur belki. Silikonla fln yapistiriliyorsa ya da dikiliyorsa cikmiyordur belki makinadaBenim hep aklımda ki soru bu taşlıları nasıl yıkıyorlar
Bunlar mevlut icin falan sadece giydirilir bence fotosu cekilir hatira kalirBenim hep aklımda ki soru bu taşlıları nasıl yıkıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?