- 9 Ocak 2011
- 3.714
- 1.564
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Yaa bir erkek annesi adayi olarak bunlari görünce cook kiskaniyorumm :))Yaaa birsuru sey aldim boyut buyuk deyip hicbirini yuklemiyor((birtek bunlar yuklendi ://
Tesekkur ederim deniycemYaa bir erkek annesi adayi olarak bunlari görünce cook kiskaniyorumm :))
Masallah diyim de nazar değmesin. Cok guzeller. Digerlerini de gormek isteriz amaaa
Boyutlarini kucultmek icin, fotoyu duzenle diyip cerceve smiley vs ekleyince ya da fotonun ekran goruntusunu alinca küçülüyor diye biliyorum. Onları yuklersen kabul eder bi dene istersen
Bugün ablam geldi görmemişti henüz eşim diyorki 1 yaşına kadar tüm kıyafetleri alındı bundan sonra diğer yaşlara geçeceğiz ablaEvet ilk bebek. Aynen öyle birşey görüp almasam içimde kalıyor bende alıyorumeşimde artık yetmez mi çocuğun 2 yaşına kadar giyeceği kiyafetleride alıyorsun diyor
Bir sey degill :))Bu sefer oldu galiba :))tesekkurlebetuld
:)) daha alinacak cok sey var deseydin. Sadece kiyafetle bitmiyor ki bir suru ivir ziviri var :)Bugün ablam geldi görmemişti henüz eşim diyorki 1 yaşına kadar tüm kıyafetleri alındı bundan sonra diğer yaşlara geçeceğiz ablaablamda bana herşey bitmiş bundan sonra ne yapacaksın dedi bende bundan sonra da bu kadar olmasa da almaya devam ederim dedim . Ne yapayım dayanamam ki Sanırım hamileliğin en güzel yanı doğacak kızıma alışveriş yapıp onu içinde hayal etmekmiş. Özledikçe kıyafetlerine bakıyorum bu bile beni rahatlatıyor
Oyyy ben yerimm bunlari ya nekadarr tatli seylerr masallah tek tek kullanmakda nasip olsun insallahBu sefer oldu galiba :))tesekkurlebetuld
Ben alacağım mevlutte giydirmek için. Silikonla yapistirma kolay kolay cikma olmuyor benim yengem kizinin herseyini tasli aldi narin programına atmak gerekiyor birde ben fileyle atmayı dusunuyorum.Benim hep aklımda ki soru bu taşlıları nasıl yıkıyorlar
Benim annem anneannem yeter artık kıyafet kıtlık gelmiyor diyor eşim çocuğa bez parası biriktir istersen hediye de gelecek diyorBugün ablam geldi görmemişti henüz eşim diyorki 1 yaşına kadar tüm kıyafetleri alındı bundan sonra diğer yaşlara geçeceğiz ablaablamda bana herşey bitmiş bundan sonra ne yapacaksın dedi bende bundan sonra da bu kadar olmasa da almaya devam ederim dedim . Ne yapayım dayanamam ki Sanırım hamileliğin en güzel yanı doğacak kızıma alışveriş yapıp onu içinde hayal etmekmiş. Özledikçe kıyafetlerine bakıyorum bu bile beni rahatlatıyor
Çok güzeller güle güle kullansin bebisBu sefer oldu galiba :))tesekkurlebetuld
bu taşlı görünenlerin hepsi çıkarma.isterseniz sizde yapabilirsiniz.kıyafetin istediğin bir yerine jeletinini çıkarıyorsun üstünede yağlı kağıt koyup buharsız ütüyle 15 sn bekletiyorsun.bu kadar.patiklerde yapıştırma ile oluyor sadece.yıkamada da kolay kolay çıkmıyor.(elde yıkama programında) :)Benim hep aklımda ki soru bu taşlıları nasıl yıkıyorlar
Bizde dün kızımla ilk kez otobüs yolculuğu yaptık şaka maka zor bişey yanımada hamile bi bayan oturdu sohbet konusuda belliydiannanemize geldik gelmişken onun aldıklarınıda paylaşayım dedim...bu arada english home bebek pikeleri bi harikaymış hiç görmemiştim annem burdan almış hala bişey almamış olan arkadaşlar mutlaka bakın yumuşacık
Kizlar sunlara bakin bayildimmmmmm
Lohusa geceligi fikir amacli atiyorum; )
Yaaa birsuru sey aldim boyut buyuk deyip hicbirini yuklemiyor((birtek bunlar yuklendi ://
Bu sefer oldu galiba :))tesekkurlebetuld
Ayyy bunlar çok ciciii, oğlan annelerini kıskandıracak cinsten, koymayın bunları, içim gidiyorrrYaaa birsuru sey aldim boyut buyuk deyip hicbirini yuklemiyor((birtek bunlar yuklendi ://
Benim beğendiğim anı defteri 50 tl ve şeker sepeti 70 tl, pahalı mı kızlar normal mi? Aslında el becerim iyidir ama , sepet, defter, kumaş, fiyonk, kurdela, süsler, taşlar tuşlar, yapıştırıcı al, kes biç , ne kadar ekonomik olur bilemedim, bir de evde olsam, belki uğraşmak hobi gibi gelir ekonomisi bir tarafa iyi bile olabilir ama zaten akşama kadar çalışıyorum, akşamları yemek işini zor hallediyorum,yıkanmış çamaşır deseniz dağ oldu, katlanmayı bekliyor, ütüyü eşim yapıyor, sağolsun,temizliği beraber hallediyoruz, extra bir şeylerle uğraşacak pek vakit yok yani.:)) daha alinacak cok sey var deseydin. Sadece kiyafetle bitmiyor ki bir suru ivir ziviri var :)
Bir de hastane odasi susleme, ani defteri vs dusunuyor musunuz kizlar. Onlari secmek yapmak yaptirmak vs de ayri bir ugras
Cok yakismis gule gule giyBugün kendime çalıştım
Kumaşı çok güzel yumuşak, havalar ısınınca paçalarını kestirip şort modunda kullanıcamLcw
Eki Görüntüle 1827725
şu sitede de var istediğin şeyler ama beğendiğin tarzda mı bilemiyorum canım bugün görmüştüm sana link atayım:Benim beğendiğim anı defteri 50 tl ve şeker sepeti 70 tl, pahalı mı kızlar normal mi? Aslında el becerim iyidir ama , sepet, defter, kumaş, fiyonk, kurdela, süsler, taşlar tuşlar, yapıştırıcı al, kes biç , ne kadar ekonomik olur bilemedim, bir de evde olsam, belki uğraşmak hobi gibi gelir ekonomisi bir tarafa iyi bile olabilir ama zaten akşama kadar çalışıyorum, akşamları yemek işini zor hallediyorum,yıkanmış çamaşır deseniz dağ oldu, katlanmayı bekliyor, ütüyü eşim yapıyor, sağolsun,temizliği beraber hallediyoruz, extra bir şeylerle uğraşacak pek vakit yok yani.
Doğuma daha 18 19 hafta var, acele etme diyorlar da, benim için, her haftada sadece bir pazar günüm olduğu için doğuma 18-19 hafta değil 18-19 gün var diyorum, çünkü hazırlık için ayırabileceğim tek gün haftasonu, maalesef cmtsileri de çalışıyorum, doğuma yakın 3 hafta izne ayrılırsam hesabındayım, tabii o dönemde de ne kadar verimli hazırlıklarla uğraşabiliriz muamma.
Teşekkür ederim canım,şu sitede de var istediğin şeyler ama beğendiğin tarzda mı bilemiyorum canım bugün görmüştüm sana link atayım:
http://www.butikbebe.com/urunListesi/3129/babyshower-ve-bebek-odasi-urunleri.html
http://www.butikbebe.com/urunListesi/3138/derin-s.html
bence de haklısın çalışırken bunlarla da uğraşmak çok zor olur. kendini yormadan yavaş yavaş alışverişi tamamlamak daha mantıklı.
bir de trendyolda babyshower butiği vardı bugün ama bunlar var mı bilmiyorum canım.
bir de şunu gördüm ben, n11'e de bir bak istersen zevkine göre bişi varsa fiyatlar fena değil:
http://urun.n11.com/parti-setleri/hasir-pusetli-bebek-seker-sepeti-P53782149
şimdi de şu mağazayı buldum n11de, bunlar daha orjinalmiş bir bak derim, ben bayıldımmmm:Benim beğendiğim anı defteri 50 tl ve şeker sepeti 70 tl, pahalı mı kızlar normal mi? Aslında el becerim iyidir ama , sepet, defter, kumaş, fiyonk, kurdela, süsler, taşlar tuşlar, yapıştırıcı al, kes biç , ne kadar ekonomik olur bilemedim, bir de evde olsam, belki uğraşmak hobi gibi gelir ekonomisi bir tarafa iyi bile olabilir ama zaten akşama kadar çalışıyorum, akşamları yemek işini zor hallediyorum,yıkanmış çamaşır deseniz dağ oldu, katlanmayı bekliyor, ütüyü eşim yapıyor, sağolsun,temizliği beraber hallediyoruz, extra bir şeylerle uğraşacak pek vakit yok yani.
Doğuma daha 18 19 hafta var, acele etme diyorlar da, benim için, her haftada sadece bir pazar günüm olduğu için doğuma 18-19 hafta değil 18-19 gün var diyorum, çünkü hazırlık için ayırabileceğim tek gün haftasonu, maalesef cmtsileri de çalışıyorum, doğuma yakın 3 hafta izne ayrılırsam hesabındayım, tabii o dönemde de ne kadar verimli hazırlıklarla uğraşabiliriz muamma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?