2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

aaa aynı sepeti ben inceliyordum şimdi,ilk olanı, çok güzelmiş seçtiklerin canım. bu şehirde pek tanıdık yok diye ben şeker sepet vs yapamayacağım ama bunlar kesinlikle çok güzel.

:)) daha alinacak cok sey var deseydin. Sadece kiyafetle bitmiyor ki bir suru ivir ziviri var :)
Bir de hastane odasi susleme, ani defteri vs dusunuyor musunuz kizlar. Onlari secmek yapmak yaptirmak vs de ayri bir ugras
Benim gözümde en çok büyüyen şey bu süsleme işleri, onları yaza bırakmak istiyorum son zamanlarda gezeniyormuşsun evde de sıkılıyormuşsun diyorlar bende son zamanları mı bu süslemelerle geçirirm diye düşünüyorum ama nasıl yapacağım olacak mı hiç böyle şeyler yapmadığım için kendimden emin olamıyorum. Sonra amannnn sipariş ver gitsin diyorum ama el emeğim olmasını da istiyorum bilmiyorum bunlar için bekliyeceğim her şekilde. Henüz ismine bile karar veremedik!! İsim bulmak ne kadar zormuş

Canım benim içinden nasıl geliyorsa öyle yap ben bazı eşyalarını sakladım annemlerden çok almışsın diyeceklerini bildiğim içinbende 5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyorduk Rabbim ancak nasip etti, yaşımda 31 olunca nolur neolmaz diye istediğim gibi alışveriş yapıyorum ben üniversitede çalışıyorum eşimde bugün benimle geldi öğrencileri görünce eşim diyorki şakasına kızımızı üniversitede okutmayalım çok masraf oluyor diye bende dedim şimdiden bir birikim hesabı açarız o zamana çok zorlanmayız diye. Aslında şimdiden başladak 18 yıl sonraya baya para birikir

Kızlar şuanda bebek bakımı ya da anne psikolojisiyle ilgili kitap okuyan var mı? Bende okumak istiyorum tavsiyeleriniz var mı?

Bugün kendime çalıştım
Kumaşı çok güzel yumuşak, havalar ısınınca paçalarını kestirip şort modunda kullanıcamLcw
Eki Görüntüle 1827725
Cok tatli cok yakismis. Gule gule giy :))

şimdi de şu mağazayı buldum n11de, bunlar daha orjinalmiş bir bak derim, ben bayıldımmmm:
http://www.n11.com/magaza/bebeksusleri
Once bir konsept-renk belirleyip her seyi birbiriyle uyumlu yapmak istiyorum. Karar asamasi ayri bi zor bi de yaomasi organize olmasi var vakit acisindan..
Vakit ayirip bakmissin tesekkur ederim ozellikle 2.linktekiler daha hos gercekten :)

Ben de zamaninda biyle kurabiye pasta yapmistim hobi olarak ama biraktim tabj yogunlukta insan vakit ayiramiyor calisirken. Artik dedigin gibi son zamanlarda bunlarla ilgileniriz. Biz de isim belli gibi. En kotu ismini harf balonlardan alip odayi suslerim yeter diyorum :))

Kızlar şuanda bebek bakımı ya da anne psikolojisiyle ilgili kitap okuyan var mı? Bende okumak istiyorum tavsiyeleriniz var mı?
Ben dogumla ilgili hypnobirthing morgan yontemini okuyorum. Kesinlikle tavsiye ederim

Cok yakismis gule gule giy
Fiziginde cok guzel bacaklar ince,karninda cok tatli duruyor masallah

Canım çok incesin çok teşekkürler ama ben baya yarmagül gibiyim bakma burda minnoş çıkmışım

Bende salopet etek almayı düşünüyorum yazın rahat rahat giyerim diye salopetleri hamilelere çok yakıştırıyorum

Aynen evet onlarıda çok seviyorum hamile denilince aklıma hep salopet geliyor. Şirin oluyor

Cok tatli cok yakismis. Gule gule giy :))

Çok teşekkürler canım

Evet bu kitap eylül annelerinde de konuşuldu onu da almayı düşünüyorum benim iş yerinde işlerim azalıyor artık kitap okumayı düşünüyorum

Evet canım bende öyle dusunuyorum oğluma bir hesap açacağım gelen takılarını orda biriktirmeyi düşünüyorum onun geleceği için zaten oğlum dogsun bi iki sene sonra bende işime geri döneceğim inşallah özelde okumasa bile devlette de para gidiyor kendim uzak öğretim okudum o bile para günümüzde gidip gelme olmadığı halde

Evet canım bende öyle dusunuyorum oğluma bir hesap açacağım gelen takılarını orda biriktirmeyi düşünüyorum onun geleceği için zaten oğlum dogsun bi iki sene sonra bende işime geri döneceğim inşallah özelde okumasa bile devlette de para gidiyor kendim uzak öğretim okudum o bile para günümüzde gidip gelme olmadığı halde

Evet dediğin gibi herşey para ileride be olacağımız belli değil onun için birikim yapmak en mantıklısı

Arkadaşlar benim oğlumun 2 orgu battaniyesi 1 penye battaniyesi 1 kadife battaniyesi var penye battaniye alsam mi 1 tane daha diyorum sizce yeterli mi ben mi abartılı dusunuyorum
Bizim de bir tane beşiğinde kullanmak için beyaz-krem polar battaniyesi var, 3 tane hastane çıkışında yer alan penye battaniyeler var, onlar çok kullanılıyor dendi bana, bir tane hazır triko var, bir tane halası örüyor, bir tane de aşıya filan götürürken kullanmak için, arabada dışarıda filan rezil olabilecek cinsten bir polar daha var, yani toplamda bizimde 2 polar, 2 örme, 3 penye var ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…