2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

bir sorum var arkadaşlar.. antalyada eylül sıcak geçiyor, bebiş ilk doğduğunda gün içerisinde tek body ve patikli alt yeterli olur mu yoksa bi de üstüne ince tulum giydirmeli miyiz? body kısa kol mu uzun kol mu olmalı? nette araştırdım da yazın sadece kısa kol body giydiriyordum diyorlar. ama ilk doğduğunda vücut ısısını ayarlayamıyormuş daha kalın giydirilmesi gerekiyormuş diyen de var. kafam karıştı açıkçası. kıyafet alışverişimin geri kalanını da bir türlü yapamıyorum bu nedenle.

Arkadaşlar benim oğlumun 2 orgu battaniyesi 1 penye battaniyesi 1 kadife battaniyesi var penye battaniye alsam mi 1 tane daha diyorum sizce yeterli mi ben mi abartılı dusunuyorum

ben oglumda battaniyenin dibine vurmustum. penye ya da pazen olanlaren kullanislilar oluyor. bi tane de polar cantada falan yer kaplamama acisindan faydali. gerisi keyfe keder canim..

aynen canim. vucut isisni ayarlayamadigi ve ozellikle kafadan cok isi kaybettigi icin antalya sicagi bile olsa ince bi sapka ince bi hirkasi olsun gerektiginde giyip cikarabilecegi. ilk 20 gun kadar cidden usuyorlar cunku dusun anne karninda surekli 36-37 derece antalya eylulde sicak da olsa evin ici oyle hissettirmez. kalsik oneri sen ne giyiyorsan 1 kat fazlasi. ama kafasini da pek bos birakma bana sorarsan..

teşekkür ederim canım. evet bol şapkamız var, arkadaşım da vermişti. şapka eskiyen bişi de değil ya iyi oldu. ince penye hırkalara bakayım o zaman; çıtçıtlı body-patikli alt-çorap-şapka ve duruma göre penye hırka şeklinde ideal gibi. tekrar sağolasın, yaşını bilmiyorum ama resmen bir abla gibisin benim için, şuan bana yardımcı olan kimse yok çevremde, o yüzden sana ve burda bana yardımcı olan herkese çok minnettarım, duacınızım .

Arkadaşlar benim oğlumun 2 orgu battaniyesi 1 penye battaniyesi 1 kadife battaniyesi var penye battaniye alsam mi 1 tane daha diyorum sizce yeterli mi ben mi abartılı dusunuyorum
Benim okudugum kadariyla ince penye battaniyeler cok kullaniliyor diyorlar. Sadece cocugu sarmak icin degil bebegi koyduğun yerlere sermek icin bazen temizlik acisindan bazen iste oto koltugu terletmesin vs diye. Bir de sagda solda cok unutuluyor ya da bebek bazen ustune kusuyor vs diye baya tavsiye ediyorlar.

Ben istanbuldayim sizin sehirler kadar sicak olmaz. Ama bence kisa kol body üstüne uzun kol tulum iyi olur gerekirse uzerine de penye yelèklerden. Herhalde altina da alt giydirilir tulumun

Günaydııın

Chicco lullaby yatağı aldım bende olbey sonunda umarım memnun kalırım bende sizler gibi

yeşilini almak zorunda kaldım grisi yokmuş hiçbiryerde üst kat için şilte önerdi adam ama araştırmadığımdan almadım onu, sen önerir misin?

guzel gunlerde kullan canim. silteye acele etme hic. ilk zamanlar sert yerde yatmasi, yataga gomulmemesi daha uygun. icindeki siltemsi yeter yetmezse bi kat battaniye katlar koyarsin. bebegin yatagi sevme durumuna bagli olarak da o sattiklari ince silteleri degil de yari ortopedik bi yatak dusunebilirsin ilerde alt kata alinca. hem bebegi yukseltmis oluyor hem de yatis cin daha saglikli.

hanımlar bebek arabalarını nasıl yapacaksınız?
Ben kocamı ikna edemedim bir türlü araba konusunda gracco mirage travel set beğenmiştim, hem ekonomik hem de tipi hoşuma gitmişti, mothercarede 699 tl idi, 250 tl de hediye çeki veriyordu, kampanya bittti tabii, beyefendi ikna olmadı, tekstili neredeyse komple kendim hallettim, anne-bebek bakım malzemelerini ortak aldık, beşikleri ben beğendim , alma işini ona bıraktım, puset-ana kucağı işini büyük oranda ona bıraktım,ısrarla arabaların ve ana kucağının çok ağır olduğunu söylüyor, ben de yolda, parkta, avmde nerede bebek arabalı çift görsem " baaak , baaak kullanılıyor işte" diye gözüne sokuyorum. bakalım temmuz ayına kadar almaz almaz, benim 700 tlye beğendiğime pahalı deyip, gidip 1500-2000 tl'ye set alırsa şaşırmayacağım, ben de bırakıverdim.

araba almamayı mı planlıyor eşiniz ağır diye? biz hiç bir modeli markayı bilmediğimiz için ne alalım ne edelim saf saf düşünüyoruz öyle eşimle.

araba almamayı mı planlıyor eşiniz ağır diye? biz hiç bir modeli markayı bilmediğimiz için ne alalım ne edelim saf saf düşünüyoruz öyle eşimle.
her yere arabayla gidiyoruz, bebek arabasına gerek yok düşüncesinde ama o da emin olamıyor işte, hantal geliyor pusetler de ana kucakları da, ki arabaya yatırmak için ana kucağı şart, bakalım ne alacağız.
ben çalışıyorum zaten, öyle markete pazara tek başına çıkıp gezen birisi değilim, eşimle hallederiz her şeyi, zaten öyle market pazar dolaşmayı sevmez eşim, iş çıkışı halledip eve geçeriz genelde, o sebeple bebekle market pazar işini hesaba katmıyor, haftasonları ve tatillerde dolaşmak için gerekli olabilir diyorum, ihtiyaca göre alacağız sanırım, şimdilik karar veremedik, bizim için en zor alışveriş kalemi olacak.

hahhaha sana tavsiyem bu konuda canini hic sikma, esinle de polemige girme. birak simdilik nasil istiyosa oyle yapsin. araba koltuguyla bebegi tasima isi kendisine kalinca kosa kosa gidip alacak.

bi de araba koltugunu arabayla uyumlu almadigindan iki kere para vermis olacak. bebek arabasi agir diyip araba koltuguyla bebek tasimayi dusunenin cidden aklina sasarim :)) kan ter icinde kalinca anlar o arabanin tekerleklerinin ne buyuk nimet oldugunu..

hahahah, ben de burun sürtme tekniğini kullanacağım sanırım işin kötü tarafı ana kucağını zaten hiçten ağır bulduğu için arabadan hiç indirilmez gözüyle bakıyor, onu sabitleyecekmiş, tamam güzel de ondan sonrası için bizimki battaniyeyle sırtlanacak herhalde yavruyu ne bileyim

bebişine mont ya da astronot düşünenler kanz'da kış indirimi var, çok da cici şeyler var. ben netten sipariş ettim montumuzu ve bir de kışlık pantalon aldım.şimdi bunları giyecek şirin adamı çok merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum

Canım güle güle kullan, çok güzeller, ben kaç gündür kanz'ın netten sayfasına bakıyorum, kozmonotlar astronotlarda 1 aylıklar kalmış sadece, mağazasına sordum cmtsi akşamı kışlıklar kalktı geçen ay, sezonda 200 tl olan montlar 50 tl'ye düşmüştü dedi, yeni sezon ürünlerde de %30 indirim vardı 2 tane çok tatlı askılı kot pantolon beğendim, 63 tl' ye geliyordu, şimdilik erken diye almadım ama kotların kumaşları bile yumuşacıktı, çok beğendim. aldığın sitenin linkini atar mısın lütfen, montlar kategorisnde göremedim ben bu montu.

teşekkür ederim canım. unisex diye çıkıyor o yüzden ben de ilk erkek bebeğe baktığımda görmemiştim. sitesi:
http://www.kanzshop.com/kanz-anorak_pd-9c51a
astronot olarak evet çok güzel o bedeni tükenenler. şimdi bu var.
http://www.kanzshop.com/kanz-tulum_pd-181e4
mont olarak bi başka seçenek:
http://www.kanzshop.com/kanz-anorak_pd-3e3d7

Canım ilk ürün güzel de stokta yok maalesef, 2. ürünü de bacak bölümünde fermuar çıtçıt göremediğim için pratik gelmedi diye düşünmemiştim, artık ya sezonda alacağız ya da cartersda da 69-79 tl ye peluş vardı, onlardan bir şey bakacağız.

ilki benim aldığım, son bi taneydi tükendi. ikinci için ben de aynı şeyi düşündüm. yine n11 de bunu almasam mamas papastan şunu alacaktım ama astronottan vazgeçtim antalyada pek gerek olmaz diye;
http://urun.n11.com/tulum/mp-blue-valeour-pramsuit-P86032828
son 1 kalmış bunda da. sanırım gizli fermuarı var iki tane. daha kullanışlı gibi. başka bi yerde resmini görmüştüm, dışı kadifemsi bir kumaş gibiydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…