- 12 Mayıs 2008
- 3.381
- 6.671
- 358
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
Ay kotunu hawaii gömleğini sevsinler..yatağıda güzel sade ve şık bende aynı böyle bi yatak düşünüyorum..güle güle büyüsün bunların içinde küçük beyBunlar da son gelen cicilerimiz:)
:) Temmuzda tatile çıkacağız inşallah, babasına bir şeyler alırken oğlum da eksik kalmasın dedim, araya sıkıştırıverdim hawai gömleğini, sanki giyebilecekmiş gibiAy kotunu hawaii gömleğini sevsinler..yatağıda güzel sade ve şık bende aynı böyle bi yatak düşünüyorum..güle güle büyüsün bunların içinde küçük bey
Teşekkür ederim canım, oğluşumun birkaç izmir hatırası da olsuntakvimine bakıyorum da, maşallah kocaman oldu ufaklıklıklar 20-21. haftada doktora gittiğimde acildeki doktor, bu haftalardaki doğumlar düşük oluyor, 24. haftadan sonrakiler erken doğum oluyor demişti, 25. haftadasın ve bu haftadan sonra doğanların yarısından çoğunun yaşama şansı var diyor, her sabah ilk karnıma dokunuyorum, doğurdum mu ben ne oldu diye bir afallıyorum, erken doğum yapacakmışım hissi neden peydah oldu bilemiyorum
güzel günlerde kullansın bebişiniz inşallah bende beğendim bu modeli eşimle araştırdık ama ramazan sonrasına bıraktık alışverişi umaraım o arada bende senin gibi kampanya yakalarım :)Kizlar biz de bugun internetten bebek arabasi siparisini verdik. Iki uc model arasinda kalmisken jokerin %50 lik indirimi biraz zorla modeli secmemizi sagladi.Dun de bahsetmistim blue_roses arkadasima, Bebe Confort Elea travel sistemini takip ettigimizi. Kisa sureli bir indirim olmus, sadece kirmizi ve siyah renkleri kalmis. Icimden cok mor almak geciyordu ama eski fiyatinda satiyorlardi malesef, kirmizisinda karar kildik biz de. Dusunenler bakabilirler.
Eki Görüntüle 1831748 Eki Görüntüle 1831752 Eki Görüntüle 1831753
bu oğlan çok havalı olacak şimdiden belli olduBunlar da son gelen cicilerimiz:)
Teşekkürler. Ben de biraz çoğalınca paylaşacağım inş.Teşekkür ederiz canım, sizlerden de bekliyoruz artık fotoğrafları, bebek fotosu da gelmiyor hiç bugünlerde, topiğimizin ritmi azıcık düşüyor mu neunnadoda funnababy ürünlerinde indirim var ama sanırım uyku tekstili bölümünde yok. indirim görürsem mutlaka haber veririm tatlım.
Canım fular önlükleri nerden almıştın? Bir de arkadan çıtçıtlı mı?Bunlarda benim minik kuşumun şimdilik bütün cicileri :) ♡
Eki Görüntüle 1823551 Eki Görüntüle 1823552 Eki Görüntüle 1823553 Eki Görüntüle 1823554 Eki Görüntüle 1823555 Eki Görüntüle 1823556 Eki Görüntüle 1823557 Eki Görüntüle 1823558 Eki Görüntüle 1823559 Eki Görüntüle 1823560 Eki Görüntüle 1823562 Eki Görüntüle 1823566 Eki Görüntüle 1823567
:))) teşekkür ederiz teyzoşbu oğlan çok havalı olacak şimdiden belli oldu, güle güle giysin bütün cicilerini, hepsi her zamanki gibi çok güzel canım.
tchibo dan almıştım canım çıtçıtı yok bağlamalıCanım fular önlükleri nerden almıştın? Bir de arkadan çıtçıtlı mı?
Bence güzel.Kızlar temel alışverişler hallolunca insan dip köşe eksikleri yokluyor kafasında, bebişe kıyafet yıkama filesi almıştım 2 adet, kirli sepeti almadım henüz.
http://www.evidea.com/fidex-home-1p...li-hasir-camasir-sepeti-mavi-ONH3865/p/494409
Bebek ve çocuklara uygun böyle bir şey mi alsam dedim ama bambu ya da hasır şeyleri çok fazla sevmiyorum, görüntü açısından bayılıyorum, kullanım açısından sevmiyorum, silme,temizleme açısından pratik olmuyorlar, bu tarz ürünlere baktım geneli böyle ve tek parça 65-70 tlden aşağıya yok, biliyorsunuz ayrı oda yapamayacağız bebişe,ütü- çamaşır- giyinme odasını dizayn ediyoruz, haliyle öyle kocaman alanımız yok, 2 sepet belki zor sığacak odaya, ama makinaya çamaşır atarken renkliyi beyazı tek tek ayırmaktan hiç haz etmediğimden kendimize de 2 sepet kullanıyoruz, böyle 2 sepet almaktansa
http://www.evidea.com/kilic-7470-tugra-desen-2-bolmeli-deri-camasir-sepeti-KZU1515/p/436031
böyle deri görünümlü baza sandık gibi çift bölmeli bir sandık alsam diye düşündüm, (öndeki broş kısmı görmeyin, hiç benlik değil:) ) çünkü giyim odamızdaki kendi gardrobumzu da modern avangard, halı da öyle, perdeler de file tül, böyle bir sepet,s andık alsam, ileride de oğlumun kıyafetlerini biizmkilerle birlikte atmaya başlayınca(sanırım 2 yıl filan oluyor) bu bazayı da başka amaçla da kullanabilirim evin istediğim yerinde, belki ufaklık da büyümüş olacağı için kendine özgü bir odası olur o zaman.
Öyle alt açma standı filan koyacak yerimiz yok odaya, ürünün üstü bu amaçla da kullanılır mı bilmiyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
Dediğin gibi hasır olanlar görünüm açısından daha güzel görünüyor, diğeri ise kullanışlı ama odasında mı bulunacak banyo da mı anlamadım bana görüntü olarak banyoda daha iyi durur gibi geldi bebek odasına çok uygun bulmadım, tabiki kendi kararın canm ben bu konuda henüz araştırmalara başlamadım nasıl modeller var bilmiyorum. Bende almayı düşünüyorum ama ikili pek tercihim değil benim evde yapmaktan hoşlandığım tek iş çamaşırlarla ilgilenmek olduğu için siyahını beyazını ayırırımKızlar temel alışverişler hallolunca insan dip köşe eksikleri yokluyor kafasında, bebişe kıyafet yıkama filesi almıştım 2 adet, kirli sepeti almadım henüz.
http://www.evidea.com/fidex-home-1p...li-hasir-camasir-sepeti-mavi-ONH3865/p/494409
Bebek ve çocuklara uygun böyle bir şey mi alsam dedim ama bambu ya da hasır şeyleri çok fazla sevmiyorum, görüntü açısından bayılıyorum, kullanım açısından sevmiyorum, silme,temizleme açısından pratik olmuyorlar, bu tarz ürünlere baktım geneli böyle ve tek parça 65-70 tlden aşağıya yok, biliyorsunuz ayrı oda yapamayacağız bebişe,ütü- çamaşır- giyinme odasını dizayn ediyoruz, haliyle öyle kocaman alanımız yok, 2 sepet belki zor sığacak odaya, ama makinaya çamaşır atarken renkliyi beyazı tek tek ayırmaktan hiç haz etmediğimden kendimize de 2 sepet kullanıyoruz, böyle 2 sepet almaktansa
http://www.evidea.com/kilic-7470-tugra-desen-2-bolmeli-deri-camasir-sepeti-KZU1515/p/436031
böyle deri görünümlü baza sandık gibi çift bölmeli bir sandık alsam diye düşündüm, (öndeki broş kısmı görmeyin, hiç benlik değil:) ) çünkü giyim odamızdaki kendi gardrobumzu da modern avangard, halı da öyle, perdeler de file tül, böyle bir sepet,s andık alsam, ileride de oğlumun kıyafetlerini biizmkilerle birlikte atmaya başlayınca(sanırım 2 yıl filan oluyor) bu bazayı da başka amaçla da kullanabilirim evin istediğim yerinde, belki ufaklık da büyümüş olacağı için kendine özgü bir odası olur o zaman.
Öyle alt açma standı filan koyacak yerimiz yok odaya, ürünün üstü bu amaçla da kullanılır mı bilmiyorum.
Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...
Ben aldım canm ürün de geldi ama hiç içini açıp deneme yapmadımtuniko nun anneler günü kampanyasından sling almayı düşünenler vardı. alanların ürünleri geldi mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?