2016 Eylül Bebeklerinin Cicileri

Bunlar da son gelen cicilerimiz:)

Eklentiler

• Adsız.webp
    5 KB · Görüntüleme: 143
  • Adsız.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 135
  • Adsız.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 136
  • Adsız.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 132
  • Adsız.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 136
  • Adsız.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 134
  • Adsız.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 131
  • Adsız.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 126
  • Adsız.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 135
Ay kotunu hawaii gömleğini sevsinler..yatağıda güzel sade ve şık bende aynı böyle bi yatak düşünüyorum..güle güle büyüsün bunların içinde küçük bey
:) Temmuzda tatile çıkacağız inşallah, babasına bir şeyler alırken oğlum da eksik kalmasın dedim, araya sıkıştırıverdim hawai gömleğini, sanki giyebilecekmiş gibi "bana bir şey yok mu anne" der gibi geldi diyorum babasına, "tabii tabii" diyor
teşekkür ederiz canım, inşallah hepimizin bebişleri güle güle kullanır eşyalarını, benim tüm evim beyaz ve krem renkte, renkli eşyaları çok sevmiyorum, bebek odasında bile kullanmak gelmiyor içimden ama bebeklerin renkli şeyler sevdiği malum, dün bebek odası bloglarına baktım, aman Allahım bazıları var ki renk cümbüşü, benim başım ağrır o odadabenim kafadan birkaç blogger bulunca, tamam dedim işte budur, illa bebek odası diye aşırı renkli olmasına gerek yok, beyaz ağırlıklı döşeyip, bebeğin sevdiği ve motor gelişimini destekleyecek oyuncakları renkli olabilir ama odayı da erkekse baştan maviye, kızsa baştan sona pembeye, mora bulamaya gerek yok düşüncesindeyim ama tabii her şeyi birbiriyle uyumlu, renklerin kullanıldığı çok güzel odalar da yapılmış ama sanırım onun için salon gibi bir bebek odası alanına ihtiyaç var:) bizimki sade beyaz bir beşik, süsleme eşyaları mavi renkte olacak, peluş oyuncak siparişi verdik bugün, onlar bile krem,kahve,beyaz tonlarında, renkli oyuncaklara ilgisinin başladığı dönem konusunda bilgilenip ona göre de bir şeyler alırız artık.

Ay çılgın zamanındagelsinler inşallah. Erken doğum olayı çok sıkıntılı ağzından yel alsın

güzel günlerde kullansın bebişiniz inşallah bende beğendim bu modeli eşimle araştırdık ama ramazan sonrasına bıraktık alışverişi umaraım o arada bende senin gibi kampanya yakalarım :)

Teşekkürler. Ben de biraz çoğalınca paylaşacağım inş.

bu oğlan çok havalı olacak şimdiden belli oldu , güle güle giysin bütün cicilerini, hepsi her zamanki gibi çok güzel canım.
:))) teşekkür ederiz teyzoş inşallah annesine, babasına, ülkesine, milletine faydalı bir birey olur, ne zormuş bu sorumluluğu doğurmadan omuzlarda hissetmek. İnşallah bizler de faydalı, bilinçli, yol gösterici,aydınlatıcı ebeveynler olabiliriz, yoksa karnını doyururuz bir şekilde Allahın izniyle açıkta da kalmaz, inşallah, benliğini de çok güzel donatırız evlatlarımızın.

Kızlar temel alışverişler hallolunca insan dip köşe eksikleri yokluyor kafasında, bebişe kıyafet yıkama filesi almıştım 2 adet, kirli sepeti almadım henüz.

http://www.evidea.com/fidex-home-1p...li-hasir-camasir-sepeti-mavi-ONH3865/p/494409

Bebek ve çocuklara uygun böyle bir şey mi alsam dedim ama bambu ya da hasır şeyleri çok fazla sevmiyorum, görüntü açısından bayılıyorum, kullanım açısından sevmiyorum, silme,temizleme açısından pratik olmuyorlar, bu tarz ürünlere baktım geneli böyle ve tek parça 65-70 tlden aşağıya yok, biliyorsunuz ayrı oda yapamayacağız bebişe,ütü- çamaşır- giyinme odasını dizayn ediyoruz, haliyle öyle kocaman alanımız yok, 2 sepet belki zor sığacak odaya, ama makinaya çamaşır atarken renkliyi beyazı tek tek ayırmaktan hiç haz etmediğimden kendimize de 2 sepet kullanıyoruz, böyle 2 sepet almaktansa

http://www.evidea.com/kilic-7470-tugra-desen-2-bolmeli-deri-camasir-sepeti-KZU1515/p/436031

böyle deri görünümlü baza sandık gibi çift bölmeli bir sandık alsam diye düşündüm, (öndeki broş kısmı görmeyin, hiç benlik değil:) ) çünkü giyim odamızdaki kendi gardrobumzu da modern avangard, halı da öyle, perdeler de file tül, böyle bir sepet,s andık alsam, ileride de oğlumun kıyafetlerini biizmkilerle birlikte atmaya başlayınca(sanırım 2 yıl filan oluyor) bu bazayı da başka amaçla da kullanabilirim evin istediğim yerinde, belki ufaklık da büyümüş olacağı için kendine özgü bir odası olur o zaman.

Öyle alt açma standı filan koyacak yerimiz yok odaya, ürünün üstü bu amaçla da kullanılır mı bilmiyorum.

Fikirlerinizi bekliyorum kızlar...

tuniko nun anneler günü kampanyasından sling almayı düşünenler vardı. alanların ürünleri geldi mi.

Bence güzel.

Dediğin gibi hasır olanlar görünüm açısından daha güzel görünüyor, diğeri ise kullanışlı ama odasında mı bulunacak banyo da mı anlamadım bana görüntü olarak banyoda daha iyi durur gibi geldi bebek odasına çok uygun bulmadım, tabiki kendi kararın canm ben bu konuda henüz araştırmalara başlamadım nasıl modeller var bilmiyorum. Bende almayı düşünüyorum ama ikili pek tercihim değil benim evde yapmaktan hoşlandığım tek iş çamaşırlarla ilgilenmek olduğu için siyahını beyazını ayırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…